|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
justynkavip dzięki, też ci życzę dobrej nocy |
|
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli co : faza motylki w brzuchu te sprawy nastąpiła? :brzyd al:![]() ![]() Koka całe szczęście że tak to się skończyło, i masz teraz Tż świetnego!
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-26 o 23:41 |
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Następują...
i co mi się strasznie podoba to nie tylko zauroczenie, szum w głowie ale tez takie porozumienie dusz...nadajemy na tych samych falach....Aż się boję, że to jest za prawdziwe by mogło trwac....Myślisz, ze to nic złego tak się czuc skoro niedawno rozstałam się z facetem? nie za szybko?
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zauważyłam kiedy CZASAMI stało się PRAWIE ZAWSZE. No i mimo to byłam szczęśliwa. Tylko z takimi ludźmi nie ma normalnego życia. Jak jest dobrze to jest świetnie, a jak żle to tragicznie. Mało jest ,,dni jak codzień" spokoju, stabilizacji.
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4146 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
rany a ja juz drugą godzine robie album dla rodziców na rocznice
taki naklejany
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka świetny prezent
![]() Ja chyba zdurniałam kupiłam dziś szamponetke kasztanową bo temu przyjacielowi się takie włosy podobają....
|
|
|
|
|
#4150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już się długo znacie, przyjaźnicie się więc to nie jest ktoś nowy, kogo dopiero poznajesz On b. dobrze zna Ciebie Ty jego ![]() Cytat:
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-27 o 00:04 |
||
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam że Wy się juz dobrych kilka lat.. to coś mi się popieprzyło czy jak ?
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Z cyklu,,Złote myśli mojego TŻta"
Ostatnio pokazywałam mu dom w stylu hello kitty, bo lubie gadżety z nią, oczywiście totalnie nie do mieszkania. Piszemy właśnie esy, on zaczyna smęcić, że uwielbia ze mną spać, bo ma go kto pocałować , pogłaskać itd, pisze mi esa, że chciałby już ze mną mieszkać, na co ja: ,,Tak, będziemy razem mieszkać i będziemy spać nago w naszym wielkim łóżku"( )Odp od niego: ,,Dobrze, jak tylko będziesz chciała, możemy nawet pod pościelą hello kitty;p "Mówiłam, że darczyńca
|
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak się poświęci dla Ciebie ![]() czemu mojego czasem tak nie natchnie
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
no ja lece spać
jeszcze dużo roboty mi z albumem zostało spijcie dobrze zazdrośnice
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizja ,,śpimy razem i to nago" i może być nawet hello kitty Kupię mu taką pościel na walentynki może
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zadomowienie
|
Nie albo ja źle zrozumiałam bo u mnie to bardzo możliwe
![]() Ale jak mówisz że tak się super dogadujecie nawet bez słów to przecież wszystko jest ok nie ma określonego czasu od kiedy można ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() a wtedy to już wszystko dookoła nie jest ważne
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, to jest czasami dziwne...miałam mu zaproponować oglądanie filmów dziś a On miał tą samą myśl i mnie wyprzedził w propozycji
|
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe no widzisz, a on z tymi horrorami to nieźle wykombinował
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Właśnie ściągam 1 odc. "pingwinów z Madagaskaru" - maskara, jeszcze 42 min. sa Ech, mam nadzieję, że przyjaciel nie odwoła w czwartku pójścia na kawę... a jutro idę z koleżanka na ...gorącą czekoladę! ![]() ![]() ![]() KochajMniie co tam u Ciebie? |
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie tak wyglądam jak się uczę tej historii prawa i ustroju w Polsce
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2014-07-02 o 19:18 |
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aa to widzę że zaczyna się otwierać do ludzi bo ostatnio mówiłaś że tak siedzisz w domu! ![]() Aaa u mnie nic szczególnego.. brakuje mi takich wyjść właśnie ![]() ![]()
|
|
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pod koniec, jego zdaniem "w najbardziej emocjonującym momencie meczu" - usnęłam ale może dzięki temu wygrali, bo zazwyczaj jak ja oglądam jakiś mecz to Polacy przegrywają ![]() jak zelżeją mrozy to trzeba by się jakoś z grupą zintegrować TŻta też gdzieś wygonię. czas na zmiany. myślę, że jakoś przeżyję, przyzwyczaję się ![]() żałuje trochę, że wcześniej głupia byłam, robiłam afery o nie wiadomo co i się TŻ przyzwyczaił, że lepiej jak nie będzie chodził na żadne piwka z grupą. albo mu się nie chce, sama już nie wiem. nawet o tą A. już bym się tak nie wściekła, gdyby zapewnił, że ona faktycznie "nic do niego nie ma". przy okazji ja mogłabym mieć swoich kolegów, bo teraz chcę mieć, ale wiem, że to nie fair w stosunku do TŻta, bo jemu kiedyś zabraniałam.. zawiła sprawa. ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
![]() afery nie zrobiłam, bo uważam, że nie ma o co. każda okazja jest dobra by sobie taka laska wbiła do głowy, że "ten facet jest ZAJĘTY". Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-27 o 01:16 |
||
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to też cieszy, że w końcu coś ruszyło Jestem, jestem spokojnie - dalej próbuje ten odcinek pingwinów ściągnąc bo niepełny mi się sciągnął
|
|
|
|
|
|
#4167 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co ona sobie myśli. Ona ma kogoś? Może jest/była zazdrosna, że Ty kogoś masz, a ona nie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Niech wie co stracił ![]() EJ ciesze się że u Ciebie dobrze z (przyszłym) tż ![]() Co do tematu madame to ja sie zgadzam z reb Wiem, że to moze trudno tak sie nie odzywać do ukochanej osoby, nie wszyscy by wytrzymali. Pomimo że sie kocha nigdy nie jest sie pewnym na 100% czy ta druga osoba sie odezwie. Czasem wolimy sie poniżyć i wziąć wine na siebie, żeby tylko już było dobrze ![]() Chociaz mam taką koleżanke (strasznie upartą), której tż co jakiś czas odwala Kłócili się, padły słowa o rozstaniu (z jej strony), wyjechała do domu, nie pisali smsów, nic. Niedawno jej tż chyba sobie uświadmił co stracił, przeprosił ją i znów są razem, ale na całkiem innych zasadach. On zrozumiał że ranił ją swoim zachowaniem i teraz jest ok miedzy nimi. Ba! Nawet bardzo ok! Od nowa się od siebie zakochali
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
||||
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
U nas cisza trwa
Nie mam ochoty nawet na niego patrzeć, zero skruchy, uważa, że to ja jestem winna więc nie musi przepraszać. Super, miło tak zacząć dzień pozytywnie.
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
nie probowala bo jak sama Madame mowi po 2-3 dniach milczenia nie mialby juz czego u niej szukac. ale ja jakos w to nie wierze. mysle ze gdyby raz bo przetrzymala to on by w koncu napisal. tylko ze przez te 2-3 dni madame by nie spała nie jadła myslala co sie dzieje ze pewnie ją juz rzucił a w jego glowie przez ten okres pojawic sie moze zalązek mysli "co jest?" "czemu ona sie nie odzywa?". i to bylby ten przelomowy moment. kiedy on by zainteresowal sie losem Madame i napisal. jesli kocha i mu zalezy to by napisal. po 2 moze 3 dniach.Madame moj tż tez nie jest szybki do godzenia sie. wiadomo kazda z nas chce szybko szybko ale czasem trzeba dac drugiej stronie szanse. szanse zeby dala cos z siebie ![]() pamietam jak ja bylam z tz poklocona. caly dzien milczalam on tez. dopiero na dobranoc napisal mi "dobranoc" tylko tyle ale dla mnie to wystarczylo abym wiedziala ze mimo zlosci i nerwow pamieta o codziennych obiecanych mi rytualnych smsach ![]() Cytat:
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście jeśli wina nie leży po naszej stronie, bo wtedy sytuacja przedstawia się trochę inaczej. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

właśnie trochę popisaliśmy i no...oboje na pewno czujemy to samo....i jak dobrze pójdzie, niczego nie sknocimy to będzie....super 
czyli co : faza motylki w brzuchu te sprawy nastąpiła?
i co mi się strasznie podoba to nie tylko zauroczenie, szum w głowie ale tez takie porozumienie dusz...nadajemy na tych samych falach....Aż się boję, że to jest za prawdziwe by mogło trwac....Myślisz, ze to nic złego tak się czuc skoro niedawno rozstałam się z facetem?
nie za szybko? 
21. 04.2014 

kupiłam dziś szamponetke kasztanową bo temu przyjacielowi się takie włosy podobają.... 

jeszcze dużo roboty mi z albumem zostało
Ech, mam nadzieję, że przyjaciel nie odwoła w czwartku pójścia na kawę... a jutro idę z koleżanka na ...gorącą czekoladę! 

ale może dzięki temu wygrali, bo zazwyczaj jak ja oglądam jakiś mecz to Polacy przegrywają
nie mieli okazji nawet by się jakoś lepiej poznać, a ona z takich hasłem? powierzchowne traktowanie ludzi. ale co tam. już się tym nie przejmuję, nie brakuje mi jakoś kontaktu z nią, raz na jakiś czas napiszemy co słychać. nawet mnie to nie grzeje ani nie ziębi.