|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Mój 15 -letni brat też ma taki argument jak się kłóci z mamą - ja się na świat nie prosiłem
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że zawsze mogą pojawić się jakieś komplikacje na każdym etapie porodu, ale staram się o tym myśleć jak najmniej...
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzięki za porady dot. fryzury, chyba się zdecyduje tym bardziej, ze chodzi za mną to juz od dłuższego czasu, ale nie miałam odwagi ściąć włosów o długości za łopatki do takich za ucho. Ścinałam coraz krócej, a teraz już czas na boba
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale boję się, że zacznę rodzić jak będzie w pracy ( pod ziemią, bo jest górnikiem ) wtedy będzie jego tato musiał jechać do niego na zakład i dzwonić pod ziemię, a on będzie musiał czekać na najszybszy wyjazd. Jak urodzę to czas kiedy będę w szpitalu będzie pracował jeszcze, ale w dniu mojego wyjścia bierze tydzień tacierzyńskiego i 2 tyg urlopu, by być z nami
|
|
|
#4295 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziekuje niewiem czy tak ma byc jak tu teraz liczyc dni cyklu nigdy takiej @ nie mialam Cytat:
śliczny synek mam taka nadzieje ![]() Cytat:
moze i ja tam gdzies po drodze sie zapisze.... ale wy zdecydujcie na którym miejscu bo ja chyba nie potrafie ![]() Cytat:
![]() juz kiedyś proponowałam taki Matki, Żonki, Wizażanki - Wirtualne Koleżanki cz. XVI ![]() Cytat:
teraz amm krótkie włoski - "odrośnięta Kasia zielińska" tak nazywam moją obecną fryzurke, ale zamierzam zapuscii do takiej wlasnie bo juz za nią tesknie Cytat:
a Pola przecudowna |
||||||
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
ale on pracuje pod ziemią i troszku potrwa zanim wyjedzie
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiem ci ze ja jeszcze nigdy w zyciu malego dziecka na rekach nie trzymalam balam sie dzieci hehe najmlodsze z dzieci jakie usiadlo mi na kolanach mialo przeszlo roczek i bylo to juz jak zaszlam w ciaze
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teść mi opowiadł, ze kiedyś jego znajoma urodziła zanim karetka przyjechala, wyobraźcie sobie zaskoczenie męża, wraca z pracy, a tu żona bez brzucha dziecko w łóżeczku a jak wychodził to była z brzuchem ![]() Strippi to ja trzymam kciuki, zeby był w domu jak zaczną się skurcze
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Z łożyskiem jest problem jak sie przyklei i nie da sie go urodzic. Wtedy trzeba łyżeczkowac a to juz jest problem:/
|
|
|
|
#4301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-27 o 10:46 |
|||
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
no to 3maj mocno
![]() dziś akurat ma wolne, a nic się nie dzieje wrrrrr
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja102 nie pisz czarnych scenariuszy... wiadomo, że wszystko sie może wydarzyć, ale trzeba być dobrej myśli
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-01-27 o 10:48 |
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() |
|
|
|
|
#4305 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy przychodzi nikt mi nie mówił kiedy i jak , ale wiem że przychodzą do domu bardziej sutki mnie bolą niż piersi, no chyba że mi się bardzo pokarm zbiera to też ale miałam tak dwa razy no i dzisiaj obudziłam się z mokra piżamą , misio ssie chyba dobrze , przesypia mi prawie całą noc zalezy o której go karmie kladąc się np. karmiłam go o 24 w nocy a potem o 6 rano domi gratuluje odwagi jeśli chodzi o drugie jesli chodzi o ten ból to rzeczywiście każdy ma inny próg bólu Cytat:
ale moja koleżanka powiedziała że ona znowu poródu to nawet tak nie odczuła a jak rodziła łozysko to myśłała że "umrze " także nie ma reguły połóg dla mnie też masakra ja zawsze tampony używałam a teraz muszę w podpaskach chodzić , masakra jakas ja nawet nie umiem się w nich poruszać bo zaraz mi się wydaję że mi wypadnie albo będe miała brudną bieliznę domi śliczna ta twoja córcia Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem jak ja złapię swoją córkę jak mi podadzą szok
|
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe...kiedyś pewnie zrozumiesz, chociaż niektórym taka antypatia do dzieci zostaje na zawsze. Póki co "ciumkasz" nad innymi rzeczami, których tez pewnie nie wszystkich zachwycają...
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się do szkoły jechać.
Poza tym mam tak dobry humor, ze az sobie depresyjnych piosnek słucham Ja akurat instynkt mam od dawna, dzieci się nie boje, w rodzinie M. urodziła się ostatnio mała dziewczynka i musiałam namawiać TZ, zeby wziął takiego 1,5 miesięcznego maluszka na ręcę. Uśmiałam się z niego. Mnie jest łatwiej. Od 9 roku życia pomagałam mamie w zajmowaniu się dzieckiem, więc noszenie, bujanie, karmieniem, przewijanie nie są mi obce. Jak pierwszy raz wzięłam dziecko koleżanki na ręcę to śmiała się ze mnie, ze zachowuję się jak bym miała już swoje ze dwa |
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Azzis nie martw sie a Dzidzia ile wazy wg usg?choc nie sugeru sie waga, bo u mnei miala wazyc 3,5 kg a wazyla 2850 gr...calkiem podobne wymiary jak u Kasiher
|
|
|
|
|
#4311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz takie skłonności do cynizmu i straszenia mam ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-27 o 11:04 |
|||
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nie przekroczył 3kg
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a ty na kiedy masz termin?
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie
|
|
|
|
#4315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u Was sprzedający rozmyślił się po przyznaniu kredytu- jestem w szoku, bo myślała, że jak tak daleko zajdzie to już nie ma odwrotu. Ale super, ze się budujecie Cytat:
domi7ks śliczn ta twoja niunia, słodziutka Dziaisj jestem sama w domku, tz będzie dopiero jutro, ale pracuje do 18 więc wieczór szybko minie, pujdę na basen i zgłowy, bo jak mam siedziec w domu i słuchac ile prądu zużywał to mi się odechciewa
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-01-27 o 11:32 |
|||
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! wy tu o dzieciach i rodzeniu...ja sie bardzo boję porodu, jak będe w ciąży to chyba przez te 9 miesięcy będe się tym stresować. Tak sobie myślę, moja mam urodziła 8 dzieci, wszystkie zdrowe i wogóle git, no ja takiej gromadki nie planuję ale może mam coś w genach i to też przetrwam jakoś
ale opowiadania dziewczyn o porodzie mnie przerażają
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im wiekszy tym zdrowszy siostra tz urodzila syna 1800 przesada.. |
|
|
|
|
#4318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem dobrej myśli, że jakoś to będzie.... że nie ja pierwsza i nie ostatnia... Niech się dzieje wola nieba... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A 3kg to tak w sam raz... nie za duży nie za mały
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TZ jak się urodził ważył 2100, ale miał 57 cm. Taka glizdka malutka.
Zresztą do tej pory mu zostało
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba powinnam zrezygnować
![]() Wizyta zaklepana na dziś, jak będzie dobrze to pochwale się zdjęciami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Wiadomo, że zawsze mogą pojawić się jakieś komplikacje na każdym etapie porodu, ale staram się o tym myśleć jak najmniej...

Nie mogą mu odmówić, tym bardziej jeżeli będzie to urlop okolicznościowy, czyli taki który się należy (dodatkowe 2 dni)
też dostałam @ 22.01
niewiem czy tak ma byc 

a Dzidzia ile wazy wg usg?choc nie sugeru sie waga, bo u mnei miala wazyc 3,5 kg a wazyla 2850 gr...