|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
dziewczyny a czy ktoras z Was wie jak tam HappyHour i Zaga? miejmy nadzieje, ze wszystko ok po operacji, dzis wychodza chyba do domu wiec moze cos uslyszymy!!!
Yagnaa mi sie wydaje ze to takie badanie jak Mya sobie robila jest tylko ja nie wiem jak to sie nazywa. Poczekajmy na nia ona nam powie, nasza skarbnica wiedzy Mya
|
#4712 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Rezonans magnetyczny |
|
|
|
|
#4713 |
|
Raczkowanie
|
Miska dzieki kofana
ja mykam zapisac sie do szkolym, dzis otwarty dzien maja wiec mam nadzieje sie dowiedziec czegos waznego ![]() szwajcarie chyba odpuszczam w tym roku, wiec zelki w kwietniu na 95% do potem papa
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
Misia co Ty bierzesz?? podaj mi nazwę to też sobie pobiorę
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
Olga, Miska - dzieki
I raz jeszcze apeluje o pomoc do pozostalych w sprawie odp. na moje posty strone wczesniej ![]() Ja sama szukam odpowiedzi (zeby nie bylo, ze sie lenie) - w pozycji Safety of Silicone Breast Implants Institute of Medicine (IOM)
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-27 o 11:04 |
|
|
|
#4716 |
|
Kazar Lady
|
tylko czy to się da wyleczyć?
|
|
|
|
#4717 |
|
Raczkowanie
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ja tez
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Yaga, mi Doktorek zaproponowal profil najwyzszy, poniewaz mialam duuuzo skory (zamiast piersi) po karmieniu dzieciaczkow i wg niego wlasnie takie implanty mialy dac najlepszy efekt. co nie znaczy, ze zawsze takie wkladki sa najlepsze i najlepiej wygladaja... nieraz korzystniej wyglada wkladka hp... wszystko sie na to sklada a jesi chodzi o spoistosc zelu, to im wyzsza, tym zelek jest twardszy... ale sa to podobno bardzo nieznaczne roznice... sama mam najwyzsza spoistosc (rowniez propozycja doktorka) i wg mnie sa fajnie miekkie... takie mlode, jedrne piersiatka
|
#4719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie!! Pomyśl sobie,że dziś wieczorem będziesz miała cycki!! ![]() Trzymam kciuki!!!
|
|
#4720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj Yagusiowy mowi, ze teraz w dotyku moje zelki sa jak moje wlasne piersi "przed" i ze on w ogole (poza rozmiarem) - nie czuje roznicy i nie wyczuwa zelka.. Tylko jak ta moja wkladeczka bedzie sie zachowywala z uplywem lat? Czy nie lepiej bylo wybrac twardsza i z wieksza projekcja? Ja zastanawialam sie nad tym na dlugo przed, ale pomyslalam, ze zdam sie na doktorka bo ten ma wieksze doswiadczenie ode mnie.. teraz chcialabym miec wiekszy wklad decyzyjny (czytaj: pogrymasic), przy moim kolejnym wyborze.. bo tak naprawde nie jestesmy w stanie przewidziec jak to bedzie do momentu - az sa one zamontowane..
|
|
#4721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() już jutro będziesz mieć cycuchy ![]()
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy spoistość żelu ma wpływ na wytrzymałość implantu - wydaje mi się, że nie - w końcu powłoka impl. danej Firmy jest taka sama (nie chodzi mi oczywiście o różnice w gładkości - czy gładka czy teksturowana) i chyba w takim samym stopniu ulega przerwaniu i zmęczeniu materiału... Więc za dużo nie pomogę niestety ...Fajnie byłoby usłyszeć opinie pacjentek, które poddały się takiej op. wiele lat temu (tak jak napisałaś wcześniej), ale w PL chyba ciężko byłoby znaleźć taką osobę - ponieważ nawet w latach 90-tych tego typu operacje nie były tak popularne jak teraz, no i chyba też stosowano inne implanty (wypełnione solą fizjologiczną).... Co do sprawdzenia stanu impl. - najlepiej rezonans magnetyczny, jak już Misia zdążyła napisać
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:54 |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekaj na dzieciaczki i wtedy zobaczysz jak sie zmienia ... i czy bedziesz cos w nich zmieniac ![]() (skad ja to znam
|
|
#4724 |
|
Kazar Lady
|
dziś postanowiłam zrobić włoski brewki i może skórę musnę słońcem..bo tylko siedze przy kompie
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Normalnie nie może oderwać wzroku, a ja go nie mogę oderwać od monitora |
|
|
|
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jak ta miekkosc sie zachowuje w miare uplywu lat - to jest pytanie.. ![]() Zwariuje zaraz
|
|
#4727 |
|
Kazar Lady
|
Yagna, myślisz o kolejnym zabiegu teraz czy w niedalekiej 10-20 letniej przyszłości?
|
|
|
|
#4728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ma sie szkodnik pojawic w ciagu najblizszysz 3 - 4 lat..Martwie sie poprostu co bedzie z zelkiem na starosc.. i jesli wymysla za pare lat jakiegos takiego "najlepszego zelka, co sie nie psuje" - to wymieniam.. A grymasic bede mu z pewnoscia.. juz i tak przyspiesza na korytarzu jak mnie widzi (" a Pani pewnie znowu ma sporo pytan.." )
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę miała troszkę więcej czasu to sama więcej poszperam w necie w poszukiwaniu odpowiedzi na te pytania... Póki co nie dam się zwariować, czego i Tobie życzę |
|
|
|
|
#4730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie nie wiem kiedy odwolujac sie do tego, co cytowalam strone wczesniej (notka z gwarancji).. (ale po szkodniku dopiero) ![]() Probuje wlasnie ustalic - kiedy trzeba - zeby bylo bezpiecznie..
|
|
#4731 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
moje nagorki są przepełnione - mają 105% wypełnienie żelem - takie info mam od Dr a mimo to są miękkie .. im bardziej miekkie tym wzrasta skłonność ku bardzo powolnemu "opadaniu" żelu w srodku implantu co daje łezkowaty kształt piersi |
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.padtech.pl/index.php?menu=zasady |
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() :cis za:Mam wspaniale wiesci happy i zaga sa juz po zaga ma 325 a happy 430 jesli nic nie pokrecilam ![]() Dziewczyny czuja sie dobrze same chodza do lazienki, naciagaja spodnie , mieszaja herbate Sa dwie wiec siedza i gadaja ![]() aaa i wychodza dzisiaj ![]() Reszte napewno Wam opisza jak wroca do domu
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:58 |
|
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w domu to samo ... mala stoi przed monitorem i czeka na ... Mikolaja (bo sie koncu pojawi)... a juz na pamiec zna kolejnosc zmieniajacych sie postaci ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja mam wloski w planach na jutro
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super wieści . Czekam z niecierpliwością na relacje dziewczynTymczasem toaścik za nowe cycolinki: ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie spalam cala noc, zameczylam moimi rozwazaniami Yagusiowego (P. Y.: "zabiore Ci ten Wizaz, Kafe i czym tam jeszcze sie nakrecasz, jak tak dalej bedzie!"), zmeczylam sie sama probujac znalezc cos w bibliotece, az sie w koncu z bezsilnosci poplakalam.. Nie wiem, ktory zelek najlepszy, i co bedzie po uplywie parunastu lat..? ![]() (doktorek, jak go ostatnio zameczalam pytaniami i juz mial konkretnie dosc, to mi powiedzial zebym sobie ograniczala komputer - bo to nie jest zrodlo informacji.. wtedy juz w ogole sie podlamalam - bo ani on nie ma czasu - ani ja nie wiem juz gdzie szukac... szperam w publikacjach naukowych na ten temat, ale temat nowy - wiec wiele tego nie ma...)
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrazam to sobie
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To toascik za dziewczyny ![]() ![]() : pijemy:![]() ![]() :pijem y:![]() :bounce :
|
|
#4739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I gdzie sa w necie te kobitki, ktore juz troche zyja z zelkami..? ![]() Gratulacje, ciesze sie ze dzisiejsze cycolinki sa cale i zdrowe
17. grudnia 2009r./ http://www.justbreastimplants.com/fo...stickboobs.gif _________________________ ______________ Edytowane przez Yagnaa Czas edycji: 2010-01-27 o 13:06 |
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

...