|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Chyba tylko oczy ma pomalowane, tzn nie twierdze ze na twarzy nic nie ma, ale jest to bardzo naturalne - super
![]() Co do oczu, ilez to sobie cemniej pomalowac Ja bede sobie robic zapewne jakis kolorowy subtelny makijaż, do tego czasu kupie sobie chyba wszystkie cienie z Pure Luxe
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
co do fryzury to jeszcze nie zdecydowalam chcialabym isc w rozpuszczonych ale jak tu wpiac wtedy do nich welon.wkleje kilka fryzurek od siebie ktore zwrocily moja uwage
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam nad brązem lub szarością Zobaczę jeszcze co mi kosmetyczka doradzi, próbny makijaż mam dopiero w maju, ale i tak do tego czasu mam zamiar znaleźć cosik fajnego w necie i iść do niej ze zdjęciem, zeby wiedziała o co mi chodzi ![]() Ja mam bardzo jasną karnację, wiadomo, że przed ślubem odwiedzę kilka razy solarium, jednak oko chcę mieć mimo to ciemniejsze Czuję się w takim makijażu ![]() Cytat:
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajne te fryzurki, które powklejałyście. Ja jestem umówiona zarówno na fryzurę jak i makijaż do Agnieszki Chełmońskiej. Wyobraźcie sobie że umawiałam się w wakacje zeszłego roku i już miała zapisy do połowy roku 2010. a oto jej strona: http://chelmonska.com/index.html może znajdziecie coś ciekawego dla siebie.
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nieokreślone
Więc szary make up będzie pasować
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1959 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!
jestem coraz bardziej załamana.... Pod koniec grudnia kupiłam suknie. Na początku był szał... teraz mozna powiedziec zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam. Na tą suknie namówiła mnie kilka osób (przed zakupem byłam tam 3 razy, z trzema róznymi osobami) i wszyscy mówili ze ona najbardziej odpowiada mojemu charakterowi i wygladowi (mam mocno zarysowaną talie: duzy biust, mało w pasie i szerokie biodra). Mateiał też na samym poczatku nie brałam pod uwage: tafta. Suknia jest bardzo prosta... i im dłuzej ogladam swoje zdjęcia w niej tym gorzej sie czuje ocencie same i doradźcie mi.. czy dodać cos do tej sukni na przymiarce (dopiero w kwietniu) czy pozostawic taką prostotę? p.s. nie moge załadować sukienki wiec daje jej namiar: misticbridal.pl suknia: TIPI Edytowane przez mora77 Czas edycji: 2010-01-26 o 13:04 |
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- oj przepraszam nie zauważyłam 'PS' chociaż szkoda że Ciebei nie możemy w niej zobaczyc. już sie udaje na stronkę |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge otworzyć
|
|
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
bo jest błąd w adresie poprawny to: http://www.mysticbridal.pl/
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz byłam już na makijazu sylwestrowym i powiedziałam kosmetyczce, żeby mnie jakoś fajnie wymalowała i to był najgorszy makijaż mojego życia!!! Strasznie się nie czułam, bo dobrała mi kolory, w które się na co dzień nie maluję. Może dla kogoś z zewnątrz makijaż był oki, ale ja się w nim umęczyłam tylko. Drugi raz tego błędu nie popełnię ![]() Pokażę, co mnie interesuje i zapytam, czy w czymś takim będzie mi dobrze Zresztą sama wiem, w jakim make up'ie jest mi dobrze, więc napewno wyszukam cosik odpowiedniego dla siebie
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
to ta??
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Już widzę. Bardzo ladna, faktycznie skromna ale dużo zależy też od Twojego charakteru. Ja się nie znam ale ładnie by wyglądałam koronka na gorsecie w skos na biodrze. Na całej górze lub bolerko tak jak jest ale w calości.
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się wie, w czym się dobrze wygląda wtedy problemu nie ma Ja akurat należę do tych, którzy wiedzą w jakich kolorach dobrze wyglądam i w jakim makijażu i napewno się nie oszpecę ![]() Piękna ssukienka!!!
|
|
#1972 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Do tej sukienki bede miała długi dwuwarstwowy welon obszyty koronką. Na ramionach etole tez z tafty. Kurde.. powiem wam szczerze ze jak zobaczyłam w katalogu tą sukienke to aż mi sie świeczki w oczach pojawiły....
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
nareszcie do niej dotarłam. no rzeczywiscie skromna, ale piekna. bardzo kobieca. jak do tego dojda rownie kobiece i gustowne dodatki, wiazanka, fryzura to bedzie piekne. poza tym- zobacz wszystkie 3 osoby powiedzialy ze w tej Ci najpiekniej. I najwidoczneij tak jest. Duże znaczenie ma charakter panny młodej. mnie dziewczyny skrytykowaly za mój wybór. No ale co poradzić jak w niczym innym taka wariatka jak ja sie nie widzi
Także głowa do góry. uwielbiam ogladac taka prostote i elegancje, ale... nie na sobie- na kims. sama poszalam w zupelnie przeciwnym kierunku
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ze tak
Nie dam się zafluidować! Kto uzywa EDM będzie wiedzial o co kaman ![]() Po za tym i tak makijaz ma byc tylko ta godzine czy ile w kosciele a potem powrot do domu i dalsze zwyczajne zycie ![]() Nie robie wesela ani nic, zastanawiam sie ew, nad poczestunkiem gosci w resturacji, ale liczylam ile to wyniesie wiec rezygnuje z tego i robie poczestunek w domu dla paru gosci. Takze makijaz zrobie sama a fryzure do fryzjera bo bede miec krotkie wlosy a z takimi najtrudniej, bo sie wywijaja gdzie chca :/
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ten dzień zrobię wyjątek od minerałów. Ale gdybym nie robiła wesela to tez bym sama się malowała.
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Przyczajenie
|
Welon wpełni jednak to ale tej etoli nie kumam.
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- ...wiec wyglada to jak gigantczna gumka do włosów. Zakłada sie ją na ramiona (Pani w salonie doradziła mi aby tylko na ramionach była widoczna a nizeli zeby mnie otaczała dookoła). Szukałam ja własnie w internecie i znalesc nie moge, a na stronie producenta są tylko suknie, prawie zero dodatków typu welon, bolerka czy etole... |
|
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajna sukienka i to bolerko
teraz tylko diabeł tkwi w dodatkach ![]() a jaka ta etola?? jak to wygląda?? tez sobie nie wyobrażam
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- http://www.saltandpepper.pl/images/c...9edbe19def.jpg takie coś???? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

.
.