|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
Strasznie mi przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() Myślę już o następnych staraniach o dzidziusia ![]() ![]() A co do tabletek anty, to pytałam jeszcze innego lekarza w szpitalu, czy można przez nie poronic bądź nie donosic ciąży, to powiedział, że to co mnie spotkało jest wynikiem bardzo skomplikowanego procesu powstawania nowego życia i jeśli coś się nie zgra, to może dojśc do poronienia, ale jeśli chodzi o tabletki, to jeszcze nie spotkał się z poronieniem z ich powodu...
#3513 |
Rozeznanie
|
Chociaż tyle dobrego, że masz tą swiadomość, iż to nie z Twojej winy. Było jak być musiało. Kma, ja naprawde nie wiem co mam Ci pisać, bo to mi się takie straszne wydaje. I dziewczyną pewnie też, dlatego nic tu nie piszemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
ej no przestańcie...tyle się naczytałam w necie, jak to dziewczyny przeżywają to strasznie...i chyba jakaś dziwna jestem, że tego tak nie przeżywam, owszem - było mi strasznie smutno i strasznie płakałam, ale jest już ok i naprawdę mogę o tym normalnie rozmawiac i mogę też rozmawiac o innych sprawach, o zwykłych duperelach też
![]() Dziewczyny co tam u Was?! My w zeszłym tygodniu podpisaliśmy umowę na mieszkanie ![]() ![]() Dziewczyny, nie chcecie się skusic na butki? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2101 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2109 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2110 a tu wątek, jakbyście chciałby zamówic ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373569&page=71
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-01-26 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
kma-ja tak poczytuje wątek ale nic nie pisałam... jak pisałas o tym ze kazali ci papier podpisac to mi łzy w oczach stanęły.. ale dobrze ze czujesz sie ok, i ze psychicznie też dałaś rade...
Gratuluje mieszkanka ![]() ![]() ja wczoraj byłam w Poznaniu na konmsultacji u kardiologa... Norbert odwrócił sie plecami ("zamiłowanie" do lekarzy ma pewnie po tacie ![]() a poród za jakies 5 tygodni ![]()
#3516 |
Wtajemniczenie
|
Isis to już za 5 tygodni?? wow, szybko zleciało...
Mojej koleżance lekarze ciągle mówili, że będzie miała cesarkę, bo dziecko było ustawione nóżkami w dół, nawet na ostatnim usg tak było widac...no i ona przygotowała się już do tego-przede wszystkim psychicznie, miała stawic się w szpitalu 2 dni przed terminem porodu, a tu okazało się, że maluszek się przekręcił i będzie rodzic naturalnie ![]()
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba ze dzidziusiowi sie zachce predzej na swiat to mnie nie wezmą ![]()
![]() |
#3518 |
Raczkowanie
|
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...IAT16/34897028
Jestem przerażona, mieszkam obok Chmielnej... Moja kumpela z bloku chodzi tamtym lasem gdzie zgwałcił tą babkę do szkoły. A ja codziennie rano idę do szkoły i wracam do domu przez las. Jestem przerażona... ;( ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Strach z domu wychodzić... ![]() btw widziałaś dziki, które ostatnio były na osiedly (jakos w piątek rano) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
Widziałam, one często tu chodzą
![]() Ostatnio jak do szkoły szłam to stanęły mi 3 bydlaki na drodze i trasę musiałam zmienić żeby nie przeszkadzać im w śniadaniu. Przerażające jest to, że pierwszy napad był 19 stycznia a dopiero dzisiaj, czyli TYDZIEŃ PÓŹNIEJ! jest artykuł w gazecie... Zamawiam dzisiaj pałkę teleskopową i będę z nożem śmigać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam ten artykuł, ale cholera no, opis tego kolesia pasuje do wieeelu mezczyzn w mlodym wieku... blizny, szczupla postura, ciemne wlosy, dzinsy i czarna kurtka.. to może być każdy..
Dobrze, że nie mieszkam w ZG. |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj mój tż powiedział, że od teraz nigdzie mnie nie puszcza samej po tym, co usłyszał od taty(policjanta w zg).
Otóż tych napastników jest najprawdopodobniej dwóch, nie dość, że tną twarze, szyje (no w skrócie części ciała) żyletką, to każda ofiara została zgwałcona. Tej ostatniej informacji nie ujawniają, żeby podobno nie siać paniki, ale jak dla mnie, to bez sensu. Lepiej, jakby wszytsko powiedzieli od razu, a tak to i tak ludzie sie domyślają, ze to może być na tle seksualnym też. |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj sie dowiedziałam o tym gnojku i o ile w tym tygodniu nie wracam wieczorami to w przyszlym wracac bede i po 17 i ok 20 :-/
i to najgorsze ,ze mieszkam w okolicy grasowania tego zboczeńca :-/ dzisiaj w okolicy nie widzialam zadnej policji ,chyba ,że chodza po cywilu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Matko! przerazilam sie tym... ale dobrze ze nie mieszkam w Zg tylko w Nowej Soli.;p wogóle witam wszystkie lubuszanki;*;*
Ehh co to sie teraz dzieje to masakra strach na ulice wychodzic..
#3525 |
Wtajemniczenie
|
Estell, super podpis (happysadowy;p )
![]() ![]() Ja to mimo wszystko, że mieszkam na wsi boje się jeszcze bardziej na ulice wychodzic, albo do domu wieczorem wracać.. pelno żuli, jakichś podejrzanych typków w autach pedzących 130/h .. masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Hehe Happysad wymiata
![]() ![]() No u mnie na osiiedlu tak samo... chociaz rok temu sie przeprowadzilam i tutaj jest spokojniej niz na tamtym osiedlu tam to sie roilo od takich... wieczorem strach bylo wejsc na podwórko bo stali zawsze w takim przejsciu...dziwne typy... jakis czas temu w mojej okolicy zginal chlopak bo jakis typ napity go pobil podobno mu butelke na glowie mu rozbil.. glosno o tym bylo nawet w tv masakra...
#3527 |
Wtajemniczenie
|
witamy EsTeLL25
![]() No Happysad wymiata, ja lubię "Słońce" i "Miłośc" najbardziej ![]() A co do tego typa, to chyba każdy już o nim mówi...w sklepie słyszałam, w pracy...aż się boję co będzie w przyszłym tygodniu, jak wrócę do pracy...powrót do domu w godzinach 16-17 to norma, a Tż nie zawsze może po mnie przyjechac...może jakiś gaz sobie kupię i będę nosic w torebce...
#3528 |
Raczkowanie
|
Najgorsze są te plotki które krążą po mieście ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
A tego nie slyszalam..
![]() ![]() Matko az sie boje pomyslec jak bym sie bala wracac do domu.. na waszym miejscu wspolczuje wam dziewczyny.. masakra...niech oni lepiej go zamkna jak najszybciej zanim komus zrobi krzywde...ehh
#3530 |
Rozeznanie
|
Ja się dzisiaj dowiedziałam o tym zboczku i prosze, Wy też tu o nim piszecie. Słyszałam, że drugi napad był na Zawadzkiego, po drugiej stronie miasta. Może on nawet śledzi te swoje potencjalne ofiary?
![]() Mi się w poniedziałek sesja zaczyna. I dobrze, bo te dwa tygodnie przed sesją są istną katorgą. Brysia dalej nie mam zaliczonego, ale to jak połowa studentów, więc luz. Reszta powolutku idzie. Witaj Estell ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja od poniedzialku juz do szkoly... ehh skonczy sie moje leniuchowanie niestety.. no ale nie ma co narzekac na razie jest środa ![]()
![]() |
#3532 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Rozeznanie
|
To już mineły te dwa tygodnie?
![]() ![]() Są w Focusie jakies ciekawe przeceny butków? Dobrze byłoby sobie coś kupić na przyszłą zime ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 |
Wtajemniczenie
|
Noom, teraz już leci drugi tydzień.
Co do butków to nie wiem, ale czy w ogóle w focusie sa jeszcze wyprzedaże jakieś? POtrzebuje kilku rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3536 |
AGA :)
|
Dziewczyny, czy mamy gdzieś naturę? Poszłam dzis do tej na westerplatte i jej nie ma!
![]()
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
Chyba w focusie jest.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Rozeznanie
|
Ag4 zamknęli ją chyba w czasie wakacji... Rzeczywiście rzadko tam chodzisz
![]() Dziewczyny, ale mnie wzięło na te sztuczne rzęsy 1/1 miała któraś z Was? Nie wiem czy obciążają rzęsy i czy warto... Efekt jest oszałamiający. |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
![]() Ja tez nie wiedzialam ze ja zamkneli a na wakacjach jezdzilam czesto do zg... i nawet sie nie zorientowalam ze jej juz nie ma. ;p hehe W Focusie nie ma natury ![]() ![]()
#3540 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.