|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
matko dziewczyny ja was nadrabiałam od niedzieli codziennie po troche i wreszcie dziś doczytałam do końca
ale piszecie ostro...![]() Cytat:
![]() widze ze piszecie tu o wymiarach i swoich celach. Ja sie mierzyłam 2 tyg temu i tak: biust 89 talia 63 biodra 89 165cm 45/46 kg ale ciagle jestem niezadowolona. tzn waga idealna ale na nia nie patrze nawet bo nie podoba mi sie mój brzuch... niby nie ma nim nic tłuszczu bo jak naciagne to sama skóra ale jest jednak taki troszke wypukły... u mnie to chyba rodzinne bo moja mama kiedys wygladała jak szkielet a brzuszek jej lekko odstawał, a ja marze o takim idealnie płaskim. Ogólnie figura to chyba moje jakies zboczenie bo nie podobaja mi sie szczupłe sylwetki tylko wrecz chude ale takie ze jeszcze nie jak szkielet musze zaczac coś ćwiczyc na ten brzuszek zeby sie wyrobił, no i w talii chciałabym tak z 5 cm zejsc do 58... byłoby wtedy idealnie
|
|
|
#662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak dziwnie oddychałam i ledwo co łapałam oddech żeby coś powiedzieć, bardzo się bałam że nie zalicze z powodu mojej pracy (sama pisałam i nikt nie sprawdzał jej) jak wyszłam byłam święcie przekonana że nie zalicze, a tu miła niespodzianka-20/20
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
hehe zobaczycie na studiach, taka matura tylko z wiekszej ilosci przedmiotów bedzie co semstr
Teraz to ja sie śmieje że matura to był pikuś Pan Pikuś
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aguusia na co mnie nastawicie?
przeciwko TŻ? Do niedzieli to mam nadzieje, ze do mnie przyjdzie, ja nie zrobie pierwszego kroku jak zawsze.. A i tak pisze do mnie smsy na gg taki jakis zly, ze niby mi to na reke że sę nie odzywam i nie pisze ![]() ![]() Tak na reke bo sie nie musze odrywac od nauki hah Cytat:
ja teraz sie ucze głosno, drę się na caly pokoj i przynajmniej tak cos zapamietuje. Jak nieraz jestem zmuszona nauczyc się czegoś cicho to na zaliczeniu się okazuje że nie pamietam nic..mama mi kupiła Skrzyp plus kapsułki, ale są wieelkie nie przechodzą mi przez gardło ![]() Też zaraz się zmierze tylko powiedzcie, w którym miejscu mierzyc biodra
|
|
#667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem z siebie dumna- zaczęłam intensywniej dbać o włoski, więc tak: -codziennie kilka kubków zielonej herbaty -ok. 1l wody niegazowanej (żadnych napojów słodzonych już od jakiegoś czasu nie pije) -codziennie 1 kubek herbaty pokrzywowej -belissa -prawie codziennie rybka ![]() -kilka razy w tygodniu jajka, produkty sojowe, kisiel -codziennie jogort, warzywa i owoce, 2 szklanki soku marchwiowego, migdały -i używam prawie codziennie kosmetyków tj.*olej rycynowy *szampon i maska nawilżenie po brzegi *kallos *ampułki seboradin *seboradin niger lotion *gliss kur w sprayu do włosów długich z rozdwojonymi końcówkami *jedwab WAX ![]() -codziennie masuje głowę ciekawe ile czasu tak wytrwam ???
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mam, ale na studiach jest tak ze masz milion takich kartek a nie 3 więc raczej należy zmienic metode
ja teraz sie ucze głosno, drę się na caly pokoj i przynajmniej tak cos zapamietuje. Jak nieraz jestem zmuszona nauczyc się czegoś cicho to na zaliczeniu się okazuje że nie pamietam nic..dokładnie już sie przekonałam o tym dlatego teraz już sie śmieje z całego tego maturalnego stresu swojego bo juz wiem ze sa gorsze egzaminy no ale dziewczyny musz najpierw przezyc mature a potem jak juz beda mialy porownanie to beda z usmiechem wspominac ze matura to poczatek dopiero
|
|
|
|
#669 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
że ten nieznajomy to moj Tż? haha ![]() ![]() ![]() ja tym kolesiem rozmawiam juz dobre 2 lata jak jeszcze moj Tż byl mi nie znany ![]() a ja nie chce z nim romansowac tylko sie spotkac,zobaczyc z kim rozmawiam od 2 lat ![]() Moje zaufanie jest zawsze ograniczone nikomu nie ufalam nigdy w 100% bo wiem jak to jest ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16751325]Maturalna, maturalną. Ale to chyba nie zbrodnia? Bo trochę się cykam czy uda mi sie z tego przygotować, że nie ja to pisałam, a to ogarnę? ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Finlandię mówisz? Zastanawiałam się m.in nad nią. Tylko nawet nie wiem czy smakową czy zwykła. Ja tez sie nie ruszylam do napisania pracy maturalnej. Wlasnie pisze ją dla mnie miły Pan ja placilam 150 zł. za pelna prezentacje.
|
|
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak naprawdę nie odżywia i nie nawilża Ci wieleAle to tylko rada of kors Zrobisz jak zechcesz![]() ja zrobiłam sobie przerwę od nauki, bo nie mogę już ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja kupilam dzisiaj ten dekoloryzator. przyjaciolka przyjdzie i bedzie nakladac. zobaczymy co z tego wyjdzie tyle, ze ten dekolor to jest z goldwella. zaplacilam za niego 37zl bodajze.Dokupilam od razu z goldwella maske do wlosow suchych takze dzisiaj bede ja testowac, zobaczymy ![]() No i kupilam sobie oryginalne majtki Dolce&gabbana za uwagaaaaaa.... 14zl ![]() ![]() szal normalnie ![]() I jeszcze bolerko takie szare i jakies skarpetki takze szal na maxa dzisiaj byl. A kasa ubywa
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tylko nie przesadzajcie z tym dbaniem o włosy bo moze to byc odwrotnym skutkiem... moga zaczac wypadać itp.
Socialite ostatnio pisała ze zaczeły jej wypadać i mi sie wydaje ze to właśnie z "przekarmienia". Trzeba robić wszystko z umiarem jakieś jedne tabletki a nie 3 rodzaje, pożądna maska, odżywka, jedne ampułki bo jak namieszacie kilka masek, kilka ampułek, kilka tabletek to włosy wariują i wypadaja chodze do szkoły kosmetycznej i troszke sie o tym uczyłam, zreszta sama tego doswiadczyłam, teraz pije tylko pokrzywe, biore belisse, mam 2 maski (wax i placente) odżywke w sprayu, wode brzozową ale nie uzywam tego wszystkiego naraz. Zamierzam kupic jeszcze ampułki i uzywać tak co 2 dzień
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze niezle masowo dbacie o włosy
ja mam przedłuzone aktualnie i tylko oprocz specjalnego szamponu to tylko jedwabiu uzywam bo wszystkie inne odzywki maski itp itd maja silikony i proteiny ktorych niby nie moge nakladac na te wlosy czasami to w drogeri stoje i czytam te składy wszystkiego i patrza na mnie jak na wariatke
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
jestem po fryzjerze
mam śliczny ciemny brązik ale nie wpadający w czerń, zimny odcieńniestety końcówki miałam tak zniszczone , że musiała mi obciąć z 10 cm. Więc mam troche za ramiona i zaczynam zapuszczanie od nowa ale już nie pozwolę na takie zniszczenie końcówek |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Madziolku, motywujesz mnie też !
![]() Wierzę Wam, że na studniach będę śmiała się z matury, ale teraz... muszę ją przeżyć
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jakie szampony i maski mam używać? jak byś mogła to podaj mi konkretne marki czyli w sumie prawie 70zł w błoto (za same szampony i maski). a kallos też ma silikony czy nie?przypomniała mi się jedna rzecz więc edytuje a jak na mokre włosy nakładam to też ma wpływ? a ta silikony mają wpływ na skóre głowy?
![]() Edytowane przez Madziolek123 Czas edycji: 2010-01-27 o 18:04 |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
hejak
w końcu nadrobiłam i w szoku jestem że nikt nie pisze sam pracy z polskiego, ja mam taki temat, że dla mnie praca nad tym to przyjemność... kupiłam wczoraj Lotion Seboradin w spreju i mi pachnie, a słyszałam opinie ze śmierdzi ;P |
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz będę intensywnie zapuszczać, czuje się jakby mi ktoś rękę obciął
![]() ja też pisałam pracę sama w zeszłym roku ale miałam przyjemny temacik |
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam juz rozne dlugosci i kolory wlosow jak bylam mala to do pasa potem zaczelo sie stopniowe scinanie najdluzej chyba w "bobie" wytrzymałam potem sciełam krocej tak jak miała Rihanna z grzywka na bok no ale jak mi juz tak w miare odrosły i nadawały sie do przedłuzenia to uzbierałąm kase i zaryzykowałam
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam po prostu zle wspomnienie zwiazane z przedluzaniem, w wakacje przedluzylam na jakies 48 cm, ale ze robilam to pierwszy raz to kupilam wlosy najgorsze gatunkowo i mialam z nimi tyle problemow, przynajmniej 40 min musialam spedzic przed wyjdziem na ich ukladaniu i nawilzaniu zeby jakos wygladac. Po 2 tygodniach dostalam uczulenia na microringi wiec musialam je sciagnac bo chybabym sie zadrapala na smierc, no i mnostwo wlosow mi wylecialo pewnie dlatego bo wczesniej mialam przez ponad rok platyne na glowie i wlosy byly no coz...zniszczone. Teraz nie farbuje wlosow od conajmniej pol roku ![]() ![]() ![]()
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
moje włosy 2 lata temu.
niestety chciałam się pozbyć czerni... ni żałuje ale brakuje mi tej długości i do takiej teraz dążę
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
najciekawsze jest to że malowałam je a one i tak rosły jak szalone, jedyna rzecz jaką z nimi robiłam to szampon i odżywka dove
nie suszyłam bo mi się nie chciało, nie prostowałam, same z siebie ładnie się układały
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daje rady Was nadrabiac.Przyszly do mnie 4 kallosy latte ![]() i walne sobie BP, bylam na solar i zrobie pazurki, bedzie suuper ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadrobiłam;D i siedze sobie, słucham muzyki i dłubie słonecznik
Ciągle się zastanawiam nad tymi pasemkami ciemnymi, już mam mętlik w głowie
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w poniedzialek jak wroce od fryzjera to poprosze bratowa zeby mi cykneła fote no a teraz powrocilam do czerni nosilam przed przedluzeniem clipy z allegro ale to tylko w kitke jakos wiazalam bo swoich mialam taka dlugosc ze by mi sie inaczej nie utrzymaly
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szampon też, ale możesz go zużyć, bo to nie ma takie wpływu wielkiego jak odżywki też się kiedyś na niego skusiłam, ale już wykorzystałam, bo szkoda mi było kasy. Ale mówiąc szczerze to wysuszał mi włosy![]() Kallos nie ma silikonów Napisze te co ja używam i wiem że w nich nie ma silikonów To tak:-kallos mleczny -wszystkie polskie waxy L'biotica -kompres Joanna seria z Apteczki Babuni -odżywki seria Yung dostępne w Rossmanie-ja używam takiej z kwiatem lotosu
Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-01-27 o 18:38 |
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie każda maska wygładzająca ma silikony!
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

ale piszecie ostro...

tak dziwnie oddychałam i ledwo co łapałam oddech żeby coś powiedzieć, bardzo się bałam że nie zalicze z powodu mojej pracy (sama pisałam i nikt nie sprawdzał jej) jak wyszłam byłam święcie przekonana że nie zalicze, a tu miła niespodzianka-20/20 
???

to jakie szampony i maski mam używać? jak byś mogła to podaj mi konkretne marki
czyli w sumie prawie 70zł w błoto (za same szampony i maski). a kallos też ma silikony czy nie?