|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym pachnie tegoroczna zima?
Emoprio She, i nie tylko
, przechowywany w pokojowej temperaturze, nie stawiany na parapet w słoneczne dni, powinien zachować świeżość nawet grubo dłużej niż dwa lata
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Na zebraniu u córki królowały zapachy avonu
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
o, dziekuje za odpowiedzi
no, a dzisiaj odwiedzilam perfumerie i mam problem - miotam sie miedzy Samsara a Shalimarem i nie potrafie tak pieknie jak Wy opowiadac o zapachach, wiec wybaczcie moje kulawe opisy). Wiecie moze co to za skladnik sie tak nieladnie wybija w tych obydwu perfumach? w kazdym razie jak powachalam reke po pol godzinie to dopiero mi sie rozwinal piekny zapach Organzy, a po godzinie moglam dopiero sie nim delektowac Do mojej wish listy doszedl jesazcze Allure Channel (ten mocniejszy, zimowy), L Lolita Lempicka - koniecznie na lato ![]() Co byscie wybraly/li Samsare czy Shalimar? Wzielam male odlewki i bede probowac. Edytowane przez climberka Czas edycji: 2010-01-25 o 22:52 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Bedac na imprezie pare dni temu teoretycznie mialam okazje obwachac cala mase kobiet i mezczyzn, ale ze to byla dziwna knajpa to nikt nie pachnial, poza moim towarzystwem. Kolezanka, ktora zawsze pachnie,t ym razem chyba zapomniala uzyc perfum, ale Light blue sie z niej szybko ulotnilo na mrozie, jej kumpela z kolei pachniala czyms z wyzszej polki, czyms slodkim, znanym i pudrowym, ale nie wiem coz to bylo. Na innej - Elle YSL, na mnie Rodriguez edp, faceci w ogole nie pachnieli.
dzis ide na koleja impreze, to moze akurat ktosik czyms zapachnie... |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio w tramwaju Ralph R. Laurena - uch dla mnie to wstrętny lodowaty landryn
Wracałam głodna z pracy i myślałam, że mi żołądek wywróci na lewą stronę
|
|
#96 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Euphoria
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Moja zima pachnie wiosną
![]() Neo powyciągala wszystkie wiosenne zapachy Sa majesta la rose SL, Mont Blanc Femme Individuelle, Gloria (no ba), In love Again YSL, Baby Doll oraz Clarinsa Par Amour. Czasem przeplatam Theoremą ,Lolitą Midnghti OI. Chronię Alchimie ![]() Buziaki,ocieplajcie się dziewczęta
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jakieś dziewczę na egzaminie NR for Her EdP...
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj pachnialam caly dzien w pracy Shalimarem i nikt nie zwrocil uwagi
dodam ze w pracy kroluje Avon i Yves Rocher.jeszcze jedno pytanie, wybaczcie off-topa, czy mialyscie doswiadczenie kupujac w perfumerii internetowej taniej testery - takie testery sa na ogol bez korka, czy to wplywa na trwalosc wody? |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
climberko-to w żaden sposób nie wpływa na trwałość wody.Zapach jest, tak jak produkt,zamknięty we flakonie z atomizerem, więc nie ma kontaktu z powietrzem
![]() Poza tym niektóre testery mają korki i chwała im za to ,bo dla mnie flakon bez korka wygląda łyso ![]() Moje otoczenie chyba nie pachnie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj na długim i nudnym zebraniu w pracy zmuszona byłam wdychać zielone jabłuszko DKNY, którym siedząca obok koleżanka wypsikała się więcej niż obficie. To nawet ładny zapach, ale litości! Nie w taki mróz, nie w takich ilościach i nie na co drugiej spotkanej osobie
Natomiast siedząca przede mną pani docent pachniała z klasą, jakimś suchym, wytrawnym orientem. Niestety, nie znam zapachu, a szkoda. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Na kolezance Innocent. Poza tym NIC.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Jak miło
![]() Wszędzie wyczuwam Angelopodobne perfumy, przeważnie rano, jak ledwo trzymam się na nogach atakują mnie chmurą w autobusie W pracy uczennice też mnie atakują - słodkimi ulepami. Czuję się zmolestowana
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angelopodobne ulepy i inne slodkie dziwadla mnie przesladuja, ostatnio na wycieczce po sklepach...wlasciwie to wszedzie to specyficzne "cos" wyczuje
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą dziś w autobusie poczułam bardzo mocny i wyraźny zapach podrowego retro jaśminu, coś jakby mocno rozwodnione Songes AG; dobiegał chyba od kobiety w fioletowym dresie w krótkich, czerwono ufarbowanych włosach, więc AG jakoś wykluczyłam
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja często Hypnose wyłapuję, Euphorii czy Angela za to dawno nie czułam... |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Golgie za odp . Dla mnie tez perfumy bez korka wygladaja jak bez glowy, ale cena testerow zacheca
a wczoraj sie kropnelam i zamiast Shalimaru popsikalam sie z podobnej probki Amarige Givenchy i dobrze zrobilam bo to calkowicie nie moj zapach, duszacy i meczacy a na koniec zniknal. Za to dzis musze sie pochwalic zbieralam same komplementy ad Shalimaru niektorzy sie nachylali i mowili ze cudo i milo sie niesie. Jutro testy Samsary i czas na decyzje.
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Logicznie rzecz biorąc bez sensu było by i nieekonomicznie, gdyby zakład produkujący perfumy miał dwie linie produkcyjne dla produktów i testerów... |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czaję się na małą ilość edp, mnie samej odpowiada, ale miałam edt wymiankowałam nim gdyż nie miałam gdzie używać, każdego z mohego otoczenia głowa bolała a nei przesadzałam z ilością jedynie trwałość ma nie do zdarcia - dla samej siebie próbki mi zostały, no i tak pytam o twoje subiektywne odczucie czy edp jest bardziej przyjazna dla reszty świata? nie nosiłam go do pracy a na imprezki, posiadówki etc... zima mi ostatnio zapachniała Signature Beckham - i sama się zszokowałam że to może mi się spodobać ( po raz już któryś odważyłam się zapytać dziewczyny w sklepie, nie dostałam po głowie i otrzymałam jakże szokującą mnie odp, a po moim wyrazie twarzy dziewczyna była nie powiem skonsternowana ale finał jest taki że teraz pachnę próbką signature i poluję na jakąs małą pojemność okazyjnie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj w pracy na dwóch nowych osobach dwa nowe zapachy - Jil Sander Sensations i drugi - chyba Femme Individuelle, ale nie jestem pewna.
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
climberko-między testerem i produktem nie ma różnicy ani w składzie, ani w trwałości zapachu
![]() Moje otoczenie nadal nie pachnie, oprócz małża, który wonieje ostatni L'instant l'homme edp
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
W cukierni - Lolita
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
miracle lancolme
euphoria lacoste pour femme "biurowe" zapachy z ostatniego czasu..... |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Klasyczna Lolita w autobusie, Le Male na ulicy.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj w poczekalni u stomatologa siedziala dziewzyna pachnąca Code, pani doktor pochniała Angelem, pani pielęgnirka tzn. pomoc stomatologa Euphorią.A w kolejce do kasy w sklepie pani przede mna obficie spryskana byla rozowym Buruno Bananim.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedzialek w Warszawie Le secret Givenchy, w pociagu do Wawy na pewno kilka niszowcow wyczulam, kwiatowych i bardzo ciekawych, ale nie wiem coz to moglo byc. W Wawie prawie kazdy czyms pachnie i to z najwyzszej polki. W kibelku w Cafe Szparka jakas pani zostawila po sobie smuge Fille en augilles Lutka
No i oczywiscie cala masa innych pieknych perfum, ale nie zapamietalam wszystkich
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Zauważyłem, że wśród facetów zapanowała istna puremaltowa gorączka...
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj i dziś z okazji spotkań rodzinnych miałam okazję przebywać w towarzystwie cioci pachnącej Red Door.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
"L" Lempickiej
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

, przechowywany w pokojowej temperaturze, nie stawiany na parapet w słoneczne dni, powinien zachować świeżość nawet grubo dłużej niż dwa lata

dodam ze w pracy kroluje Avon i Yves Rocher.

dziewczyna była nie powiem skonsternowana ale finał jest taki że teraz pachnę próbką signature i poluję na jakąs małą pojemność okazyjnie