|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
lecem i ja do łózia ...
|
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zamartwiaj się na zapas, poczekajmy na wyniki badań. Na krew (jeśli wysyłkowo) to trzeba będzie chwilę poczekać, ale ekg, rtg, i echo można zrobić z miejsca - najlepiej u bardzo dobrego specjalisty - i jeśli masz taką możliwość to naprawdę udaj się do dr Niziołka |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
no to jak? tylko ja tu na dyzurze?
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
macerata wracaj do zdrowia bo my juz na Twoje zelki czekamy
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- czesc aniu ja tez jestem
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Mya
do Ciebie piszę ![]() bo wcześniej takie smęty napisałam na temat mojego samopoczucia bo u mnie to jest tak,że cokolwiek jest nie teges w org.,to puchnę,a jak zaczynam brać jakiekolwiek leki, tu już całkiem.. najpierw nogi, potem reszta,więc nogi już były,ale jak się dziś obudziłam z twarzą jak balonik i oczami jak eskimoska, to zwątpiłam.. ![]() ..ale już chyba jest lepiej,zaczynam rozpoznawać twarz i całą resztę, więc mimo,że jeszcze trochę przede mną, jestem dobrej myśli.. ![]() ![]()
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
pink jak masz automat to nic sie nie martw bedzie ok.
Ja mam pol automat i szybko zaczelam jezdzic tylko te skkrety kierownica
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Pysiu
robię co w mojej mocy ![]() bo ewent.przesuwanie terminu nijak mi nie na rękę..
|
#4689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
Twoja psina jest sliczna - widzialam filmik ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
Ooo nie wiedzialam , myslalam , ze mam tylko na stawy i biodra mojego psiaka uwazac . To teraz bede musiala mu sie dokladniej przyjzec. Misia jak listopadowa mowi glowa do gory to napewno bedzie ok.
|
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj Listopadowa
dzisiaj ja o sobie przypominam . Zagladam do Was miedzy pryskajacymi bankami, a lalkami ubierankami ( czy jakos tak ). Siostra z dzieciakami na ferie wpadla Gdybym czegos nie zakumala albo nie doczytala, to wybaczcie ![]() Buzaki dla wszystkich ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Horo bede miala do Ciebie pare pytac odnosnie powiekszenia...powiekszon ego biustu ![]() Oczywiscie pytanie kieruje tez do innych dziewczyn, ale Horo cos dzisiaj o tym wspominala
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
mykam spac kolorowych snow
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tu myślę i martwię się i wierzę że wszystko będzie dobrze-a to Twoje złe samopoczucie to taka typowa choroba na dwa tygodnie przed operacjąJa mam jakieś makabryczne kłopoty z łączami A zaległości to juz chyba nie dam rady nadrobić -więc jeśli coś sie dzieje to przepraszam ale w temacie nie jestem ![]() Listopadowa A ja mierze sobie bluzeczki i od tego ustawiania piersi to coś mi się z nimi porobiło.....kurde wielgachne są To juz pewnie te mniejsze mięśnie puściły . I mam nadzieję , że więcej nie będą puszczać![]() . Codziennie podziękowania ślę pod wiadomym adresem, że to tylko 485
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Rozeznanie
|
Mya wlasnie ogladalam Twoje cycuchy. Normalnie brak slow na to, zeby je opisac
I te seksowne pozy
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..skądś znam tą reakcję.. ..i ten brak słów.. P.S.: Mya,sms dotarł
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-27 o 00:18 |
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz lecę oglądać twoje cycuchy Macerata . Żeby się tylko Kasza nie zorientowała ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- No ale widzę, że już avek zmieniony ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Mya - cwaniaro , a gdzie są nowe foteczki? To ja tu się ślinię![]() ![]() : atyaty:Mam nadzieję, że lańsko poskutkuje ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Jak tak to zmykam
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
..uciekam,bo mi goopoty w głowie..
Dobrej nocki
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa- Wywaliło mnie i tyle sobie popisałam
Proszę mi dupska nie bić bo mi jeszcze cycuchy bardziej do przodu wyskoczą---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- No tak - wszystkie uciekły. Jutro dziecku chyba coś na sen dam juz po dobranocy ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Ciekawe o której godzinie A i mi nebawem słów zbraknie-jak Twoje panienki już będą
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#4698 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I to z całkiem innego powodu niż po poprzedniej opeacji---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() :rot fl: gdybym Cię nie znała, to bym się dała nabrać że się zastosujesz ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
W wyniku zmęczenia mechanicznego materiału z jakiego wykonana jest powłoczka protezy w różnym czasie może dojść do pęknięcia lub przeciekania. Skumulowane ryzyko pęknięcia protezy wynosi ok 2% rocznie.Szacuje się, że po 15-20 latach ok 40%-60% protez ulega opisanym powyżej procesom.W związku z tym nie można traktować protez jako implantu na całe życie i należy się liczyćz koniecznościa ich wymiany na nowe po upływie 10-20 lat. Miejmy nadzieję, że nie będziemy mialy takiej konieczności-jednak należy się z tym liczyć. ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-27 o 02:37 |
|||||
|
|
|
#4699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dupsko trzeba zlać![]() Pamiętam jak na różowym wielka siostra mnie zganiła, że większe wkładki zalecam . Skoro tam takie zasady panują, to może Misiu wal do wielkiej ![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Dziecko się obudziło i karze mi lamkę gasić . Jutro sobie kupię latarkę na czołono to sobie pogadałam jakis gość tu tylko ze mną wytrwałNie wiem, za co dziś toasty będą od rana każdy cel jest szczytny Miłego dnia życzę
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-27 o 02:35 |
|||
|
|
|
#4700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
a potem on... jak kilkakrotnie zapytałam , czy na pewno aż taki rygor
|
|
#4701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak na poważnie współczuję ![]() sama mam psiura i kota i kocham zwierzęta... pamiętam ile się wyjeździłam do weta jak pogryzły go inne psy a rana pooperacyjna zaczęła się rozłazić....ehhh ale czego się nie robi dla nich
|
|
#4702 | |
|
Kazar Lady
|
na poważnie się zastanawiam, te co mam są śliczne i już zupełnie moje tylko nie rzucaja sie w oczy w ubrankach no i dr powiedział że skoro aż tak bardzo mi brakuje tych 3mm to może mi je zamontować
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez slyszalam ta formulke (w/w) od kazdego lekarza, z ktorym rozmawialam (o Mentorach - moze inne wkladki maja odmienna gwarancje?).. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Jeszcze jedna sprawa - taki temacik do dyskusji.. Mentor produkuje wkladki m.in. Siltex™ Round Ultra High Profile oraz Siltex™ Round High Profile Czy ktoras z Was miala doswiadczenie z obiema wkladkami - albo rozmawiala ze swoim doktorem na ich temat - i jakie sa opinie? (Mam tu na mysli np. ktora wkladeczka daje lepsze "wizualne" rezultaty) Druga sprawa - Mentory sa produkowane w 3 rodzajach spoistosci zelu (Cohesive I , II i III) - jezeli ktos grzebal w tym temacie - chetnie posluchalabym "za i przeciw" - wszystkim rodzajom (czy oprocz "miekkosci zelu" - mozemy tu mowic i o innych aspektach - wytrzymalosci na uszkodzenia np.?, jakosci zelu..?) Bardzo dziekuje z gory za uwagi..
|
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
dzien doberek Yagusia
![]() no chcialalbym Ci pomoc ale nie wiem sama... na pewno rozne firmy maja rozne zasady, ale ta generalna jest taka sama...material sie zuzywa jak wszystko...wiec niestety implant trzeba bedzie lub wyjac lub wymienic na nowy po jakims czasie..tylko jakim? czy sa jakies badania dzieki ktorym za 15 lat np bedziemy mogly sprawdzic czy nasze implanty sa jeszcze ok czy juz uszkodzone? Pozdrowionka z Dublina
|
#4705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ktorakolwiek z Was zna kogos takiego? I jakie badanie mialoby wykazac, ze zelek juz do smieci? ![]() ps Olga - dzieki - buzka
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-27 o 10:29 |
|
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny, trochę rzadko tu wpadam, ale to dlatego że w dzień praca a wieczorem dzieci dopadają kompa i siedzą do późna.Wiem, że Zaga i Happy już po i pewnie niebawem się odezwą, a moja op. dzisiaj o 17 i zaczynam mie stresa. Z jednej strony niepokój a z drugiej radoś, że to już dziś
|
#4707 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec dziekia kochana moje prosze podajcie mi jakies namiary na jakas klinike gdzie zrobie wszystkie potrzebne mi badania w ciagu 1-2 dni w Warszawce... z gory dziekuje milego dna zycze ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
wszystko bedzie ok napisz szybciutko do nas jak i co po OP.. bedziesz miala piekne cyculki |
|||
|
|
|
#4708 |
|
Kazar Lady
|
chyba trzeba by było wpaść pod autobus
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
Mam na mysli takie badanie mniej "kolizyjne", czy badanie USG np. jest w stanie nam cos powiedziec nt. kondycji zelka..?
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
Pink - ja robię w Warszawie w Enel-Medzie op, ale badania też tam robiłam, tylko wcześnie zadzwoń i się umów. Jeżeli chodzi o USG to zapisują na konkretny dzieńi godzinę, ale cał a resztę trzeba po prostu przyjś rano nadczo, a i jeżeli chodzi o RTG klatki to musisz mieskierowanie od lekarza tel. 022 5189350.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.

Nie mniej, bardzo bardzo Cie rozumiem. Ten tydzien, w ktorym szukalam najlepszego specjalisty do zoperowania mojej suczy byl dla mnie jednym z najkoszmarniejszych, nie mowiac juz ze pewnie kilka lat zycia mnie kosztowal i wiele siwych wlosow
O pozniejszym krwotoku malej, to nawet nie wspomne

Jutro wracam do treningow

16.12. 2009

To juz pewnie te mniejsze mięśnie puściły
, a gdzie są nowe foteczki? To ja tu się ślinię
. I to z całkiem innego powodu niż po poprzedniej opeacji
no dupsko trzeba zlać
. Jutro sobie kupię latarkę na czoło
każdy cel jest szczytny