![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
Ja planuje przsunac grzywke na bok ;p i troche podciac bo juz za dluga ;p iii scieniowac wlosy od gory ;]
Coff zacznij czesciej wychodzic z kumpelami, poznawac nowych facetow etc ;p Moja kumpela tak robila kiedy facet z nia zerwal po 2 latach zwiazku, heh co gorsza powiedzial jej ze nigdy jej nie kochal, a byl z nia zeby nie bylo jej przykro ale musial juz to skonczyc bo sam nie mogl wytrzymac. A ona taka mega zakochana w nim ... |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
ja w czw chyba pójdę się obcinać :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
ja też chce ta stronke!
![]() Coffi ale musisz być silna, bo jak do niego polecisz to to wszystko będzie na nic, te cierpienie teraz, te zerwanie i w ogole. w ogóle miałaś za***.iste te zdjęcie jeszcze na wcześniejszym koncie, jak siedziałaś pod parasolkami chyba ;D i miałaś paznokcie pomalowane na taki czerwony ![]()
..z każdą wadą i zaletą... ![]() Edytowane przez emii ii Czas edycji: 2010-01-26 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Kredzia chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
http://www.unisex-friseure.de/Style/
po lewej stronie w kolumnie macie STYLE i tam sobie wybierajcie, krotkie, dlugie, srednie, wybujale etc ;p najlepszy niemiecki salon fryzjerski ![]() Luknijcie do EXTREME ;D Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-26 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
oo dzia ;* fajne ;d ta mi się podoba, ale nei wiem czy by wyszło coś takiego na moich włosach :/ bo mam takie delikatne dosyćć..
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
EMdz a masz całkiem proste czy prostujesz
![]()
#159 |
Zakorzenienie
|
Emii, mam proste, ale jak jest wilgotno to czasem mi się końówki podkręcają, a czasem nie ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
EMdz faaajne.. sprobuuuj
![]() ![]() extreme too eee naprawde extreme.. w zyciu bym sobie jakis wzorkow nie zrobila na glowie..;p
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Kredzia Ty maaasz fajne takie looczkii..;D
![]()
![]() |
#164 | ||
Zakorzenienie
|
eee ja nie miałam erotycznych
![]() Cytat:
![]() noo komplementów to już w ogóle nie potrafie przyjmować;dd Cytat:
hah dawaj bądz hardkorem i za.je.b sobie irokeza;d haha ja kiedyś miałam ![]() byłam na zakupach -kupiłam torebkem, szarątaakąą;d hmm chyba w teranowie albo forever 18 za 3 dychy po przecenie ![]() -taka fajną tunike w pull&bear -baggy w bershce (mama oczywiscie "zwariowałaś kolejne spodnie z takim krokiem (bo mam na w-f dresy takie;d)ja tamte juz nawet po praniu chowam ci na dno szafy" ![]() - i w koncu opaske na oczy do spania we flo ;d w ogóle chciałam kupić z jakimś napisem ale tylko były królowa kamasutry i inne takie;D i byłam "don't dirturb" ale nie wiedizłąm co to znaczy disturb- i wolaam nie kupować bo po tych zobaczonych napisach ditrurb kojarzyło mi sie tylko z masturbaacja haha;dd a to znaczyło "nie przeeszkadzać" nooo ![]() ![]()
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-01-26 o 16:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
no ale jak to wytłumaczyć? bo nie mam jak druknąć foty ;d
Ja kiedyś miałam falowane i w ogóle jakieś beznadziejne(czasem nawet się w loczki kręciły), a teraz same mi się wyprostowały :| może dlatego że są długie? Cytat:
![]() ![]() ooo i ile za nią dałaś? ![]() co do pogrubionego-> http://www.youtube.com/watch?v=OqPosUwcBxs ![]() Edytowane przez EMdz Czas edycji: 2010-01-26 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
ja zawsze mialam malo wlosow i zaczelam sobie doczepiac, jestem meeega zadowolona. niebo a ziemia.
ja w ogole to nie rozumiem swojego zachowania bo to przeciez ja z nim zerwalam eh gluuupia moglam poczekac do wiosny to bym gdzies wyszla a tak to zimno siedze sama w domu i mysle ciagle o nim
#167 | |
Zakorzenienie
|
Mialam fajne jak wlosy byly dluzszee
![]() ![]() Zooobaacz jakie byly sliiiczneee http://c33.grono.net/24/182/gallery-61848681-500x500.jpg Az nie moge sie doczekac kiedy one mi odrosna :P Cytat:
A myslalas przed snem o jakims fiucie ![]() Łoo to sie obkupilaaas: D pokaaazuj :PP |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
ja mam w miarę gęste, ale takie cienkie i delikatne :/
Coffi a nie możesz w łknd iść gdzieś nie wiem do baru czy na jakąś imprezę czy po prostu z jakąś koleżanką się spotkać? |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Albo dlatego ze sa ciezkie i grube :PP
edit ;p moj brat cioteczny mial zawsze wlosy dlugie i krecone, obcial sie na kilka mm, teraz ma takie do szyi i ma proste :P Cytat:
Nooo to wyjdz z tej chaty ;D Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-26 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Kredzia moja kol ma takie kręcone i była u stylisty i ją mega zaj***ście obcił ;D
tak jakby bardziej wycieniowal, ze u gory ma takie puszyste mini afro jakby ale takie opanowane, a dół ma taki spokojny, świetnie wygląda ![]() A jak wyprostuje to ma takie mocno pocieniowane, też fajne ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle we flo to ja bym wszystko kupiła ![]() znamm too ;ddd Cytat:
![]() jooj spodobały mi sie dzisiejsze wagary;d jutro chbya tez nie pójde;dd
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-01-26 o 16:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
wiem że znaszzz ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze miala mocno wycieniowane od gory wlasnie :PP Ja tez tak przewaznie sie obcinam, nie chce wlosow skracac tylko zmniejszyc ich objetosc, a jednoczesnie zeby nie wygladaly na takie ciezkie ;p i wlasnie jak umylam wlosy i same jak sie wysuszyly to mialam taakie looki na gorze, na dole tez ale te loki bardziej fale przypominaly ;p i ogolnie podobaly mi sie ^^ Jak je prostowalam to wlosy spokojnie zakrywaly mi cycki ;p Ale stwierdzilam ze trzeba cos zmienic, bo ta monotonnosc meczaca i obcielam sie z tylu krotko z przodu dluzej ... i too byl mooj blad taaak zaluje ze nie wiem ... ;p ood listopada 2008 odroslo mi jakies 15 cm wlosow w tym 6cm musialam obciac bo mega popalone od prostownicy ;] teraz zapuszczam i nie prostuje ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
A coo porabialas na wagaarach ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
zniszczone końcówki to największy ból :/
Kongo zazdroszczęęę, ja muszę póki co chodzić ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Hahahah xDDD
![]() ![]() ![]() ![]() <woncky> i jak tam po imprezie? <woncky> widzialem ze z jakas panna sie tam zamkneliscie w pokoju ![]() <terens> aaajjjj człowieku, obczaj jaka akcja <terens> wszystko fajnie idzie, szmeges majonez, no i dziewczyna wyciąga z torebki durexy <terens> takie wiesz specjalne, na przedłużenie stosunku <terens> no i jak już było po wszystkiemu, to panienka się wzięła za lodzika <woncky> to gitara ;] <terens> ale słuchaj dalej - okazało się, że w tych kondomach jest jakiś związek chemiczny <terens> który powoduje sztywnienie <terens> no i lasce język zdrętwiał ![]() <terens> wyobraź to sobie - znad twojego krocza podnosi się głowa i mówi "bueuele" xD ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
nooo masaakra, jeszcze jak masz rozdwojone to juz w ogole ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo jechałam pierw 1,5h do wrocka ;d potem zakupy! ![]() ale fajnie było porobiłam sobie pianie z ludzi w tramwaju hah ;d itd;d
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
hahahahaha ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
KOgo a Ty wiesz co xD
Ja wczoraj jak zrobilam ten pierwszy dzien a6w, Ty ja dzisiaj podnosze sie z lozka i tak mnie napierdzielaja miesnie ze no bez kitu xD i nie moge sie unosic smiechem bo mnie boli ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
tez chce na zakupy !!!!!! ale kasy nie mam, musze zostawic na melanz w piatek, bo zostalam zaproszona - bez chlopaka niestety haha ;PP
haha dzisiaj jak wracalismy ze szkoly to idziemy lasem i musimy przejsc przez dwie jezdnie, i na jednej dziwka stala ;d masakra, taki mróz a one musza stac ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.