|
|
#151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do płaszcza, to z opisu aukcji wynika, że ma taki skład 69 %poliester, 17% wełna, 14% akryl Ostatecznie jednak z niego zrezygnowałam, nie mam cierpliwości do mechacących się płaszczy i golarek Cytat:
Po nieciekawych przygodach z płaszczami z Zary powinnam się w końcu nauczyć... Btw. 3 lata temu kupiłam w H&Mie czarny, zimowy płaszczyk za niecałe 200zł, noszę go prawie cały czas (na zmianę z futerkiem) i jest zupełnie bez skazy, w ogóle się nie mechaci. Jak widać, to kwestia materiału i wykonania... Cytat:
Daj znać jak już u Ciebie będzie
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn ja ja widzialam w sklepie wiec jestem pewna,ze bede zadowolona Mam jeszcze jedna aukcje z ta tunika, ale za 149 zl( zawsze mozna dogadac sie ze sprzedajacym ,moze cos spusci) Poza tym to i tak taniej niz 199 w sklepie. Mysle,ze bylabys z niej naprawde zadowolona,bo na zywo prezentuje sie swietnie. Jesli chcesz moge wyslac Ci linka na pw
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie proszę o link
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Paryżanko przepraszam że w tym wątku ale mam pytanie a gdzie kupiłas tę tunikę i za ile?
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Są w Zarze te sukienki? Albo podobne?
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupilam ja w gorach za 115 zl, ale wpisz na allegro "Biagini" wyskocza Ci wszystkie te tuniki w tym ta z japonkami Czesto sa na licytacji , mojej mamy kolezanka kupila ja za 70 zl wlasnie na allegro.Ps. Dziewczyny w jakiej cenie byly te torby? chodzi mi o cene poczatkowa Duze one sa?
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-27 o 13:10 |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
dla poszukujących szarej paseczkowej torby
http://moda.allegro.pl/item900185909...a_do_reki.html niestety licytacja, jestem ciekawa za ile pójdzie
|
#159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
mam 3 te tuniki sa bardzo wygodne, nadaja sie zarowno na teraz jako tuniki/sukienki mysle ze wiosna tez mozna je nosic. z materialem nic sie nie dzieje. Moja mama i mamy kolezanka tez je namietnie kupuja i sa zadowolone![]() Ps tylko nie kupuj tego modelu (ktory ma cekinki na samym dole) kolezanka ja ma i jej odpadaja (sa przyklejone) z pozostalymi z cekinami nic sie nie dzieje. Chodzi mi o ta: http://allegro.pl/item885822461_anna...m_38_cudo.html Niektorzy sprzedajacy bardzo zawyzaja ich ceny, ale zawsze mozna znalezc cos tanszego
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-27 o 13:24 |
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w aukcji jest napisane, że nie ma paska, a z tego co kojarzę to był dodatkowy pasek do przedłużenia np. na ramię. |
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Paryżanko szukałam na all tych tunik ale albo ich już nie ma albo ja nie umiem szukać :-(
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wkleje Ci linki
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama raz kupiłam torbę bez paska w Zarze, po powrocie do domu zauważyłam, że nie było go w środku jak to zawsze jest, wróciłam do sklepu i na szczęście pasek się znalazł
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przepraszam za off top ale na innym watku mi pewnie nikt nie pomoze. Szukam paletki do brwi sephora numerek 1, objechalam juz wszytskie w okolicy ale u mnie brak . Gdyby u ktores jeszcze byla to bardzo prosze o zakup.
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie powinno być zaznaczone, że jest niekompletna ; )
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie tekst - brak paska znaczy, że jest niekompletna
![]() Jeżeli ktoś wiedział, że ma mieć długi pasek to widzi, że go nie ma, a jak ktoś nie zna tej torby to też nie ma problemu
|
#169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie trochę a tu już nowy wątek
![]() Korzystając z małej przerwy między egzaminami zabieram się do nadrabiania zaległości ![]() Cytat:
Tak samo z wielkością - jak dla mnie przynajmniej w sam raz Tylko szkoda, że kolor prawie biały no i cena.. ![]() Cytat:
ale były to raczej z rodzaju takich większych i bardziej pakownych ![]() Cytat:
Od kilku sezonów obserwuje już aukcje tych kilku użytkowników, którzy wystawiają rzeczy z nowych kolekcji do 50% taniej - skąd mają te rzeczy, wolę nie wnikać ![]() Paryżanko, jeśli mogę to również poprosiłabym na PW o namiary na użytkowników, którzy mieli/mają te tuniki w zebrę Przymierzałam ją w pierwszy dzień wyprzedaży i też od razu wpadła mi w oko więc chętnie bym ją kliknęła zwłaszcza że to zawsze troszkę taniej niż w sklepie
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też poproszę o PRIV ![]() A Ty modemoiselle o jakich użytkownikach mówisz? |
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia
. Przepraszam za pantofle i gołe nogi, ale tak na szybko robiłam zdjęcia . Tunika fajnie wygląda z paskiem, albo z bokami włożonymi do spodni, czy legginsów. Cytat:
. Spódnica jest biodrówką.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2010-01-27 o 14:25 |
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, sporo jest tych osób - rzeczy z Zary, H&M pojawiają się u nich w ilościach hurtowych, łatwo zauważyć
![]() Po tym co napisałyście o wysypie pasiaków, to aż z ciekawości przejdę się zaraz na rekonesans do Zary zobaczyć co ciekawego się pojawiło i może jakiś sobie sprawię na poprawę humoru
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-01-27 o 14:34 |
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, super ta tuniczka! powiedz jaki masz rozmiar i jakie w ogóle są rozmiary? bardzo Ci pasuje
|
|
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak? Ooo widzisz, moda na zebrę powraca, choć w ubiegłym sezonie też pojawiały się zwierzęce motywy. Cytat:
. Dzięki .
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietnie wygladasz! Twoje zdjecia utwierdzily mnie w przekonaniu ,ze dobrze postapilam ja kupujac. Na pewno bede z niej zadowolona
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam tę spódnicę kupić córce, ale akurat nie było jej rozmiaru :/ |
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem z niej bardzo zadowolona, fajny, luźny fason i materiał jest bardzo przyjemny. Cytat:
. Jeśli chcesz, to u mnie zostały dwie na 7-8 lat .
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli któraś z Was ją widziała w "dorosłych" rozmiarach na dziale dziecięcym , proszę dajcie mi znać, to może jutro się zwlokę i pojadę.Anies, a jaką ona ma rozmiarówkę? Na wzrost, lata? Jeśli mogę się spytać, to ile masz w najszerszym miejscu w biodrach i jaki rozmiar wzięłaś? |
|
|
|
|
#180 | |||
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam dzisiaj lekki spadek cen
![]() wymieniłam sobie 2 płaszczyki, jeden tańszy o 30 pln a drugi 70 pln spodnie z paskiem z 99 są po 79 pln Cytat:
![]() ma w składzie wełnę, jasny nie ma jej w ogóle Cytat:
w tym roku tak owych w Zarze nie było, pomijając jeden w 100% z kaszmiru, który i tak na wyprzedaży nie był osiągalny niestety jakość produktów Zary spada a ceny niestety nieCytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

i nie narzekam, nie kulkuje się itd, (tylko włosy trochę do niego lgną, ale wałek załatwia sprawę
). Jednak mam kolor czarny a szczerze mówiąc w sklepie nie zwróciłam uwagi na ten ze zdjęcia, żeby porównać materiał, może są z innych? Czarny ma na metce (80% wełna 20% polamid) jeśli to coś pomoże.

taka prawda..
dziwi mnie tylko, że zara za 399 zł, w cenie regularnej, robi taki szajs 
Duze one sa?

przecież to nowa kolekcja
a ceny niestety nie