|
|
#4081 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
o hoho jak on się poświęca to może jeszcze ołtarzyk sobie niech zażyczy Pan i Władca.Teraz tu uważam że przesadził. można sie złościć i mieć zły humor po kłótni z rodzicem no ale bez przesady. wszystko można w nerwach powiedzieć ale takie coś, że jest uwiązany bo z Tobą mieszka.. ![]() Cytat:
u mnie też.. ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() milo widziec ze ktos tego nie doswiadcza jednak
|
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Szatanica ja tez mysle ze powinnaś iść
ja sie chętnie bym z tobą zamieniła
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przyznam zawsze działa Cytat:
i tym mnie zawsze rozwala... no bo jak najpierw mówic potem myśleć? ![]() a mnie rutyna zimowa dopadla wrrrrrrrrrrrrr.... jak ja tego nienawidzę. Wydaje mi się wtedy że nikogo nie kocham, nie tesknie, wszystko mnie boli humor mam zjechany... bosze.. i przez to mi sie rozpadl jeden zwiazek.. Boże daj by ten pozostal...
|
||
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, zastanawiam się, czy on ma coś z głową? o.O Kichnęłam, a on nagle "Na zdrówko" i w ogóle, czy to nie on przed chwilą stwierdził, że jestem okropna i źle go traktuję? Po cholerę mi zdrowia życzy ![]() Wybuchnę, a taką miałam ochotę na seks
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
jednak oglądaliśmy "Jeźdźca bez głowy" (bo jak się potem okazało "Dziecko Rosemary" nie ma ani lektora wgranego ani napisów ) potem na necie odcinki tego serialu "Pingwiny z Madagaskaru (wie może ktoś czy da się je jakoś ściągnąc? z jakiej stronki? ) I tak....chciał miec bliski kontakt to miał... ale spokojnie, nic strasznego się nie działo, po prostu jak oglądaliśmy te pingwiny to mu położyłam głowę na ramię a co mi tam nawet jemu to się spodobało a ja nie czuje, żadnych tam wyrzutów sumienia czy czegoś podobnego
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Aa, jeszcze mi warzywa na patelni zrobił i przyniósł, powiedziałam, że nie jestem głodna. Nie chcę żeby się czuł wykorzystywany, potem będzie jęczał, że mi gotować musi.
|
|
#4088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4089 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiepski dzień,chciał się zrewanżować za wyżycie się na Tobie.. Cytat:
![]() to widzę że baaaardzo przyjemny wieczorek ![]() to super
|
|
|
#4090 |
|
Zadomowienie
|
no, więc tak Kochane. Dobry Wieczorek wszystkim
widzę, że u niektórych z Was burzliwie. Co do mojego wczorajszego spotkania z M. ![]() umówiliśmy się o 20 na Nowym Świecie i poszliśmy do jednej z knajpek. na początku było średnio, bo nastąpił moment ciszy, ale myślę, że bardzo fajnie go przełamaliśmy. Rozmawialiśmy non stop przez 3h o wszystkim, dosłownie. Patrzyliśmy sobie w oczy, przekomarzaliśmy się o jakieś głupotki, powiem Wam, że czułam się przy Nim jeszcze bardziej dojrzała, ale z drugiej strony bawiliśmy się jak dzieci i jesteśmy leniuchami i to totalnymi dużo się śmialiśmy, uśmiechaliśmy i jak wyszliśmy to mnie odprowadził, dał swoja czapkę żeby mi w główkę nie było zimno, zanim dojechałam, już miałam smsa czy dojechałam i że jeszcze raz dziękuje mi za spotkanie. ach.
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Nie interesuje mnie jego rozchwianie, siedzi cały dzień w domu i jeszcze jazdy ma, to ja zapierdzielałam po mieście na uczelnię niczym pingwin po biegunie północnym z przymarzającym do ust szalikiem, to ja musiałam o 8.00 rano zdać ciężki przedmiot ustnie, to ja miałam zajęcia do 16.30, więc to JA powinnam być rozchwiana
|
|
#4092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli udało Ci się pokazać mu że jesteś dojrzała![]() To kiedy następne spotkanie ?
|
|
|
#4093 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile lat ma nowy tz? i jak go poznalas? (moze pisalalas ale nie zauwayzlam w tym natloku wszystkich postow) to dopiero poczatki wiec zazdroszcze ci tych skorotnkow i motylkow w brzuszku kiedy to bylo![]() a z exem cisza? zero kontaktu?
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na nikogo się nie obraziłam
Przepraszam, że bez słowa odeszłam, ale internet mi wolno chodził. Wszystkie macie rację, ja to wiem. Olałam go, tak jak radziłyście. W międzyczasie szedł się milion razy zabijać, a gdy widział, że nawet mu nie odpisuję, zaczął gadać, jaki to jest beznadziejny, i że ja na niego nie zasługuję, bo on nie daje nic dobrego. ![]() Troszkę jestem spokojniejsza i nie przeżywam już tego w tym momencie tak bardzo, a to dzięki Wam. Przez ostatni tydzień cierpiałam, a teraz już nawet nie mam czym płakać. Dziękuję Wam
|
|
#4096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma 25lat i jest pianistą. muzykiem w pełnej krasie podobnie jak ja. Ja śpiewam On gra. poznaliśmy się na jednej z prób i zdobyłam numer, napisałam i jakoś tak doszło do spotkania ![]() co do exa. jestesmy razem w klasie, wiec widzimy sie. ale nie bylo mnie ani w piatek ani w poniedzialek w szkole (lenistwo ) , więc mnie nie widział. nie odzywaliśmy się do siebie w ogóle przez ostatni tydzień. dzisiaj zatańczyliśmy razem poloneza i chwalił, że ładnie wyglądam w nowej kurtce i butach, ale mnie to już nie ruszało. to były jego pierwsze słowa do mnie od tygodnia.---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- a motylki w brzuszku... ach
|
|
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio był taki kryzys, że totalna rutyna, ja juz mialam wrażenie że tak naprawde to nie ma miłości tylko jest przyzywyczajenie, ale przeszło, jako lekarstwo moge polecic przerwe w spotykaniu sie kilka dni/tydzien trzeba sie stesknic a potem jest juz inne podejscie.
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zadomowienie
|
Żałuje, ale przesadził. Dobrze zrobiłaś z tym jedzeniem!
![]() Cytat:
oby dalej tak zostało, a jak nie to poczytaj sobie to wszystko co Ci pisałyśmyEdit: napisałam coś w klubie proszę pomozcie przesadzam jak zwykle?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-26 o 22:29 |
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy trzymie kciuki zebys byla jeszcze silniejsza
![]() Szatanica tekst o el doopie mnie rozwalil ![]() E.J no to swietnie a on sie nie silil na jakies hmmm dotkniecie czy cos?
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradz nam tajemnice jak to zrobilas ze tak szybko wyleczylas sie z milosci do exa? przepraszam z etak mecze i pije do niego ale jestem pod wielkim wielki ogromnym wrazeniem Tego jak potrafilas szybko zapomniec. tu pisalas posty zapewniajac o wielkiem milosci wybaczalas mu tyle nawet chwile zawachania a teraz nagle nie minal tydzie no moze ciut wieceja ty tak pozbieralas sie. milosc sie wypalila? czy to nowy towarzysz spotkan tak dziala?
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff....już.....
szatanica na pewno powiedział te słowa w złości i tak nie uważa ale to nie zmienia faktu, że nie miał prawa potraktować Cię jak worek treningowy... ![]() Myszka jestem z Ciebie dumna za usunięcie tego konta na nk ![]() oh Mandy chyba czas wymienić faceta na nowy model? ![]() KochajMniie oj bardzo przyjemny..ech...:aniolek : co ten facet ze mną wyprawia... :brz ydal:![]()
|
|
|
|
|
#4102 |
|
BAN stały
|
Hej Wam. Zlinczujcie mnie, prosze. Wiem, jestem glupia
Zadzwonilam do niego, bo naszly mnie chore mysli, ze on jest w tej Warszawie, ze moze cos mu sie stalo. No i on byl wielce obrazony, ze nie ma ze mna o czym gadac oczywiscie uslyszalam, ze nie musze mu nic wyjasniac, bo on tego nie potrzebuje juz... No to powiedzialam mu, ze przyjde i pogadamy jak ludzie, bo widze, ze inaczej nie da rady... Przyszlam, oczywiscie TZ lezy wielce ofochany. Ze nie musze mu juz nic mowic... Bo umawialam sie, ze wezme jego, ze wroce za godzine. I ze moglam zadzwonic do niego, ze sie spoznie i nie byloby problemu, a ja go olewalam caly wieczor, wiec sie wkurzyl i uwaga... pojechal do tej Warszawy do brata ciotecznego pociagiem i wrocil o 7 rano prosto do pracy... Na szczescie siedzieli w domu i pili piwo. Ok, z jednej strony rozumiem TZ, ze sie wkurzyl, tez bym sie wkurzyla. Ale wytlumaczylam mu wszystko, ze nie ebdzie tak, ze ja bede sie widywala tylko z nim. Powiedzial, ze nie ma pretensji, ze wychodze bez niego, zebym tylko mowila z kim i o ktorej mniej wiecej bede albo chociaz dawala znaki zycia... Ja mu powiedzialam, ze ciesze sie, ze pojechal sobie do brata sie odstresowac i ze na dobre mu to wyszlo. On mi odpowiedzial, ze wcale nie bylo fajnie, bo on wolal byc wtedy ze mna... Mowil, ze dobrze, ze sie odezwalam, bo on by tego nie zrobil. Juz by sie nie odezwal (tak, czyli znam go za dobrze niestety...). Bo to ja odwalilam, bo moglam sie troche inaczej zachowywac. Powiedzialam mu, ze ze znajomymi bede wychodzic bez niego, a na wieksze imprezy gdy beda brali osoby towarzyszace to ja wtedy tez go bede brala. A i oczywiscie siedzial w pracy i non stop zerkal na telefon czy sie odezwe, a tu co chwila jaka promocja przychodzila a on mial nadzieje ze to ja No i niby bylo ok, ale jednak cos we mnie siedzialo. Nie chcialam sie przytulac ani nic. Bo on oczywiscie jak zwykle po klotni sie robi strasznie wylewny. I powiedzialam mu, ze to nie byl powod do zerwania, ze co z tego ze dzis mi mowi, ze mnie kocha i chce ze mna mieszkac jak za dwa dni znowu mi napisze, ze to juz koniec. Ze mam dosc, ze kazda klotnia to dla niego perspektywa konca zwiazku. I ze ja go wiecznie mam przepraszac i wyjasniac wszystko... On stwierdzil, ze no jak jest moja wina to co on ma sie odzywac. Ze jakby byla jego to on by sie odezwal ale jak jest jego to nie ma mowy, zeby on sie pierwszy odezwal... I w ogole zaczal mnie glaskac, ze czemu my sie musimy non stop klocic, ze przeciez sie kochamy, zebym sie juz na niego nie gniewala i takie tam. Eh, zla jestem. Nie wiem czemu. Chyba na siebie najbardziej. Powiedzialam, ze jemu nic widac zeby zalezalo na tym zwiazku i ze jest mi przykro. nie chcialam, zeby mnie odprowadzil. Wyszlam od niego sama. No i on od razu jak tylko doszlam do akademika cos tam pisal, ale juz poszedl spac. Musze sie ze wszystkim przespac. I powiedzialam mu, ze moze bysmy sobie przerwe zrobili, ze dobrze by nam to zrobilo. A on do mnie , ze niedawno jeszcze chcial przerwy, ale juz nie chce. Ze on tak nie wytrzyma i ze on moglby ze mna spedzac 24h na dobe
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Droga Kamilo. W momencie kiedy się rozstawaliśmy (w nocy, bo nocowałam u Niego) myślałam sobie, że nigdy z nikim innym jeśli nie z Nim. Czarna rozpacz, płacze, żale. M pojawił się w moim życiu już wcześniej, ale był bo był. Nagle zdałam sobie sprawę z tego, że moim celem będzie dążenie do szczęścia i pokazanie exowi, że zrobił błąd. Zainteresowałam się bliżej M. i tak świetnie nam się rozmawiało, ze poczułam, że to moja bratnia dusza. Poczułam motylki i zauroczyłam się. Dziś nawet jak ex mnie trzymał za rękę podczas poloneza to już nic nie czułam. Za to On chyba zauważył, że ktoś się pojawił w moim życiu.
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
to mu chyba marnie zalezy skoro by sie pierwsyz nie odezwal. meska duma jest dla niego wazniejsza niz milosc? chce byc z toba 24h na dobre ale odezwac sie co u Ciebie juz nie łaska. Madame probujcie skoro juz jest dobrze to probujcie...
ale wiesz ze łatwo nie bedzie. ciezki czlowiek z tego twojego tż. niezmienny niereformowalny nieugiety.
|
|
#4106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to dobrze ![]() u mnie nic ciekawego.. dlatego za bardzo nie pisze co u mnie ale wczoraj pisałam ze mi troche smutno.. siedzę tylko w domu i dalej tak sie czuje nie chce mi sie nic kiedyś byłam taka "aktywna" ... wszystko robiłam a teraz siedzę w domu i przespałabym cale życie.. yh.. co sie na tym świecie dzieje ale z TZ wszystko ok.. tylko to mnie cieszy. |
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zadomowienie
|
Madame
mógłby tą swoją dume schować go kieszeni i się odezwać. Dziwne.. zależy mu na Tobie, kocha Cię, to powinien się raczej starać o Ciebie, chociaż jednego sms napisać.![]() A nie wiem czemu on całą wine zwala na siebie, a siebie oczyszcza ze wszystkiego. On jest święty ![]() Dobrze, że tak wszystko z nim obgadałaś, powiedziałaś na spokojnie, ciekawe co będzie jak się teraz będziesz chciała z kimś spotkać mam nadzieje, że będzie normalny.Cytat:
jakieś przyciąganie czy co zadziałało ![]() Proszę napiszcie coś (klub) ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-26 o 22:41 |
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
a czemu mnie nie ma w klubie? <zakłopotany>
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponieważ się gubie to Tobie zmarł ostatnio dziadek?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

, że musi mi gotować, sprzątać a ja go wykorzystuję
o hoho jak on się poświęca

milo widziec ze ktos tego nie doswiadcza jednak

21. 04.2014 
ale spokojnie, nic strasznego się nie działo, po prostu jak oglądaliśmy te pingwiny to mu położyłam głowę na ramię a co mi tam 

Przepraszam, że bez słowa odeszłam, ale internet mi wolno chodził.
oby dalej tak zostało, a jak nie to poczytaj sobie to wszystko co Ci pisałyśmy
ponieważ się gubie to Tobie zmarł ostatnio dziadek?