|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj u Lili :)
Niestety nic.. ale avcia masz slicznego
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
lila to ty na avku
??
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
...nie to muchomor
No w koncu sie pojawila gdzie gegalas jak ja mam wolne
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
oj bo ja sie chora czuje
![]() ales ty sliczna
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo biduleczko
czosneczku, miodziku cytrynki i pod kolderke oczywiscie razem z wizazme ...i bez takich tu bo sie pogniewam jestes sliczna Anarsia ze slicznym serduszkiem |
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
z tym geganiem to napewno
![]() ale ze sliczna to akurat nie wiesz bosmnie nie widziala :P czosnek mi nie pomoze ( po drugie nie znosze czosnku tak samo jak rodzynek i kminku)
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za rodzynkami tez nie przepadam, kminek jest cacy a czosnek lubie ale zwlaszcza w dipie- chcesz to dam Ci przepis bedziesz miseczki wylizywac ooo.. t0 co tez sie dzieje- @?? |
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiem cos slabo dzis - to pewnie przez te tabletasy ktore musze lykac:/
moje foty na kompie ?? no no tak ci sie spodobalam??
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
To coz Ty lykasz..wyrzuc te swinstewka
Hahah nawet na pulpicie |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
lila trzeba bylo mowic ze ty mnie lubisz:P
lykam duzo niestety bo musze - jeszcze mnie badajaa juz dali tone paskudztw :/
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
...no mowie przcie
O zesz to co jest z Toba dziewczynko |
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
cmy nocne wydalam za insolke 50 ml
( nie bij) wole nie pisac na publicznym co mi jest
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
...ide plakusiac
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie plakusiaj..dam cibuzi chcesz??
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
napisz mi proszę, czy te kulki guerlain są rozświetlające? Napisz mi tez proszę jaki kolorek na ustach daje marker YSL.
|
|
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
hej, pewnie ze jestem zainteresowana
tylko że w Douglasie nie mieli testera i nie mogłam spr koloru, spróbuje jeszcze w sephorze.![]() pozdrawiam |
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YSL hmm.. on jest brzoskwiniowy.. nie bede wybredna co do nigoe i moge dorzucic jako gratis Cytat:
|
||
|
|
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
Moge spytac gdzie kupowany był podklad podklad Ludicity? Ani w Douglasie ani w Sephorze nie było podkladu tylko puder sypki
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne... podklad kupowany byl w sklepie internetowym i wiem ze Sephora tez go kiedys miala
Wrzucam link z kwc dla potwierdzenia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...akeup-SPF8.htm |
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Lilus nie moge wyslac do Ciebie PW,chyba masz zapchana skrzynke.Jak tam nasza wymianka?Wymyslilas cosik?Od lutego wracam dom pracy i wolalabym w tym tygodniu wyslac paczke ,bo potem moze byc ciezko z czasem.Obadalam Milona i jest okolo 46-47/50 ml
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wymyslilam nic- wybacz tzn. nic nie znalazlam z poza, pogrzebiesz jeszcze w mym wateczku, uda Ci sie cos wygrzebac oprocz revlonkow
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi się ciężko zdecydować, bo do ostatniej czołówki zaliczam The one, Lacoste pour femme, lancome bamboo, marker YSL .......ajajajaj
|
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, może go wycofali bo pytałam pani w sephorze powiedziała, ze nie maja i nie mieli ostatnio. Troche boje sie w ciemno brac odcien, którego nie moge sprawdzic
pozdrawiam
|
|
|
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
Paczka poszła a na razie to mnie Urbanek kusi limitowanką zapachu
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Lilko
![]() Lacoste pour femme 65/90ml, tester bez korka nadal chomikujesz i sie nim nie podzielisz phi! moze znajdziesz cos u mnei za lacoste, albo kuleczki samsarowe? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
OK, w tej chwili się zdecydowałam, że na pewno bym chciała Lacoste pour femme, jeśli Ci to odpowiada. Co z resztą, zadecydujemy jutro
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
lilko odstawilas mi kilka kulek smierdzaco - pachnacych
?przyszlam ci pogegac - cieszysz sie
|
#1380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Cytat:
nic mnie az tak nie skusilo zeby oddac Lacostke a w sumie to chyba ja wycofam bo latem bede za nia tesknic A Ty Chloaczku lubisz samsarkowy zapaszek ze kuli Ci sie zachcialo ?? Cytat:
![]() Cytat:
Cos slabo gegasz gegusiu ![]() Dziekuje E... moze i Ty wystartujesz z jakims kramikiem ![]() Kiedy zaprosisz mnie na makijazyk, ja chetnie oddam mordeczke w Twoje lapcie
|
|||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

??

czosneczku, miodziku cytrynki i pod kolderke oczywiscie razem z wizazme 

tylko że w Douglasie nie mieli testera i nie mogłam spr koloru, spróbuje jeszcze w sephorze.
tzn. nic nie znalazlam z poza, pogrzebiesz jeszcze w mym wateczku, uda Ci sie cos wygrzebac oprocz revlonkow