![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Maleństwo;)
Hej,
mam 23 lata a ciągle wyglądam na nastolatkę z liceum. Bardzo bym chciała to zmienić ale nie wiem jak się za to zabrać. Dodam że mam 158 cm i noszę rozmiar 34 a włos jest naturalny i nie planuję go zmieniać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maleństwo;)
Jej, wyglądasz po prostu bosko...
Na pewno nie jedną wizażanke w kompleksy wpędziłaś ^^ Tak ogólnie to zawsze zyskasz kilka centymetrów więcej zakładając obcasy ![]() A co do sylwetki i twarzy to nie mam żadnego 'ale'... No, może tylko jedno: szkoda, że ja tak nie wyglądam ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie wyglądasz na nastolatke, bo masz jasne włosy i jasną skóre co sprawia że jesteś taka niewinna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
gsk ma racje zabardzo sie zlewasz! Odrobina pasemek i troszke wyrazniejszy makijaz powinny pomoc
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się. Co do fryzury to oprócz pasemek, może pazurki? Taka.. fruzurka z charaterkiem
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A moim zdainem opwinnas zapuscić włosy, takie krótkie strsznie Cie wymłodziły
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
żeby się tak "nie zlewać" użyj odrobiny pudru brązującego lub różu do policzków w kolorze brzoskwiniowym (cieplym) i nałóż na usta szminkę\kryjący błyszczyk w kolorze czerwieni (ale nie za dużo bo nie chcemy żebyś wyglądała jak klaun
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hmm myślałam o zapuszczaniu włosów ale wydaje mi się że moje się nie nadają do długich fryzur:| Są strasznie cieniutkie i jak są dłuższe niż do ramion to jest ich strasznie mało i wygląda to niezbyt ciekawie:| A jaki kolor cieni by mi pasował? Póki co używam tylko brązów(chyba nie mam talentu do malowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Za rok kończę studia a mój przyszły zawód to farmaceuta. Wydaje mi się że ważną częścią w kontaktach zawodowych jest wizerunek. Szczególnie w momencie gdy na co dzień pracuje się z ludźmi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A ja bym zostala przy krótszych włosach. Jedyne co bym z nimi zrobiła to jakaś minimalna zmiana fryzury, żeby była bardziej "z pazurem" ale podobnej długości. No i jeszcze coś: jak się ubierasz na co dzień?
Pamiętaj, że: rzeczy bardziej kobiece, mniej sportowe - dodają kobiecości i troszkę powagi ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Chodzę w butach na obcasie od jakiegoś czasu na co dzień. Zwykle jednak zakładam dżinsy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
EHHHH......juz drugi raz pisze odpowiedz, a sie tak napracowałam, napisalam wszystko ze szczegółami, no cóż to lece od nowa i naprawde w skrócie.... Przede wszystkim nie zapuszczaj wlosów: w krótkich poprostu Ci do twarzy ![]() ![]() Jeżeli chodzi o ubiór - dodatki, dodatki i jeszcze raz dodatki. Noś bizuterie; długie kolczyli, delikatna bronzoletka, jakiś łańcuszek - byle by nie z przepychem bo wygladała to tandetnie ![]() Makijaz - ładnie Tobie w pastelach jak i w ciemnych kolorach ( ciemne z umiarem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
kasika84 a co myślisz o sukienkach takiego typu: z podwyższonym stanem guziczkami i najczęściej na szelkach? Szalenie mi się podobają ale jakoś nie mam odwagi do nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
śliczna z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
zastanawiałam się nad kolorem włosów i doszłam do wniosku ze jakies kilka pasemek kolorowych mogłabym dodać ale w jakich kolorach? zastanawiam się tez o jakich kolorach myślały dziewczęta proponujące przyciemnienie całośći
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Możesz zrobić wszystko, ale kolor włosów zostaw w spokoju... Żadnych pasemek ani kombinacji.. Bo będzie lanie
![]() Oddałabym wszystko za taki odcień włosów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Próbuje się stosować do Waszych rad wybierając bardziej kobiece fasony i mocniejszy makijaż. Na moje 23 urodziny stworzyłam takie dzieło jak na 1 fotce . Pasuje mi taki? Dodaje też kilka fotek z ostatnich poszukiwań fryzur, może pomożecie mi się zdecydować na któraś z nich bo ciągle nie jestem pewna. I zupełnie nie umiem dobrać koloru pomadki czy błyszczyka do ust. Każda wydaje mi się zbyt intensywna
![]() 1,2. 22 maja br. 3. 2007 rok 4. październik 2009 5. sierpień 2009 6. i mój żart na 1 kwietnia - nowy kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Makijaż z pierwszej fotki genialnie Ci pasuje
![]() ![]() byłam w szoku po przeczytaniu, że ten kolor włosów to Twój naturalny, jest rewelacyjny. Też uważam, że deko ciemniejszy dodałby Ci powagi - taki blond chłodny wpadający w jasny brąz. Trzymam się wersji, że ciemniejszy, mocniejszy makijaż i klasyczne eleganckie ubrania wystarczą, byś wyglądała na swój wiek. A tymczasem ja: lat 22, wzrost 158 cm, rozmiar 34/36 - pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
TAKI kolor włosów w prezencie od natury to skarb
![]() ![]() Naprawdę ładnie Ci w czerwonym ![]() Co do makijażu - koniecznie odrobina różu, bo bez niego buzia wygląda trochę "płasko". Z kolorem na oczach możesz troszkę poszaleć - wypróbuj zielenie, fiolety, złoto. Makijaż to nie tatuaż, zawsze przecież można zmyć ![]() Generalnie jesteś śliczną dziewczyną i na wiele możesz sobie pozwolić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niejedna tleniona by CI pozazdroscila koloru. Ty masz prawie biale wlosy SZOK!!!!POmysl jak niektorzy katuja wlosy rzeby miec taki kolor a TY masz taki od zawsze REWELACJA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
- ciemniejszy, wyrazisty makijaż
- pasemka (może różne odcienie blondu, albo jasny brąz) - szpilki to Ci zalecam ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A włoski mogłyby być do ramion ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jesteś śliczną dziewczyną!
Nie niszcz naturalnych włosków farbowaniem - naprawdę szkoda, lepiej zapuść je odrobinę (ale nie więcej, jak do ramion, bo zbyt długie włosy skrócą Twoją sylwetkę). Bardzo ładnie Ci w czerwonym. Unikałabym na Twoim miejscu mdłych, pastelowych kolorów, raczej stawiałabym na kolory ciemniejsze i nasycone. Myślę, że świetnie byłoby Ci w takim kolorze :http://imgcash4.imageshack.us/img200...znazwy1xfm.jpg Pozdrawiam i pokaż się, jak zastosujesz zmiamy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za porady. Zapuściły mi się teraz trochę włosy jak zrobię zdjęcia wrzucę pokazać. I ostatnio kupiłam dużo nowych ciuszków staram się urozmaicenie kolorystyczne wprowadzać. Kupiłam czerwona , fuksjową i niebieska i szarą tunikę i grafitowa sukienkę. Niestety póki co nie mogę na sobie wstawić bo nie mam takiego dużego lustra a mam sporo pomysłów na fajne "kreacje". I kozaki pod kolano na szpilce dość wysokiej . Dziś kupiłam też spodenki bawełniane takie z wywijana nogawka do połowy uda mi sięgają. Takie w krateczkę - zrobi foto też wstawię bo nie jestem pewna czy to dobra długość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Przepraszam za off, ale skąd te śliczne buciki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Jeszcze kiedyś będziesz chciała wyglądać ma młodszą. Osobiście uważam, że niczego Ci nie brakuje.
![]() i życzę realizacji wyznaczonych sobie celów mimo wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
No ale skoro już weszłam tutaj ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Świetne kozaczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.