|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
no chyba Was nadrobiłam! Niezła zamieszanie z tą Aną/ Andi, na czas nowej kolekcji chyba powinni kogoś zatrudnić bo pan K. nie wyrobi chyba
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie dziękuję ślicznie Wizażance (bo tylko tutaj kod umieszczałam), która z mojego kodu skorzystała Nie spodziewałam się, że w ogóle ktoś kiedyś z mojego kodu skorzysta, a tu stało się i to tak szybko To chyba na zachętę, żebym się etorebkomaniaczką stała i kolejne torebki kupowała
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam mega szczęśliwa...
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
dzisiaj o 9 rano stałam się w końcu szczęśliwą posiadaczką emilki co prawda o tej torebce powiedziano już chyba wszystko :P to i tak dwa słowa ode mnie:+ torebka jest przesłodka to chyba najlepsze określenie. szary kolor ze złotymi dodatkami, kokardki, wszystko jest po prostu słodkie wahałam się czy nie zamówić czarnej, ale jednak zdecydowałam się na szarą i zdecydowanie nie żałuję.+ ekoskórka wydaje się być naprawdę niezłej jakości + bardzo starannie wykończone detale [np. rączki] - torebka przyszła strasznie pognieciona. na rączkach głęboko odbił się suwak i trochę się przestraszyłam, że już tak zostanie, ale po całym dniu ślady się w większości wyrównały - ułożenie tej torebki tak, żeby zaginała się tak jak chcę zajmie mi chyba tydzień :P przez to że ekoskórka jest gruba w ogóle nie chce się zagiąć tak jak na zdjęciach z katalogu. po całym dniu pod encyklopedią suwak cały czas uparcie sterczy ![]() zdjęcia dodam jak już ją ułożę tak jak chcę, bo takich 'świeżo wyjętych z pudełka' już jest wystarczająco dużo
|
|
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak Wy to robicie!? Ja zatrzymałam się gdzieś w 3/4 poprzedniej części! Tymczasem ja mam wreszcie troszeczkę czasu, aby wejść na wizaż, a tutaj co widzę V część! Jesteście niesamowite ...
Wiadmo sesja się zaczeła, a poza tym praca, praca i jeszcze raz praca. Wogóle się nie wysypiam i nie mam na nic czasu, ale to nie znaczy, że zapomniałam o mojej od dawna upatrzonej CESI! Wręcz przeciwnie, coraz bardziej potwierdzam się w przekonaniu, że przydałaby mi się taka torba. W ostatnim czasie udało mi się uciułać trochę funduszy, więc jestem coraz bliższa celu. Może mi tylko któraś napisać jaka to jest skóra (gruba, miła w dotyku, szorstka)? Wszystkim dziewczyną gratuluję zakupów, bo widzę, że etorebkowa rodzinka się powiększa
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1958 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Martwię się trochę, że Elvie niedługo zniknie. Postanowiłam kupić ją sobie w nagrodę jak pozaliczam wszystko na studiach, niestety wygląda na to, że jeszcze trochę poczekam
A tyle torebek poznikało, byle nie przyszła kolej na Elvie
|
#1960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę że nie będziesz zawiedziona. Tak dokładnie ci nie opiszę bo to było jakiś czas temu ale pamiętam że skórka bardzo mi się spodobała![]() Dziewczyny ja ostatnio nie mam na nic czasu ,a wy tu tyle postów znowu naskrobałyście
Edytowane przez PaulinaPPP Czas edycji: 2010-01-27 o 10:01 |
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
A promocja tygodnia wciąż niezmieniona
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam zdjęcia mojej emilki - jeszcze nie jest ukształtowana tak jak być powinna, ale nie było czasu, bo przecież koniecznie musiałam w niej iść na uczelnię
a dziś rano niespodzianka i 7zł na moim koncie
|
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mimo, iż np. w katalogu real mało jest zdjęć niektórych torebek, to one są już dawno wyprzedane ![]() a 33 zł to malutko ![]() Cytat:
![]() ja tak sobie myslałam o tej pomyłce z Andi i Ana powiedz mi, jak dostałaś paragon i dowód zakupu (ta kartkę A4) to jakie torebki masz wpisane?bo co innego pomylic torebki a co innego - jak przyjdzie im zamówienie na model 0065 a na paragonie wpisać inny nr katalogowy ![]() za chwilę jadę po moją emilkę
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek i etorebka to zguba murowana - właśnie kliknęłam czarną Emilkę
![]() Nie wiem czy tez tak macie,ale jak już dostałam pierwsze torebki to od tej pory te w sklepach często wydają mi się jakieś kiepskie
|
|
|
|
#1966 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozwólcie że sie do Was przyłącze .Z etorebki mam już kilka eksponatów w tym jasno szarą Cesi. Bardzo ja sobie chwale, także jeśli sie nad nia zastanawiasz to moge Ci ją z pełną odpowiedzialnościa polecić. Jest wykonana ze świetnej jakości, miękkiej a zarazem mocnej ekoskóry. Mam juz ja od dłuższego czasu a trzyma sie bez zarzutu, poza tym, co bardzo dziwne, w ogóle sie nie brudzi(? ). Jest pojemna i jednoczesnie zgrabna.
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fasony czasem ciekawe się trafiają, ale z jakością skórki jest kiepsko...
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj, też tak mam aczkolwiek nie przeszkadzało mi to w zakupie ostatnio pięknej torebki z Carry ![]() respect ![]()
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
D
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
dużo
![]() Cytat:
... pochwal się jak przyjdzie
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie można znaleźć tą promocję tygodnia?
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma tą torebkę? Jak się sprawuje?
Wkleicie fotki?(jeśli już były, to przepraszam i proszę o przekierowanie na nie ).
|
#1975 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki, poratujcie
mam amber od świąt, i ostatnio zauważyłam, że farbuje od spodni, gdy noszę ją na zgięciu ręki macie może jakieś sprawdzone metody czym to czyścić? Boję się, że kolor spierze sie w tych miejscach jak zaczne szorować...
|
#1977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Ci, że etorebka ma siedzibę w Krakowie. Zawsze to mniej o koszty wysyłki i można dopilnować, czy dają Ci właściwą torbkę. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Na stornie głównej leci sobie napis na takim szarym tle.
|
||
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam...ahhh dawno mnie nie było a tu juz się akcja toczy na maksa
|
|
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

-> Czy któraś miła Wizażanka skorzystała z mojego kodu rabatowego? Bo coś mi na maila przyszło, a jako początkująca nie do końca wiedziałam o co chodzi, ale z tego tak by mi wynikało 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, ale cóż zrobic jest taka śliczna!

macie może jakieś sprawdzone metody czym to czyścić? Boję się, że kolor spierze sie w tych miejscach jak zaczne szorować...