![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-27 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
...miłość potrafi znaleś drogę nawet tam gdzie nie ma ścieżki...
#393 |
Raczkowanie
|
...nie jestem szarym czlowiekiem, jestem strasznie kolorowy, ot co =]
Jestes MÓJ..do góry rece..to napad na serce Ja wiem, że nie jest łatwo, ale pamiętaj - miłość zawsze będzie ratunkową tratwą! Czasem myślę sobie, że cudownie jest mieć nierówno pod sufitem to normalna jest rzecz!! Jeśli mnie nie chcesz ja Ci pokaże, jestem jedyna na tymobszarze ;D ach te twoje oczy, skąd w nich taka moc.. mogą zauroczyćkogo tylko chcą ![]() …Bo wielka dzieli nas granica… miłość to przyjaźni więzy, nie pseudo miłość do pieniędzy.. to nie sztuka,wspomnieniami serca nie oszukasz... ___________________ I śmieję się z Ciebie, bo myślałeś, że jest grzeczna? Raczej grzeszna… |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
- Usiłujesz powiedzieć,
że jestem Twoim ulubionym gatunkiem heroiny ? - Tak, trafiłaś w samo sedno. ![]() ' Szczęście? - Kwestia podejścia ' .dlaczego jestem taka wyjątkowa ? no cóż , za***iści ludzie tak mają . 'każdej ceny warte te emocje...' A jak tupnę nogą to mnie pokochasz? Wszystko albo nic. Kumpela? Zjeżdżaj. Ciało i rozum w permanentnej niezgodzie, wiecznie przeciwko sobie, wiecznie jak armie wrogie. Z uwielbienia do udziwnienia... Mam własny mechanizm kontroli . Uwięziona w swojej historii osobistej . Wysiada. Chłopaki gwizdają. Po co ja ją, tak właściwie, tutaj ? Anioł w skórzanych butach, a jej facet to brutal. A więc schowaj fiuta, nawet jeśli się łasi. Nawet przez chwilę nie myśl o tym, że mógłbyś ugasić to ciało. Przypadkowe znajomości, przypadkowe pocałunki, przypadkowe błędy, przypadkowe przeoczenie miłości.
![]() |
#395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nydee - dzięki. aj stęskniłam się za Twoimi opisami ![]() m4dziar4 - heh też mam nadzieję , że to już na stałe. ![]() ![]() Paulishia , Nensie , Malinowa Girl - Zachwycacie <3 ![]() Wredotaa- Imponujący start.już mi się podobasz ![]() __________________ Wspólnie oglądać księżyc zza szyby Twojego samochodu.
Teraz mocno przytul mnie. . A teraz to ja się śmieję, a Ty wylewasz łzy w poduszkę. Gaśnie miłość znika wieź. Chciałbym Tobie oddać swoje sny. Na Twój widok mam palpitacje serca. Nic nie znaczysz już dla mnie i nie łapiesz mnie za serce. Słoma z butów Ci wystaje.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Konto usunięte
|
ajem
![]() drift, kamisha, keeendy<3 suve?<3 kochanaa wracaj z tych ferii! <3 może nie dziś i nie jutro. ale kiedyś się do niego uśmiechnę. bo kiedy jest mi źle, to uciekam w krainę myśli o Tobie. nawet nie wiesz, jak wtedy łatwo zapominam o tęsknocie. wolałabym, aby moje myśli były czyjeś. będę siedzieć tu tak długo, az po mnie wrócisz. a co, jeśli z tych czarnych chmur nad moim łóżkiem spadnie deszcz? Edytowane przez 133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
w głębi wstyd, ból powracających chwil. jak pozbierać dni, i nie pogubić ich?
życie mnie boli. od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz. liczy się tylko tu i teraz. Jak nauczyć Anglika przeklinać po polsku: - Tea who you yeah Bunny - Scotch me tea who you - Odd Pear Doll She - Dee May She - Tea Story Who You - Yes Tess Q Tess ![]() ![]() ![]() Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-27 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
oo .! XVI część
![]() ![]() Witam po niezauważonej nieobecności . ;] ![]() __________________ - odpisywałam Ci z pamięci , nie widziałam klawiszy - aż tak się upiłaś ?! - nie . aż tak płakałam. Są lepsze cukierki od Ciebie. wciśnięta w kąt, ze zdjęciem w ręce. Wiatry muszą gonić, chmury muszą biegnąć, słońca muszą wschodzić, gwiazdy muszą blednąć. _______ nie jest dobrze . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Rozeznanie
|
jestem.na jak długo nie wiem ; D ; * < 3
nie chcę tak do końca
brak tutaj szczęścia On ma ten bajer. szczery uśmiech lubi pozory. dla mnie jednocześnie jesteś kimś i nikim właściwie to nie jest źle , są przyjaciele jest nadzieja , głośny śmiech. Jest prawie jak być powinno.
#400 |
Rozeznanie
|
![]()
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16753896]
może nie dziś i nie jutro. ale kiedyś się do niego uśmiechnę. [/QUOTE] zabieram ![]() ____ ‘Śmiertelnie, beznadziejnie, rozpaczliwie zakochana <3 „- No to potrzebna będzie ciężka praca, silna wola, I kilka tabliczek czekolady. - Po co Ci to wszystko? - Bo zrzucam zbędny ciężar. - Jaki? - Tą cholerną miłość do niego, i nadzieję na lepsze jutro.” ‘Gdy jesteś blisko mnie, moje serce bije szybciej. buziakii
![]()
#401 |
Raczkowanie
|
cieszę sie, że opisy się podobają
![]() ![]() ![]()
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
agrr
![]() MamCieGdzies - okradłam bezczelnie ![]() Ludzie z takimi oczami nie potrafią kłamać.
Oblepiona z każdej strony wspomnieniami, próbuję oswoić uczucie wilgotnych rzęs. Znalazłam te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją.
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
pf ![]() suve ![]() ![]() cornels ![]() ![]() ![]() ajem ![]() ![]() ![]() ![]() blondi69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłości nie kupisz, za seks zapłacisz. Lepiej żyć w nieświadomości niż wiedzieć za dużo. Potem przyjdą dni powszednie, braknie nagle ciepłych słów.
#404 |
Raczkowanie
|
Oto jestem ![]() . To ja lece, bo się podniecę. . -Płaczesz? -Nie, to alergia na smutek. .Przecież kiedy się zakochujemy, ryzykujemy, że ktoś nas zrani. ...Bananowa...
#405 |
Zadomowienie
|
grise,3martyna3- kocham was moje żaaby
![]() ![]() ______________ całujesz lepiej niż on. łatwo się zakochać trudniej odkochać. twoja miłość wystarczy mi na wieki. bez siebie nie istniejemy tam gdzie ty tam ja. nie mów tak.
#406 |
Rozeznanie
|
Wyglądasz tak nędznie stojąc i patrząc w lustro.. A teraz pomyśl, czy było warto..
Kolejny dzień pełen nadziei.. Bo może napiszesz.. To nie był łatwy gest.. Mówili, że uciekam.. Ja będę czekać aż uśniesz.. Permanentny stan umysłu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
InszaMała -
![]() kamisha - <33333. cudna moja. cornels, ajem - dziękuję myszki, podkradłam ;* _mandarynka - to ty jesteś moją inspiracją <3. uwielbiam. Kama2704, absurdalnie, 3martyna3 - miłości moje nieskończone <33. otojest - to takie przeczucie, coś jak kobieca intuicja ![]() dziewczynki, motywujecie niesamowicie. Dzięękuję wam z całego serduszka <3. Mogłeś być moim szczęściem. Jesteś przekleństwem. Twój wydech moim wdechem. Filtrujesz moje powietrze. Rozkochaj moje oczy, niech umierają z tęsknoty za tobą. Pożegnałam wspomnienia, obiecały jednak wysłać od czasu do czasu kartkę z wakacji.
#408 |
Zadomowienie
|
W głowie wielki zamęt, a w sercu 'Oi!' Didżej chyba był pedałem, bo z głośników leciał syf |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
- Chcesz jagodziankę? – A z czym masz? Jak mówię, że zrobię to znaczy, że mówię. Jadę na dół, a ty? Hmm... też jedziesz na dół. Na górę pojechał ktoś inny. Jeśli przychodzisz Tylko po to żeby złamać mi serce to odejdź Zawsze sobie powtarzam. Trzeba patrzeć na światełko w tunelu. Może to nie pociąg jedzie ![]() Naród trzeba wychowywać, bo się rozpuści jak oranżada. Nie wiedziałam, że tak ciężko być bohaterem. Jak przerabialiśmy Mickiewicza, to w ogóle tego nie rozumiałam, a teraz sama czuję się jak ten dziad Konrad. Sama przeciwko wszystkim. Nieszczęścia chodzą stadami! _____________ I śmieję się z Ciebie, bo myślałeś, że jest grzeczna? Raczej grzeszna… ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ___________________ BeautifulLie Didżej chyba był pedałem, bo z głośników leciał syf Kradnę ![]() Edytowane przez Nienor_malna Czas edycji: 2010-01-27 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
zachwycacie <3 wrócić do czasów, gdzie największym problemem było zbite kolano. miałeś być! for the glamorous. chyba nie myślałeś, że się nie dowiem? ranisz każdego dnia.
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
chciałabym robić Ci poranną kawę, której tak bardzo nienawidzisz, czuć Twój zapach wciąż na swojej skórze, obserwować Twoje rzęsy, gdy się uśmiechasz, gdy śpisz i mieć pewność, że zawsze, kiedy będę chciała się cofnąć, trafię w Twoje silne, bezpieczne ramiona
szczęście potrafi być proste, jak wtedy, gdy całujesz mnie w nos i masz takie mokre usta, a ja się marszczę i Ty się uśmiechasz, a tak się uśmiechasz, że zarażasz mnie tym uśmiechem kolejny miesiąc, a Ty ? Ty już mnie potrafisz. wiesz kiedy usta pierzchną mi z zimna, a kiedy z braku Twego dotyku, kiedy spojrzenie jest spojrzeniem, a kiedy oddaniem zmysłów
#412 |
Przyczajenie
|
nigdy nie wyprzedzaj swojego anioła stróża
to piękno, ten smak!! nieogarnięta z rana!! kupisz kwiatka i będzie wszystko dobrze ;] zaczarował świat!!
#413 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Jestem Karolina, nawet fajna ze mnie dziewczyna. ![]() ![]() Byłam kiedyś na wizażu, ale postanawiam zacząć od początku. Opisy - G e n i a l n e ! ![]() Kilka. : #. To takie wspaniałe - kochać Cię, A jeszcze wspanialsze - kochać się z Tobą. #.Każdy wieczór jest obietnicą poranka .. #.Czy to nie wspaniałe, że ja i Ty żyjemy w tym samym czasie? #.Nawet najlepsi nie uczą się sami miłości. #. Kawy, herbaty, miłości ?
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
oddajcie mi jego zapach i smak...
kolejny dzień bez Ciebie. twarz z przeszłości spaceruje po mej głowie... moje ciało nie wyobraża sobie, że mogłyby błądzić po nim inne ręce niż Twoje. jeżeli masz zamiar mnie uderzyć - bij w twarz. nigdy w serce.
#415 |
Raczkowanie
|
Kartka189
nigdy nie wyprzedzaj swojego anioła stróża Kradnę ;** ________ Zły dzień zły sen jutro także złe... Wiedział że serce nie wytrzyma gdy spojrzy ![]() W życiu znowu śnieg z deszczem. ;C ... odeszła, gdy powiedział pieprz się... Wokół tez wszyscy spią, serce cichnie, powieki cięższe są.. Samotność - jakaś ty przeludniona...... Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary, częściej mary. Patrząc w lustro smutku, widzę swoje martwe oczy Moje serce krwawi... Dobrze, że życie jest tylko jedno... drugiego bym nie przetrwała... Najgorzej jest mieć marzenie i wiedzieć, że nigdy się nie spełni _________ I śmieję się z Ciebie, bo myślałeś, że jest grzeczna? Raczej grzeszna… Edytowane przez Nienor_malna Czas edycji: 2010-01-27 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Kocham was wszystkieee <3 ;d
![]() w takie ponure wieczory chciałabym abyś przyszedł .. Każdego dnia pytam się dlaczego? Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole - Dolly. W rubrykach - Dolores. Lecz w jego ramionach była zawsze Lolitą.. Najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy. ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
3martyna3 - słońce dziękuję. wyróżnienie od Ciebie to wielki zaszczyt
![]() ajem- a ja muszę napisać ,że zachwycasz <3 kiedyś cofne czas, żeby przezyc to jeszcze raz! miłosc. marzenia. uczucia. i myśli. Ona chyba trochę w rozterce szukała swego księcia... Więc mnie prowadź .wskazuj drogę.trzymaj mnie.ukrywaj mnie i kochaj .całym sobą. Napisałeś na chodniku "Kocham Cię" - drukowanymi literami, żeby było wyraźniej. Byłam wybrana... do pierwszego deszczu...
#419 | |
Raczkowanie
|
Osz kurde
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _______________ Nie chcę być marionetką, nawet w Twoich kochających dłoniach. Widziała już miłość w wielu filmach i wyglądała zupełnie inaczej niż jej. Napisał na dachu najwyższego budynku w mieście 'Kocham anioła!' , ale Bóg nie dał się sprowokować i tym razem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Gdy zabraknie twoich rąk, moje staną się niczyje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.