|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Cytat:
Ladnie tam ![]() Juz Wam mowilam? W czerwcu jade grac na ulicach Yorku, bo bede potrzebowala gotowki Zawsze to jakies doswiadczenie, nie?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Bomba Wen
jesteś zadowolona ze skrzypiec które kupiłaś?
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo i to jeszcze jak! Chyba zaczne wiersze pisac o nich, bo ostatnio cos zaczelam z nimi rozmawiac
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
podobno do kwiatków należy mówić, to może z instrumentami również
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
A tak, z kwiatami tez miewam konwersacje :P
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
wen, Ty żyjesz jak w bajce...
też tak chcę
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
Bo jestem nienormalna i rozmawiam ze skrzypcami?
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego jesteś nienormalna?
![]() ejj nudzi mi się, dawno tak nie miałam
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmowy ze skrzypcami i tego typu zachowania raczej nie naleza do 'normalnych'
![]() Mnie tez sie nudzi, ale nie narzekam. To ostatnie takie chwile az do czerwca.
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
haha
![]() nie, ale zawsze chciałam żyć, oddychać muzyką... w Tobie czuć tą pasję ![]() śpiewałam dwa lata i to był piękny czas. niestety, życie potoczyło się nie tak jak chciałam... Robisz to co kochasz
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie narzekam. Zaraz się zabiorę za książki, na które ost nie miałam czasu [oczywiście o giełdzie:P] Małgosia, nigdy nie jest za późno
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie jest za pozno, ale w Polsce nie moglabym robic tego, co robie teraz. Jesli brakuje Ci muzyki, to zawalcz jeszcze ![]() A gdzie spiewalas? Vill, wg jednej z moich teorii, drzewko bonsai Tz-a zmarlo, bo z nim nie rozmawial.
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od nauczycieli słyszałam, że mam talent, duże możliwości głosowe, dużą skalę... teraz to już raczej za późno zaczynać znowu... słucham sobie piosenek po rosyjsku, nieźle odmóżdża
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty ze skrzypcami rozmawiasz po polsku czy po angielsku
?Małgosia, przecież lepiej teraz niż np za..20lat:P
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2010-01-26 o 22:22 |
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, ze skrzypcami i kotem tylko po polsku
![]() Gosia, nie jest za pozno. Naprawde. Rozumiem, ze umiesz czytac z nut itd.?
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niby taaak, ale nie wiem czy potrafiłabym znowu wbić się w te ciągłe próby i brak wolnego czasu, to jednak był pewnego rodzaju reżim ![]() ale koncerty oddawały wszystko z nawiązką no ale muszę się nad tym poważnie zastanowić... bo chyba ta cała politechnika to jest tylko takie studiowanie bo studiowanie... ale mnie naszło na rozmyślania, może rzeczywiście najwyższy czas coś zmienić w swoim życiu.
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Rezim rezimem, ale tego raczej sie nie traktuje jako nieprzyjemny obowiazek, czyz nie?
Brakujace luki nalezy uzupelniac Moze na profesjonalna kariere czasu juz nie ma, ale na spiew dla przyjemnosci nigdy nie jest za pozno, tym bardziej jesli masz rozlegla skale i zdolnosci.
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam jakiejś polskiej "złotej myśli", jakiegoś zdania, mądrości, ale koniecznie z Polski. Na razie nic nie przychodzi mi do głowy, znacie jakieś?
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, ale nie maja razem lekcji wiec nie wiedza, ktora najbardziej lubie hehe
pomimo tego, ze wcale nie jest najlepsza![]() spiewac zawsze mozna
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
kurde choroba mnie jakaś łapie;/ i to kurde w takim momencie;/
mam tyle nauki, powinnam być w pełni sił a tu lipa;/ kaszlę, boli mnie głowa , gardło i ogólnie źle się czuję;/ wstałam, zjadłam, dzisiaj nie idę wogóle na uczelnię, bo mam tylko jeden wykłąd cały dzień przeznaczam na nauke;/ |
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Ville- "Polacy nie gęsi, swój język mają" :P pierwsze, ktore przyszlo mi na mysl
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Hula znam to.. tyle, ze ja juz zdrowieje.. ale od niedzielnej nocy to byla lipa- doplad mnie katar i nie chce odejsc.. a uczyc sie trzeba.. a ciezko idzie |
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem chora i TZ tez, a w piatek egzamin
caly tydzien nie chodze na silownie przez ta chorobe![]() lele tez pomyslalam o gesiach, ale nie napisalam
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dziś cały dzień i pewnie całą noc będę siedziała nad książkami...
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
niektóre z Was już prawie kończa sesję, a u mnie dopiero najgorsze przede mną;/
piątek zaliczenie z ETP, trudne jak cholera, a nie wiadomo z czego się uczyć;/ sobota - egzamin z matmy poniedziałek - poprawa z rachunku wyrównawczego, jeżeli nie zaliczę wczorajszego koła wtorek - zaliczenie projektu z geodezji i kolos środa - egzamin z Rachunku;/ |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny damy radę i z choróbskami i z tą piekielną sesją!
Ja zaraz zabieram się za karne do poniedzialku mam nauczyć się około 500stron i kodeksu ![]() I w międzyczasie nauczyć sie na następny egzamin. Dzisiaj mam ambitny plan, żeby przerobić na notatki około 100 stron Wczoraj plan wieczorowy zrealizowalam ,mam nadzieje, że i idzisiaj jakoś pójdzie, bo nie mam zamiaru wychodzić dzisiaj z domu, bedę tylko popijać na zmianę herbatki ( a mam ich mnóstwo) i męczyć karne do końca![]() Widziałyśmie może wątek DIY? Strasznie spodobały mi się pomysły dziewczyn i mam zamiar przerobić sobie kilka rzeczy jak tylko będzie po sesji i dorwę pasmanterie. Tak pomyślałam, że chcialabym mieć maszynę do szycia W lumpkach za grosze są takie cudeńka tyle, że w dużych rozmiarach wtedy bym mogła sobie je przerabiać i mieć świetne ciuchy za grosze.
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
marta a umiesz sie poslugiwac maszyna? co to znaczy DIY? edit: juz wiem
![]() ogladacie GOKa na Tvn style? on fajnie rzeczy przerabia ucze sie na egzaminz teorii uczenia sie i nauczania, glownie o tym jak male dzieci ucza sie mowic i patrzcie jakie maja dziwne myslenie: (1)(Talking about a toy car completely painted white) C: this is a snow-car P: why’s that a snow-car? C: ‘cause it’s got lots on snow on it. I can’t see the windows. (2)C: this is a running – stick P: a running – stick? C: yes, because I run with it (3)C: (in the bath) it’s a water-cake P: why do you call it a water-cake? C: I made it in the water (4)C: I bought you a tooth-brush and a finger – brush P: what’s a finger-brush? C: it’s for cleaning your nails (5)C: (wearing a sun-hat) I look like a pony – kid P: what’s a pony – kid? C: a kid who runs ponies
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2010-01-27 o 10:37 |
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A goka nie oglądam teraz niestety bo nie mam w Gda telewizora, a w domu nie mam już Tvn Style. Za to myslenie dzieci jest rozbrajające My też zapewne tak samo rozumiałyśmy świat bedąc małe
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie nie mieć kogoś z umiejętnościami krawieckimi w domu, bo praktycznie wszystkie rzeczy modyfikowałam na swoje potrzeby - a tu spodnie mają za luźne nogawki, więc zrobiło się z nich rurki, tu sweter był za szeroki, to się go zwęziło, sukienka miała za długie ramiączka, więc zostały trochę skrócone. W ogóle nie robię zakupów ubraniowych, nawet w SH, bo nie chcę wydawać pieniędzy (każdej złotówki mi szkoda na ubranie, takie, które mi się tylko podoba). Kupuję jedynie wtedy, gdy wiem, że czegoś potrzebuję. To znaczy: pewnie, mam takie coś, że spodobała mi się bardzo bluzka/sweter i bardzo chciałabym ją mieć, ale udaje mi się zdusić tę potrzebę. I są chwile, kiedy nie mam się w co ubrać, ale jednak zawsze uda mi się skompletować zestaw, który zakryje całe moje ciało, więc następnym razem pukam się w głowę, bo mam się w co ubrać. Chociaż sądzę, że wielu ludzi powiedziałoby na moim miejscu, mając moje ubrania, że mało tego. Ja jestem zadowolona i nie chcę znowu zawalić szafy ciuchami. O, jakie wypracowanie napisałam. |
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Łącze się z Wami w bólu i tez dzis caly dzien nigdzie nie wychodze i ucze sie na jutrzejszy egzamin z geografii fizycznej Polski
a tak nie cierpie tych wszystkich er, okresow juz nie wspomne o innych pierdółkach ![]() I takie spoznione gratulacje wszystkim tym co zaliczyly juz swoje egzaminy, kolokwia, zaliczenia
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
kurde zaraz kupie perelki i inne cuda na allegro
i bede szyc hehe![]() ale narazie ide sie uczyc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

jesteś zadowolona ze skrzypiec które kupiłaś?

caly tydzien nie chodze na silownie przez ta chorobe