Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 11:17   #4021
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Ale naprodukowalyscie! wieczorem sobie poczytam!

melduje tylko ze wczoraj tez sie zabralam za zuzywanie,poszedl zel po depilacji Faberlica! krem do stop z lawenda tez juz na koncowce choc jeszcze pewnie na 2 tygodnie wystarczy. Walcze teraz z wielkim opakowaniem kremu Dove choc tez juz jest 1/3! nigdy wiecej nie kupie ogromnych balsamow!!!!
Skonczyl sie tez zel pod prysznic ale juz zamowilam z Naturalsa z Avonu

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:25   #4022
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Fajnie wygląda Nie sądziłam, że jest taka ogromna
No mi o taką wielką włąśnie chodziło wiec jestem bardzo zadowolona
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:30   #4023
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Walcze teraz z wielkim opakowaniem kremu Dove choc tez juz jest 1/3! nigdy wiecej nie kupie ogromnych balsamow!!!!
Też krzyczałam nigdy więcej, a tymczasem przez grudzień i styczeń nabyłam 2 masła Cien po 400ml każde, peeling Ziaji 250ml, krem pod oczy 50ml, maskę 250ml i żel pod prysznic 500ml
I znów będę zła, że nie mam zużyć

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:33   #4024
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

bardzo fajna ta torebka i faktycznie bardzo pojemna

Patrze na moja liste no i pielegnacja osiagnela prawie stan idealny. Jeszcze tylko zuzyc:
-Garier Mleczko po opalaniu z kaktusem 400 ml
Avon soft musk pachnacy tak do ciala 40 gr
-tonik Ziaja nagietkowy X
-Avon tasha w kulce X
-Dove body silk
-Rexona w sprayu
i 3 perfumy i dojde do 25 kosmetykow do pielegnacji
Widze swiatelko w tunelu

Nie nie duzych pojemnosci juz nie chce! to wole juz kupic kilka roznych ale malych.
No chyba ze mnie na KWc cos opiniami zachwyci to moze wtedy!

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-01-26 o 11:36
Stary 2010-01-26, 11:36   #4025
ganimedea
Zakorzenienie

To wielkie brawa cuciola Twój idealny zbiorek jest w zasięgu ręki

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-01-26, 11:38   #4026
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

W pielegnacji mam kilka zapasow no ale kiedy ja znowu bede w Polsce..
wiec zapasy licze osobie osobno bo i tak stoja zamkniete i uzywam dopiero jak cos sie skonczy

A kolorowki 133..musze zejsc na 115 a potem coraz mniej..
no ale nie przybywa..

Stary 2010-01-26, 11:40   #4027
zetafon
Zakorzenienie

hej.zaraz zabieram sie za nauke bo jutro i pojutrze egzamin.
torebka ładna ale nie lubie kratek jakoś.wole jednobarwne.
ja uzywam sudokremu na noc na czoło,nos i brode.najpierw nakładam na te miejsca effeclara K a potem zeby nie bylo tych paskudnych krost sudokrem.jestem z niego zadowolona.cere mam prawie idealną.na policzki na noc daje olej z orzechów i żel HA.a na dzien używam kremu z filtrem LRP 50+.mam cere naczynkową na skrzydełkach nosa i policzkach wiec wole juz dac ten filtr.bardzo go lubie,nie zapycha mnie,nic mi po nim nie wyłazi.miałam wczesniej liree też 50+ i czułam się jakbym pomazała się jakimiś strasznymi chemikaliami.w lato go odłożyłam i chyba wywale do kosza,mimo ze zostało pol opakowania.kosztowal 20zł więc nie jest to jakas wielka strata. czasem w lato wystawiam buzie na chwile na słonce,ale góra 5-10min zeby skora sobie wyprodukowala tę witamine (chyba E).nie jestem jakas zwariowana na punkcie tych filtrów.po wstaniu z łóżka nie chowam sie jak wampir przed słońcem

ktoras z was pokazywala pedzle lacrone.ja mam bardzo podobny zestaw i polecam.są fajne,nie rozwalają się.nawet włosy mi z nich nie wychodzą po praniu więc mysle ze warto takie kupic.

ciuciola gratuluje takiego stanu rzeczy w pielęgnacji

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-01-26 o 11:42
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:00   #4028
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

gratuluję zużyć! szczególnie tych dużych pojemności. U mnie chwilowy zastój...
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
zrobić wykaz wszystkich kolorów, ponumerować i przykleić na ścianę łącznie z mapką naprowadzającą A drugi : to pewnie zestaw na poniedziałek, a reszta jest w piwnicy?

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A ja od listopada używam zwykłej oliwki johnsona.Takiej różowej..I jest ok!
Nakładam jeszcze stojąc pod prysznicem po czym wycieram się ręcznikiem i jest gut PASI MI! A niedługo będziemy jej używać we 2! Mamusia i Dzidziulek

Wiesz, nieby wszędzie chwalowa jest idea nakładania filtrów. Nawet kosmetyczki podkreślają by nakadać filtr cały rok. A te SPF 15 co jest w kremach to niby minimum...Ja również kupiłam swego czasu filtr do buzi SPF 30..I konsekwentnie starałam się go nakładać.Ale to jednak nie dla mnie...Zgadzam się że buzia może być zmęczona tylkoma warstwami. Jakąś tą ochronę mam , bo wybieram kremy z tym spf15 ale na więcej się już nie skuszę.Ile tych warstw można mieć? krem z filtrem, filtr, podklad, puder matujacy, puder rozświetlający....A buzia młoda..Po co tyle tych chemikaliów na nią ładować????
Kurcze...gadam jak stare babsko
Widocznie młodość już za mną I już nic nowego w siebie nie wpoje.Te filtry to dla mnie głupota! Co innego w lato gdy nakładamy filtr zamiast podkładu...Albo co innego jest nałożenie filtru jak się jest typem sportowca i zimą zjeżdża na stoku na nartach..a poza tym to bez sensu (moim zdaniem!)

A oto mój najnowszy BOBASKOWY zakup -KLIK
Zakupiony dziś w wersji czerwonej!
Ja mam w zapasach 2 balsamy dla dzieci- Nivea baby mleczko- 500ml z pompką, nie wiem kiedy to zużyję!I jeszcze jak go próbowałam to się klei a tego nie lubię. Postawię na wannie i po kąpieli będę smarować. i jeszcze Johnson's baby taki jasnozielony Naturals i jescze mam oliwkę Hipp.
Co do filtrów to zgadzam się z Tobą sweet. ja też uległam manii wizażowej- kwaszenia się (kończę Effaclar właśnie- ale wydajny jest) no i używam filtrów ale nie codziennie, bo nie lubię właśnie tylu warstw na twarzy, czuję się jakbym miała jakiś tynk i po jakimś czasie z takimi warstwami skóra mi się przetłuszcza. Nie mogę od dłuższego czasu zużyć próbki 5ml barwionego filtru SVR, strasznie go nie lubię, bo bardzo pobiela, a że mam ciemną karnację, to wyglądam bardzo blado, a on się niezbyt wchłania i nie stapia za dobrze ze skóra. Może dlatego, ze to SPF50. Mam za to z Biodermy AKN mat SPF 40 i z tego jestem dużo bardziej zadowolona, ale zostawiłam na lato.

Piękny fotelik kupiłaś!!! też bym chciała kupować takie rzeczy...
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Obiecałam że wstawię zdjęcia tej torebki w kratkę z e-torebka. Dziś po raz pierwszy miałam czas zrobić jej zdjecia w świetle dziennym, bo przy sztucznym wychodziły przekłąmane kolory. Oto zdjęcia mojej torebki.
Bardzo ładna! I podoba mi się Twój sweterek
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 12:16   #4029
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

tez mi sie podoba ta kraciasta torebka, ale jakby byla o polowe mniejsza nie lubie takich duzych
Stary 2010-01-26, 13:24   #4030
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Nie było mnie jakiś czas (zimowe przygnębienie, sesja, obowiązki) i ledwo dałam radę przebrnąć przez setki Waszych wiadomości!

Aniu
: strasznie mi przykro, trzymaj się mocno

Koniku: torebka rzeczywiście duża, ale ja toleruję na uczelnię tylko takie, w mniejszą w życiu nie upchałabym teczki, zeszytu, słowników, podręczników i kubka termicznego

Jeśli chodzi o filtry, to ja nie dałam się wciągnąć w tą manię. Mam naturalnie dość ciemną, oliwkową karnację i filtruję się tylko przy ostrym, wakacyjnym słońcu. Filtromaniaczki boją się promieni UVA i UVB przez szyby, czasem mam wrażenie, że i na noc się smarują W każdym razie filtry chemiczne nie są wcale takie zdrowe dla skóry (polecam wypowiedzi wizażanki o nicku kosmetolog w tym wątku LINK), a filtry mineralne są niewygodne (mocno bielą).

Sweet Jelly: Zosia to śliczne imię. Proste, a niebanalne Życzę szybkiego rozwiązania, z którego zapamiętasz tylko najlepsze chwile!

Hosenko: Widzę chrapkę na kolejne burżujstwo! W jakim odcieniu? Beige? Mnie jakoś ekskluzywna kolorówka nie kręci. Może zbyt mało się maluję?

Księżniczko: Widziałam zakup w wątku EDM Daj znać jak będą się spisywać, bo bardzo mi się podobają

Moje kolejne zużycia:
- krem do rąk piernikowy Oriflame
- krem do rąk i paznokci Neutrogena

Wkręciłam się w minerały... Zamówiłam z EDM pełnowymiarowy podkład Light Olive, róż Snooze Bar (piękny efekt daje na moich polikach! ) na pół z inną wizażanką, dwa cienie (oliwkowy Cypress i śliwkowy Mystic Night) i pędzel Flat Top. Na razie nie dopisuję do "in" - dopiero, gdy do mnie dotrą z hameryki Na mojej wishliście znajduje się jeszcze: Light Olive prasowaniec, pędzel Kabuki, róż w odcieniu brudnej maliny, cień-rozświetlacz i zestaw korektorów. Nie wiem, kiedy będzie mnie na to wszystko stać, ale będę systematycznie dokupować.

Byłam dziś w Naturze, żeby kupić mamie zmywacz do paznokci, a siostrze chusteczki higieniczne. Sobie nie wzięłam NIC! Kusiła mnie oliwka Lipocell Ziai (wygodna flacha z pompką, super zapach), ale kupię ją dopiero, gdy zaliczę jakieś zużycia na nowy miesiąc. Seria Sweet Fantasy Farmony też mi wierci dziurę w brzuchu, ale muszę zużyć najpierw masło cynamonowe.

Pytanie do lakieromaniaczek:
Gdzie dostanę miętowy/pistacjowy lakier do paznokci? Zainspirował mnie oczywiście Jade Chanel, ale na tak niepraktyczny kolor nie wydam tak dużych pieniędzy, jeszcze nie oszalałam Czy jest taki w Inglocie? Dziewczyny z Klubu Lakierowego polecają Venitę za ledwie kilka złotych, ale gdzie ją dorwać... (LINK 1, LINK 2)

Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Czas edycji: 2010-01-26 o 13:25
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 13:51   #4031
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
jak te bibułki się u Ciebie sprawdziły? Widziałam je kilka razy w Rossmanie jak byłam z wizytą w Toruniu u rodziców ale nie odważyłam się kupić!? Na długo starczą?

Miałam tonik z Polleny Evy z koniczynką i takie samo mleczko. Świetna seria! Szkoda że wycofali ją z tesco bo tylko tam u siebie w wygwizdowie ją widziałam..

A oto mój najnowszy BOBASKOWY zakup -KLIK
Zakupiony dziś w wersji czerwonej!
Bibułki Wibo to jedyne bibułki jakie miałam (nie mając porównania pewnie nie jestem obiektywna) i uważam, że są świetne. Pochłaniają sebum, nie naruszają makijażu, mają wygodne opakowanie. Kosztują tylko 4 zł i to pewnie ich najwieksza zaleta. Mi wystarcza jedna na jedno użycie.
Co do wydajności to jest 40 sztuk więc mozna sobie policzyć na ile starczą.
Ja pollenę ewę kupiłam w Stokrotce w Arpolu.
Super te foteliki Ja chcę dzidzię!
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ładna, ale wygląda na słabo napigmentowaną i delikatną.

Zużylam balsam proteinowy 500ml z Eveline
Gratuluję balsamu!
Na pewno nie jest słabo napigmentowana i delikatna Mam próbki w strunach dwóch z tych cieni i są boskie
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

moj TZ zawsze sie smieje, ze w razie wojny i/lub kleski zywiolowej caly blok bedzie zuzywal moje kosmetyki az do konca w/w kataklizmu/wojny

ja mam w tym miesiacu dobry bilans,
-14
+ 4
(i to zadnych zakupow, tylko z wymian)

Bardzo ładnie Ci idzie
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dlatego trzeba patrzeć na podane wymiary, bo na zdjęciach na stronie wyglądają nie pozornie. Andi też jest wielka.
Kusisz tą Andi, ja sobie sprawię może w lutym
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
bardzo fajna ta torebka i faktycznie bardzo pojemna

Patrze na moja liste no i pielegnacja osiagnela prawie stan idealny. Jeszcze tylko zuzyc:
-Garier Mleczko po opalaniu z kaktusem 400 ml
Avon soft musk pachnacy tak do ciala 40 gr
-tonik Ziaja nagietkowy X
-Avon tasha w kulce X
-Dove body silk
-Rexona w sprayu
i 3 perfumy i dojde do 25 kosmetykow do pielegnacji
Widze swiatelko w tunelu

Nie nie duzych pojemnosci juz nie chce! to wole juz kupic kilka roznych ale malych.
No chyba ze mnie na KWc cos opiniami zachwyci to moze wtedy!
Pieknie cuciola

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16726521]

Księżniczko: Widziałam zakup w wątku EDM Daj znać jak będą się spisywać, bo bardzo mi się podobają

Wkręciłam się w minerały... Zamówiłam z EDM pełnowymiarowy podkład Light Olive, róż Snooze Bar (piękny efekt daje na moich polikach! ) na pół z inną wizażanką, dwa cienie (oliwkowy Cypress i śliwkowy Mystic Night) i pędzel Flat Top. Na razie nie dopisuję do "in" - dopiero, gdy do mnie dotrą z hameryki Na mojej wishliście znajduje się jeszcze: Light Olive prasowaniec, pędzel Kabuki, róż w odcieniu brudnej maliny, cień-rozświetlacz i zestaw korektorów. Nie wiem, kiedy będzie mnie na to wszystko stać, ale będę systematycznie dokupować.

[/QUOTE]
Jasne, wszystko opowiem

Też się wkręciłam w minerały i pewnie przetracę majątek
Mam już podkład buff fairly light neutral intensive i korektor intensive fair, do tego trochę próbek cieni i róży No i trochę pędzli rzecz jasna.
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 14:05   #4032
Iwona 25
Zakorzenienie

a ja wzdycham dzis znowuż zrobiłam obchód na/w moich zapasach kosmetycznych, mam tyle tego
moja afirmacja na najbliższe miesiące:
- nie kupuj Iwonico: szamponów, odżywek ani balsamów, tudzież dezodorantów, a najlepiej nie kupuj niczego z kosmetyków

moje marzenie to kupić coś z kosmetyków dopiero w czerwcu
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 17:10   #4033
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
a ja wzdycham dzis znowuż zrobiłam obchód na/w moich zapasach kosmetycznych, mam tyle tego
moja afirmacja na najbliższe miesiące:
- nie kupuj Iwonico: szamponów, odżywek ani balsamów, tudzież dezodorantów, a najlepiej nie kupuj niczego z kosmetyków

moje marzenie to kupić coś z kosmetyków dopiero w czerwcu
i tego się trzymaj

Gani: mnie też niezbyt kręci Ale przynajmniej nie kupuję X-tej sztuki balsamu czy zelu pod prysznic.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-26 o 17:11
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 18:54   #4034
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Gratuluje zużyć i stanów minimalistycznych

Wiecie..,mam takie 1 marzenie...by tak powoli wszystko zużywać...Aż w końcu nie będę miała żadnego "zapasowego" błyszczyka i będę mogła kupić sobie na all jakiś zestawik 3 błyszczyków
Aż będę mogła sobie kupić 1 czy 2 paletki do makijażu (i tylko tyle będę mieć).Marzy mi się by kupować błyszczyki raz na pół roku (właśnie po 2 sztuki +ew. 1 szminka +1 balsam do ust).Mieć ze 2 lub 3 paletki cieni, by móc kupić jakiś nowy bronzer (swoje kulki używam od roku...I chyba jeszcze z rok czy 2 będę mieć).

No ale w sumie jak same mówicie (i nawet mąż tak twierdzi) że nie mam dużo tej kolorówki...Cieni też mało, róży zero, 1 bronzer, kilka kredek, 1 tusz (bo 2gi u mamy to nie liczę)....i w sumie takich zbędnych rzeczy nie mam Może te 2 podkłady zapasowe...

I zastanawiam się : CO JA MAM TU MINIMALIZOWAĆ..skoro nie mam tego za dużo..a wszystko potrzebne?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 19:01   #4035
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dziewczynki, przepraszam za OT, ale muszę się pochwalić - kupiłam wreszcie sukienkę na studniówkę! Jest już w wieszakach
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 19:05   #4036
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16735952]Dziewczynki, przepraszam za OT, ale muszę się pochwalić - kupiłam wreszcie sukienkę na studniówkę! Jest już w wieszakach [/QUOTE]

A co to za news bez fotek?

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
I zastanawiam się : CO JA MAM TU MINIMALIZOWAĆ..skoro nie mam tego za dużo..a wszystko potrzebne?
No właśnie Musisz zrobić wpierw zakupy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-01-26, 19:07   #4037
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

No właśnie Musisz zrobić wpierw zakupy
o to to ..właśnie.. hahaha

Ale to nie teraz..Może bliżej wielkanocy..albo urodzin (lipiec)

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 19:07   #4038
Konto usunięte

Cytat:
Wybacz, już dodaję i tu
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 19:10   #4039
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16736127]Wybacz, już dodaję i tu [/QUOTE]

Cudowna
Ależ masz figurę, Orlico. Zazdraszczam straszliwie - zerkając spode łba na swoje fałdki

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-01-26, 19:12   #4040
Konto usunięte

Cytat:
Cudowna
Ależ masz figurę, Orlico. Zazdraszczam straszliwie - zerkając spode łba na swoje fałdki
Zakryłam na tych zdjęciach swoje boczki, których mam nadzieję pozbyć się do studniówki Jestem w trakcie A6W i kilku innych ćwiczeń...
Stary 2010-01-26, 20:25   #4041
loverynka
Zakorzenienie

Orlico, bardzo ładna sukienka. A ja mam ogromną ochotę na parę lakierów OPI. Muszę się uspokoić.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Orlico, bardzo ładna sukienka. A ja mam ogromną ochotę na parę lakierów OPI. Muszę się uspokoić.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 20:31   #4042
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Tak bardzo, że będziesz musiała odliczać postami do 10? Już dwa masz

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16736285]Zakryłam na tych zdjęciach swoje boczki, których mam nadzieję pozbyć się do studniówki Jestem w trakcie A6W i kilku innych ćwiczeń...[/QUOTE]Te boczki to chyba wyimaginowane. Pięknie wyglądasz Sukienka w czerni, czy gorzkiej czekoladzie? Włosy też masz chyba śliczne - tak wnioskuję z tych kępek, które widzę na zdjęciu Naturalny kolor?
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 20:35   #4043
Konto usunięte

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16738817]Tak bardzo, że będziesz musiała odliczać postami do 10? Już dwa masz

Te boczki to chyba wyimaginowane. Pięknie wyglądasz Sukienka w czerni, czy gorzkiej czekoladzie? Włosy też masz chyba śliczne - tak wnioskuję z tych kępek, które widzę na zdjęciu Naturalny kolor?[/QUOTE]
Sukienka czarna, a włosy aktualnie ciemny brąz, naturalnie blond, a na studniówce czerń
Stary 2010-01-26, 20:54   #4044
loverynka
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16738817]Tak bardzo, że będziesz musiała odliczać postami do 10? Już dwa masz
[/QUOTE]
Wyskoczył mi błąd bazy danych i wiadomość się dodała dwa razy.

Stary 2010-01-26, 21:03   #4045
Hosenka*
Zakorzenienie

Orlica: śliczna sukienka. I co najwazniejsze - ubierzesz ją jeszcze nie raz bo jest bardzo uniewersalna

Zużyłam peeling do ciała Sopot Spa

Zmykam do TŻ

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 21:13   #4046
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Wyskoczył mi błąd bazy danych i wiadomość się dodała dwa razy.
Domyśliłam się, mnie też wizaż dziś szwankuje... Po prostu wesoło to wyglądało do spółki ze stwierdzeniem, że musisz się opanować
Stary 2010-01-26, 21:36   #4047
loverynka
Zakorzenienie

Któraś z Was się pytała o lakiery w kolorze miętowym albo pistacjowym. Są takie z OPI
http://www.victoriasbeauty.com/produ...ON-S-B43-.html
http://www.victoriasbeauty.com/produ...ION-F-B44.html

Stary 2010-01-26, 21:48   #4048
ganimedea
Zakorzenienie

Rozcięłam już opakowanie balsamu brązującego, by wyskrobać resztę do kolejnej porcji peelingu - niestety, pójdzie raczej w zużycia lutowe, bo zostało na solidne 2 lub 3 sesje skrobania Sprężam się, jak mogę, by wyrównać zużyciami bilans zakupów i jakoś niekoniecznie wychodzi . Na razie zużyte:kupione ustawiły się w proporcji 6:8
(nie liczę odsypek, które pofrunęły do Shpilci - zmniejszyły objętościowo, ale nie ilościowo mój zbiorek ).
W styczniu poleci jeszcze krem na dzień, ale chyba nic poza tym i do 8 nie dobiję A tak obiecująco się ten styczeń zaczął...

Żeby nie Ziajowe szaleństwo, to byłoby całkiem nieźle

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ups, nie wliczyłam wczorajszego Carmexu. Tak więc 6:9 - jeszcze gorzej

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka

Edytowane przez ganimedea
Czas edycji: 2010-01-26 o 21:47
Stary 2010-01-26, 21:54   #4049
zetafon
Zakorzenienie

a ja bede musiala uśpić moją kotkę.ciągle jej sie pogarsza.
TZ ma jakąś infekcje drog moczowych i byc moze ze też mnie to czeka.
wiecie co,nie mam już siły....

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 22:48   #4050
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16736127]Wybacz, już dodaję i tu [/QUOTE]
śliczna w ogóle to Twoja figura i włosy przypominają mi moją koleżankę
tak w ogóle to zużyłam krem pod oczy bielenda bio plantacja aloes (ostatni tydzień używałam go już do twarzy... )

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości