Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 07:03   #4621
Pancza
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część II

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Mam strasznie głupie pytanie, ale no cóż.. jest środek nocy

Tak sobie siedzę i nagle ni stąd ni stamtąd przyszla mi taka mysl do glowy... że skoro dzieci jak sie urodzaą to plaacząą... dużo płaczą dzieci... to jak są w brzuchu to nie płaczą? :P tak naglee zaczynają jak wyjdą z brzucha ?

Tzn domyślam sie ze od strony technicznej byloby ciężko zaplakać:P alee... to one w tym brzuchu są caly czas zadowolone? ze nie muszą plakać? albo bulgotać tylko jak wylezą na ten straszny świat to placzą po kilka godzin dziennie ? Wiecie o co mi chodzi?
Dzieci płaczą w celu zwrócenia na siebie uwagi, gdy są głodne, przestraszą się czegoś, chce im się spać. Więc wydaje mi się, że w brzuchu matki raczej nie płaczą, bo są najedzone i bezpieczne. Ale to moja teoria
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 08:47   #4622
Ejniacz
Zadomowienie

Jak ktoś będzie pod wpływem narkotyków, ale nie będzie miał nic przy sobie - to policja może mu coś zrobić ? Bo nie wiem teraz jak to jest, czy nie można posiadać czy w ogóle zażywać ?

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 08:53   #4623
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Ejniacz Pokaż wiadomość
Jak ktoś będzie pod wpływem narkotyków, ale nie będzie miał nic przy sobie - to policja może mu coś zrobić ? Bo nie wiem teraz jak to jest, czy nie można posiadać czy w ogóle zażywać ?
jesli normalnie kulturalnie bedzie szedl ulica to nie.
natomiast jesli popelni przestepstwo, spowoduje wypadek, stanie sie jakies nieszczescie to sprawdzaja.
Stary 2010-01-27, 09:30   #4624
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Mam strasznie głupie pytanie, ale no cóż.. jest środek nocy

Tak sobie siedzę i nagle ni stąd ni stamtąd przyszla mi taka mysl do glowy... że skoro dzieci jak sie urodzaą to plaacząą... dużo płaczą dzieci... to jak są w brzuchu to nie płaczą? :P tak naglee zaczynają jak wyjdą z brzucha ?

Tzn domyślam sie ze od strony technicznej byloby ciężko zaplakać:P alee... to one w tym brzuchu są caly czas zadowolone? ze nie muszą plakać? albo bulgotać tylko jak wylezą na ten straszny świat to placzą po kilka godzin dziennie ? Wiecie o co mi chodzi?
Mnie się wydaje, że podczas ciąży dziecko ma idealne warunki do rozwoju i nic mu nie dolega - taki trochę "raj" dlatego nie narzeka, a jak mu coś nie pasi to generalnie kopie. Natomiast płacz jest niemożliwy z punktu widzenia technicznego. Gdy się rodzi to po pierwsze następuje drastyczna zmiana otoczenia: światło, dźwięki, temperatura, przestrzeń itd. po drugie:

http://naszedziecko.net.pl/porod/230...szy-krzyk.html
Cytat:
Kiedy dziecko jest jeszcze w brzuchu mamy, potrzebny tlen dostaje od niej za pośrednictwem łożyska i pępowiny. Jego płuca są częściowo zapadnięte, a częściowo wypełnione płynem owodniowym, który musi być usunięty po urodzeniu. Pod koniec ciąży w badaniu USG można zaobserwować ruchy oddechowe malucha. Są one jednym objawów przygotowania dziecka do narodzin.

W czasie porodu, na skutek ucisku, przy przechodzeniu przez kanał rodny, z płuc dziecka zostaje wyciśnięty płyn owodniowy, są one wtedy gotowe na pierwszy oddech.
Po urodzeniu się główki, przez kontakt z chłodnym powietrzem są stymulowane receptory, które znajdują się wokół ust noworodka. To powoduje, że maluch podejmuje pierwsze próby oddychania.
Dopóki pępowina nie zostaje podwiązana i odcięta, noworodek robi to bez pośpiechu, wypluwając wody płodowe znajdujące się jeszcze w drogach oddechowych - ciągle jeszcze pracuje łożysko, a do dziecka płynie natlenowana krew. Dziecko ma więc po urodzeniu czas na podjęcie oddychania - te pierwsze próby nie muszą być regularne i mogą, ale nie muszą, łączyć się z krzykiem.Dziecko urodzone spokojnie, w warunkach ciszy i przygaszonych świateł, położone od razu na brzuchu mamy rzadko zaczyna krzyczeć. Najczęściej lekko kwili, bierze powoli kilka coraz głębszych oddechów, z buzi wypluwa resztki wód płodowych. Maluch, pomimo że nie krzyczy, jest w dobrym stanie. Pępowina tętni coraz słabiej, a łożysko stopniowo przestaje pracować. Zajmuje to różną ilość czasu – kilka minut do ponad pół godziny.
Inaczej wygląda sprawa, gdy pępowina zostaje przecięta zanim ustanie tętnienie. W jednej chwili dziecko przestaje otrzymywać tlen poprzez krew mamy. W krwioobiegu dziecka zaczyna się gromadzić dwutlenek węgla, co prowadzi do pobudzenia ośrodka oddechowego w mózgu. Dziecko musi szybko podjąć czynność oddechową, bo się udusi - pojawia się też niebezpieczeństwo zakrztuszenia się wodami płodowymi (dlatego tak często odśluzowuje się dzieci na sali porodowej). Ten pierwszy oddech to duże przeżycie – odbywa się przecież w stanie zagrożenia życia, jakim jest chwilowy brak tlenu. Dla mamy jest jednak radosnym odgłosem świadczącym, że dziecko jest w dobrym stanie i zaczyna samodzielnie egzystować.
Stary 2010-01-27, 09:32   #4625
Asienka187
Zakorzenienie

Czy tylko mi wizaż zwariował?

tzn. nie mam szybkiego menu, za to na górze przykleiło sie rozwinięte menu od smacznego wizażu ktorego nie idzie zwinać. Nie mogę wiec kliknac na ikonkę forum i wejsc we wszystkie kategorie.
Do tego jak klikam odp. to mnie wywala do zaawansowanej edycji i cytuje ostatni post. I nie moge nic zeedytować tzn. kolorów, czcionki, emotków
Stary 2010-01-27, 09:33   #4626
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Czy tylko mi wizaż zwariował?

tzn. nie mam szybkiego menu, za to na górze przykleiło sie rozwinięte menu od smacznego wizażu ktorego nie idzie zwinać. Nie mogę wiec kliknac na ikonkę forum i wejsc we wszystkie kategorie.
Do tego jak klikam odp. to mnie wywala do zaawansowanej edycji i cytuje ostatni post. I nie moge nic zeedytować tzn. kolorów, czcionki, emotków
u mnie jest wszystko w porządku....

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 09:38   #4627
FeelingGood
Rozeznanie

Okres ma się przez określoną ilość dni i wtedy mija czy mija kiedy wypłynie określona ilość krwi?

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 10:07   #4628
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Okres ma się przez określoną ilość dni i wtedy mija czy mija kiedy wypłynie określona ilość krwi?
Ani jedno, ani drugie. Okres mija gdy ścianki macicy całkowicie się złuszczą i oczyszczą, może to trwać różnie i natężenie krwawienia może być różne, aczkolwiek zazwyczaj dana kobieta ma mniej więcej takie samo, w mniej więcej takim samym czasie.
Stary 2010-01-27, 10:28   #4629
niut0
Zakorzenienie

od jakiegoś czasu się zastanawiam jak długo spłykiwać włosy po zafarbowaniu ich szamponetką- czy tam szamponem koloruzyjącym-ale takim na 4-6 myć?

Przy farbie to wiem, aż woda poleci czysta, ale jak jest z szamponetką? Za każdym razem jak myję włosy woda w wannie nabiera koloru farby więc czy jeżeli płukałabym włosy zaraz po użyciu szamponetki tak długo aż woda leciałaby czysta to czy nie zmyłabym od razu całego koloru? (dodam, że swój kolor lubię, tylko czasami najdzie mnie ochota, żeby trochę odcień zmienić, o kolorze to raczej mówić nie mogę bo włosy są ciemne i mało co "łapią")
Stary 2010-01-27, 10:44   #4630
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

dziewczyny,
chce zalozyc konto oszczednosciowe. czy polecacie np to: http://www.mbank.net.pl/pp/emaxplus.html#tabs=0
moze ma ktoras z Was? chcialabym takie zeby bylo za darmo prowadzenie - karty nie potrzebuję, wypłacać nie będę. za darmo prowadzenie + dostep przez Internet sa dla mnie najwazniejsze
Stary 2010-01-27, 10:53   #4631
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
dziewczyny,
chce zalozyc konto oszczednosciowe. czy polecacie np to: http://www.mbank.net.pl/pp/emaxplus.html#tabs=0
moze ma ktoras z Was? chcialabym takie zeby bylo za darmo prowadzenie - karty nie potrzebuję, wypłacać nie będę. za darmo prowadzenie + dostep przez Internet sa dla mnie najwazniejsze
ja się podepnę pod to pytanie,ale z innej beczki.

czy wirtualne banki sa wiarygodne,jak stacjonarne?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 10:58   #4632
rabid
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja się podepnę pod to pytanie,ale z innej beczki.

czy wirtualne banki sa wiarygodne,jak stacjonarne?
mBank na pewno.
Stary 2010-01-27, 11:11   #4633
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
od jakiegoś czasu się zastanawiam jak długo spłykiwać włosy po zafarbowaniu ich szamponetką- czy tam szamponem koloruzyjącym-ale takim na 4-6 myć?

Przy farbie to wiem, aż woda poleci czysta, ale jak jest z szamponetką? Za każdym razem jak myję włosy woda w wannie nabiera koloru farby więc czy jeżeli płukałabym włosy zaraz po użyciu szamponetki tak długo aż woda leciałaby czysta to czy nie zmyłabym od razu całego koloru? (dodam, że swój kolor lubię, tylko czasami najdzie mnie ochota, żeby trochę odcień zmienić, o kolorze to raczej mówić nie mogę bo włosy są ciemne i mało co "łapią")
Ja czasami też zmieniam odcień włosów szamponetką i płuczę włosy tak długo aż woda będzie czyta Zresztą tak jest napisane na tych saszetkach, przynajmniej na tych które ja kupuję Kolor mi się nie zmywa

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2010-01-27 o 11:13
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:25   #4634
Tamlin
Raczkowanie

GG do Tamlin

Ja też mam pytanie

Ile "idzie" list polecony z Polski do Anglii i czy w takim liście można przesyłac metalowe przedmioty (bransoletkę lub łańcuszek) ?Przyjacółce chcę przesłac drobiazg na urodziny.

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Tamlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:32   #4635
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

dlaczego jak wgrywam obrazek (gif) jako avatar na wizaz to diable się nie chce ruszac ?

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:37   #4636
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
dziewczyny,
Ja mam to konto - założyłam je sobie właśnie ze względu na to, że nic mnie nie kosztuje, jest oprocentowane, przelew można wykonać darmowy tylko jeden w miesiącu i nie ma mozliwości wydania karty płatniczej Idealne do oszczędzania - póki co jestem bardzo zadowolona Zakładałam je sobie jak nie miałam konta w mBanku, tylko w innym...a teraz założyłam sobie e-konto i te konta są połączone. Więc jak się zaloguję, to widzę jaki jest stan obydwu rachunków - też dosyć fajnie, bo sobie zawsze cosik przeleję przy okazji do oszczędności

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:42   #4637
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

To jak już jesteśmy przy rodzenia dziecka - na Planet leci taki program Leksykon ciąży. W jednym odcinku było o kobietach co rodzą same (znaczy się też ze specjalną położną) w specjalnych basenikach w domu.
W Polsce tak można?
gsk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:53   #4638
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
To jak już jesteśmy przy rodzenia dziecka - na Planet leci taki program Leksykon ciąży. W jednym odcinku było o kobietach co rodzą same (znaczy się też ze specjalną położną) w specjalnych basenikach w domu.
W Polsce tak można?
można .

http://www.babyboom.pl/ciaza/porod_i...od_w_domu.html

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
dlaczego jak wgrywam obrazek (gif) jako avatar na wizaz to diable się nie chce ruszac ?
bo jest za duży.sprawdź jaką ma wielkość klikając we własciwości,lub najeżdżając na niego pojawi ci e info o wielkości
mój ma 23 kb
Stary 2010-01-27, 11:55   #4639
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Ja mam to konto - założyłam je sobie właśnie ze względu na to, że nic mnie nie kosztuje, jest oprocentowane, przelew można wykonać darmowy tylko jeden w miesiącu i nie ma mozliwości wydania karty płatniczej Idealne do oszczędzania - póki co jestem bardzo zadowolona Zakładałam je sobie jak nie miałam konta w mBanku, tylko w innym...a teraz założyłam sobie e-konto i te konta są połączone. Więc jak się zaloguję, to widzę jaki jest stan obydwu rachunków - też dosyć fajnie, bo sobie zawsze cosik przeleję przy okazji do oszczędności
o, to super wlasnie wypelnilam zgloszenie internetowe
dzięki
Stary 2010-01-27, 11:57   #4640
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabid Pokaż wiadomość
mBank na pewno.
jeśli chodzi o zaufanie ludzi to napewno skoro ktoś zakłada tam konto.
mnie chodzi z punktu widzenia klienta,czy ma takie same prawa,co banki stacjonarne.
ja lubie cos widzieć,żeby zaufać-stąd moje pytanie

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Tamlin Pokaż wiadomość
Ja też mam pytanie

Ile "idzie" list polecony z Polski do Anglii i czy w takim liście można przesyłac metalowe przedmioty (bransoletkę lub łańcuszek) ?Przyjacółce chcę przesłac drobiazg na urodziny.
polecony w polsce idzie około 3 dni roboczych,do anglii pewnie z tydzień(warto się zapytac na poczcie)
włożyć możesz co chcesz,aby nie broń .włóż tylko do koperty bąbelkowej,aby nie przebił papieru i dobrze zaklej.
Stary 2010-01-27, 13:45   #4641
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
no nie mogę

Cytat:
Napisane przez Pancza Pokaż wiadomość
Dzieci płaczą w celu zwrócenia na siebie uwagi, gdy są głodne, przestraszą się czegoś, chce im się spać. Więc wydaje mi się, że w brzuchu matki raczej nie płaczą, bo są najedzone i bezpieczne. Ale to moja teoria
Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że podczas ciąży dziecko ma idealne warunki do rozwoju i nic mu nie dolega - taki trochę "raj" dlatego nie narzeka, a jak mu coś nie pasi to generalnie kopie. Natomiast płacz jest niemożliwy z punktu widzenia technicznego. Gdy się rodzi to po pierwsze następuje drastyczna zmiana otoczenia: światło, dźwięki, temperatura, przestrzeń itd. po drugie:

http://naszedziecko.net.pl/porod/230...szy-krzyk.html
Dziękuje za odpowiedzi. No wlasnie wiem ze od strony technicznej to niemozliwe, ale zastanawialo mnie to bo w końcowych miesiącach to nosi sie juz takie caałe prawdziwe dziecko ale jak widać to mamusiowy brzuszek to przytulny raaj
Stary 2010-01-27, 14:10   #4642
cholernarejestracja
Copyraptor

Z czego to wynika, że osoby na studiach wieczorowych jednak mają gorsze (średnio) wyniki od osób na studiach dziennych?

Porównuję na podstawie moich studiów..zazwyczaj dzienni zdają wszystkie kolokwia w zdecydowanej większości, np. jedna osoba na grupę nie zda, a w przypadku osób ze studiów wieczorowych to jest 50%..nie wynika to z różnic programowych - zajęcia są identyczne, wiem, bo część osób z dziennych chodzi na zajęcia wieczorowych, z powodu pokrywających się zajęć, więc to nie to. Można by uogólniać, że osoby które poszły na wieczorowe są mniej zdolne od tych na dziennych, no bo nie dostały się na dzienne, ale wiem po moich znajomych, że to czasem była różnica 1% na maturze więc to raczej też nie to..zastanawiałam się też nad tym, że może osoby ze studiów wieczorowych pracują, i nie mają tyle czasu, ale znam masę osób na dziennych które też pracują, a poza tym osoba z wieczorowych raczej nie może pracować na pełen etat, bo te "wieczorowe" zajęcia to pic na wodę, po prostu mają je o 14-15, a nie o 10-11. A wykłady to już w ogóle są w środku dnia, poza jednym przedmiotem - wspólne dla wszystkich.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 14:18   #4643
zaluzja55
Rozeznanie

Co powinna przynieść dziewczyna rodzicom swojego chłopaka przy oficjalnym zapoznaniu?Bo chłopak daje kwiaty,ale dziewczyna?
Stary 2010-01-27, 14:20   #4644
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaluzja55 Pokaż wiadomość
Co powinna przynieść dziewczyna rodzicom swojego chłopaka przy oficjalnym zapoznaniu?Bo chłopak daje kwiaty,ale dziewczyna?
rany jakie oficjalne, ja nic nie dawałam mój tz też nic...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-27, 14:22   #4645
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
rany jakie oficjalne, ja nic nie dawałam mój tz też nic...
u mnie tak samo ale my mieliśmy po 17 lat jak zaczęliśmy się spotykać i nigdy "oficjalnie" nie spotykałam się z jego rodzicami, poprostu przyjeżdżałam do niego, a ich poznałam pryz okazji

Zaluzja a jak to oficjalne spotkanie będzie wyglądać, w restauracji czy coś?
Stary 2010-01-27, 14:26   #4646
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tak samo ale my mieliśmy po 17 lat jak zaczęliśmy się spotykać i nigdy "oficjalnie" nie spotykałam się z jego rodzicami, poprostu przyjeżdżałam do niego, a ich poznałam pryz okazji

hehe no ja miałam 16 lat mój tż 20 ale nigdy nie było jakiegoś oficjalnego spotkania z kwiatami czy cos bo by chyba moja mama tżta wyśmiała

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-01-27, 14:29   #4647
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Z czego to wynika, że osoby na studiach wieczorowych jednak mają gorsze (średnio) wyniki od osób na studiach dziennych?

Porównuję na podstawie moich studiów..zazwyczaj dzienni zdają wszystkie kolokwia w zdecydowanej większości, np. jedna osoba na grupę nie zda, a w przypadku osób ze studiów wieczorowych to jest 50%..nie wynika to z różnic programowych - zajęcia są identyczne, wiem, bo część osób z dziennych chodzi na zajęcia wieczorowych, z powodu pokrywających się zajęć, więc to nie to. Można by uogólniać, że osoby które poszły na wieczorowe są mniej zdolne od tych na dziennych, no bo nie dostały się na dzienne, ale wiem po moich znajomych, że to czasem była różnica 1% na maturze więc to raczej też nie to..zastanawiałam się też nad tym, że może osoby ze studiów wieczorowych pracują, i nie mają tyle czasu, ale znam masę osób na dziennych które też pracują, a poza tym osoba z wieczorowych raczej nie może pracować na pełen etat, bo te "wieczorowe" zajęcia to pic na wodę, po prostu mają je o 14-15, a nie o 10-11. A wykłady to już w ogóle są w środku dnia, poza jednym przedmiotem - wspólne dla wszystkich.
Pewnie jakiejś mądrej odpowiedzi Ci nie podam Ale patrząc po moim roku to owszem jest troche osób mądrych którym zabraklo tego 1% i one pewnie zaliczają te kolokwia, ale jest też duzo osób które nie kwapią sie do nauki, np taka ja Nie chce tutaj mowic ze są mniej zdolne... bo mi np na egz czesto mowili ze jestem mądra tzn kojarze fakty, dobrze myśle, kombinuje itp tyle jestem straszliwy smierdzący leń i sie nie ucze. Mysle ze na dziennych tego typu ludzi jest o wiele mniej. A co do pracy to duzo ludzi u mnie też pracuje bo jakos za studia trzeba zaplacić. Jak sie nie chodzi na wyklady to sie wszystko da
Stary 2010-01-27, 14:35   #4648
zaluzja55
Rozeznanie

Cytat:

Nie w restauracji,u Niego w domu-wspólny obiad.On mojej mamie i mi dał kwiaty no i teraz jest mi tak głupio jechać do Niego z pustymi rękoma.
Stary 2010-01-27, 14:37   #4649
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze może podarować bombonierkę
Stary 2010-01-27, 14:39   #4650
kasia9513
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelkaa Pokaż wiadomość
pytanie dla posiadających fbl'gi- jak sprawdzić ip osoby, która napisała komentarz pod zdjęciem ? da się?
tak da się, tylko musisz wykupić PRO

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości