|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
o i to dobrze jedź!
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie jakbym teraz spotkała się twarzą w twarz z facetem, któy by zaczął jojczec, ze go główka boli i on umiera rozszarpałabym go ![]() Napisał, że inspiruje go swoją osobą, charakterem, zachowaniem, swobodą naturalnością, poczuciem humoru, nieprzeciętną urodą i magicznymi oczami....gdyby nie ból to bym chyba zemdlała....tym bardziej, że "naturalność, swoboda" wiąża się z tym, że mam niewykryte w lekkim stopniu ADHD ![]() ale niech mu będzie, ważne, że jemu to się podoba.... :brzyd al:
|
|
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- KochajMniie a co tam u Ciebie? |
|
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musze coś z tym zrobićAle narazie bez kłótni ![]()
|
|
|
#4268 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jest teraz. Jesteście czy nie jesteście? Bo ja już nie wiem. :niewiem: Pogrubione słowa mnie rozwaliły. Nagrodą dla Ciebie byłoby, gdyby Ci to wszystko ułatwił i dał Ci święty spokój. Cytat:
![]() I również obstaję przy tym, że jeśli mu zależy i Cię kocha to prędzej czy później by się odezwał/przyszedł/zadzwonił. A skoro potrafiłby to tak zostawić bez wyjaśniania niczego i stwierdzić, że to koniec Waszego związku, bo Ty popełniłaś zbrodnię i sobie wyszłaś na piwo, to ... chyba jednak mu nie zależy aż tak mocno. Mój też nie należy do typu faceta, który po 2 dniach przychodzi z kwiatami na kolanach i błaga o wybaczenie. Ale jak kiedyś mnie mocno wkurzył i nie odzywałam się do niego kilka dni, mimo że on się do mnie dobijał to kiedy w końcu łaskawie odebrałam telefon i się spotkaliśmy, żeby wyjaśnić sytuację, zapytałam go co by było jakbym w ogóle się do niego nie odezwała. Powiedział, że oczywiście by do mnie przyszedł ![]() I uważam, że to nie jest wytłumaczenie, bo on taki jest i on nie odezwie się do mnie pierwszy. Mówisz, że on nie schowa dumy do kieszeni, kiedy Ty zawinisz. Ale proszę Cię wytłumacz mi, gdzie w tej całej sytuacji jest TWOJA WINA? Przeciez wiedział, gdzie byłaś, miał z Tobą kontakt telefoniczny. On zachował się jak gówniarz robiąc z tego wielką afere, bo byłaś 3 godziny a nie 1. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dasz radę, wierzymy w Ciebie. A z TŻtem już dobrze? Bo czytałam, że troszkę go wczoraj poniosło ![]() Dobra postawa Właśnie tak się powinno robić
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic
Cytat:
tylko mi też ciężko się rozdzielić. z TŻtem widzę się tylko w weekendy, ewentualnie teraz zimą, gdy mają mniej zleceń i musi siedzieć w domu, to w tygodniu też się z nim zobaczę. ona pracuje, ja jestem na dziennych, a jak ja mam weekend dla TŻta to na jest w szkole. dodatkowo mieszkamy 15 km od siebie. tylko wiesz... pretensje o TŻta, pretensje o koleżanki z uczelni nie wiem czy jest sens to naprawiać, inne moje baaardzo dobre kumpele tak nie robią ![]() EDIT: zresztą, nie jesteśmy już dziećmi by się fochać i rzucać pretensjami o to, że nie pobawiliśmy się dzisiaj lalkami, że tak powiem... mówi, że cieszy sie moim szczęściem? szkoda, że to tylko słowa. Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-27 o 18:08 |
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
Nie mam pojecia, kiedy uda mi sie was nadrobic - to chyba bedzie moja praca domowa na ferie . Zakuwam dniami i nocami. Jutro mam Rzym ustny . Uczylam sie duzo, ale mimo tego wszystko mi sie plącze i wydaje mi sie, ze nie umiem NIC KONKRENTEGO POWIEDZIEC w praktycznie wiekszosci spraw![]() :pro si: . Chyba pojde wtedy na kolankach do Czestochowy!TZ rano dzwonil, nudzil sie jak mops. Dzis snieg pada, wiec on w takie pogody zamula i nie ma zbyt wiele pracy. Oczywiscie od tamtej pory nie raczyl sie odezwac ani slowem, nawet glupiego smsa nie napisal (a nawet podsunelam mu ten pomysl ). Powiedzialam, ze potrzebuje jego wsparcia - widac jak mnie posluchal. Nie mam sily sie teraz tym aprobowac, ale zmieniam "taktyke". Od teraz bede po prostu milczala, nie bede prosic, zabiegac. Ostatnio nawet prosil, zebym mu napisala jaka ocene dostalam ze statystki, a ja "przypadkiem" zapomnialam - ale byl zbulwersowany . Powiedzialam mu, że on sie niezbyt przejmuje moimi studiami, wiec uznalam, ze ta informacja nie jest dla niego szczegolnie istotna i mialam zamiar powiedziec mu gdy sie spotkamy. Aleee go wrylo . Mandy, brak mi slow . Juz nie potrafie nijak zrozumiec, jak mozesz zniesc tak toksycznego faceta. Ja juz bym dawno wysiadla psychicznie |
|
|
|
|
#4272 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie lubię sama ![]() No to super że przestał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
biednato ja będę trzymać kciuki za Ciebie ! dasz radęTo ja go nie rozumiem, jest w domu, nic konkretnego nie robi, to czemu nie może napisać Ale widzisz jak go wryło to znaczy że był zdziwiony tym co powiedziałaś to może jednak się interesuje tylko skrycie ![]() ![]()
|
|
|
#4273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niepisanie jest dobrym sposobem na facetów ![]() Cytat:
Oj, basen, a szczególnie sauna są suuuuper ale jak sobie przypominam wczorajsze spotkanie to aż mi się tak ciepło robi w środku... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
głowa mnie boli.
głodna jestem ![]() zapiekanka już się grzeje w piekarniku
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie dlatego mi było przykro, bo ja tu do niego wyjeżdżam ze zwierzeniami, a on cisza. ale w końcu się odezwał także spoko ![]() usnął, tak jak myślałam, a ja tu już panikę sieje. czasem powinnam jednak zaufać swojej kobiecej intuicji zamiast wymyślać jakieś zawiłe teorie ![]() analizowanie jest złe! ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
siedziałam cały czas zgięta, bo tylko to dawało ulgę, żadna no-spa nie pomagała, trzęsłam się z bólu, dziwne rzeczy się działy z mięśniami. i było tak, że 5min spokoju i 5min takich skurczów, że miałam ochotę umrzeć ![]() dramatycznie to wszystko przedstawiłam, ale tak było. na szczęście potem już było okej, niezbyt obfite i niezbyt bolesne okresy. jak zaczęłam brać tabletki to pierwsze krwawienie z odstawienia też było straszne. a moja przyjaciółka miała tak, że mdlała z bólu. w końcu zaczęła brać tabletki anty i trochę jej przeszło. p.s. ze względu na powyższe nie lubię jak faceci się uważają za lepszych od kobiet. gdyby tylko dane im było przeżycie takiej jednej menstruacji, od razu zmieniliby poglądy o 180 stopni. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-27 o 19:00 |
||
|
|
|
|
#4277 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a byłaś u lekarza?Ja biore ketonal, tylko to mi pomaga dlatego teraz juz tak nie cierpie, ale kiedys to rece mi tak drętwiały że w ogóle ich nie czułam...
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-27 o 18:57 |
||
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ale jak napisał to dobrze co za męki, dobrze że Ci to już przeszło![]() aż takich to nigdy nie miałam ![]() Często jak pisałam z chłopakami to oni pisali jacy są oh ah w żartach a ja im właśnie odpowiadałam że my to mamy okres kilka dni!, musimy dziecki rodzić w bólu krzyku a oni co, a oni co ja się pytam ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-27 o 18:57 |
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie - grunt to się nie denerwować dasz radę!
|
|
|
|
|
|
#4280 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tak sobie mów!a co do TŻta to dobra taktyka, nie ma co się narzucać,ale widzisz, zszokowało go to co mu powiedziałaś, więc zależy mu na tych wiadomościach widać Cytat:
jak spał to całkowicie zrozumiałe ![]() My kobiety czasami zbyt dużo analizujemy, racja
|
|||
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazwyczaj wtedy gdy go o coś bezpodstawnie oskarżam i się czepiam (a że teraz tego nie robię to raczej nie ma powodu). ale dzisiaj myślałam, że mnie może źle zrozumiał i dlatego milczy. owszem, mam trochę żal do niego, ale powiedzmy że sesja go usprawiedliwia więc nie chcę niepotrzebnie rozpętywać wojny. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Madame, co u ciebie? ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- zaproponowałam TŻtowi żeby może poszedł do kumpli na piwo, odstresować się, odpocząć i że ja zrobię to samo, ale powiedział, że nie ma ochoty nigdzie iść i że "w takim razie posiedzi sobie w domu". czyżby miał ochotę się ze mną spotkać? niemożliwe
|
|
|
|
|
|
#4282 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny ja juz nie wyrabiam. Nie daje rady... Dzwonie dzisiaj do TZ ta i mowie mu, ze ide do kolezanek obok i zamawiamy sobie cos do jedzenia. A on na to, zebymsy na niego poczekaly, bo on za godzine wroci z pracy i jest glodny.... Jasne, my glodne siedzimy, poza tym umawialam sie, ze pojde do nich sama, a on sie wpycha na sile. Powiedzialam, ze nie to foch. Ale olalam. Pozniej mi pisze smsa z neta zebym zadzwonila, bo on nie ma nic na koncie. No i sobie mysle, ze pozegnam sie z dziewczynami, wyjde od nich, ubiore sie, wezme legitymacje z recepcji i zadzwonie no i tak zrobilam. A on do mnie z pretensjami, ze on mial pilna sprawe, a ja dzwonie po 15 minutach i teraz to juz za pozno. I cczemu nie moglam od razu zadzwonic?! Ehh, powiedzialam mu, ze nie bede na jego kazde zawolanie i ze nie ebde sie mu spowiadala z kazdych 5 minut mojego zycia i zeby mnie z tego nie rozliczal.
Przyszlam pozniej do niego i mowie mu, ze jade na wydzial po wpis z dziewczynami. A on oczywiscie, ze jedzie ze mna. Bo on tez bedzie jechal w tamta strone to wejdzie ze mna, poczeka na mnie i razem pojedziemy do jego bankomatu. No to zasugerowalam mu delikatnie, ze moze ja pojde po wspi a on w tym czasie pojdzie do bankomatu... Ale gdzie tam, nie ma mowy, on musi isc ze mna i koniec. No to powiedzialam mu, ze kolezanki sie ze mnie smieja, ze wszedzie go za soba zabieram itp. A on do mnie zebym powiedziala im, ze przeciez ja chce z nim wszedzie wychodzic.... Mowilam tez ze kolezanki moje mowia ze jestem glupia i naiwna i ze on mna pomiata i mnie tak traktuje, to mi sie oberwalo , ze po 5 latach zwiazku ja sie slucham kolezanek i nie mam wlasnego rozumu... Ize nie ebdzie pokazywal juz ze mu na mnie zalezy jak ja mam do niego takie podejscie i zdanie kolezanek jest wazniejsze........ Chce mi sie ryczec
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, ten twój TŻ pokazuje pazurki.. straszne jest to co piszesz.
chyba powinien poczytać nasz wątek, bo my tu właśnie z takiej zaborczości staramy się leczyć. "nie rycz", tylko jeżeli ci zależy na tym związku musicie zmienić zasady. on musi się odzwyczaić od tego, że jesteś na każde jego zawołanie i uświadomić sobie, że masz swoich znajomych i że nie będziesz go zabierała na babskie spotkania. nie ukrywam, że będzie ciężko. z tym bankomatem to w ogóle go nie rozumiem. nie wspomnę już o tym, że przeżywał bo zadzwoniłaś po 15minutach (i tak szybko), zamiast po minucie. mógł zaznaczyć, że to ważne. skąd niby miałaś wiedzieć? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-27 o 19:20 |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje Was caly czas, ale mam napiety dzien (i takie beda te najblizsze), wiec nic sie nawet nie odzywam, zeby znow sie nie wciagnac w pisanie
![]() Grunt, ze wiem co u Was
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
Paa! Udanego wieczorku
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
Madame, twój Tż jest uzależniony od Ciebie. Kiedy nie widzi się z Tobą nie ma co ze sobą zrobić, tak? Wypełniasz całe jego życie..
Ty próbujesz to zmienić, i rób tak dalej, nie poddawaj się, nie ulegaj mu. |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam rady się uczyc,za bardzo mnie przymuliło po tych tabletkach, trudno, jutro na pewno będzie lepiej i jutro się pouczę
![]() :brzyda l:Madame dalej jest egoistą i to mnie nie zdziwiło....chyba tylko konsekwencja może tutaj coś dac... |
|
|
|
|
#4289 |
|
BAN stały
|
Nawet nie wiecie jak mi ciezko... A on uwaza, ze ja powinnam sie cieszyc, ze mam takiego faceta, ze chce ze mna spedzac kazda minute swojego zycia...
Ja tez taka kiedys bylam. Wstyd mi. A on mi wyrzuca, ze sie tak wlasnie kiedys zachowywalam. Ale ja mu mowie, ze zrozumialam swoj blad, ze teraz sie zmienilam. A on na to, ze teraz to on sie bedzie zachowywal tak jak ja... No wiec mowie mu, ze przeciez mielismy sie zmieniac itp. ale nic juz mi nie odpowiedzial... |
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

nie bede czekac w nieskonczonosc

bo przecież go zostawiłam 

Dobra postawa
. Uczylam sie duzo, ale mimo tego wszystko mi sie plącze i wydaje mi sie, ze nie umiem NIC KONKRENTEGO POWIEDZIEC w praktycznie wiekszosci spraw