American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths.. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 14:21   #661
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

matko dziewczyny ja was nadrabiałam od niedzieli codziennie po troche i wreszcie dziś doczytałam do końca ale piszecie ostro...

Cytat:
Napisane przez SweetAmber Pokaż wiadomość
Też tak chce

A tak w ogóle to dodałam swoje zdjęcie do albumu
na morde nie patrzcie bo za bardzo nie wyszłam z buba na ustach
o włoosy chodzi
wysłałam zaproszenie

widze ze piszecie tu o wymiarach i swoich celach. Ja sie mierzyłam 2 tyg temu i tak:

biust 89
talia 63
biodra 89

165cm 45/46 kg

ale ciagle jestem niezadowolona. tzn waga idealna ale na nia nie patrze nawet bo nie podoba mi sie mój brzuch... niby nie ma nim nic tłuszczu bo jak naciagne to sama skóra ale jest jednak taki troszke wypukły... u mnie to chyba rodzinne bo moja mama kiedys wygladała jak szkielet a brzuszek jej lekko odstawał, a ja marze o takim idealnie płaskim. Ogólnie figura to chyba moje jakies zboczenie bo nie podobaja mi sie szczupłe sylwetki tylko wrecz chude ale takie ze jeszcze nie jak szkielet

musze zaczac coś ćwiczyc na ten brzuszek zeby sie wyrobił, no i w talii chciałabym tak z 5 cm zejsc do 58... byłoby wtedy idealnie
Stary 2010-01-27, 14:26   #662
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
matko dziewczyny ja was nadrabiałam od niedzieli codziennie po troche i wreszcie dziś doczytałam do końca ale piszecie ostro...

wysłałam zaproszenie

widze ze piszecie tu o wymiarach i swoich celach. Ja sie mierzyłam 2 tyg temu i tak:

biust 89
talia 63
biodra 89

165cm 45/46 kg

ale ciagle jestem niezadowolona. tzn waga idealna ale na nia nie patrze nawet bo nie podoba mi sie mój brzuch... niby nie ma nim nic tłuszczu bo jak naciagne to sama skóra ale jest jednak taki troszke wypukły... u mnie to chyba rodzinne bo moja mama kiedys wygladała jak szkielet a brzuszek jej lekko odstawał, a ja marze o takim idealnie płaskim. Ogólnie figura to chyba moje jakies zboczenie bo nie podobaja mi sie szczupłe sylwetki tylko wrecz chude ale takie ze jeszcze nie jak szkielet

musze zaczac coś ćwiczyc na ten brzuszek zeby sie wyrobił, no i w talii chciałabym tak z 5 cm zejsc do 58... byłoby wtedy idealnie
brzuch taki masz bo masz słabe mięsnie brzucha- musisz je wzmocnic to nie będziesz miec takiego, zazwyczaj masz okrągły po zjedeniu czegos bo jedzenie wypycha go a miesnie sa słabe i nie trzymaja
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 14:34   #663
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Daria - ja sobie nie wyobrażam ustnych. Jak widzę taką komisję, robi mi się sucho w ustach i cała się trzęsę z nerwów, ale... dam radę !
pamiętam swoją maturę ustną z polaka... jak zaczęłam mówić prace to taka byłam zdenerwowana, że myślałam że zaraz zamilknę tak dziwnie oddychałam i ledwo co łapałam oddech żeby coś powiedzieć, bardzo się bałam że nie zalicze z powodu mojej pracy (sama pisałam i nikt nie sprawdzał jej) jak wyszłam byłam święcie przekonana że nie zalicze, a tu miła niespodzianka-20/20
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 14:51   #664
1985SiWA
Zakorzenienie

hehe zobaczycie na studiach, taka matura tylko z wiekszej ilosci przedmiotów bedzie co semstr Teraz to ja sie śmieje że matura to był pikuś Pan Pikuś
Stary 2010-01-27, 14:54   #665
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Napisane przez Madziolek123 Pokaż wiadomość
pamiętam swoją maturę ustną z polaka... jak zaczęłam mówić prace to taka byłam zdenerwowana, że myślałam że zaraz zamilknę tak dziwnie oddychałam i ledwo co łapałam oddech żeby coś powiedzieć, bardzo się bałam że nie zalicze z powodu mojej pracy (sama pisałam i nikt nie sprawdzał jej) jak wyszłam byłam święcie przekonana że nie zalicze, a tu miła niespodzianka-20/20
ja jestem wzrokowcem wiec jak mowiłam to patrzyłam gdzies wzrokiem w okno i przypominałąm sobie te swoje kartki z prezentacja i mowilam tak jakbym czytałai tak wszystkiego ze stresu nie powiedziałąm byłam potem zła na siebie ale zdałam chyba na 16 czy 18
Daria1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 15:33   #666
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Aguusia na co mnie nastawicie? przeciwko TŻ? Do niedzieli to mam nadzieje, ze do mnie przyjdzie, ja nie zrobie pierwszego kroku jak zawsze.. A i tak pisze do mnie smsy na gg taki jakis zly, ze niby mi to na reke że sę nie odzywam i nie pisze Tak na reke bo sie nie musze odrywac od nauki hah

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
ja jestem wzrokowcem wiec jak mowiłam to patrzyłam gdzies wzrokiem w okno i przypominałąm sobie te swoje kartki z prezentacja i mowilam tak jakbym czytałai tak wszystkiego ze stresu nie powiedziałąm byłam potem zła na siebie ale zdałam chyba na 16 czy 18
tez tak mam, ale na studiach jest tak ze masz milion takich kartek a nie 3 więc raczej należy zmienic metode ja teraz sie ucze głosno, drę się na caly pokoj i przynajmniej tak cos zapamietuje. Jak nieraz jestem zmuszona nauczyc się czegoś cicho to na zaliczeniu się okazuje że nie pamietam nic..

mama mi kupiła Skrzyp plus kapsułki, ale są wieelkie nie przechodzą mi przez gardło

Też zaraz się zmierze tylko powiedzcie, w którym miejscu mierzyc biodra
Stary 2010-01-27, 15:38   #667
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
ja akurat wszystko powiedziałam ale myślałam że zaduszę się tam z tych nerwów

jestem z siebie dumna- zaczęłam intensywniej dbać o włoski, więc tak:
-codziennie kilka kubków zielonej herbaty
-ok. 1l wody niegazowanej (żadnych napojów słodzonych już od jakiegoś czasu nie pije)
-codziennie 1 kubek herbaty pokrzywowej
-belissa
-prawie codziennie rybka
-kilka razy w tygodniu jajka, produkty sojowe, kisiel
-codziennie jogort, warzywa i owoce, 2 szklanki soku marchwiowego, migdały
-i używam prawie codziennie kosmetyków tj.
*olej rycynowy
*szampon i maska nawilżenie po brzegi
*kallos
*ampułki seboradin
*seboradin niger lotion
*gliss kur w sprayu do włosów długich z rozdwojonymi końcówkami
*jedwab WAX
-codziennie masuje głowę
ciekawe ile czasu tak wytrwam ???
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2010-01-27, 15:43   #668
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

tez tak mam, ale na studiach jest tak ze masz milion takich kartek a nie 3 więc raczej należy zmienic metode ja teraz sie ucze głosno, drę się na caly pokoj i przynajmniej tak cos zapamietuje. Jak nieraz jestem zmuszona nauczyc się czegoś cicho to na zaliczeniu się okazuje że nie pamietam nic..

dokładnie już sie przekonałam o tym dlatego teraz już sie śmieje z całego tego maturalnego stresu swojego bo juz wiem ze sa gorsze egzaminy no ale dziewczyny musz najpierw przezyc mature a potem jak juz beda mialy porownanie to beda z usmiechem wspominac ze matura to poczatek dopiero
Stary 2010-01-27, 16:47   #669
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Nie boisz sie że to Twój TŻ może Ci takie podchody robić? Bo mi taka myśl przez głowe przeszła jak to przeczytałam... Może chce Cię sprawdzić?

Mam takie samo zdanie Nie rób innemu co Tobie nie miłe

TO nie masz zaufania do swojego TŻa?
Ogólnie wiem co bym zrobiła gdybym sama miała taką sytuacje nie zaczynałabym rozmowy z tym ''nieznajomym'' Ale będąc na Twoim miejscu nie wiem co bym zrobiła bo nie znam Twoich relacji z TŻem itd Musisz to sobie przemyśleć i pomyśleć jakie mogą być tego konsekwencje

że ten nieznajomy to moj Tż? haha
ja tym kolesiem rozmawiam juz dobre 2 lata jak jeszcze moj Tż byl mi nie znany
a ja nie chce z nim romansowac tylko sie spotkac,zobaczyc z kim rozmawiam od 2 lat

Moje zaufanie jest zawsze ograniczone nikomu nie ufalam nigdy w 100% bo wiem jak to jest

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16751325]Maturalna, maturalną. Ale to chyba nie zbrodnia? Bo trochę się cykam czy uda mi sie z tego przygotować, że nie ja to pisałam, a to ogarnę?

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Finlandię mówisz? Zastanawiałam się m.in nad nią. Tylko nawet nie wiem czy smakową czy zwykła. [/QUOTE]
Ja tez sie nie ruszylam do napisania pracy maturalnej.

Wlasnie pisze ją dla mnie miły Pan ja placilam 150 zł. za pelna prezentacje.
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:06   #670
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
-i używam prawie codziennie kosmetyków tj.
*olej rycynowy
*szampon i maska nawilżenie po brzegi
*kallos
*ampułki seboradin
*seboradin niger lotion
*gliss kur w sprayu do włosów długich z rozdwojonymi końcówkami
*jedwab WAX
-codziennie masuje głowę
ciekawe ile czasu tak wytrwam ???
a ja Ci odradzam używanie tej odżywki z serii HE To ma pełno silikonów, które oblepiają włosy i dają złudne wrażenie nawilżenia A tak naprawdę nie odżywia i nie nawilża Ci wiele A jak potem na włosy po tej odżywce(już na suche) nakładasz jakiś olej itp to nie wnika sporo składników odżywczych bo silikony blokują...
Ale to tylko rada of kors Zrobisz jak zechcesz

ja zrobiłam sobie przerwę od nauki, bo nie mogę już

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Też tak chce

A tak w ogóle to dodałam swoje zdjęcie do albumu
na morde nie patrzcie bo za bardzo nie wyszłam z buba na ustach
o włoosy chodzi
też wysłałam
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:16   #671
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Aguusia na co mnie nastawicie? przeciwko TŻ? Do niedzieli to mam nadzieje, ze do mnie przyjdzie, ja nie zrobie pierwszego kroku jak zawsze.. A i tak pisze do mnie smsy na gg taki jakis zly, ze niby mi to na reke że sę nie odzywam i nie pisze Tak na reke bo sie nie musze odrywac od nauki hah
Nieee, bron boze przeciwko. Obczaimy jak wyglada sytuacja, a potem cos poradzimy

A ja kupilam dzisiaj ten dekoloryzator. przyjaciolka przyjdzie i bedzie nakladac. zobaczymy co z tego wyjdzie tyle, ze ten dekolor to jest z goldwella. zaplacilam za niego 37zl bodajze.
Dokupilam od razu z goldwella maske do wlosow suchych takze dzisiaj bede ja testowac, zobaczymy
No i kupilam sobie oryginalne majtki Dolce&gabbana za uwagaaaaaa.... 14zl szal normalnie
I jeszcze bolerko takie szare i jakies skarpetki takze szal na maxa dzisiaj byl. A kasa ubywa
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:18   #672
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dziewczyny tylko nie przesadzajcie z tym dbaniem o włosy bo moze to byc odwrotnym skutkiem... moga zaczac wypadać itp.

Socialite ostatnio pisała ze zaczeły jej wypadać i mi sie wydaje ze to właśnie z "przekarmienia".

Trzeba robić wszystko z umiarem

jakieś jedne tabletki a nie 3 rodzaje, pożądna maska, odżywka, jedne ampułki

bo jak namieszacie kilka masek, kilka ampułek, kilka tabletek to włosy wariują i wypadaja

chodze do szkoły kosmetycznej i troszke sie o tym uczyłam, zreszta sama tego doswiadczyłam, teraz pije tylko pokrzywe, biore belisse, mam 2 maski (wax i placente) odżywke w sprayu, wode brzozową ale nie uzywam tego wszystkiego naraz. Zamierzam kupic jeszcze ampułki i uzywać tak co 2 dzień
Stary 2010-01-27, 17:21   #673
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Dziewczyny tylko nie przesadzajcie z tym dbaniem o włosy bo moze to byc odwrotnym skutkiem... moga zaczac wypadać itp.

Socialite ostatnio pisała ze zaczeły jej wypadać i mi sie wydaje ze to właśnie z "przekarmienia".

Trzeba robić wszystko z umiarem

jakieś jedne tabletki a nie 3 rodzaje, pożądna maska, odżywka, jedne ampułki

bo jak namieszacie kilka masek, kilka ampułek, kilka tabletek to włosy wariują i wypadaja

chodze do szkoły kosmetycznej i troszke sie o tym uczyłam, zreszta sama tego doswiadczyłam, teraz pije tylko pokrzywe, biore belisse, mam 2 maski (wax i placente) odżywke w sprayu, wode brzozową ale nie uzywam tego wszystkiego naraz. Zamierzam kupic jeszcze ampułki i uzywać tak co 2 dzień
to prawda. tak samo jak slyszalam, ze jak sie stosuje jedna rzecz przez iles czasu to sie wlosy przyzwyczajaja. dlatego pamietam, ze jak mialam kilka odzywek, to staralam sie je zmieniac, np po tym myciu ta a po nastepnym ta
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:32   #674
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Widze ze niezle masowo dbacie o włosy ja mam przedłuzone aktualnie i tylko oprocz specjalnego szamponu to tylko jedwabiu uzywam bo wszystkie inne odzywki maski itp itd maja silikony i proteiny ktorych niby nie moge nakladac na te wlosyczasami to w drogeri stoje i czytam te składy wszystkiego i patrza na mnie jak na wariatke
Stary 2010-01-27, 17:36   #675
Monian
Zakorzenienie

jestem po fryzjerze mam śliczny ciemny brązik ale nie wpadający w czerń, zimny odcień
niestety końcówki miałam tak zniszczone , że musiała mi obciąć z 10 cm. Więc mam troche za ramiona i zaczynam zapuszczanie od nowa ale już nie pozwolę na takie zniszczenie końcówek
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:36   #676
messinka
Zakorzenienie

Madziolku, motywujesz mnie też !

Wierzę Wam, że na studniach będę śmiała się z matury, ale teraz... muszę ją przeżyć

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:45   #677
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
a ja Ci odradzam używanie tej odżywki z serii HE To ma pełno silikonów, które oblepiają włosy i dają złudne wrażenie nawilżenia A tak naprawdę nie odżywia i nie nawilża Ci wiele A jak potem na włosy po tej odżywce(już na suche) nakładasz jakiś olej itp to nie wnika sporo składników odżywczych bo silikony blokują...
Ale to tylko rada of kors Zrobisz jak zechcesz

ja zrobiłam sobie przerwę od nauki, bo nie mogę już

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

też wysłałam
ta maska ma silikony? i szampon też? pytałam się social i powiedziała że są bezpieczne... ale jestem zła to jakie szampony i maski mam używać? jak byś mogła to podaj mi konkretne marki czyli w sumie prawie 70zł w błoto (za same szampony i maski). a kallos też ma silikony czy nie?

przypomniała mi się jedna rzecz więc edytuje a jak na mokre włosy nakładam to też ma wpływ? a ta silikony mają wpływ na skóre głowy?
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Edytowane przez Madziolek123
Czas edycji: 2010-01-27 o 18:04
Stary 2010-01-27, 17:49   #678
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Widze ze niezle masowo dbacie o włosy ja mam przedłuzone aktualnie i tylko oprocz specjalnego szamponu to tylko jedwabiu uzywam bo wszystkie inne odzywki maski itp itd maja silikony i proteiny ktorych niby nie moge nakladac na te wlosyczasami to w drogeri stoje i czytam te składy wszystkiego i patrza na mnie jak na wariatke
Ze się tak wtrącę, masz może gdzieś zamieszczone zdjęcie w przedłuzonych włoskach? Albo czy ewentualnie mogłabys je załaczyć? Zastanawiam się czy lepiej poczekać być cierpliwym i zapuścić swoje (a do mojej wymarzonej długości musiałabym czekać gdzieś z.....rok?) czy po prostu je przedlużyć i mieć spokój..

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:53   #679
Eloska
Wtajemniczenie

hejak

w końcu nadrobiłam i w szoku jestem że nikt nie pisze sam pracy z polskiego, ja mam taki temat, że dla mnie praca nad tym to przyjemność...

kupiłam wczoraj Lotion Seboradin w spreju i mi pachnie, a słyszałam opinie ze śmierdzi ;P
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:54   #680
Monian
Zakorzenienie

ja teraz będę intensywnie zapuszczać, czuje się jakby mi ktoś rękę obciął

ja też pisałam pracę sama w zeszłym roku ale miałam przyjemny temacik
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 18:03   #681
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Ze się tak wtrącę, masz może gdzieś zamieszczone zdjęcie w przedłuzonych włoskach? Albo czy ewentualnie mogłabys je załaczyć? Zastanawiam się czy lepiej poczekać być cierpliwym i zapuścić swoje (a do mojej wymarzonej długości musiałabym czekać gdzieś z.....rok?) czy po prostu je przedlużyć i mieć spokój..
szczerze Ci powiem ze chyba mam jedno tylko poszukam na kompie bo nienawidze zdjec miałam przedłuzane około 2 miesiace temu w poniedziałek ide na podciagniecie to moze po powrocie pstrykne jakas fote ja mialam juz rozne dlugosci i kolory wlosow jak bylam mala to do pasa potem zaczelo sie stopniowe scinanie najdluzej chyba w "bobie" wytrzymałam potem sciełam krocej tak jak miała Rihanna z grzywka na bok no ale jak mi juz tak w miare odrosły i nadawały sie do przedłuzenia to uzbierałąm kase i zaryzykowałam
Stary 2010-01-27, 18:22   #682
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze Ci powiem ze chyba mam jedno tylko poszukam na kompie bo nienawidze zdjec miałam przedłuzane około 2 miesiace temu w poniedziałek ide na podciagniecie to moze po powrocie pstrykne jakas fote ja mialam juz rozne dlugosci i kolory wlosow jak bylam mala to do pasa potem zaczelo sie stopniowe scinanie najdluzej chyba w "bobie" wytrzymałam potem sciełam krocej tak jak miała Rihanna z grzywka na bok no ale jak mi juz tak w miare odrosły i nadawały sie do przedłuzenia to uzbierałąm kase i zaryzykowałam
o, w takim razie nie zapomnij o mnie i o zdjeciu, bylabym max wdzieczna Ja mam po prostu zle wspomnienie zwiazane z przedluzaniem, w wakacje przedluzylam na jakies 48 cm, ale ze robilam to pierwszy raz to kupilam wlosy najgorsze gatunkowo i mialam z nimi tyle problemow, przynajmniej 40 min musialam spedzic przed wyjdziem na ich ukladaniu i nawilzaniu zeby jakos wygladac. Po 2 tygodniach dostalam uczulenia na microringi wiec musialam je sciagnac bo chybabym sie zadrapala na smierc, no i mnostwo wlosow mi wylecialo pewnie dlatego bo wczesniej mialam przez ponad rok platyne na glowie i wlosy byly no coz...zniszczone. Teraz nie farbuje wlosow od conajmniej pol roku Dodalam zdjecie w ringach, tesknie troche za taka dlugoscia

PEDAGOG

Stary 2010-01-27, 18:27   #683
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

moje włosy 2 lata temu.

niestety chciałam się pozbyć czerni... ni żałuje ale brakuje mi tej długości i do takiej teraz dążę
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2010-01-27, 18:28   #684
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
moje włosy 2 lata temu.

niestety chciałam się pozbyć czerni... ni żałuje ale brakuje mi tej długości i do takiej teraz dążę
piękne to jest właśnie moja wymarzona długość

PEDAGOG

Stary 2010-01-27, 18:32   #685
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
piękne to jest właśnie moja wymarzona długość
najciekawsze jest to że malowałam je a one i tak rosły jak szalone, jedyna rzecz jaką z nimi robiłam to szampon i odżywka dove nie suszyłam bo mi się nie chciało, nie prostowałam, same z siebie ładnie się układały
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Stary 2010-01-27, 18:33   #686
socialite
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
jestem po fryzjerze mam śliczny ciemny brązik ale nie wpadający w czerń, zimny odcień
niestety końcówki miałam tak zniszczone , że musiała mi obciąć z 10 cm. Więc mam troche za ramiona i zaczynam zapuszczanie od nowa ale już nie pozwolę na takie zniszczenie końcówek
a ja dzis sie tez farbuje, jeeeaa nie daje rady Was nadrabiac.
Przyszly do mnie 4 kallosy latte
i walne sobie BP, bylam na solar i zrobie pazurki, bedzie suuper

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
moje włosy 2 lata temu.

mam taka dlugosc teraz
Chanel and lipgloss,it's about being
a role model,standing out and being
beautiful on the inside.

http://ubierziumaluj.blogspot.com/
socialite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 18:35   #687
Justynka1710
Zakorzenienie

A ja nadrobiłam;D i siedze sobie, słucham muzyki i dłubie słonecznik Ciągle się zastanawiam nad tymi pasemkami ciemnymi, już mam mętlik w głowie
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 18:35   #688
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
o, w takim razie nie zapomnij o mnie i o zdjeciu, bylabym max wdzieczna Ja mam po prostu zle wspomnienie zwiazane z przedluzaniem, w wakacje przedluzylam na jakies 48 cm, ale ze robilam to pierwszy raz to kupilam wlosy najgorsze gatunkowo i mialam z nimi tyle problemow, przynajmniej 40 min musialam spedzic przed wyjdziem na ich ukladaniu i nawilzaniu zeby jakos wygladac. Po 2 tygodniach dostalam uczulenia na microringi wiec musialam je sciagnac bo chybabym sie zadrapala na smierc, no i mnostwo wlosow mi wylecialo pewnie dlatego bo wczesniej mialam przez ponad rok platyne na glowie i wlosy byly no coz...zniszczone. Teraz nie farbuje wlosow od conajmniej pol roku Dodalam zdjecie w ringach, tesknie troche za taka dlugoscia
szukałam mam zdjecia ze swiat ale niezbyt widoczne i w kitce długość mam miej wiecej taka jak tutaj nizej kolezanka wkleiła fotke to w poniedzialek jak wroce od fryzjera to poprosze bratowa zeby mi cykneła fote ja tez mialam zniszczone wlosy bo mam naturalne ciemne a rozjanialam bo mialam faze na taki karmelkowy kolor ale nigdy nie moglam dojsc do tego wymarzonego rozjansialam i na nowo farbowalam jak mi sie kolor wymywal to mialam rude no a teraz powrocilam do czerni nosilam przed przedluzeniem clipy z allegro ale to tylko w kitke jakos wiazalam bo swoich mialam taka dlugosc ze by mi sie inaczej nie utrzymaly
Stary 2010-01-27, 18:36   #689
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
ta maska ma silikony? i szampon też? pytałam się social i powiedziała że są bezpieczne... ale jestem zła to jakie szampony i maski mam używać? jak byś mogła to podaj mi konkretne marki czyli w sumie prawie 70zł w błoto (za same szampony i maski). a kallos też ma silikony czy nie?
HE ma silikony-zobacz z tyłu sama etykietkęSzampon też, ale możesz go zużyć, bo to nie ma takie wpływu wielkiego jak odżywki też się kiedyś na niego skusiłam, ale już wykorzystałam, bo szkoda mi było kasy. Ale mówiąc szczerze to wysuszał mi włosy
Kallos nie ma silikonów Napisze te co ja używam i wiem że w nich nie ma silikonów To tak:
-kallos mleczny
-wszystkie polskie waxy L'biotica
-kompres Joanna seria z Apteczki Babuni
-odżywki seria Yung dostępne w Rossmanie-ja używam takiej z kwiatem lotosu

Edytowane przez malutka89
Czas edycji: 2010-01-27 o 18:38
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 18:36   #690
socialite
Zakorzenienie

Cytat:

przypomniała mi się jedna rzecz więc edytuje a jak na mokre włosy nakładam to też ma wpływ? a ta silikony mają wpływ na skóre głowy?
ale one nie są niebezpieczne
prawie każda maska wygładzająca ma silikony!

Chanel and lipgloss,it's about being
a role model,standing out and being
beautiful on the inside.

http://ubierziumaluj.blogspot.com/
socialite jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości