PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 13:16   #361
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
on mu nie bedzie wkladal do paszczy conajwyzej wpusci mu do terrarium zeby sobie sam upolowal. no chyba, ze sam ma zamiar te szczury zabijac przed podaniem (jeszcze nie wnikalam ). tylko zastanawiam sie w jaki sposob mialby je sam zabijac
Wąż tak jak i pająk musi mieć żywą ofiarę i sam sobie zabija, tak więc Twój TZ raczej nie będzie tego robil...

Uff, nadrobiłam was! Idę robić obiad a jak wrócę to pokażę Wam jakie buciki znalazłam na All i jaka sukienka mi się podoba na poprawiny
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:18   #362
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Jeju, pół dnia was nadrabiam i jak przełączam na następną stronę to dochodzi kolejna!
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Witam w nowej części
I od razu informuję, że nie będę z Wami dużo pisać, bo...dostałam pracę
Super! Gratuluję!

Jeju Tośka, jak Ci mało dni zostało do ślubu! Nie umiem sobie wyobrazić jak u mnie tyle tylko zostanie!

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
W ogóle jaka akcja: 15 minut przed egzaminem przychodzi jakaś dziewczyna od nas z grupy i mówi, że był po wpis u tej babki, u której mieliśmy dziś egzamin, a tam na biurku leżały pytania opisane dzisiejszą datą Przekazała nam co tam wyczytała i jeszcze zdążyłam szybko odtworzyć z pamięci i z notatek odpowiedzi na te pytania. Okazało się, że to faktycznie były nasze pytania egzaminacyjne
Wow! super akcja! gratuluję!

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a mój wziął się za pucowanie naszego mieszkanka postanowił pomyć szafki, podłogi i w ogóle... no no no nawet ja taka porządna nie jestem zeby do nocy sprzątac niezły materiał na męża mi się trafił- nie lubi oglądać meczy za to lubi sprzątać
No to faktycznie skarb!
Mój TZ lubi sport, szczególnie siatkówkę i ręczną. reszty nie ogląda. I nie powiem, ale wciągnęłam się strasznie w tą ręczną. I wczoraj siedzielismy sobie pod kocykiem oglądaliśmy meczyk, wypiliśmy piwko na pół i żarlismy chipsy z wypalającym gardzioł dipem Bardzo miło było

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
no to welcome back!!

test zrobiony----> jedna kreska

tylko tżcik rozczarowany
byliśmy u księdza,ale go nie zastaliśmy,a weszłam dopiero teraz, bo z tej radości wielkiej że jednak bejbika nie będzie dałam się namówić siostrze i szwagrowi na grę w chińczyka

ale jeśli do końca tyg nie dostanę @ to zrobię test z krwi
Cieszę się! My też wczoraj graliśmy w chińczyka z TŻ i jego małą kuzynką
Ja jak tylko napisałam tu o swoich obawach, to zaczął mnie boleć brzuch. A jak po meczyku chcieliśmy z TŻ pofiglować, to poszłam najpierw do łazienki i się okazało, że dostałam @ czyli nawet jakby teraz coś zakiełkowało, to już nie mam stracha, bo ślubu nie trzebaby odwoływać i miałabym mały brzuszek

Chilanes, piękne wyszły te zaproszenia i zawieszki!

Cytat:
matko piszę mojemu tżtowi smsa żeby już przestał sprzątać niech sobie odpocznie trochę a on kochany mi napisał że jak on posprząta to ja będę miała lżej i będzie mnie mógł odstresowywać po egzaminach już w gotowym mieszkanku- tak mi się miło zrobiło kochany mój
łaaał on taki zawsze?

kalinkap13
witaj!

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mój tż,za meczami niezbyt przepada. Za to jest 100% auto- maniakiem TVN Turbo,BBC Knowledge to oglada non stop. Zaraziłam się przez niego uwielbieniem do programu Top Gear. Uwielbiam tych 3 czasem zakręconych angoli.
O tak! Mój TŻ też uwielbia tvn Turbo!W ogóle jest wielkim fanem motoryzacji!i też ogląda to BBC. No i podoba mi sie to, ze potrafi zrobic wszystko przy samochodzie i przy budowie też! Przy naszym budynku gospod. praktycznie wszystko robił sam!(może oprócz płytek, tego jeszcze nie próbował!) Taka złota rączka z niego! na turbo są też fajne programy jak zrobic samemu remont, instalacje i wszystko od podstaw w domu
Cytat:
mój tak samo- bez aut życie stałoby się dla niego bezsensem a kanał tvn turbo jest u mnie w domu więc zawsze na randkach leci w tle ale w sumie fajnie że ma takie hobby a nie np telewizor i pilot od telewizora miałyby być jego uwielbieniem
Mój jest identyczny! No ale za sprzątanie to się w swoim domu nie bierze(i nie dziwię mu się, zanim pomyśli to już babcia i mama za niego zrobią i jedzonko zawsze podstawione pod nos) ale juz na swoim (na razie budynku gosp.) to zaciekle sprząta i przeszkadza mu nawet najmniejszy pyłek

Lain, a mój brat ma w domu ptaszniki, ale juz sie do nich przyzwyczaiłam, nie ruszają mnie, a wręcz uważam, ze są piękne i fascynujące

Mad,
mojemu TZtowi też przez myśl przeszło, żeby zmajstrować dzidziusia przed ślubem, ale ja się właśnie boję, zebym się dobrze czuła no i powiedziałam, że chcę się wyskakać i trochę napić, więc przyznał mi od razu rację. w 2011 mam obronę to chcialabym mieć dzidzię zaraz po obronie (ale tu znów to samo, bo nie wiem jak sie będę czuła i czy dam rade w ciąży jeździć do szkoły, nawet w tej początkowej...no i wiadomo, stres, a ja jestem straszna panikara więc chyba to też odłożymy...) ale jakbym miała pewność, ze wszystko będzie ok, to od razu po ślubie byśmy zaczęli

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Kolezanka TZ-a miala pytona, a ze ona troche nienormalna jest, to on sobie po mieszkaniu normalnie smigal i w dodatku...w lozku z nia spal. Jakis rok temu pyton zachorowal, niechcial jesc i tylko lezal rozciagniety na lozku. Wziela go do weterynarza i co sie okazalo?!? Waz nie jadl, bo sie glodzil, zeby zjesc ja i lezal w lozku rozciagniety, bo sie mierzyl do jej rozmiaru. Normalnie mi sie niedobrze zrobilo jak tego sluchalam
o matko aż mnie brzuch zabolał jak to przeczytałam!
Moj TŻ na szczęście nie lubi takich zwierzątek. ostatecznie psa. Ja chcialabym mieć tylko psa i kota Ale to dopiero jak będziemy mieć swój domek.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
ja za to znam przypadek, że koleżanka mieszkala w bloku parę lat temu, pewnego razu wchodzi do łazienki w samej bieliźnie a tam ogromny wąż na podłodze i tak się wystraszyła że wybiegła z wrzaskiem z mieszkania i wyleciała przed blok w samej bieliźnie i uciekła do babci swojej, która mieszkala gdzieś niedaleko. a potem się okazało, że jej sąsiad z dołu hodował sobie węża i tak właśnie swobodnie go "pasał" po mieszkaniu i wąż mu spierdzielił przez rurę w łazience
o jaaaa!Chybabym zeszła na zawał!

Jozia, super, ze Was przepisali!

Kasiu

Julia, witaj u nas! Przykro mi, ze tak się ułożyło z dzidzią, ale mam nadzieję, ze się Wam uda!Będziesz miała niesamowite wesele! wyspa, motorówka mmmm....

Aicila
gratuluję piąteczki!
Ja miałam jedna poprawkę na 1 roku. A jestem na 4tym.
Boję się, zeby nie miec w tym roku, bo też chciałabym miec ten rok z głowy i zająć się przygotowaniami i jeżdżeniem na rowerze żeby slicznie wyglądać nie chciałabym po ślubie uczyć się do poprawki...
Stary 2010-01-27, 13:23   #363
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no a takie zbieracze kurzu typu ramki, obrazki, magnesy, zegary czy nie daj boze maskotki w jego przypadku calkowicie odpadaja jak juz kupujemy sobie prezenty to zazwyczaj sa bardzo praktyczne i chyba nigdy nie sa niespodzianka ale my wielbicielami niespodzianek w przypadku prezentow nie jestesmy wiec tak nam odpowiada
jako niespodzianke lubie chyba tylko kwiaty, ktore TZ lubi dawac mi bez okazji tym wieksza niespodzianka
Ale my i tak mieliśmy zamiar kupić magnesy na lodówkę, bo przyczepiam do niej grafik tygodniowy, a TŻ swój grafik z pracy ina razie mamy takie magnesy z jogurtów dla dzieci Tak więc będzie prezent przydatny, a przy okazji z naszymi fotkami
Zegar też by nam się przydał, ale chyba wolę taki klasyczny, bo już dość mamy fotek w pokoju
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:26   #364
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wąż tak jak i pająk musi mieć żywą ofiarę i sam sobie zabija, tak więc Twój TZ raczej nie będzie tego robil...
no wlasnie niekoniecznie podaje sie zywe, bo mozna nawet przemrozone podawac aczkolwiek na pewno nie bede trzymac mrozonego szczura w zamrazalniku
wskazane jest zabijanie przed podaniem, bo gryzonie moga byc agresywne i poranic tego biednego weza zanim sie z nimi rozprawi. a szkoda by bylo taka ladna skorke uszkodzic
juz mi TZ poopowiadal troche o tym wszystkim zebym sie oswajala
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:28   #365
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie niekoniecznie podaje sie zywe, bo mozna nawet przemrozone podawac aczkolwiek na pewno nie bede trzymac mrozonego szczura w zamrazalniku
wskazane jest zabijanie przed podaniem, bo gryzonie moga byc agresywne i poranic tego biednego weza zanim sie z nimi rozprawi. a szkoda by bylo taka ladna skorke uszkodzic
o rajciu. masakra.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:29   #366
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
fffffuuuuuuuuujjjjjjj

wróćcie może do tematu kotów co?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:32   #367
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Mój TZ readuje na samo słowo zakupy ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio byliśmy... Nawet buty mu kupuje sama ma swój rozmiar w alpinusie i jak trzeba kupić nowe to sama ide
Taki jego urok trudno... Az sie boje jak przyjdzie mierzenie garniturów pewnie pierwszy bedzie najlepszy wg niego i do domu

Tylko w takim razie KTO te gryzonie zabija...........

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 13:34   #368
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Mój TZ readuje na samo słowo zakupy ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio byliśmy... Nawet buty mu kupuje sama ma swój rozmiar w alpinusie i jak trzeba kupić nowe to sama ide
Twój TŻ to wyjątkowo ciężki przypadek zakupofobii
Stary 2010-01-27, 13:45   #369
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Wiem kiedyś się wściekałam a teraz staram sie widzieć plusy czyli ubiera się w to co mi sie podoba bo inaczej by goły chodził

Stary 2010-01-27, 13:50   #370
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wkleję Wam co wczoraj wyczaiłam Taki sprzedawca z All często ma ładne butki, wczoraj znalazłam takie jak na zdj. 1 ale troszkę za wysokie jak dla mnie...
A te na zdj. 2 znalazłam kiedyś, ale juz od dłuższego czasu ich nie ma

znalazłam też niezłą sukienkę na All- zdj. 3

a podoba mi się na poprawiny coś takiego jak ma Jennifer Love Hewit(na pozostałych zdj.), chciałabym w takim stylu, w kolorze brzoskwiniowo-pudrowym, no może z mniejszym dekoltem. Tylko nie wiem czy coś takiego znajdę I co Wy na to?
Stary 2010-01-27, 13:52   #371
woda sodowa
Wtajemniczenie

Wlasnie wrocilam z zakupow. Wybralysmy sie z siostra TZ-a na poszukiwania stanika pod suknie slubna, wezme go ze soba do polski, przymierze pod sukienka, bo w razie gdyby byl zly, to moge w ciagu 28 dni go oddac do sklepu. Kupilam tez ponczochy i wypatrzylam sobie fajne butyhttp://www.dune.co.uk/catalogue/styl...6SDS354V&pc=86
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 13:54   #372
toskaKrk
Wtajemniczenie

Wróciłam od kosmetyczki (bolało), ale zanim napisałam musiałam Was nadrobić

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Proszę A zamówiłam najszerszą 48 cm bodajże A jaki kolr na bramę zamawiasz?? Ja wybrałam biała bo brama i poręcze sa brązowe i będą ładnie odbijać no i słoneczniki będą do baiłego pasowały
Myślałam, żeby kupić organze w kolorze ecru, a udekorować sztucznymi różami pomarańczowymi.

Samochód (ciemny granat) chciałam udekorować sztucznymi stroikami lekko pomarańczowymi+ecru kokardki na klamki.

Suknia ecru, garnitur gorzka czekolada, bukiet i butonierka herbaciana.

I na sali z jasno żółtymi ścianami, połączenie białych obrusów i pokrowców na krzesła, pomarańczowych kokard i może delikatnych zielono-ecru winietek?

Może jeszcze serwetki pomarańczowe i oliwkowe

Jak Wam się to widzi?

Napisz mi jeszcze ile rolek kupiłaś na tą poręcz i bramę

U teściów poręcz ma ok.6m, a brama chyba na 8m szeroka jest

Cytat:
Jeju Tośka, jak Ci mało dni zostało do ślubu! Nie umiem sobie wyobrazić jak u mnie tyle tylko zostanie!
Chyba sobie w podpisie umieszczę ostrzeżenie-nie stresować

Aicila gratuluję

Julka witaj
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:59   #373
BlackAngel
Adwokat diabła

nie wiem jak was ale mnie głowa przesałta boleć po dwóch tabletkach

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 14:00   #374
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Wlasnie wrocilam z zakupow. Wybralysmy sie z siostra TZ-a na poszukiwania stanika pod suknie slubna, wezme go ze soba do polski, przymierze pod sukienka, bo w razie gdyby byl zly, to moge w ciagu 28 dni go oddac do sklepu. Kupilam tez ponczochy i wypatrzylam sobie fajne butyhttp://www.dune.co.uk/catalogue/styl...6SDS354V&pc=86

Piękne Ja podobne sobie znalazłam ale to były jedyna jakie mi sie podobały a na tej stronie widze wiecej ładnych ........ Jak ja zazdroszcze zagranicznym Polska to jedna wielka dziura pod wzgledem sklepów...

Stary 2010-01-27, 14:01   #375
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleję Wam co wczoraj wyczaiłam Taki sprzedawca z All często ma ładne butki, wczoraj znalazłam takie jak na zdj. 1 ale troszkę za wysokie jak dla mnie...

a podoba mi się na poprawiny coś takiego jak ma Jennifer Love Hewit(na pozostałych zdj.), chciałabym w takim stylu, w kolorze brzoskwiniowo-pudrowym, no może z mniejszym dekoltem. Tylko nie wiem czy coś takiego znajdę I co Wy na to?
ale ta love hewitt cycata
ale sukienkę ma fajną
Stary 2010-01-27, 14:09   #376
kaska87
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

dziewczyny ale nudy, siedzę pod kołdrą oglądam Monka i siedzę na wizażu, P. do 19:00 w pracy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 14:14   #377
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo ładna ta sukienka, tylko faktycznie dekolt by musiał być mniejszy, co by świeżo upieczony mąż nie musiał być zazdrosny

Cytat:
Śliczne te butki

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Wróciłam od kosmetyczki (bolało), Myślałam, żeby kupić organze w kolorze ecru, a udekorować sztucznymi różami pomarańczowymi.

I na sali z jasno żółtymi ścianami, połączenie białych obrusów i pokrowców na krzesła, pomarańczowych kokard i może delikatnych zielono-ecru winietek?

Nie wiem czy te pomarańczowe róże na organzie ecru nie będą zbyt słabo się odbijały
Ten pomysł z salą super, tylko nie wiem czy winietki nie lepiej zielono białe A te serwetki ładnie by połączyły kolorystykę kokard i winietek
Stary 2010-01-27, 14:26   #378
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Cudne butki! szkoda że u nas takich nie ma!
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ale ta love hewitt cycata
ale sukienkę ma fajną
no cycata. ja nie tak jak ona, to dekolt muszę miec mniejszy
Stary 2010-01-27, 14:28   #379
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
6. Gratuluję pracy Samciu!! ja mam stałą pracę, ale jak Tż znalazł to się cieszyłam jak dziecko wiem jaka to radość jak ktoś potrzebuje i długo nie może znaleźć.
dziękuję Własnie teraz jest mi bardzo potrzebna praca, nie było bardziej odpowiedniej chwili na jej znalezienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Jednak wolałabym mieć pracę, bo trzeba za coś zatankować tę Gelę , a przecież to takie paliwożerne , a zwłaszcza teraz w zimę..

Mieliśmy niby iść na Nine, bo mój TŻ chciał iśc na to jak zobaczył zwiastun, ale jednak poszliśmy na Ciacho, bo musieliśmy poprawić sobie humory po wczorajszym dniu i nawet się udało, ale na krótko, na koniec dnia znów było nie wesoło.
oj w ziemie widac ogromna różnicę w spalaniuI jak to Ciacho? My widzielismy zapowiedź Randki w ciemno i zapowiadała sie może niegłupio

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a jesli to sie zalicza pod sport to w ping-ponga bardzo lubimy grać
albo na Play Station
my tez uwielbiamy grac w ping ponga i na Play StationAle oprócz tego lubimy snowboard i rowerek, tylko juz drugi sezon nam przepada bez deski, ale moje zdrówko wazniejszeA co do sportu w tv to my z tz bardzo lubimy boks i inne sporty walki, ale ja to mam we krwi, bo moj tata byl bokserem I cała rodzinkę mam karateków i adeptów krav magiMój tz nawet był mistrzem Polski w karate kilka razyI ma swoje dyplomy i medale Motoryzacją ja tez się interesuje, więc tvn turbo i równe inne programy oglądamy razem

Cytat:
Napisane przez Julka676 Pokaż wiadomość
Cześć! Mogę się przyłączyć?? Ślub bierzemy 21 sierpnia o godzinie 14:00. Może najpierw krótko o sobie, a później o ślubie
A więc tak. Ja jestem Julia i mam 20 lat, mój TŻ ma 25 lat, jesteśmy razem trzy lata... Skończyłam liceum, chciałam iść na studia, ale okazało się, że jestem w ciąży. Więc stwierdziłam, że studia poczekają... W trzecim miesiącu ciąży niestety poroniłam ;( Właściwie było to 4 miesiące temu, a do dzisiaj nie moge się z tym pogodzić...
Ślub odbędzie się w Bieszczadach a konkretniej to w Polańczyku... Wesele będziemy mieli dość nietypowe, bo na świeżym powietrzu, na wyspie Mam nadzieję, że pogoda dopisze... Sam ślub zaczęliśmy organizować na początku tego roku, bo wcześniej byłam tak rozbita, że nie chciałam nawet o tym myśleć. Zamówiliśmy kamerzystę, fotografa, orkiestrę... A pojazd do ślubu to motorówka, albo żaglówka, jeszcze nie wiemy... Oczywiście będzie też samochód... Gości będziemy mieli dość dużo, bo ok. 200... Suknia ślubna eh jeszcze nie wiem, albo coś w stylu retro, do tego kapelusz i wachlarz z róż zamiast standardowego bukietu, albo coś bardziej "na księżniczke" ale jeszcze nie wiem... No, to by było na tyle )
cześć, ciekawie się zapowiada Wasz ślub
Cytat:
A ja dziś po natchnieniu przez wczorajsze zakupy Samoa wybrałam sie do GH i obkupiłam TZ w reserved a sobie kupiłam piękne duże serce z cyrkoni na wierzchu a w środku czarny kamień też w kształcie serca na dłuugim łańcuszku w Aparcie to mi poprawi humor na conajmniej tydzień... Szłam co prawda obczaić jakies perły na ślub ....to se walnełam prezent na walentynki
oj podobaja mi się wisiorki na długich łańcuszkachPokażesz fotkę tego cuda?W ogóle to lubię czarne kamienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
wiesz co ja sama sobie zrobiłam taką grafikę. tzn. wybrałam odpowiednie zdjęcie i zmieniłam sama głębie kolorów do 2: czarnego i białego i powstał taki efekt jaki mam w avatarze. zaniosłam ten plik do drukarni cyfrowej, gdzie robią właśnie takie wielkoformatowe wydruki i później już sama wsadziłam to do antyramy. wyszło mnie to jakieś 16 zł za wydruk + antyrama
szczerze mówiąc, jak mój Tż to zobaczył to aż zaniemówił z wrażenia
(załączam fotkę jak to wyglądało w opakowaniu, bo pliku z samą grafiką nie mogę znaleźć )
ciekawe My powiesimy w mieszkanku nasze czarno-białe zdjęcie ślubne i planujemy tez galerię fotek z naszych podrózy

Cytat:
Super! Gratuluję!
dzięki

Cytat:

ładne butkisukienka tez spoko.

Cytat:
butki aldne, podobne do tych Luskap

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Myślałam, żeby kupić organze w kolorze ecru, a udekorować sztucznymi różami pomarańczowymi.

Samochód (ciemny granat) chciałam udekorować sztucznymi stroikami lekko pomarańczowymi+ecru kokardki na klamki.

Suknia ecru, garnitur gorzka czekolada, bukiet i butonierka herbaciana.

Jak Wam się to widzi?
mi się widzi ładnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 14:31   #380
Samoa
Zakorzenienie

Aha i odebrałam dzis zaproszenia:j upi:
Stary 2010-01-27, 14:37   #381
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:

oj podobaja mi się wisiorki na długich łańcuszkachPokażesz fotkę tego cuda?W ogóle to lubię czarne kamienie

No właśnie nie ma wypicowanego zdjecia na stronie apartu to zrobiłam sama telefonem - marnie wyszło ale jest piekny cyrkonie się mienia a łańcuszek ma 70cm i serduszko pieknie dunda zaraz pod biustem

Stary 2010-01-27, 14:49   #382
aicila
Rozeznanie

Cytat:

super butki, szczególni te 2 a sukienka taka średnia...

Cytat:
ciekawe My powiesimy w mieszkanku nasze czarno-białe zdjęcie ślubne i planujemy tez galerię fotek z naszych podrózy
mi się właśnie marzy taka mała galeria zdjęć na ścianie w przedpokoju.
ale zanim dorobimy się własnego mieszkanka i przedpokoju to duuużo czasu jeszcze upłynie

toskaKrk, luskap dziękuje za gratulacje

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 15:01   #383
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
super butki, szczególni te 2 a sukienka taka średnia...

ale zanim dorobimy się własnego mieszkanka i przedpokoju to duuużo czasu jeszcze upłynie

toskaKrk, luskap dziękuje za gratulacje
powiem wam ze moja psiapsióla ma na framudze zdjęcia w antyramkach, jedno pod drugim na całej wysokości z obu stron drzwi. po paru imprezach te do wysokości kolan są już pobite
Stary 2010-01-27, 15:16   #384
kaska87
Zakorzenienie

kurcze ja musze sobie jakąś kreację sprawić na 31 lipca na to wesele

Stary 2010-01-27, 15:36   #385
sjoanna
Zakorzenienie

Dziewczyny! Kiedy ja was nadrobie???

Jeszcze starego wątku końcówka mi została
Ale w nowym się melduję

Lubię styl Jennifer Love Hewitt z serialu o duchach. Ghost whisperer czyli zaklinacz dusz. Widział ktoś? Fajnie się tam ubierała. W taki nieco staroświecki ale wyszukany sposób. Podobno jako producenta tego serialu sama decydowała co założy

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 15:38   #386
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie ma wypicowanego zdjecia na stronie apartu to zrobiłam sama telefonem - marnie wyszło ale jest piekny cyrkonie się mienia a łańcuszek ma 70cm i serduszko pieknie dunda zaraz pod biustem
ładne

Cytat:
my zrobimy galerie w salonie a na przedpokoju planuje wąska plexi a za nia jakieś zdjęcie lub kilka zdjęć i ta plexi będzie na ścianie tam gdzie wieszaki na kurtki

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kurcze ja musze sobie jakąś kreację sprawić na 31 lipca na to wesele
Kasia jest styczeń. JAk dla mnie możesz iśc w tym samym co ostatnio.
Stary 2010-01-27, 15:47   #387
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Uff ale narobiliśmy godz.w kościele zmieniliśmy a nie pomyslałam czy dekoratorka i śpiewaczka beda mieć wolną18. Ale już podzwonione i wszystko załatwiłam.Tylko fotograf nie w pąpkę bo numeru nie mam. Śpiewaczka innej godziny nie ma na ten dzień, a dekoratorka ma wolną 18 i przyjedzie do nas. Ale szczęście.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:08   #388
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia jest styczeń. JAk dla mnie możesz iśc w tym samym co ostatnio.
luty już prawie a nie chcę iśc w tym samym szkoda, że to jeszcze tyle czasu do tego lipca

Stary 2010-01-27, 16:11   #389
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Wróciłam z salonu sukien. I mam zamówioną swoją Elvee Wy byłyście za inną, ale ja czułam że to nie ta jednak. Poszłam za głosem serca można powiedzieć W tej konkretnej czułam się wyjątkowo. Bolerko i welon również mam wybrane. Pozostaje tylko czekać Udało mi się zrobić jedną fotkę tel., wprawdzie nie jest super jakości a suknia nie na mnie a na manekinie, ale mimo to wygląda inaczej niż na stronce salonu. Wkleję za chwilę.
Wstąpiłam do kwiaciarni, zapytać o bukiet, ponieważ już mam sprecyzowaną bardziej wizję jaki bym chciała. I mnie babki na maxa wkurzyły Osiągnęły efekt taki, że więcej tam nie pójdę Po pierwsze były zajęte składaniem jakichś ozdóbek, i mimo, że od chwili stałam obok, nie raczyły sie choćby odwrócić w moją stronę. Jak już jedną zagadnęłam, to mi oduknęła, że "na stronie internetowej są nasze bukiety", odwróciła się do mnie tyłkiem i to by było na tyle. Adrenalina mi podskoczyła, więc powiedziałam tej lasce, że widziałam te bukiety na int., ale żaden mnie nie zainteresował etc. etc. i że chciałabym w kolorze niebieskim lub fioletowym. Te babki nie wiedziały nawet jakie niebieskie/fioletowe kwiaty w sierpniu sa dostępne Więc mi na odczepnego powiedziała jedna, że tylko farbowane róże. Jutro będę w innej kwiaciarni, zobaczymy jakie tam wrażenia...
No wklejam fotkę, ale na tel. wydawała mi się wyraźniejsza. Niestety nie dało się inaczej, tę robiłam zza szalika Aha, zapomniałam dodać, że to TA druga z prawej

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-01-27 o 16:55
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:33   #390
agator74
Rozeznanie

a ja czekam na tzta
taki dzisiaj poranek mily z tzcikiem spedzilam
ale ja go kocham
juz nie moge sie doczekac slubu, stresuje mnie jedynie cala ta odpowiedzialnosc zwiazana z malzenstwem.
I moj tzcik tez by chcial szybciutko bobasa, ale ja nieeee
musze sie jeszcze nim nacieszyc i musimy mieszkanko kupic no i wreszcie przydaloby sie znalezc prace
p.s. gratulacje dla samoa(-y)kl aski:

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości