|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Cytat:
![]() ![]() Kurteczka super! Gdzie kupilas? ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja myślałam, że to mi śnią się koszmary ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kurteczka taka na jesień akurat. Bede miała na zmiane ![]() A co do tej sukieneczki to jeżeli chrzciny beda w przeciagu miesiąca to bedzie na chrzest, bo to rozmiar 56 ![]() ![]() Czarne wozki i mi się kojarzą z trumą. Gondole tym bardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
ja to mam schizy dopiero co?
![]() a beksa ze mnie też ostatnio... nigdy nie wiadomo co wywoła potok łez....
#4835 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Ja wogóle o menopauzie nie myśle
![]() A i ja placzliwa.. Rozpłakałam sie ostatnio że nie mam gdzie zaparkowac.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Ha ha ha
Z nudów to ja nie mam czasu. ![]() Choć jakoś nie sądzę... wyjątkowo mi ta gospodarka hormonalna pasuje. Nawet mało co mnie denerwuje ostatnio. ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Rozeznanie
|
witajcie kochane, ja na chorobowym nadal,obijam sie niesamowicie..ale musze zacząć się uczyć bo w sobote egzamin..mam nadzieje ze Hania pomoże mamusi
![]() Pochwalcie się jak już kupiłyście pościel dla dzidków.Bo ja się tyle naoglądałam że nie mogę sie zdecydować póki co. Aha i pytanko jeszcze- czy to możliwe że dostałam wyższą pensje przez to że byłam 2 tygodnie na chorobowym?bo mi wychodzi ze jakies 170zl wiecej dostałam.z czego sie bardzo ciesze.i.. nie jest to napewno mobilizacja do powrotu do pracy ![]() Dziewczyny czy wy też tak macie?moja niunia nie kopie od wczoraj, tzn nie czuje żeby kopała ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b735966895.png ![]() ![]() ![]() 8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub ![]() Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2010-01-27 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Wróciłam do świata wirtualnego na stałe. Dziś mi podłaczyli internet po 2 tyg dogadywania sie kto to ma zrobić -własciciel mieszkania czy firma telekom..No nic. Nawet nie nadrabiam bo dziś czasu jakos nie mam. Buszuje po allegro i ebayu i kompletuje liste zakupów. Pokazuje mój 20 tyg brzuszek Nadal sie ciesze ze wszystko idzie w brzuch a nie w dupe. Czekam z niecierpliwością na usg i poznanie płci to wtedy już zamówie ciuszki w pl. Pozdrawiam i teraz bede na bierzaco. |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziś ani razu kopniaka nie poczułam, ale wlasnie czuje jak chce mi wyjść przez pępek ![]() Może ma zły dzien i nie chce jej sie ruszyć ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jak do tej pory czuję moją małą codziennie. Raz ma bardziej ruchliwy dzień, raz mniej, ale jednak kopie. Cytat:
![]() sliczny brzuszek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A z tym księdzem to niezła historia. Normalnie nic tylko się uśmiechnąć i powiedzieć "nawzajem". Choć łatwo tak pisać siedząc w domu, też pewnie by mnie zamurowało. My nie przyjmujemy księdza, generalnie Kościół omijamy szerokim łukiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
Dafreen powiedz coś więcej o tej dietce, na co uważasz, co w ilościach hurtowych...
![]() I jak z kg do tej pory? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Daf czy to TY na tym filmie?
Dziewczyny pewnie juz pisałyście o tym ale ja jestem do tyłu. Jakiego producenta poscieli polecacie.musze kupić zestaw 3 częściowy. Już wybrałam wszystkie ciuchy na 56 cm teraz wybieram na 62 cm. Co do śluzu to mam tak samo.Leci czasem lekko zielonkawy a normalnie biały. Wózek już wybrany tylko ta kolorystyka angielska mnie dobija i musze szukać za granicą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja do waszego grona sie wcisne mam to samo i biały jak mleko sluz pytałam gina powiedział ze moge tak mieć do konca i e wszystko jest ok
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny bebolek. ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1675150 8]mi to się aż po nogach czasem poleje (jak chodzę w szlafroku bez bielizny ![]() ![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1675150 8] widzisz, żeby wszyscy którzy "tylko" mają koty choć w niewielkim stopniu potrafili się nimi interesować... nie będę pisać jakie co poniektórzy (nota bene moja nowa rodzina... nabyta drogą ślubną) mają zdanie na temat kotów domowych. sami w ciągu kilku lat przerobili zdaje się 3 mruczki (nie jednocześnie...) a ich zdaniem największą krzywdę to ja wyrządzam mojemu, bo go na dwór nie wypuszczam i pociupciać sobie nie może... [/quote] Nawet nie skomentuję... ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1675150 8] my właśnie na etapie wyboru autka... tż tylko podsuwa mi linki aut zaakceptowanych przez niego (ze względu na stan techniczny), a ja oceniam czy do obejrzenia, czy mowy nie ma ![]() ![]() U nas podobnie. On linkuje, ja oglądam. A jak wiem jaki rocznik, jaka marka to i ja oglądam i jemu linkuję, a on mi wtedy pisze: kotek, za duży przebieg; kotuś nie ten silnik... i tak szukamy. ![]() Choć ostatnio nam poszło w mig... mieliśmy na tapecie parę aut, w zasadzie tylko wybrać z paru sztuk tej samej maki i się umawiać na oglądanie, a ja przypadkiem obczaiłam inne, takie co mi się bardzo bardzo podoba, kilka tysi droższe... i mu linknęłam. Okazało się, że jemu też bardzo bardzo, tylko nie szukał do tej ceny... Godzina gadki, dobrałam kredyt na różnicę i myk... po sprawie. ![]() Życzę miłego wyboru, bez rozczarowań. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z żyłki niestety ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- [QUOTE=dafreen;16747836] te wyniki badań to dla mnie zagadka... jak pilnuje diety i zdrowo się odżywiam to mi wszystko na pysk spadało... jak ostatnio żarłam co popadnie to wyniki lepsze... uważaj Kotek, ja już też parę razy się rozjechałam... szpagat mi prawie wyszedł, myślałam, że się nie zjadę z powrotem ![]() ja juz tez kilka razy zaliczyłam Glebe ![]() a co do tych wyników to tak samo jak dla mnie sa wielka zagadka im lepiej jem tym wyniki gorsze a zapomniałam ze cdnie wyszedł twoj syneczek na filmie i ten uśmiech normalnie jakby wiedział e tyle ciotek go ogląda ![]() ![]()
![]() |
#4851 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio się zastanawialiśmy, jak mocno się składają wózki? wystarczy "zwykły bagażnik"? czy może już kombi? ![]() ![]() a glebę ja zaliczyłam raz... tak próbowałam upaść nieszkodliwie, że skończyłam na kolanach. ale sama z domu teraz nie wychodzę jak nie muszę... a jak muszę, to tylko w butach trekkingowych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1675345 9]eee, to ja już się wyrobiłam o tyle, że silnik, przebieg i relację tego wszystkiego do ceny ogarniam... ale ogólnie laik jestem, nawet prawka nie mam
![]() ![]() ostatnio się zastanawialiśmy, jak mocno się składają wózki? wystarczy "zwykły bagażnik"? czy może już kombi? ![]() ![]() a glebę ja zaliczyłam raz... tak próbowałam upaść nieszkodliwie, że skończyłam na kolanach. ale sama z domu teraz nie wychodzę jak nie muszę... a jak muszę, to tylko w butach trekkingowych...[/QUOTE] Zależy jaki ![]() ![]() ![]() i ja glebe zaliczyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1675345 9]
ostatnio się zastanawialiśmy, jak mocno się składają wózki? wystarczy "zwykły bagażnik"? czy może już kombi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba mierzyć na swój pojazd. ![]() Ja się przerzuciłam właśnie na typ kombi, a dokładnie wagon, bo męczyły mnie kalkulacje co gdzie wsadzimy... [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1675345 9] a glebę ja zaliczyłam raz... tak próbowałam upaść nieszkodliwie, że skończyłam na kolanach. ale sama z domu teraz nie wychodzę jak nie muszę... a jak muszę, to tylko w butach trekkingowych...[/QUOTE]Ja dziś pojechałam w butach trekingowych. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyli bycie w ciazy Ci sluzy ![]() ![]() Cytat:
![]() Brzucholek sliczniutki jak i ubranko na Tobie ![]() A moje male dzisiaj zbzikowalo. I wczoraj tez. Swidruje mi w brzuchu bez odpoczynku. Na szczescie delikatnie ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
I zmieściłaś stelaż plus gondolę??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Gondoli jeszcze nie mam. Ale zmiesił sie stelaż bez odczepiania kół ze spacerówką. i jeszcze było dużo miejsca więc myslę ze z gondolą sie zmiesci.
Miałam w bagażniku jeszcze jakieś kartony i duperele.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mojego wchodzi stelaż, ale gondola żadna. Tzn. wchodzi - ale sama. Gondole są długie na szerokość bagażnika w tym aucie. Jak to wciśniesz to zrób fotkę - ja to chcę zobaczyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty jakie masz ![]() Tzn tak mi się wydaje że się zmieści.. Nie widziałam na żywo gondoli do tego wózka, nie wiem jaka jest na szerokość. Ale patrząć ile zajmuje stelaż z roznymi duperelami, jakimiś kartonami to myślę ze sie zmieści.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam Punto II. Tam se ne da. ![]() Inna rzecz, że w II tak się fotel przedni składa, że nie da rady wsadzić fotelika z dzieckiem do tyłu. I to mi krew w żyłach zagotowało już. Fotelik wsadzam sam, pod skosem, ale dziecko wtedy muszę wyjąć, a na chodniku go nie położę... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde to kombinacje przy wkładaniu fotelika.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.