|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Kibicuje któraś z Was Polakom w trwającym właśnie meczu?
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj o 7 rano było -21. Jeszcze nigdy nie ubrałam się aż tak grubo jak dzisiaj i nigdy aż tak bardzo nie zmarzłam Po 2 godzinach w takiej zimnicy nie mogłam poryszać palcami stóp. Cud, że nie nabawiłam się odmrożeń. A twarz mi dosłownie zsiniała mimo czapki, kaptura i szalika zasłaniającego pół twarzy. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... Cytat:
Kciuki oczywiście trzymam. Zrób sobie jutro wolny dzień a mgr nie zając nie ucieknie. Zasłużyłaś na caaały dzień lenistwa |
||
|
|
|
#2764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyślałam o Tobie i o Antunce - obie uważajcie na siebie Co za psychol takim to bym pokazała chętnie Mam nadzieje, że szybko go złapią.Cytat:
![]() A egzamin/zaliczenie na pewno do przodu I bardzo dobrze, że miałaś dzień leniuszka bo Ci się należało ![]() Mi zostały jeszcze do napisania dwa eseje i też będę po sesji Na razie przeczytałam materiały do napisania pierwszego ![]() Cytat:
A właśnie dziewczyny macie ferie normalnie na uczelni? Bo ja wygląda na to z woli opiekunki magisterki nie mam i się zastanawiam czy jakiegoś strajku nie organizować ![]() Miłego wieczoru
|
|
#2765 | ||
|
Rozeznanie
|
jasne!
mimo, że nie przepadam za ręczną, to prawie zawsze kibicuję wszelkim reprezentacjom!!! ![]() szczególnie siatka, kosz, noga... ale inne także. dzisiaj meczyk oglądałam Cytat:
![]() a że bronię się w marcu (tzn jeśli uda mi się dopiąć mgr na ostatni guzik do końca lutego ),to ferii już nawet jako takich nie mam... tylko od dzisiaj WOLNE ![]() o ile, jak pisałam wcześniej, zaliczę dzisiejszy egzam... Cytat:
nie no prawo to jak jazdy i to bez trzymanki ![]() ale właśnie na wyniki prawa pracy czekam, więc zobaczymy za kilka dni, co to będzie ![]() dziękuję Kochana ![]() lecę się myjkać i zaraz lulu
|
||
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie kibicowałam. Nie lubię ręcznej
Ale mimo wszystko cieszę się jak polska reprezentacja wygrywa, nawet w dziedzinie sportu, której nie lubię ![]() Cytat:
![]() Zabieram się do pracy ![]() Miłego dnia kochane
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ja też nie lubię ręcznej. Ale cieszę się z sukcesów naszej drużyny ![]() No trzeba zejść na ziemię i zabierać się za angielski
|
|
#2768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale widziałaś ten rysopis tego typka?! rozglądaj się i jak podobnego zobaczysz, to zwiewaj!!!! albo ![]() z żyletą na niego! ![]() prawdopodobnie jakiś "żółty", bo wątpię, żeby normalna osoba na coś takiego wpadła ![]() dzień doberek Kochane co tam, jak tam? ![]() ja jeszcze leżakuję, posłucham muzyczki, ogarnę się i popatrzę na mgr
|
|
|
|
|
#2769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 3 tygodnie ferii bo sesja oficjalnie zaczyna się 1.02 a ja wtedy mam ostatni egzamin. Więc jak wszystko pójdzie dobrze (a na pewno pójdzie ) mam wolne. Tobie radzę Jojlu zorganizować bunt bo każdemu należy się przerwa. Chociaż tydzień, żeby zregenerować siły. Walcz o swoje kochana!Cytat:
Cytat:
Złapią go... spokojnie złapią i będziemy bezpieczne Lecę na uczelnię tylko po wpisy a cały dzień stracę na czekanie. Ech jak ja to lubię. |
|||
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam
![]() W lokalnej gazecie nawet piszą gdzie można typa spotkać A tak w ogóle to powalił mnie tytuł artykułu: 'W Zielonej Górze grasuje WAMPIR (...)' ![]() http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT16/102577234
|
#2771 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wróciłam z ploteczek. Przy okazji pofarbowałam włosy kuzynce Oczywiście przemarzłam. To nie był dobry pomysł, żeby w taką pogodę na rower wsiadać Na drodze lód, że można w curling grać, a ja rowerek.....powinnam się w głowę puknąć |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo dla mnie normalny człowiek takich rzeczy nie robi.. a o Azjatach w tym sensie nie pomyślałam... fakt, pierwsze się pewnie Wam to rzuca na myśl... ![]() na rowerze jechałaś?! szalona! ![]() a ja właśnie niedawno się dowiedziałam, że oficjalnie zakończyłam studia! ![]() ostatni semestr tylko z jedną 3 ![]() gicio!!!!!! to właśnie z prawa pracy 3 dostałam... ale najważniejsze, że do przodu!!!!!!!!!! i że to wszystko już za mną, wszystko zaliczone przy pierwszych podejściach - ale się cieszęęęęęę |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I masz rację, zdrowy na umyśle człowiek takich rzeczy nie robi. Aha na rowerze Taka stara a taka pusta![]() Brawo Gratulacje z powodu zakończonych studiów i tylko jednej 3Supcio
|
|
|
|
|
#2775 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
Ja nie wiem jak to przeczytałam ale byłam pewna, że tam jest prawo jazdy ![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do ferii to myślę, że na kilka dni może uda mi się załatwić wolne - ale teraz pracuję na wydziale na zlecenie i to zależy ile będę mieć pracy Mam nadzieję, że jednak mimo wszystko będę mogła chociaż któryś weekend sobie przedłużyć o 2 dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana a co to Ty studiujesz, że studia to 9 semestrów? Lick The Lollipop rzeczywiście ten rower w taką pogodę to szalone było Ja bym na pewno się połamała ![]() Ja niedawno wróciłam. Właśnie wypiłam kawkę a zaraz siadam do magisterki ![]() Buziaki
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki,
ja dzisiaj wróciłam od rodziców, wiem, że miałam pisać, ale musiałam tyle osób odwiedzić w mojej rodzinnej miejscowości, że praktycznie nie miałam czasu włączyć laptopa ![]() Teraz zakuwam na piątkowy egzamin i czekam na TŻ. |
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wróciłam do domu oczywiście z oczami dookoła głowy
Jak idę miastem to chyba sama podejrzanie wyglądam. Ciągle oglądam się za siebie, przyglądam się ludziom itp. , mimo, że poruszam się przeważnie po centrum miasta, gdzie raczej wśród ludzi nikt mnie nie napadnie NULKO gratuluję kochana Idę wygrzewać stare kości pod kocykiem Miłego wieczoru.
|
#2778 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet nie macie pojęcia, jak bardzo się cieszę Jojla to ekonomia na Uniwerku... nie wiem sama czemu 4,5 a nie 5letnie ![]() ale ja tam nie narzekam ![]() Sweet kurde... masz tak stare te kości, że masakra ja idę podszykować obiadek troszkę miłego popołudnia, wygrzewania i nauki Dziewczynki
|
|||
|
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to brzmi... zakończone studia ![]() Cytat:
Dopiero wrócilam do domu. Upichciłam szybki obiad i odpoczywam bo dziwnie zmęczona jestem mimo, że nic takiego nie robiłam. Cały dzień straciłam na jeżdżenie po wpisy... tylko po wpisy a czuję się jakbym tonę węgla przerzuciła. |
||
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
rocznik 86 się kłania ![]() w trakcie sesji
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja zabrałam się w końcu za moją nieszczęsną magisterkę ale w trakcie zadzwonił telefon i wytrąciła mnie rozmowa zupełnie z równowagi
Wspominałam Wam o mojej nieszczęsnej umowie o internet w play i podpisanej pół roku temu cesji... Zadzwonili do mnie z play z działu płatności - jak tylko usłyszałam skąd to się we mnie zagotowało i nawet nie dałam facetowi dojść do słowa bo mam już ich dość serdecznie - a jak mu (co prawda w nerwach) wytłumaczyłam w jakiej jestem sytuacji i zapytałam czy może mi pomóc i to gdzieś zgłosić to powiedział, że niestety nie może mi pomóc wkurzyłam się nieziemsko i zadzwoniłam do BOKu - mam nadzieję, że coś w końcu załatwią bo konsultant obiecał zgłosić to działowi który się zajmuje umowami - daję im ostatnią szansę jak tego nie załatwią to ![]() ehhh ale się zbulwersowałam... teraz mi trochę głupio, że się aż tak uniosłam nerwami ale czuję się strasznie w tym bezradna bo do tej pory wszyscy są mili ale nikt sprawy nie załatwił do końca... a jak teraz tego nie zrobią to chyba Cytat:
a i samo bieganie od pokoju do pokoju może zmęczyć Cytat:
![]() Witamy serdecznie i zapraszamy
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się...
![]() hej hej! Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2784 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() klaski:![]() Cytat:
Cytat:
Jako i ja.... Cytat:
Ja dziś tak zakuwałam, że teraz pieką mnie oczy i niewiele rozumiem z tego co czytam. Chyba jakieś zwoje mi się przegrzały....
|
|||||
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Pavliecka nie szalej bo Ci się zwarcie w synapsach zrobi
![]() Miałam w planach zacząć naukę na kolejny egzamin aaaale nie chcialo mi się Z pogodowego marudzenia... dla odmiany sypie śnieg i wieje mroźny wiatr. Chyba sobie kominiarkę kupię bo nie wytrzymuję już tego zimna |
|
|
|
#2786 | |
|
Konto usunięte
|
Witaj
![]() Cytat:
Miał 2 telefony na abonament. Jego mama przy opłacaniu pomyliła się i wpłaciła kase nie za ten numer co trzeba. Więc na jednym nr była nadpłata, a na drugim zaległości. Poszła jego mama do salonu to odkręcić, ale w ogóle nie chcieli z nią gadać. Poszedł Tż i niby wszystko było załatwione. Kasa przelana, ale że następny miesiąc przyszedł, to z tej nadpłaty zostało gdzieś z 5 złotych. To Tż im mówi, żeby wysłali rachunek z tym zadłużeniem to on to opłaci. I miało być wszystko ok, ale mijał kolejny miesiąc, przyszła nowa faktura za nowy miesiąc, a tamtego zaległego rachunku nie przysyłali. I w końcu przyszło pismo, że jak nie wpłaci kasy, to zerwą umowę i będzie płacił 1500 zł kary. Naliczyli karę, Tż nie spłacał. W między czasie Tż konsultował się z prawnikiem, który uznał, że Play nie ma szans wygrać. A tu pewnego razu przychodzi pismo z Play, że oni zrobili pomyłkę i w związku z tym kara została niesłusznie naliczona i Tż ma jej nie spłacać ![]() Bajzel w papierach mają straszny |
|
|
|
|
#2787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jedno na pewno wiem - nigdy żadnej umowy z playem
Nie popełnię drugi raz takiego błędu - ale cóż ich strata jak tak traktują klientów to niech się nie zdziwią jak tych klientów kiedyś zabraknie a ja już im antyreklamę wśród znajomych zrobię a co ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co prawda nerwy przystopowały mój zapał do pisania ale coś jednak dzisiaj naskrobałam więc może nie będzie tak źle z moją magisterką ![]() Szkoda mi tylko, że się tak zdenerwowałam bo miałam nawet dzisiaj zapał do pisania a później wszystko już mnie wkurzało tylko i nie mogłam się skupić
|
|
#2788 | |
|
Rozeznanie
|
dzięki Kochane
![]() super to brzmi!!! ge-nial-nie! hej to jak większość z nas ![]() napisz coś więcej o sobie ![]() Cytat:
odpocznij sobie troszkę ![]() ja byłam z psiapsiółą po jakiś list w Jej pracy, później na poczcie to wysłać a zamieć u nas niezła... ale już jestem w domku, popijam kakao i zaraz się kładę spać przy muzyczce
|
|
|
|
|
#2789 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem bo mam, i wszyscy przeżywali że zamarznę, a mi jest cieplej niż w tych puszkach to taka nowa technologia mojej koleżanki mama kupiła sobie zimowy płaszcz grubości żakietu (kosztował ją prawie 1200zł) i też jest nim zachwycona zwłaszcza w temperaturach -20 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
najlepsze co możesz zrobić to udawać że jesteś specem w dziedzinie prawa albo, że znasz się dobrze z Rzecznikiem Praw Konsumenta Cytat:
Koleś to kumpel mojego kumpla... i przyjechał do polski szukać nowych partnerów biznesowych, ale słabo jemu szło przyczajanie polskiej rzeczywistości więc kumpel poprosił mnie o pomoc dla niego. No i tak trochę sobie z nim po przebywałam.... zostałam doceniona, nawet zaproponował mi pracę... no cóż... jestem "łanderful" i takie tam... pozdrawiam idę rozpoczynać ferie
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
No... niedługo do piachu
Witam Cytat:
![]() I znowu nas zasypało... Ponownie zima zaskoczyła drogowców Chyba z 10 razy w zaspę wpadłam po drodze. Ja już chyba wolałam te mrozy... Dzisiaj na termometrze -3 i troche wieje. ![]() Miłego dnia. Nie zakopcie się kochane ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

I oczywiście policja nasza wspaniała nie może go złapać
Strach z domu wychodzić, nawet za dnia, bo jedną z nich jakoś ok. 16:00 przyatakował... Nie podoba mi się to.
Po 2 godzinach w takiej zimnicy nie mogłam poryszać palcami stóp. Cud, że nie nabawiłam się odmrożeń. A twarz mi dosłownie zsiniała mimo czapki, kaptura i szalika zasłaniającego pół twarzy. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...

Mam nadzieje, że szybko go złapią.
i się zastanawiam czy jakiegoś strajku nie organizować 

Gratulacje z powodu zakończonych studiów i tylko jednej 3
klaski:![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
odpocznij sobie troszkę