Etorebka- część V - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 16:25   #1831
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość

Ja wlasnie nie chce krakac, ale bylam na rozmowie i chyba mam prace Tzn. mam, ale jeszcze to chyba do mnie nie dotarlo Jestem mega szczesliwa - wszystko sie wyjasni w ciagu nastepnych kilku dni Jak tylko podpisze umowe -klikam w Emilke nie baczac na nic
No to gratuluję kochana ... w końcu się udało

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 16:34   #1832
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ps. Jutro wpłacam pieniądze i w czwartek powinnam mieć torebki
Trzy torebki

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
Aaaaa jest moja szara Emilka
jaram się,jaram
a tak serio to byłam trochę rozczarowana sposobem zapakowania, bo była dosyć brzydko włożona do pudełka i skóra się mocno pozaginała- spróbuję ją czymś wypchać,żeby się naprostowała tylko mam mały problem- nie mogę jej zostawiać na widoku bo jak w domu zobacza że kupiłam kolejną torebkę to wywalą mnie i Emilkę na -30 mrozu
jest śliczna- taka maleńka! na stronie wygląda jakby była duża. Jak na moje potrzeby to tym lepiej że jest mniejsza
Zdziwiło mnie też trochę,że jest zrobiona z takiej twardej skóry, bo będzie się zaginać...ale... KOCHAM JĄ!!!
a teraz operacja- wypychanie skóry i układanie zamka!
Dziewczyny - zdjecia, zdjecia
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 16:41   #1833
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Obiecałam że wstawię zdjęcia tej torebki w kratkę z e-torebka. Dziś po raz pierwszy miałam czas zrobić jej zdjecia w świetle dziennym, bo przy sztucznym wychodziły przekłąmane kolory. Oto zdjęcia mojej torebki.
Ładnie się prezentuje , choć sama bym jej nie kupiła Poza tym nie myślałam że ona jest taka duża

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
To mówisz, że torebkę trzeba odesłać jak najszybciej? Bo ja bym się jeszcze zastanowiła, czy jej nie zostawię i najwyżej sprzedam na allegro. Jeszcze niedawno wahałam się - Andi czy Ana. Sama nie wiem... jeszcze sobie ją obejrzę dokładnie, ukształtuję, choć z tymi zabezpieczeniami niewiele widać i dopiero zadecyduję. Bo skoro i tak Andi już nie będzie.
Ja na twoim miejscu zastanowiłabym się czy nie zostawić sobie tej Any

Cytat:
No i jeszcze krótsze rączki, ale w razie czego, dorobię dziurkę.
Przemyślę na spokojnie, bo teraz jestem lekko wkurzona.

Aaa i z tego wszystkiego zapomniałam o Liyi. Z niej jestem zadowolona. Jest większa niż się spodziewałam, matowa i ma bardzo przyjemną fakturę. Pierwsze spostrzeżenia jeszcze takie, że dosyć ciężko chodzi regulacja długości paska i ściśnięcia torebki. Ale zdjęcia jej i Any dodam, jak je jakoś ukształtuję, bo teraz to są dwa płaskie flaki.
Super że choć Liya cię nie zawiodła

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
I ja dostałam dziś rano szarą Emili!

No boska jest. Pewnie już wszystko zostało o niej powiedziane, ale zrobiła na mnie dużo większe wrazenie niż na zdjęciach z katalogu Kolor jest piękny, taki nasycony. Nie potarfię sobie jakoś teraz wyobrazić, że ladnie mogłaby wyglądać szara torebka ze srebrnymi okuciami . Te pasują idealnie.

Poki co prostuje się na długim pasku, kiedy przybierze kształt, zrobie zdjęcie

Szaleństwo.

Dostałam kod rabatowy bardzo łatwy do zapamiętania i wg mnie jakoś tak wesoło brzmi
Następna szczęśliwa posiadaczka Emilki

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ana różni się od Andi bardziej, niż tylko marszczeniami. Ma krótsze i sztywniejsze rączki, za długi zamek, który na dodatek jest taki falujący, co sprawie niechlujne wrażenie. Gdyby nie piekna zieleń to bym się jej pozbyła już dawno...
W mojej Andi zamek też "faluje"

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
a niech to... pluję sobie teraz w twarz, że nie kupiłam Andi szarej... w sumie to nie miałam na nią zbytnio kasy ale wierzyłam że jeszcze trochę pobędzie, a wczoraj jeszcze była.... buuu....
Pan Krzysztof odpisał, że niestety już nie będzie szarej Andi (Art. nr 0065) ale Wy tutaj piszecie, że w ogóle jej nie było? Nie rozumiem już Skąd macie takie informacje? Tzn. że jeśli ktoś zamówił teraz Andi szarą, w tym tygodniu, to otrzymał szarą Anę? Amber wykupiona, Andi też, ciekawe czy jeszcze długo utrzymaja się te modele, które bym chciała...
Dziwna sprawa nie rozumiem tego.........

Cytat:
Napisane przez sylwusia401 Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie, zamierzam kupić emilkę ale zastanawia mnie czy te krótkie uszka wejdą na ramie? oczywiście nie na kurtkę tylko na bluzeczkę
Niestety nie

Cytat:
Tak, tak. Dostałam Anę zamiast szarej Andi. A później próbując to wyjaśnić, otrzymałam maila, że to ich pomyłka i Andi w ogóle nie było.
Ale ja już się przekonuję do tej Any. Pościągałam zabezpieczenia, chyba wytnę tę nitkę i widzę, że nie będzie potrzeby dorabiania dziurki. Pusta wygląda źle, ale obciążona dużo lepiej się prezentuje.
Aż mi się nie chce w to wierzyć nieładnie Etorebko

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja też wolę Anę(moja zielona) ale ja jestem inna wiesz
Ja chyba jednak też bo uwielbiam moją Zieloną Anę , a do Andi jakoś nie wiem .... bardzo mi się podoba ,ale narazie aż tak dużo jej nie nosiłam może ze względu na kolor Mam nadzieję że na wiosnę trochę "odżyje " i że NIC się nie bedzie z nią działo
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 16:41   #1834
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

A nowa kolekcja będzie w Marcu? już nie mogę się doczekać wiadomo coś w sprawie Elvie? ile sztuk zostało ?
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 16:47   #1835
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:

I tak zrobię bo dzisiaj pojawiły się nowe pęknięcia

Ps. Jutro wpłacam pieniądze i w czwartek powinnam mieć torebki
Rozumiem że raz może się trafić jakiś felerny egzemplarz ale dwa razy z rzędu To kochana w czwartek czekam na fotki, szczególnie porównawcze Elvie z Simon

Cytat:

Ja wlasnie nie chce krakac, ale bylam na rozmowie i chyba mam prace Tzn. mam, ale jeszcze to chyba do mnie nie dotarlo Jestem mega szczesliwa - wszystko sie wyjasni w ciagu nastepnych kilku dni Jak tylko podpisze umowe -klikam w Emilke nie baczac na nic
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
A nowa kolekcja będzie w Marcu? już nie mogę się doczekać wiadomo coś w sprawie Elvie? ile sztuk zostało ?
Ja pisałam w tej sprawie ale niestety nie dostałam odpowiedzi ile im sztuk zostało , ale odroczyli mi o 2 tyg termin wpłaty także kliknęłam Elvie
Stary 2010-01-26, 16:52   #1836
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Obiecałam że wstawię zdjęcia tej torebki w kratkę z e-torebka. Dziś po raz pierwszy miałam czas zrobić jej zdjecia w świetle dziennym, bo przy sztucznym wychodziły przekłąmane kolory. Oto zdjęcia mojej torebki.
Zawsze mnie ciekawiła ta torebka, bo korciła mnie taka "kocykowa". I faktycznie jest fajna, ale jak dla mnie o wieeele za duża. Ciekawe, jaka jest jakość tego materiału, czy się będzie mechacił.

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Zapomniałam zapytać jeszcze: jakiego koloru jest Wasze wnętrze w Emilkach? W sensie kolor poszewki?
Na stronie napisane było, ze ma być czarne, a ja mam bezowe
Moja emilka szara ma podszewke beżową. Chyba im sie pomyliło, pewnie przekopiowali bezmyślnie tekst od czarnej emilki do emilki szarej (po przerwach w dostawie). Jak ja zamawiałam, to informacja była prawidłowa.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 16:55   #1837
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
No to gratuluję kochana ... w końcu się udało
Ale jeszcze nie dziekuje, zeby nie zapeszac - podziekuje jak juz bede miec umowe Ale sie ciesze

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Gratuluję

Cytat:
Okolo 1 marca
Stary 2010-01-26, 16:55   #1838
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Ja to się nigdy nie zdecyduje...chyba poczekam na nową kolekcję a dzisiaj uczczę koniec semestru w inny sposób %%% hehe

PaulinaPPP a czemu Elvie a nie Simon?
Stary 2010-01-26, 17:07   #1839
dodeczka84
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zacznę od okrzyku radości - DOSTAŁAM EMILKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Jest piękna! nieduża, taka w sam raz dla małej smerfetki jaką jestem
Piękna podszeweczka, miła ekoskórka, porządna, nie to co Mari. Stoi sobie na podłodze wypchana kocykiem i czeka....
W pracy wzbudziła zachwyt. Z tego co wiem, córka kierowniczki również odebrała dzisiaj przesyłkę z Aną i czarną Emilką, bo pisała mi smska, że jest nieziemsko zadowolona i strasznie mi dziękuje
Zdjęcie dodam jak Tż wróci i pożyczę od niego telefoniku, bo ma o wiele lepszy aparat niż jest w moim.

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Dziekuje kolejnej Wizazance za skorzystanie z mojego kodu przed chwila
Pochwal sie zakupem

edit:
dziewczyny, gdyby ktoras chciala Nene granatowa to prosze o PW, zdjelam zabezpieczenia, ale ani razu z nia nie wyszlam, jakos odwidziala mi sie, wiec pozbywam sie jej
Interesujące, interesujące.. bo granat podobno na czasie w wydaniu torebkowym;-)

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez lemoniadowo Pokaż wiadomość
ale za to będziesz mieć świetną torebkę
ja też się nad nią zastanawiam
mam już szarą Emilkę i jestem bardzo zadowolona teraz rozważam zakup czarnej Emilii albo Maris
Maris kusiła mnie od samego początku, wygląda super!
Stary 2010-01-26, 17:07   #1840
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Ja to się nigdy nie zdecyduje...chyba poczekam na nową kolekcję a dzisiaj uczczę koniec semestru w inny sposób %%% hehe

PaulinaPPP a czemu Elvie a nie Simon?
Sama nie wiem tak jakoś wizażanki wychwalały że się zdecydowałam na nią jednak

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Piękna podszeweczka, miła ekoskórka, porządna, nie to co Mari. Stoi sobie na podłodze wypchana kocykiem i czeka....
W pracy wzbudziła zachwyt. Z tego co wiem, córka kierowniczki również odebrała dzisiaj przesyłkę z Aną i czarną Emilką, bo pisała mi smska, że jest nieziemsko zadowolona i strasznie mi dziękuje
Zdjęcie dodam jak Tż wróci i pożyczę od niego telefoniku, bo ma o wiele lepszy aparat niż jest w moim.
Super że jesteś taka zadowolona
Stary 2010-01-26, 17:10   #1841
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo się cieszę, i 3mam kciuki, nie gratuluję by nic nie zapeszczać super!
Stary 2010-01-26, 17:13   #1842
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez behemotkot Pokaż wiadomość
do mnie dotarła podobno Noreen...ale zdziwiłam sie trochę jak zadzwonił kurier z pytaniem gdzie ma dostarczyć przesyłkę bo mieszkanie zamknięte:confuse d:
...bo zapłaciłam za poczuchę do odebrania na poczcie...
jakbym wiedziała ze to kurier ma być podałabym adres do pracy
kurier podobno zostawił paczkę w sklepie spożywczym zaraz niedaleko mieszkania...mam nadzieję, że jak po nią pójdę to będzie...
niech mi tylko ruszą torebkę

P.S jak tylko ja dostane wkleję zdjęcia
Ale nie ma takiej opcji
Moze chodzi Ci o paczkę za pobraniem? Wtedy płaci się przy odbiorze.

Kurierzy nie mają nic wspólnego z pocztą polską.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 17:17   #1843
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Może powinnam nie komentować, ale... nie podoba mi się Co nie znaczy, że Tobie nie może się podobać.
Stary 2010-01-26, 17:18   #1844
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Dzień dobry

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Interesujące, interesujące.. bo granat podobno na czasie w wydaniu torebkowym;-)

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Maris kusiła mnie od samego początku, wygląda super!
Jak cię jeszcze kusi Maris to mogę "oddać"
Stary 2010-01-26, 17:22   #1845
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak. Dostałam Anę zamiast szarej Andi. A później próbując to wyjaśnić, otrzymałam maila, że to ich pomyłka i Andi w ogóle nie było.
Ale ja już się przekonuję do tej Any. Pościągałam zabezpieczenia, chyba wytnę tę nitkę i widzę, że nie będzie potrzeby dorabiania dziurki. Pusta wygląda źle, ale obciążona dużo lepiej się prezentuje.
To fajnie że się do niej przekonałaś Moja Andi też lepiej wygląda jak coś ma w środku Pokaż nam fotki z Aną jak już się "ułoży"

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwunia89 Pokaż wiadomość
I ja dostalam dzis swoja Emilke narazie lezy przycisnieta podrecznikiem do patofizjologii, zeby zamek sie ulozyl :p Bardzo mi sie podoba
No proszę - kolejna Emilka A który kolor?

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Co ja zrobiłam Zamówiłam tą czarną Emilkę, to wszystko przez WIZAŻ! A teraz będę kwiczeć z braku kasy
Dobrze zrobiłaś Nie wiadomo czy długo jeszcze Emilka będzie na stronie ... Lepiej od razu klikać a nie żałować jak torebki już nie ma
Mi też się czarna podoba, była kiedyś ze srebrnymi okuciami i taką bym chciała ale narazie staram się wytrzymać do nowej kolekcji ...Jeszcze tylko miesiąc z małym hakiem
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 17:22   #1846
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Jak cię jeszcze kusi Maris to mogę "oddać"
Ooo... a jakie warunki oddania ? napisz coś o swojej torebeczce
Stary 2010-01-26, 17:25   #1847
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Rozumiem że raz może się trafić jakiś felerny egzemplarz ale dwa razy z rzędu To kochana w czwartek czekam na fotki, szczególnie porównawcze Elvie z Simon
Na pewno wstawię , akurat mam wolne bo dzisiaj zaliczyłam matematykę .
Niestety nie poszło mi na informatyce ... zrobiłam wszystko z worda, a on mi mówi, że nie zaliczyłam bo nie zrobiłam nic z excela :/ ... zaliczyły tylko dwie osoby

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-26, 17:29   #1848
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
Aaaaa jest moja szara Emilka
jaram się,jaram
a tak serio to byłam trochę rozczarowana sposobem zapakowania, bo była dosyć brzydko włożona do pudełka i skóra się mocno pozaginała- spróbuję ją czymś wypchać,żeby się naprostowała tylko mam mały problem- nie mogę jej zostawiać na widoku bo jak w domu zobacza że kupiłam kolejną torebkę to wywalą mnie i Emilkę na -30 mrozu
jest śliczna- taka maleńka! na stronie wygląda jakby była duża. Jak na moje potrzeby to tym lepiej że jest mniejsza
Zdziwiło mnie też trochę,że jest zrobiona z takiej twardej skóry, bo będzie się zaginać...ale... KOCHAM JĄ!!!
a teraz operacja- wypychanie skóry i układanie zamka!
Witamy kolejną zadowoloną posiadaczkę Emilki Fajnie że Ci się podoba ... Jak tak dalej pójdzie to Emilki znikną w tym tygodniu , niestety ... myślę o czarnej ...

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:

Super gratuluję Oby wszystko było po Twojej myśli a kiedy podpisujesz umowę?
Stary 2010-01-26, 17:34   #1849
ewa12332
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
No właśnie ? Trzeba by sondę zrobić najlepiej anonimową - bo się większość nie przyzna Chociaż w moim przypadku nie mam nic do ukrycia - mój nick mówi sam za siebie

Mój też

www.etorebka.pl
Zamawiając wpisz kod 6c986a8d a torebkę kupisz 5% taniej
Zapraszam do korzystania i dziękuję
ewa12332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 17:36   #1850
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie poszło mi na informatyce ... zrobiłam wszystko z worda, a on mi mówi, że nie zaliczyłam bo nie zrobiłam nic z excela :/ ... zaliczyły tylko dwie osoby
Fajnie że matematykę masz z głowy ... A informę zaliczysz - nie martw się
Stary 2010-01-26, 17:40   #1851
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo się cieszę, i 3mam kciuki, nie gratuluję by nic nie zapeszczać super!

Cytat:
Nie przejmuj sie - grunt, ze zaliczylas chyba najtrudniejszy przedmiot Przynajmniej u mnie najciezsza byla matematyka
Stary 2010-01-26, 17:48   #1852
ewa12332
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo ładna
Stary 2010-01-26, 17:49   #1853
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Super gratuluję Oby wszystko było po Twojej myśli a kiedy podpisujesz umowę?
Do konca tygodnia mam nadzieje ( Bo od 1-ego praca )Tak przynajmniej mowili
Jutro mam jeszcze przejsc jakis "tescik", doniesc wypelniony kwestionariusz, pojutrze lekarz i chyba jak cos w czwartek umowa, a moze i wczesniej...Boze oby Emilka wytrwala... Ustalilam, ze jak cos to bedzie moja "nagroda"
Stary 2010-01-26, 18:02   #1854
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mam jeszcze przejsc jakis "tescik", doniesc wypelniony kwestionariusz, pojutrze lekarz i chyba jak cos w czwartek umowa, a moze i wczesniej...Boze oby Emilka wytrwala... Ustalilam, ze jak cos to bedzie moja "nagroda"
nagroda należy się jak najbardziej może kliknij ją już teraz - zawsze masz czas 7 dni na wpłatę a torebka będzie zarezerwowana dla Ciebie ?
No i życzę szybkiego przejścia przez te wszystkie formalności i zaklimatyzowania się w pracy
Stary 2010-01-26, 18:07   #1855
ewa12332
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
nom calkiem ciekawy kod witaj w klubie etorebkowiczek

raczej etorebkomaniaczek

www.etorebka.pl
Zamawiając wpisz kod 6c986a8d a torebkę kupisz 5% taniej
Zapraszam do korzystania i dziękuję
Stary 2010-01-26, 18:20   #1856
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Racja Gdybym ich tak nie lubila to bym sie na nich obrazila

Hihi, swietny kod

To ty o 10.50 ? - wlasnie zauwazylam na poczcie Dziekuje ci bardzo

Super

Hehe, wyobraznia kurierow nie zna granic...
Gratulacje! A co będziesz robić?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 18:24   #1857
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdraszczam pracy Ja bezskutecznie poszukuję i ciągle nic

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 18:26   #1858
kali765
Zakorzenienie

- 6 stron do nadrobienia - dałam radę

Andi szara już zniknęła Co to się na tej etorebce wyprawia

Cytat:
Ja sie juz boje tej daty

Tez mialam kilka razy takie przypadki
Uwierz że nie tylko Ty
Ja miałam raz - bo już nigdy więcej nie kupiłam torebki na zatrzask

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Aha....a ja już miałam czarne myśli a zatrzask odpadł, bo na pewno nie była to etorebka hihi.
To była H&M

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
własnie się dowiedziałam, że zdałam egzamin z technologii informacyjnej to w tej sesji jeszcze 4 egzaminy pozostały do zaliczenia
Gratulacje A pozostałe z pewnością zaliczysz

Cytat:
Właśnie przyszły moje torebki, ale jestem wkurzona, bo zamiast Andi dostałam Anę!
O nie fajnie I Andi w ogóle nie było ? Oni tam mają niezły bałagan To oni mają zamiar każdej osobie która kupiła Andi wysłać Anę

Cytat:
Moje gratulacje Teraz będzie Cię stać na torebki

Cytat:
Gratulacje a ten koleś z inf. jakiś psychiczny
Stary 2010-01-26, 18:30   #1859
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
- 6 stron do nadrobienia - dałam radę

Andi szara już zniknęła Co to się na tej etorebce wyprawia
Podobno Andi szarej w ogóle nie bylo

Cytat:

Nie przejmuj sie - grunt, ze zaliczylas chyba najtrudniejszy przedmiot Przynajmniej u mnie najciezsza byla matematyka
Dokładnie. Matma zdecydowanie najtrudniejsza .

Zdradź gdzie będziesz pracować

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-26, 18:38   #1860
sarssa
Zadomowienie

Została już pewnie pod każdym kątem obfotografowana, ale wrzucam zdjecia. Jakby ktoś mial watpliwosci wciaz
Trzeba tylko mieć na uwadze, ze to zdjęcia jeszcze nieuformowanej torebki

Ostatnie najbardziej oddaje kolor
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości