|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
![]() Uff, nadrobiłam was! Idę robić obiad a jak wrócę to pokażę Wam jakie buciki znalazłam na All i jaka sukienka mi się podoba na poprawiny
|
|
#362 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jeju, pół dnia was nadrabiam i jak przełączam na następną stronę to dochodzi kolejna! Cytat:
![]() Jeju Tośka, jak Ci mało dni zostało do ślubu! Nie umiem sobie wyobrazić jak u mnie tyle tylko zostanie! ![]() Cytat:
Cytat:
Mój TZ lubi sport, szczególnie siatkówkę i ręczną. reszty nie ogląda. I nie powiem, ale wciągnęłam się strasznie w tą ręczną. I wczoraj siedzielismy sobie pod kocykiem oglądaliśmy meczyk, wypiliśmy piwko na pół i żarlismy chipsy z wypalającym gardzioł dipem Bardzo miło było ![]() Cytat:
![]() Ja jak tylko napisałam tu o swoich obawach, to zaczął mnie boleć brzuch. A jak po meczyku chcieliśmy z TŻ pofiglować, to poszłam najpierw do łazienki i się okazało, że dostałam @ czyli nawet jakby teraz coś zakiełkowało, to już nie mam stracha, bo ślubu nie trzebaby odwoływać i miałabym mały brzuszek Chilanes, piękne wyszły te zaproszenia i zawieszki! Cytat:
kalinkap13 witaj! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lain, a mój brat ma w domu ptaszniki, ale juz sie do nich przyzwyczaiłam, nie ruszają mnie, a wręcz uważam, ze są piękne i fascynujące ![]() Mad, mojemu TZtowi też przez myśl przeszło, żeby zmajstrować dzidziusia przed ślubem, ale ja się właśnie boję, zebym się dobrze czuła no i powiedziałam, że chcę się wyskakać i trochę napić, więc przyznał mi od razu rację. w 2011 mam obronę to chcialabym mieć dzidzię zaraz po obronie (ale tu znów to samo, bo nie wiem jak sie będę czuła i czy dam rade w ciąży jeździć do szkoły, nawet w tej początkowej...no i wiadomo, stres, a ja jestem straszna panikara więc chyba to też odłożymy...) ale jakbym miała pewność, ze wszystko będzie ok, to od razu po ślubie byśmy zaczęli ![]() Cytat:
aż mnie brzuch zabolał jak to przeczytałam!Moj TŻ na szczęście nie lubi takich zwierzątek. ostatecznie psa. Ja chcialabym mieć tylko psa i kota Ale to dopiero jak będziemy mieć swój domek.Cytat:
Jozia, super, ze Was przepisali! Kasiu Julia, witaj u nas! Przykro mi, ze tak się ułożyło z dzidzią, ale mam nadzieję, ze się Wam uda!Będziesz miała niesamowite wesele! wyspa, motorówka mmmm.... Aicila gratuluję piąteczki! ![]() Ja miałam jedna poprawkę na 1 roku. A jestem na 4tym. Boję się, zeby nie miec w tym roku, bo też chciałabym miec ten rok z głowy i zająć się przygotowaniami i jeżdżeniem na rowerze żeby slicznie wyglądać nie chciałabym po ślubie uczyć się do poprawki...
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zegar też by nam się przydał, ale chyba wolę taki klasyczny, bo już dość mamy fotek w pokoju
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek na pewno nie bede trzymac mrozonego szczura w zamrazalniku ![]() wskazane jest zabijanie przed podaniem, bo gryzonie moga byc agresywne i poranic tego biednego weza zanim sie z nimi rozprawi. a szkoda by bylo taka ladna skorke uszkodzic ![]() juz mi TZ poopowiadal troche o tym wszystkim zebym sie oswajala |
|
|
|
|
#365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróćcie może do tematu kotów co?
|
|
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
Mój TZ readuje na samo słowo zakupy
ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio byliśmy... Nawet buty mu kupuje sama ma swój rozmiar w alpinusie i jak trzeba kupić nowe to sama ide Taki jego urok trudno... Az sie boje jak przyjdzie mierzenie garniturów pewnie pierwszy bedzie najlepszy wg niego i do domu Tylko w takim razie KTO te gryzonie zabija........... |
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Wiem kiedyś się wściekałam
a teraz staram sie widzieć plusy czyli ubiera się w to co mi sie podoba bo inaczej by goły chodził
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję Wam co wczoraj wyczaiłam
Taki sprzedawca z All często ma ładne butki, wczoraj znalazłam takie jak na zdj. 1 ale troszkę za wysokie jak dla mnie...A te na zdj. 2 znalazłam kiedyś, ale juz od dłuższego czasu ich nie ma ![]() znalazłam też niezłą sukienkę na All- zdj. 3 a podoba mi się na poprawiny coś takiego jak ma Jennifer Love Hewit(na pozostałych zdj.), chciałabym w takim stylu, w kolorze brzoskwiniowo-pudrowym, no może z mniejszym dekoltem. Tylko nie wiem czy coś takiego znajdę I co Wy na to?
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wrocilam z zakupow. Wybralysmy sie z siostra TZ-a na poszukiwania stanika pod suknie slubna, wezme go ze soba do polski, przymierze pod sukienka, bo w razie gdyby byl zly, to moge w ciagu 28 dni go oddac do sklepu. Kupilam tez ponczochy i wypatrzylam sobie fajne buty
|
|
|
|
#372 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od kosmetyczki (bolało
), ale zanim napisałam musiałam Was nadrobić![]() Cytat:
Samochód (ciemny granat) chciałam udekorować sztucznymi stroikami lekko pomarańczowymi+ecru kokardki na klamki. Suknia ecru, garnitur gorzka czekolada, bukiet i butonierka herbaciana. I na sali z jasno żółtymi ścianami, połączenie białych obrusów i pokrowców na krzesła, pomarańczowych kokard i może delikatnych zielono-ecru winietek? ![]() Może jeszcze serwetki pomarańczowe i oliwkowe ![]() Jak Wam się to widzi? Napisz mi jeszcze ile rolek kupiłaś na tą poręcz i bramę ![]() U teściów poręcz ma ok.6m, a brama chyba na 8m szeroka jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Aicila gratuluję ![]() Julka witaj
|
|
#373 |
|
Adwokat diabła
|
nie wiem jak was ale mnie głowa przesałta boleć po dwóch tabletkach
|
|
#374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękne Ja podobne sobie znalazłam ale to były jedyna jakie mi sie podobały a na tej stronie widze wiecej ładnych ........ Jak ja zazdroszcze zagranicznym Polska to jedna wielka dziura pod wzgledem sklepów...
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sukienkę ma fajną
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale nudy, siedzę pod kołdrą oglądam Monka i siedzę na wizażu, P. do 19:00 w pracy
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna ta sukienka, tylko faktycznie dekolt by musiał być mniejszy, co by świeżo upieczony mąż nie musiał być zazdrosny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten pomysł z salą super, tylko nie wiem czy winietki nie lepiej zielono białe A te serwetki ładnie by połączyły kolorystykę kokard i winietek
|
|||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cycata. ja nie tak jak ona, to dekolt muszę miec mniejszy
|
|
#379 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie teraz jest mi bardzo potrzebna praca, nie było bardziej odpowiedniej chwili na jej znalezienie![]() Cytat:
I jak to Ciacho? My widzielismy zapowiedź Randki w ciemno i zapowiadała sie może niegłupio![]() Cytat:
A co do sportu w tv to my z tz bardzo lubimy boks i inne sporty walki, ale ja to mam we krwi, bo moj tata byl bokserem I cała rodzinkę mam karateków i adeptów krav magi Mój tz nawet był mistrzem Polski w karate kilka razy I ma swoje dyplomy i medale Motoryzacją ja tez się interesuje, więc tvn turbo i równe inne programy oglądamy razem![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pokażesz fotkę tego cuda?W ogóle to lubię czarne kamienie![]() Cytat:
My powiesimy w mieszkanku nasze czarno-białe zdjęcie ślubne i planujemy tez galerię fotek z naszych podrózy![]() dzięki ![]() Cytat:
sukienka tez spoko.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale zanim dorobimy się własnego mieszkanka i przedpokoju to duuużo czasu jeszcze upłynie ![]() toskaKrk, luskap dziękuje za gratulacje
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja musze sobie jakąś kreację sprawić na 31 lipca na to wesele
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Kiedy ja was nadrobie???
Jeszcze starego wątku końcówka mi została Ale w nowym się melduję Lubię styl Jennifer Love Hewitt z serialu o duchach. Ghost whisperer czyli zaklinacz dusz. Widział ktoś? Fajnie się tam ubierała. W taki nieco staroświecki ale wyszukany sposób. Podobno jako producenta tego serialu sama decydowała co założy
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasia jest styczeń. JAk dla mnie możesz iśc w tym samym co ostatnio.
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Uff ale narobiliśmy godz.w kościele zmieniliśmy a nie pomyslałam czy dekoratorka i śpiewaczka beda mieć wolną18. Ale już podzwonione i wszystko załatwiłam.Tylko fotograf nie w pąpkę bo numeru nie mam. Śpiewaczka innej godziny nie ma na ten dzień, a dekoratorka ma wolną 18 i przyjedzie do nas. Ale szczęście.
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
luty już prawie
a nie chcę iśc w tym samym szkoda, że to jeszcze tyle czasu do tego lipca
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wróciłam z salonu sukien. I mam zamówioną swoją Elvee Wy byłyście za inną, ale ja czułam że to nie ta jednak. Poszłam za głosem serca można powiedzieć Udało mi się zrobić jedną fotkę tel., wprawdzie nie jest super jakości a suknia nie na mnie a na manekinie, ale mimo to wygląda inaczej niż na stronce salonu. Wkleję za chwilę.Wstąpiłam do kwiaciarni, zapytać o bukiet, ponieważ już mam sprecyzowaną bardziej wizję jaki bym chciała. I mnie babki na maxa wkurzyły Osiągnęły efekt taki, że więcej tam nie pójdę Więc mi na odczepnego powiedziała jedna, że tylko farbowane róże. Jutro będę w innej kwiaciarni, zobaczymy jakie tam wrażenia...No wklejam fotkę, ale na tel. wydawała mi się wyraźniejsza. Niestety nie dało się inaczej, tę robiłam zza szalika druga z prawej
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-01-27 o 17:55 |
|
|
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
a ja czekam na tzta
![]() taki dzisiaj poranek mily z tzcikiem spedzilam ![]() ale ja go kocham juz nie moge sie doczekac slubu, stresuje mnie jedynie cala ta odpowiedzialnosc zwiazana z malzenstwem. I moj tzcik tez by chcial szybciutko bobasa, ale ja nieeee ![]() musze sie jeszcze nim nacieszyc i musimy mieszkanko kupic no i wreszcie przydaloby sie znalezc prace ![]() p.s. gratulacje dla samoa(-y )![]() kl aski:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

). tylko zastanawiam sie w jaki sposob mialby je sam zabijac 

Nie umiem sobie wyobrazić jak u mnie tyle tylko zostanie! 

a teraz staram sie widzieć plusy czyli ubiera się w to co mi sie podoba bo inaczej by goły chodził 

kl aski: