![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: zdeterminowane kobietki które chcą stracić zbędne kg
Poćwiczyłam na spepperze, zrobiłam kilka brzuszków, a teraz jem sobie kolację
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
AgaMili ja jestem na diecie po raz pierwszy. Te wszystkie diety, które wymieniłaś nigdy do mnie nie przemawiały, bo wiedziałam, że długo bym tak nie wytrzymała. Ciężko tak po prostu na dłuższą metę wykluczyć ulubione potrawy.
Ja np umówiłam się z Tż-tem, że jak będzie jadł chipsy przy mnie, to ostatnie 3 z paczki są dla mnie ![]() ![]() Ale muszę Wam powiedzieć kobietki, że czuję się świetnie na diecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Widze ze neizle dajecie rade. Choc przyznam, ze podziwiam ze wytrzymujecie na tak malych porcjach :O
Od wczoraj oficijalnie moja dieta ruszyla w pelni - zdecydowalam sie na SB+ cwiczenia. Dzisiaj drugi dzien i wiem, ze bedzie ciezko, bo glowa strasznie boli (jak zwykle przy @). Ale trzeba dac rade ;D Zmykam na silownie - cel: spalic 700 kalori! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
ja juz po sniadanku
![]() 2 kromki pelnoziarnistego z bieluchem i pomidorkiem mniam ![]() teraz ide posprzatac potem troche pocwicze ![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() znajduje się na początku naszego forum ZDETERMINOWANYCH KOBIETEK ![]() proponuje dodatkowo abysmy ustalily sobie 1 dzien w tygodniu w ktorym bedziemy sie wazyc a dodatkowo o umieszczanie naszych zdjec co miesiac aby chwalic sie naszymi efektami ![]() co wy na to ![]() mysle ze bedzie to dla nas kolejna motywacja ![]()
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale teraz jem co 3-4 godz lekkie posilki i ostatni o 18-tej, dotego zwiekszylam aktywnosc fizyczna... Zobaczymy co będzie ale nie zostawie Was kochane....damy rade ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A dzien w tygodniu to moze sroda lub czwartek? Tylko nie poniedzialek bo w niedziele zazwyczaj sie troszke grzeszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Przyczajenie
|
Świetny pomysł vanes.
Motywacja na całego.... ![]() Ja chyba rozejrze za jakąś nową lepszą wagą... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
ok to ja proponuje czwartek
![]() a co myslicie o tych fotkach??
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
A co powiecie na piątek jako zakończenie tygodnia a przed weekendem gdy trochę się zgrzeszy?
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
w sumie moze byc i piatek
![]()
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Mój jadłospis: Ś: 2 kromki chleba orkiszowego z sałatą lodową, papryką i chudą wędliną IIŚ: Activia naturalna+musli O: zupa ryżowa P: 1,5 faworka... ![]() K: będzie wieśniak ze szczypiorkiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Mój jadłospis:
I: nestle fitness z mlekiem + kawa ![]() II: miseczka rosołu z makaronem bo zmarzłam ![]() III: jogurt truskawkowy z 3 łyżkami płatków owsianych ![]() IV: ziemniaczki, sosik pieczarkowy z pieczarkami oraz korniszonek ![]() V: będzie (jeśli poczuję się głodna) serek wiejski z 3 łyżkami płatków owsianych ![]() W międzyczasie były dwie zielone herbatki, trochę wody i........ 2 krakersy ![]() Co wy na takie menu?
![]() |
#105 | |||
BAN stały
|
Ja jestem za ale tylko takie z porównaniem, przed i po np. 1x w miesiacu
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem powinnas bardziej rozplanowac posilki np.: śniadanie : weglowodany II sniadanie: weglowodany i jakis owocek - mniej kalorycznie niz I ś Zamiast III sniadania ![]() ![]() ![]() A to moj dzisiejszy jadlospis: Ś: 1,5 kanapki razowca (twarozek, salata, poledwica z indyka, ogorek zielony), 1 jajko na miekko, 1 mala parówka z kurczaka. IIŚ: 3 śliwki, 1 mandarynka, batonik zbozowy O: 5 pierogow ruskich z wody, deser - ćwierć arbuza P: pół kromki razowca, łyżka sałatki jarzynowej K: bedzie jajecznica z dwóch jaj ![]() ćwiczenia: zaraz będę robić 8 minut abs x 3 ![]() picie: 1,5 litra wody i 1 kawa z mlekiem bez cukru |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
nie jest zle
![]() ja dzis Ś:2 kromki pelnoziarnistego z bieluchem i pomidorkiem ![]() II Ś: 2jajka ![]() O: 2 ziemniaki i jajko ![]() P:salatka owocowa ![]() K: szklanka soku pomidorowego ![]() nie jest chociaz disiaj nic nie cwiczylam chcialabym chociaz w piatek zobaczyc 1kg mniej ![]()
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak taką dietę stosujesz to gwarantuję efekt jojo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
wiem ze zjadlam malo ale mam angine i nie za bardzo umiem cokolwiek jesc
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Dołożyłam jeszcze jabłko
![]() Na prawdę czuję się najedzona, poza tym nie ćwiczę i w dodatku nie pracuję teraz, a więc ruchu nie mam za wiele, żeby te kalorie spalić. Jedynie spacery... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
vanes jak wstawilas tabelke do wpisu?? Jak probuje i nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie trzeci dzien diety, i juz kilogram na wadze mniej - z tego 600 gramow to czysty tluszcz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!
![]() A ja jestem dzisiaj happy, bo zobaczyłam na wadze tą wymarzoną 5-teczkę z przodu! ![]() Co prawda ważę 59,9kg, ale piąteczka z przodu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
AgaMili nie wstawialam calej tabelki tworzylam ja w edytorze
![]() wizazanka................ wiek...............wzrost ............waga......... .....cel tabulator i dalej....troche pracy bylo ale nie umialam wstawic normalnej tabelki bo nie moglabym jej pozniej zmieniac a tak to moze troche czasu mi to zajelo ale moge ja edytowac w kazdej chwili i dodawac nowe osoby do watku ![]()
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
sniadanko platki owsiane z owocami i mlekiem
![]() na drugie bedzie jogurcik i jablko ![]() na obiad juz kupilam ryz i rybke tym razem zrobie ja z z orzechami i papryka no i do tego bedzie jakas salatka jeszcze nie wiem jaka ale cos sie zrobi z tych resztek w lodowce ![]() a pozniej sie zobaczy co dalej ![]() nadal jestem chora ale juz mniej niz wczoraj ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
ja juz po obiadku a tu nadal tak cicho??
zjadlam wszystko tak jak sobie zaplanowalam ![]()
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
U mnie tragedia bo jeść mi się nie chce ale nosi mnie na słodkie bo jestem przed @
Mój jadłospis: Ś: jajecznica, 3 kromeczki ciemnego pełnoziarnistego chlebka oraz kawa, O: rosołek z 6 uszkami z mięsem D: jogurt truskawkowy z 3 łyżkami płatków owsianych i zielona herbata P: ![]() K: ![]() Nie mam pomysłu co dalej....
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
jesli cie nosi na slodkie to zjedz na podwieczorek jakis owoc banan albo pomarancza albo 3 mandarynki
na kolacje mozesz zjesc jakas salatke albo jakas fajna kolorowa kanapke ja tez jestem przed @ i kurcze tak sie zle czuje ze chyba nie pocwicze ![]() hej laski gdzie wy sie podziewacie czemu nie piszecie??? mi sie dzis udalo zjadlamwszystko tak jak chcialam ale nie cwiczylam bo strasznie boli mnie brzuch ![]()
główny cel: powrót do dawnej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vanes Czas edycji: 2010-01-27 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!
![]() Moje menu ![]() Ś: 2 kanapki chleba orkiszowego z serkiem śmietankowym i szczypiorkiem IIŚ: Activia naturalna+pomarańcza O: pieczona pierś z kurczaka z ryżem i sałatką (sałata lodowa, papryka, ogórek i łyżka jogurtu greckiego) P: banan K: jabłko Wiem, że mało...ale jestem taka zdenerwowana, że mam kompletnie ściśnięty żołądek ![]() Jutro postaram się poprawić! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.