Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 22:26   #4681
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Misia, nie martwiaj sie Kochana Tak jak pisze nasza Madra Listopadowa, dopoki nie ma wynikow nie ma co gdybac Nie mniej, bardzo bardzo Cie rozumiem. Ten tydzien, w ktorym szukalam najlepszego specjalisty do zoperowania mojej suczy byl dla mnie jednym z najkoszmarniejszych, nie mowiac juz ze pewnie kilka lat zycia mnie kosztowal i wiele siwych wlosow O pozniejszym krwotoku malej, to nawet nie wspomne

Jak bedziesz potrzebowac psiego wsparcia, daj znac! Znajdziemy i umowimy najlepszych wetow

lecem i ja do łózia ...

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 22:37   #4682
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
była odrobaczana systematycznie cestalem pyrantelum advantix zipyran - teraz był termin kolejnego i po szczeniakach podobno mogła złapać czy jakoś tak gadali o tym czymś nic nie mówili ale rtg będzie to sie dowiemy ale to już raczej w przyszłym tyg - niedoczynność jeszcze trzeba wykluczyc bo chudniecie nadpobudliwosc i serducho wtedy tez..no nic zobaczymy

Przy niedoczynności tarczycy obniża się szybkość przemiany materii - jest bradykardia (owszem), ale zwierzak tyje...
Nie zamartwiaj się na zapas, poczekajmy na wyniki badań. Na krew (jeśli wysyłkowo) to trzeba będzie chwilę poczekać, ale ekg, rtg, i echo można zrobić z miejsca - najlepiej u bardzo dobrego specjalisty - i jeśli masz taką możliwość to naprawdę udaj się do dr Niziołka
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 23:04   #4683
anna_ivy
Zadomowienie

no to jak? tylko ja tu na dyzurze?
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 23:13   #4684
pysia222
Zakorzenienie

macerata wracaj do zdrowia bo my juz na Twoje zelki czekamy

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
no to jak? tylko ja tu na dyzurze?
czesc aniu ja tez jestem nadrabiam zaleglosci z dzisiaj
Stary 2010-01-26, 23:15   #4685
macerata
Zakorzenienie

Mya
do Ciebie piszę
bo wcześniej takie smęty napisałam na temat mojego samopoczucia
bo u mnie to jest tak,że cokolwiek jest nie teges w org.,to puchnę,a jak zaczynam brać jakiekolwiek leki, tu już całkiem..
najpierw nogi, potem reszta,więc nogi już były,ale jak się dziś obudziłam z twarzą jak balonik i oczami jak eskimoska, to zwątpiłam..
..ale już chyba jest lepiej,zaczynam rozpoznawać twarz i całą resztę, więc mimo,że jeszcze trochę przede mną, jestem dobrej myśli..
Stary 2010-01-26, 23:16   #4686
pysia222
Zakorzenienie

pink jak masz automat to nic sie nie martw bedzie ok.
Ja mam pol automat i szybko zaczelam jezdzic tylko te skkrety kierownica
Stary 2010-01-26, 23:17   #4687
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

czesc aniu ja tez jestem nadrabiam zaleglosci z dzisiaj
hej pysiu wlasnie myslalam o Tobie Jutro wracam do treningow Kilka dni bezczynnosci i czuje sie jak flaczuszek
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 23:17   #4688
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
macerata wracaj do zdrowia bo my juz na Twoje zelki czekamy
Droga Pysiu
robię co w mojej mocy
bo ewent.przesuwanie terminu nijak mi nie na rękę..
Stary 2010-01-26, 23:30   #4689
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
Droga Pysiu
robię co w mojej mocy
bo ewent.przesuwanie terminu nijak mi nie na rękę..
To bardzo dobrze

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
hej pysiu wlasnie myslalam o Tobie Jutro wracam do treningow Kilka dni bezczynnosci i czuje sie jak flaczuszek
Ciesze sie , ze juz wracasz bo to znaczy , ze juz jestes zdrowa
Twoja psina jest sliczna - widzialam filmik

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Nie tylko owczarków (powiem więcej - schorzenia tarczycy i trzustki to głównie domena goldenów i labradorów...). Oprócz tego schorzenia te mogą pojawić się u psów w każdym wieku...
Ale przy prawidłowym postępowaniu psiaki żyją sobie długo i szczęśliwie...

Misia - główka do góry . Dopóki nie ma wyników badań to tak naprawdę nic nie wiadomo...

Ooo nie wiedzialam , myslalam , ze mam tylko na stawy i biodra mojego psiaka uwazac . To teraz bede musiala mu sie dokladniej przyjzec.

Misia jak listopadowa mowi glowa do gory to napewno bedzie ok.
Stary 2010-01-26, 23:47   #4690
agnelka.pl
Rozeznanie

Wczoraj Listopadowa dzisiaj ja o sobie przypominam . Zagladam do Was miedzy pryskajacymi bankami, a lalkami ubierankami ( czy jakos tak ). Siostra z dzieciakami na ferie wpadla .
Gdybym czegos nie zakumala albo nie doczytala, to wybaczcie
Buzaki dla wszystkich

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Horo bede miala do Ciebie pare pytac odnosnie powiekszenia...powiekszon ego biustu

Oczywiscie pytanie kieruje tez do innych dziewczyn, ale Horo cos dzisiaj o tym wspominala
Stary 2010-01-26, 23:48   #4691
pysia222
Zakorzenienie

mykam spac kolorowych snow
Stary 2010-01-26, 23:53   #4692
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya
do Ciebie piszę
bo wcześniej takie smęty napisałam na temat mojego samopoczucia
bo u mnie to jest tak,że cokolwiek jest nie teges w org.,to puchnę,a jak zaczynam brać jakiekolwiek leki, tu już całkiem..
najpierw nogi, potem reszta,więc nogi już były,ale jak się dziś obudziłam z twarzą jak balonik i oczami jak eskimoska, to zwątpiłam..
..ale już chyba jest lepiej,zaczynam rozpoznawać twarz i całą resztę, więc mimo,że jeszcze trochę przede mną, jestem dobrej myśli..
To cieszę się bardzo, że choć malutką ale poprawę widać
Bo ja tu myślę i martwię się Jednak ja jestem bardzo pozytywną osobą i wierzę że wszystko będzie dobrze-a to Twoje złe samopoczucie to taka typowa choroba na dwa tygodnie przed operacją i tylko stracha nam napędzi
Ja mam jakieś makabryczne kłopoty z łączami -i nawet telefon mi wysiada. Nie wiem czy mój dzisiejszy sms dotarł do Ciebie?

A zaległości to juz chyba nie dam rady nadrobić -więc jeśli coś sie dzieje to przepraszam ale w temacie nie jestem

Listopadowa:c mok:-no widzę że i Ty chyba zdrowiejesz razem z pociechą Ale kurujecie się oboje w domciu, w ciepełku-
A ja mierze sobie bluzeczki i od tego ustawiania piersi to coś mi się z nimi porobiło.....kurde wielgachne są To juz pewnie te mniejsze mięśnie puściły. I mam nadzieję , że więcej nie będą puszczać . Codziennie podziękowania ślę pod wiadomym adresem, że to tylko 485

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 00:03   #4693
agnelka.pl
Rozeznanie

Mya wlasnie ogladalam Twoje cycuchy. Normalnie brak slow na to, zeby je opisac . Sa po prostu idalne
I te seksowne pozy
Stary 2010-01-27, 00:16   #4694
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Mya wlasnie ogladalam Twoje cycuchy. Normalnie brak slow na to, zeby je opisac . Sa po prostu idalne
I te seksowne pozy

..skądś znam tą reakcję..
..i ten brak słów..

P.S.:
Mya,sms dotarł

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-01-27 o 00:18
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 00:41   #4695
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Listopadowa:c mok:-no widzę że i Ty chyba zdrowiejesz razem z pociechą Ale kurujecie się oboje w domciu, w ciepełku-
A ja mierze sobie bluzeczki i od tego ustawiania piersi to coś mi się z nimi porobiło.....kurde wielgachne są To juz pewnie te mniejsze mięśnie puściły. I mam nadzieję , że więcej nie będą puszczać . Codziennie podziękowania ślę pod wiadomym adresem, że to tylko 485
Już nam zdecydowanie lepiej, żadnemu choróbsku nie popuszczę. Dziękuję Mya za troskę

A teraz lecę oglądać twoje cycuchy, a ślina za mną

Macerata - no odważna z Ciebie kobita. Żeby się tylko Kasza nie zorientowała

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

No ale widzę, że już avek zmieniony

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Mya - cwaniaro, a gdzie są nowe foteczki? To ja tu się ślinię, a ty taka niedobra jesteś? : atyaty:
Mam nadzieję, że lańsko poskutkuje..... nowymi fotkami ślicznego biustu

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Jak tak to zmykam
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 00:46   #4696
macerata
Zakorzenienie

..uciekam,bo mi goopoty w głowie..

Dobrej nocki
Stary 2010-01-27, 00:54   #4697
MyaDiva
Zakorzenienie

Listopadowa- Wywaliło mnie i tyle sobie popisałam Ale dziecko w końcu usnęło i mam dostęp Proszę mi dupska nie bić bo mi jeszcze cycuchy bardziej do przodu wyskoczą. Foteczki jak tylko zrobie to będa i ja na Twoje czekam

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
..uciekam,bo mi goopoty w głowie..

Dobrej nocki
No tak - wszystkie uciekły. Jutro dziecku chyba coś na sen dam juz po dobranocy

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
..skądś znam tą reakcję..
..i ten brak słów..

P.S.:
Mya,sms dotarł
Ciekawe o której godzinieale dobrze że w ogóle dotarł

A i mi nebawem słów zbraknie-jak Twoje panienki już będą

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-01-27, 01:36   #4698
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
I te seksowne pozy
Dziękuje bardzo A co się teraz z nimi stało od tego zbliżania .I jakie się duże porobiły- aż się boję do nich zaglądać. I to z całkiem innego powodu niż po poprzedniej opeacji

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
a dla zainteresowanych... dopytałam o laser na twarz i... zdecydowałam się
teraz kwestai dogadania urlopu w pracy, bo niestety... przymusowy tydzień siedzenia w domu i "nic nierobienia" ( zero prania, sprzątania, gotowania)
:rot fl: gdybym Cię nie znała, to bym się dała nabrać że się zastosujesz : hahaha:

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Ja jakoś tak rozumuję, że kiedy myślę o wytrzymalości implantu to bardziej chodzi mi o całość konstrukcji czyli miałam na myśli, że nie jest możliwe dożywotnio chodzić w tych samych implantach.
Misia, Ania i Horo- no to ja Wam przytoczę jak to wygląda wg badań. Misia i Ania mają to chyba w swojej zgodzie na op:
W wyniku zmęczenia mechanicznego materiału z jakiego wykonana jest powłoczka protezy w różnym czasie może dojść do pęknięcia lub przeciekania. Skumulowane ryzyko pęknięcia protezy wynosi ok 2% rocznie.Szacuje się, że po 15-20 latach ok 40%-60% protez ulega opisanym powyżej procesom.W związku z tym nie można traktować protez jako implantu na całe życie i należy się liczyćz koniecznościa ich wymiany na nowe po upływie 10-20 lat.

Miejmy nadzieję, że nie będziemy mialy takiej konieczności-jednak należy się z tym liczyć.

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
A czy Ty mialaś po op jakąś pomoc w domu przy dzieciach, doczytalam że masz malutką 2letnią córeczkę, chodzi mi o to kto ją podnosil przy roznych powszednich czynnościach (kąpanie). Bo już sie zastanawiam ile lat mam sobie mniej więcej obliczyc jeśli poczekam z podwieszeniem do skończenia karmienia i wiem że po tym odczekać 6 m-cy. Ale już wiem że nie wytrzymam
Jestem troszkę nie na bieżąco i nie wiem, czy Ty juz byłaś u dr Krajewskiego? Jeśli nie to warto się udać na konsultacje. Trzeba poznać wszelkie rozwiązania .

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2;16738688

[QUOTE=willma2;16738308
hmmm chcesz ich posladki,mamo

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Mniam!!! mam ochotęOkropną!! Takie umięśnione ciałka...
: hahaha:no ładny przykład się daje córką

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-27 o 02:37
Stary 2010-01-27, 02:30   #4699
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez sie zastanawiam czy nie walnac sobie tych wiekszych wkładek..tylko jakos odrzuca mnie ze od nowa bół blizny i kolumny zygmunta
Ty tak na poważnie no dupsko trzeba zlać
Pamiętam jak na różowym wielka siostra mnie zganiła, że większe wkładki zalecamSpytała, czy jak ktoś będzie nie zadowolony po op to mu pieniądze dam na kolejny zabieg. Skoro tam takie zasady panują, to może Misiu wal do wielkiej

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
dziewczyny od Dr Skwiercz, czy pani dr operuje tylko we wtorki? jakos nie kojarze nikogo aby mial op w inny dzien:P
Dzień przed moimi powstały śliczne 615 i 325

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
I jeszcze z tego co kojarzę (ale mogę się mylić) to chyba Masza też była poniedziałkowa...
I Czekoladowa chyba też poniedziałkowa

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Dziecko się obudziło i karze mi lamkę gasić. Jutro sobie kupię latarkę na czoło

no to sobie pogadałam jakis gość tu tylko ze mną wytrwał

Nie wiem, za co dziś toasty będą od rana ale wznoszę każdy cel jest szczytny

Miłego dnia życzę

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-27 o 02:35
Stary 2010-01-27, 07:41   #4700
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
była odrobaczana systematycznie cestalem pyrantelum advantix zipyran - teraz był termin kolejnego i po szczeniakach podobno mogła złapać czy jakoś tak gadali o tym czymś nic nie mówili ale rtg będzie to sie dowiemy ale to już raczej w przyszłym tyg - niedoczynność jeszcze trzeba wykluczyc bo chudniecie nadpobudliwosc i serducho wtedy tez..no nic zobaczymy

psy i koty to relaks
relaks
adin dwa tri cietyrie

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:

Horo bede miala do Ciebie pare pytac odnosnie powiekszenia...powiekszon ego biustu

Oczywiscie pytanie kieruje tez do innych dziewczyn, ale Horo cos dzisiaj o tym wspominala
służe pomocą

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
:rot fl: gdybym Cię nie znała, to bym się dała nabrać że się zastosujesz : hahaha:
oczy miałam 3 razy większe niz usta jak mi to powiedział
a potem on... jak kilkakrotnie zapytałam , czy na pewno aż taki rygor

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 08:46   #4701
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:

psy i koty to relaks
relaks
adin dwa tri cietyrie

a tak na poważnie współczuję
sama mam psiura i kota i kocham zwierzęta...
pamiętam ile się wyjeździłam do weta jak pogryzły go inne psy a rana pooperacyjna zaczęła się rozłazić....ehhh ale czego się nie robi dla nich
Stary 2010-01-27, 09:06   #4702
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Ty tak na poważnie no dupsko trzeba zlać
na poważnie się zastanawiam, te co mam są śliczne i już zupełnie moje tylko nie rzucaja sie w oczy w ubrankach no i dr powiedział że skoro aż tak bardzo mi brakuje tych 3mm to może mi je zamontować

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość

a tak na poważnie współczuję
sama mam psiura i kota i kocham zwierzęta...
pamiętam ile się wyjeździłam do weta jak pogryzły go inne psy a rana pooperacyjna zaczęła się rozłazić....ehhh ale czego się nie robi dla nich
no moja miała oskalpowane pół dupska 2 lata temu i do tej pory sie całośc nie zabliźniła

Stary 2010-01-27, 10:18   #4703
Yagnaa
Raczkowanie

Cytat:

Misia, Ania i Horo- no to ja Wam przytoczę jak to wygląda wg badań. Misia i Ania mają to chyba w swojej zgodzie na op:
W wyniku zmęczenia mechanicznego materiału z jakiego wykonana jest powłoczka protezy w różnym czasie może dojść do pęknięcia lub przeciekania. Skumulowane ryzyko pęknięcia protezy wynosi ok 2% rocznie.Szacuje się, że po 15-20 latach ok 40%-60% protez ulega opisanym powyżej procesom.W związku z tym nie można traktować protez jako implantu na całe życie i należy się liczyćz koniecznościa ich wymiany na nowe po upływie 10-20 lat.
Czesc Dziewczyny - no wlasnie.. czy ktos moglby sie do tego odniesc..?
Ja tez slyszalam ta formulke (w/w) od kazdego lekarza, z ktorym rozmawialam (o Mentorach - moze inne wkladki maja odmienna gwarancje?)..

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Jeszcze jedna sprawa - taki temacik do dyskusji..

Mentor produkuje wkladki m.in.
Siltex™ Round Ultra High Profile oraz
Siltex™ Round High Profile
Czy ktoras z Was miala doswiadczenie z obiema wkladkami - albo rozmawiala ze swoim doktorem na ich temat - i jakie sa opinie? (Mam tu na mysli np. ktora wkladeczka daje lepsze "wizualne" rezultaty)

Druga sprawa - Mentory sa produkowane w 3 rodzajach spoistosci zelu (Cohesive I , II i III) - jezeli ktos grzebal w tym temacie - chetnie posluchalabym "za i przeciw" - wszystkim rodzajom (czy oprocz "miekkosci zelu" - mozemy tu mowic i o innych aspektach - wytrzymalosci na uszkodzenia np.?, jakosci zelu..?)

Bardzo dziekuje z gory za uwagi..
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 10:22   #4704
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

dzien doberek Yagusia
no chcialalbym Ci pomoc ale nie wiem sama...
na pewno rozne firmy maja rozne zasady, ale ta generalna jest taka sama...material sie zuzywa jak wszystko...wiec niestety implant trzeba bedzie lub wyjac lub wymienic na nowy po jakims czasie..tylko jakim?
czy sa jakies badania dzieki ktorym za 15 lat np bedziemy mogly sprawdzic czy nasze implanty sa jeszcze ok czy juz uszkodzone?

Pozdrowionka z Dublina
Stary 2010-01-27, 10:28   #4705
Yagnaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
dzien doberek Yagusia
no chcialalbym Ci pomoc ale nie wiem sama...
na pewno rozne firmy maja rozne zasady, ale ta generalna jest taka sama...material sie zuzywa jak wszystko...wiec niestety implant trzeba bedzie lub wyjac lub wymienic na nowy po jakims czasie..tylko jakim?
czy sa jakies badania dzieki ktorym za 15 lat np bedziemy mogly sprawdzic czy nasze implanty sa jeszcze ok czy juz uszkodzone?

Pozdrowionka z Dublina
No wlasnie - my wszystkie jestesmy tu relatywnie "nowe" w temacie - a chetnie poznalabym opinie rowniez kogos, a najlepiej grupy kobiet, ktore maja swoje zelki juz ponad 15 lat..
Czy ktorakolwiek z Was zna kogos takiego?

I jakie badanie mialoby wykazac, ze zelek juz do smieci?

ps Olga - dzieki - buzka

Edytowane przez Yagnaa
Czas edycji: 2010-01-27 o 10:29
Stary 2010-01-27, 10:30   #4706
grond
Raczkowanie

Cześc dziewczyny, trochę rzadko tu wpadam, ale to dlatego że w dzień praca a wieczorem dzieci dopadają kompa i siedzą do późna.Wiem, że Zaga i Happy już po i pewnie niebawem się odezwą, a moja op. dzisiaj o 17 i zaczynam mie stresa. Z jednej strony niepokój a z drugiej radoś, że to już dziś.
Stary 2010-01-27, 10:32   #4707
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
nie miałam żadnej pomocy i musiałam sobie radzić sama ze wszystkim... tym bardziej, ze nikomu nie mówiłam o op.
a po 1 op, órcia miała niecałe 2 latka a synek 9 miesięcy... było ciężko, ale na szczęście podołalam
kurcze ale jestes dzielna kobitka... ja mam synka 5 lat i corcie 9 miesiecy... i sama nie wiem ja to wszystko pogodze nie chce za bardzo nikomu mowic ale moj M bedzie w pracy wezmie urlopu tylko 2 tygodnie a co dalej? nie wiem? chce poprosic kogos z rodzinki ale nie wiem bo nie bardzo chce sie tym chwalic...
Cytat:
pink jak masz automat to nic sie nie martw bedzie ok.
Ja mam pol automat i szybko zaczelam jezdzic tylko te skkrety kierownica
no to super bo po dwoch tygodniach moj M wraca do pracy a trzeba synka do szkoly wozic wiec dzieki mam nadzieje ze sobie oradze...

a kochana moje prosze podajcie mi jakies namiary na jakas klinike gdzie zrobie wszystkie potrzebne mi badania w ciagu 1-2 dni w Warszawce...
z gory dziekuje

milego dna zycze

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez grond Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny, trochę rzadko tu wpadam, ale to dlatego że w dzień praca a wieczorem dzieci dopadają kompa i siedzą do późna.Wiem, że Zaga i Happy już po i pewnie niebawem się odezwą, a moja op. dzisiaj o 17 i zaczynam mie stresa. Z jednej strony niepokój a z drugiej radoś, że to już dziś.
o kurcze SUPERRRR,,, trzymaj sie cieplutko
wszystko bedzie ok
napisz szybciutko do nas jak i co po OP..
bedziesz miala piekne cyculki
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 10:41   #4708
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość

I jakie badanie mialoby wykazac, ze zelek juz do smieci?
chyba trzeba by było wpaść pod autobus

Stary 2010-01-27, 10:43   #4709
Yagnaa
Raczkowanie

Cytat:
chyba trzeba by było wpaść pod autobus
Mam na mysli takie badanie mniej "kolizyjne", czy badanie USG np. jest w stanie nam cos powiedziec nt. kondycji zelka..?
Stary 2010-01-27, 10:43   #4710
grond
Raczkowanie

Pink - ja robię w Warszawie w Enel-Medzie op, ale badania też tam robiłam, tylko wcześnie zadzwoń i się umów. Jeżeli chodzi o USG to zapisują na konkretny dzieńi godzinę, ale cał a resztę trzeba po prostu przyjś rano nadczo, a i jeżeli chodzi o RTG klatki to musisz mieskierowanie od lekarza tel. 022 5189350.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości