|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXVI - Do you remember the time..?
a propos jeszcze tych śmiesznych odliczanek na VH1 mądra Góralczyk dzisiaj stwierdziła, że Tina Turner się wybielała
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym się miała zdecydowac to bym po prostu sobie walnęła http://www.emptymountains.org/images/mj-logo.png, najlepiej na karku... ale nigdy tego pewnie nie zrobię... może ewentualnie markerem se napiszę na 25.06. 2010, jestem cykorem... |
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
niebezpiecznie jest tatuować sobie twarz http://electriclinda.vgb.no/files/20..._1129590_n.jpg
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też... to już drugi w ciągu pół godziny... |
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Luśka jest info na MJPT jakbys kasę chciała odzyskać za płyte bądź przelać na konto założone przez MJPT to idź se luknij na ogłoszenie i poślij mejlika do Ewuni
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś dobrze rozpisaną tą 6tkę aerobiczną?? czy jak ona sie tam zwie ;D??
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ma Luska...prześlę Ci zaraz
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Poszłooo |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Kama ja nie wiem o co tam kaman oni w gruncie rzeczy sami nie wiedza czy ona te kase oddaje czy nie
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
jest taka sprawa...
utwierdźcie mnie w przekonaniu, że to jakiś błąd jest...weszłam na stronę empiku, żeby zakupić TII i już poszłam do podsumowania, a tam czas wysyłki 19.02. - oni serio tego wcześniej nie przyślą? |
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten ostatni to jakaś porażka. ![]() Pogrzebałam trochę i oto, co znalazłam: Wiadomo, o kogo chodzi, ale zbyt duży niezbyt podobny... Załącznik 2818459 Tutaj ciekawy pomysł- wg mnie- bo ja lubię symbole, które sens przekazują nie do końca wprost. Jakoś tak mam, że w pewnych sprawach wolę delikatną aluzję od kawy na ławę, kapelusz czy rękawiczkę zamiast twarzy... I takim symbolom jestem im wierna, co widać choćby na avku. ![]() Załącznik 2818461 Tutaj Mike wygląda, jakby się osikał a w planach miał zamiar jeszcze osmarkać i opłakać. ![]() Załącznik 2818462 A tu ciekawy pomysł numer 2, kolejny symbol. Może trochę mocno eksploatowany ostatnimi czasy, ale i tak ciekawy. Nie widać twarzy, tylko zarys postaci a i tak wiadomo, o kogo chodzi. I to jest właśnie w Mike'u piękne. ![]() Załącznik 2818466 Tu ktoś zrobił potworker katastrofer forever. Mike'owi, który wygląda jakby zjadł wiadro szpinaku i sobie, że będzie nosił takie coś na skórze. Że już nie wspomnę o czymś, co miało być księżycem a wyszło pomarańczą. ![]() Załącznik 2818484 Ciekawe miejsce na tatoo, ale sam wzór... Na pewno nie chciałabym mieć na skórze Michaelowej klepsydry. ![]() Załącznik 2818487 Oczy z "Dangerous" piękne, ale lepiej wyglądałyby bez tego wycinka twarzy, bo czoło Mike'a kończy się w jakimś dziwnym miejscu. No i miejsce, w którym są wytatuowane... Owłosiona łapa. Albo będzie golił, albo Mike'owi będą włosy z rogówek wyrastać... :rzyga: Załącznik 2818488 Taki tatoo sama wybrałam. Ale mniejszy i w innym miejscu. ![]() Załącznik 2818489 Mike trafił pod strzechy... Już Go nawet cellulit nie zdziwi. ![]() Załącznik 2818490 A tu niezły wykręt. Mike na wewnętrznej stronie uda, zagląda prosto w pipkę. ![]() Załącznik 2818501 |
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
za późno, kupiłam już...
![]() ![]() jak ja uwielbiam zakupy internetowe... |
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Kamcia, a mi
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co oni potem będa zamierzali z tym robić to zobaczymy. I czy sens sie będzie jeszcze dokładać znaim to się wszystko wyjaśni ![]() Cytat:
Znając empik, skoro premeiera jest 16.02...oni dodaja sobie 24h na sprowadzenie towaru + czas dostawy do salonu mimo, że będzie na półce obok ![]() Dlatego ja czekam na premierę i idę z buta ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- "Szóstkę" chcesz ![]() daj mejla
|
||
|
|
|
#4214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nad miejscem dumałam ze dwa lata. A potem kolejne nad rysunkiem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję,m bo nie pamiętam kiedy ostatnio mi było tak wesoło
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się tatuaże średnio podobaja u kobiet ogólem...jeśli już to właśnie coś małego, symbolicznego...
Jeśliby już mnie ktoś zmusił do zrobienia czegoś Majkowskiego to byłaby to mała MJka za uszkiem <w sumei to całkiem kuszące >A en ostatni zaglądający w piczkę...w sam raz dla Nibylandek
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Kametyndo mój mail ---> skibamagda@o2.pl
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabiłaś mnie Poszło ![]() I ja uciekam...zasiedziałam się w sumie. Do zobaczenia jutro i Majkolowej nocki |
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Anka właśnie mi się podoba te miejsce co ta laska ma klepsydrę tyle, że tam bym chciała albo MJke albo jakiś zarys albo napis make a change
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Kamuszynko
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Majkol, teraz se bądź wybredny
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie będzie MJka, nieduża, na ramieniu. Coś mi przyszło do głowy. Krótka rozmowa Nibylandki z nie- Nibylandką. ![]() - Jaki masz tatuaż? ![]() - Taki Nibylandzki, Michaelowy... - A jaki to jest? ![]() - Taki w piczkę. - Czyli jaki? ![]() - Gosh, co za tępota! No Majkol przecież! - Ale czemu w piczkę? ![]() - No bo w piczkę się gapi. ![]() - ...
|
||
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuszko, dobranoc Słoneczko
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Ja sobie też chętnie zrobię.. i to na pewno mój TŻ nie przeżyje tego zapewne, ale co ja na to ?? ![]()
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra chyba zawezmę się i wyrobię se kaloryfer
o ile wcześniej mnie pies nie ukatrupi albo węgiel w ogóle wiecie, że od wegla mam czarne smarki (wiem to very romantyczne )
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz, że robią to dobrowolnie?
![]() No dobra, dość tej mojej przekory. Cytat:
Natomiast nie kumam ludzi, którzy walą sobie na ciele daty urodzenia i odejścia itp. Grób sobie z własnych ciał chcą zrobić, czy jak? ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- W sumie nadchodzi najlepszy czas na zajęcie się tematem tatuażu... Ok. miesiąca trzeba na wygojenie a wtedy nie można go wystawiać na słońce, więc najlepiej robić, gdy jest zimno a skóra przykryta ubraniami.
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie w koszulce na ramiączkach, a mama wchodzi do mnie i mówi -odkręć sobie bardziej ogrzewanie
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Zmywam się spać...
Kolorowych
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę sobie zrobić taki, jak ta babka miała z boku tułowia
tylko mniejszy i między łopatkami ![]() albo MJ jakieś ładne nad nadgarstkami ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Dobranoc Daria
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Crystal zazdroszczę u mnie w domu jest mega zimno - siedzę w kożuchu - lansuje sie na Majkola
![]() co do tatoo Anka ja sobie moge chcieć moja mama powiedziala ze dopoki mieszkam z nia maja mi do glowy glupoty nie przychodzić - mam 1 kolczyk w pepku nic wiecej jeżeli bym miala robic tatoo to tam gdzie nikt go nie zobaczynienawidze dat nigdzie na koszulkach plakatach a zwłaszcza na własnym ciele :/ ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- kolorowych Daria
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Gdybym się miała zdecydowac to bym po prostu sobie walnęła

ale ciut za duży

Owłosiona łapa. Albo będzie golił, albo Mike'owi będą włosy z rogówek wyrastać... :rzyga: 

jeżeli bym miala robic tatoo to tam gdzie nikt go nie zobaczy