|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
kurka wodna czyli na dostawie najlepiej się obłowić można,
tyle ze te kobiety tak się pchają ze zawsze odpuszczam sobie dzień dostawy, no ale widocznie coś za coś
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczone- super |
|
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Popieram
|
|
|
|
#1354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdzie polujesz?? pozdrawiam
|
|
|
#1355 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
Wykrasana brak słów :/ u mnie zdarzają się takie ciuchy nie powiem że nie ale z tego co widzę te Twoje to mój rozmiar :P:P A sweterek H&M mam taki sam tyle że biały, i ktoś ma czarny z forum z tego co pamiętam
|
|
|
|
#1356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... skąś to znam.. Patrze na mój sweterek kupiony w ten poniedziałek.... Heh... Patrze na twój - metki białe (dziwne) wytężam wzrok - H&M... i już wiem, że mam taki sam - tylko czarny dziwne że ktoś go zostawił tylko ten szew na kołnierzyku był szyty ( na dodatek zieloną nitką A po za tym ani trochę nie zmachacony, babka pewnie nie cierpliwa była... zaraz wyrzuciła, a o guziku na metce nawet nie pomyślała... zresztą ja też nie - mama wzięła... pooblukała i znalazła :P A powiedz w jakim stanie twój jest i ILE ZA NIEGO DAŁAŚ???Dobra bo już za wiele piszę - to się robi nudne ![]() Po prostu zawsze jak coś pisze to muszę dopisać jeszcze to i tamto Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-01-27 o 22:01 |
|
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
wykrasana naprawdę cudowne to wszystko. Ja już tylko nie mogę się doczekać ferii i tego jak pójdę rano na dostawę ;D
|
|
|
|
#1358 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzies mi drugi post Twoj uciekl ![]() podobaly mi sie tam sweterki Gdzie polujesz, bo wiem ze jestes z ZG i czasami ( ale dawnooo to bylo) widywalam Cie w skandynawii albo minelam w focusie chyba raz :P Cytat:
przygarnelabym obie choc biala chodzi mi po glowie aaaaaa ! super sa ! Cytat:
Cytat:
polecam dostawy :P u nas zawsze babki sie w drzwiach klinuja bo nie moga sie zmiescic ... :P a pozniej szał cial ;D taka adrenalina ;p moorfina jestes z zg ? gdzie bywasz w lumpkach ??
|
|
|
#1359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam zaboty ![]() Cytat:
rzeczy sa swietne i sama widzialabym je w swojej biednej szafie ![]() Cytat:
super!Cytat:
sweterek z kokardka slodki a tunika w zeberke very nice gratuluje lowow i czekam na kolejna porcje
|
|
#1360 | ||||||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
A zakup sweterka zawdzięczam TŻ, przyniósł mi go kiedy ja w amoku przeszukiwałam ubrania Jest w stanie bdb, komplet guzików i ten zapasowy też jest - dałam 10,5 zł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
Sag etwas: Skromne, ale jakze pozyteczne
przygarnelabym obie choc biala chodzi mi po glowie aaaaaa ! super sa ! Oj tak masz racje baaaardzo pożyteczne dawno juz za takimi sie rozgladalam ale zawsze jakies duze byly ale jest wkoncu moj rozmiarek jeszcze fioletowa byla ale nie wzielam jakos mi nie lezala no
i'm pretty optimistic ^^ ![]() "Smak szczęścia w Jego ramionach poznałam" od 06.11.2008 - przeszczęśliwa Narzeczona ![]() 18.08.2012 Big Day będę żonką ![]() Edytowane przez C_l_a_u_d_i_a Czas edycji: 2010-01-27 o 22:42 |
|
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=wykrasana;16769278]
Ktoś musiał być pomyslowy zszywać go zieloną nitką A zakup sweterka zawdzięczam TŻ, przyniósł mi go kiedy ja w amoku przeszukiwałam ubrania Jest w stanie bdb, komplet guzików i ten zapasowy też jest - dałam 10,5 zł Ja swój kupiłam w dzień dostawy (w tym przypadku w ten poniedziałek) i zapłaciłam około 4,30zł. Już prawie wygląda jak nowy Tylko jeszcze porządnie "kołnierzyk" mamusia zaszyje i jechana - świetne oko ma ![]() A, i jeszcze świetna sukienka, zaraz wpadła mi w oko Super kolorki i krój Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-01-27 o 22:55 |
|
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
w Skandynawskiej poluję
jesteś z ZG??Cytat:
ja nigdy nie wiem jak wyglądasz :P choc pewnie znam Cię z widzenia ![]() Te baby już o 8:15 (wiem, bo wczoraj o tej godzinie akurat już byłam) ustawiają się pod lumpem, ale najpierw robią obchód i czają przy szybach co jest fajne a co nie... A Twoich łowów dawno już nie wiedziałam...nie chodzisz już??
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" ( tak btw regularnie czytam od X czasu watek ZG, ale jakos sie nie udzielam, moze wreszcie napisze cos ) A babki wiem, bo kiedys tez zdarzylo mi sie byc tak wczesnie, a tak to zawsze przychodze jakos 8.45 masakra co niektore wyprawiaja, choc jak cos sie chce miec to tez trzeba szalenczo biegac A łowy wklejam regularnie - przewaznie w poniedzialki :P chodze tez w poniedzialki bo tak mi pasuja zajecia, rzadko kiedy w srode Nawet ten watek zakladam :P jak przejrzysz to natrafisz pewnie na jakies zakupki
|
|
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Boskie łowy dziewczyny ! Tunika z ćwiekami powaliła mnie na kolana ! U mnie na razie kryzys finansowy ,więc i z lumpkami przerwa
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
moje nowe zdobycze
![]() 1. retro biały pasek 2. biała spódnica Atmosphere z metką ![]() 3. kamizelka w kolorze pudrowego różu Mango 4. platformu w kratkę firmy Cuba (38) 5. kobaltowy motyl cherokee 6. tunika Dorothy Perkins (rozmiar 44, ja nosze 38, ale jako oversize wyglada super do rurek) 7. wiązana bluzka River Island 8. nowe disco platformy New Look (normalnie nie nosze takich butów, ale mnie urzekły) |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy:
1. bluza Volcom 2. koszula kobaltowa w gwiazki Top Shop (by Kate Moss) 3. koszula Atmosphere z żabotami (niesiety za duża :<) 4. sweterek firmy nie pamiętam 5. chustka w parasolki 6. sweterek/narzutka w kolorze kawy z mlekiem Tokyo Rose 7. balerinki Ethel Austin (38, nowee) 8. sweterek z fajnymi rekawkami Top Shop no
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
reszta tez fajna ^^ kamizelka nie moj kolor, ale b.fajna Biala spodnica ATMO to jaki rozmiar?? zostaje z Toba ?? ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
a balerinki to jaki maja kolor? roz czy czerwien? bo u mnie ni taki ni taki
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2010-01-28 o 11:42 |
||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tunika w paski
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
Podglądam od jakiegoś czasu i muszę przyznać,że macie super zdobycze co niektóre-pozazdrościć
![]() Ja sama jestem wierną fanką lumpków i właśnie dziś się wybieram na łowy-mam nadzieję,że coś ładnego mi wpadnie w ręce ![]() Udanych zakupów i pozdrawiam!
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
1. moja ŁĄCZKA
2. tunika? pilot (? nieznana mi firma)gozia mierzyłam takiego samego nietoperza jak Twój, tylko że od M&S, ale niestety już nie wystarczyło mi kasy ![]() ja chce już wiosne...
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-11-06 o 18:38 |
|
|
|
#1372 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja i tak nie kojarzę ![]() Cytat:
ale z ostatniego tygodnia nie wklejałaś nic
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Sag etwas - wiesz co ta biala spódnica Atmo zostanie ze mna raczej (rozmiar 38) na wiosne bedzie super
A buciki Ethel Austin są w kolorze malinowym i mysle czy ich nie opchnaccandygirl666 - mialam farta bo akurat byla dostawa i je dorwalam
|
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
wykrasana
superciuszki daleko od Lublina ten ciucholand??
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Zadomowienie
|
ladna tuniczka
Cytat:
A ja postaram sie odezwac Cytat:
a jesli zmienisz zdanie co do spodnicy to prosze daj znac !!
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczone- super |
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
trochę się zaniedbałam i nie biegałam po lumpach, ale dziś wyciągnęła mnie mama...i niewiele tego, bo jakoś tak drogo
zresztą, miałam dwa pełne koszyki i niestety większośc dużo za duża...ale małe cudeńka się znalazły.1. ogromniaste koturny ze skórki - wycenione 24 zł 2. staniki (żółty i niebieski next - po 4,50 zł 3. spodnie 3/4 (dla mamy) denim - 12 zł 4. bluzeczka w groszki warehause - 14 zł 5. siwy, puchowy płaszcz oviesse - 28 zł była jeszcze cudna jeansówka vero moda 12 zł, ale deczko za duża
|
|
#1379 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Myślałam, że ostatnio mi go brakuje przy zakupach w sh![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie boje sie ! Jeden jest naprzeciwko politechniki, reszta w mieście oddalonym od Lublina 10 km
Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2010-01-28 o 15:32 |
|||
|
|
|
#1380 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2007-03
|
MarTynx Czyli jesteś już czwarta która ma taki sweterek ten z H&M
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

ze zawsze odpuszczam sobie dzień dostawy, no ale widocznie coś za coś

... skąś to znam.. Patrze na mój sweterek kupiony w ten poniedziałek.... Heh... Patrze na twój - metki białe (dziwne) wytężam wzrok - H&M... i już wiem, że mam taki sam
A po za tym ani trochę nie zmachacony, babka pewnie nie cierpliwa była... zaraz wyrzuciła, a o guziku na metce nawet nie pomyślała... zresztą ja też nie - mama wzięła... pooblukała i znalazła :P A powiedz w jakim stanie twój jest i ILE ZA NIEGO DAŁAŚ???

Kolor i krój
jest boska !
rzeczy sa swietne i sama widzialabym je w swojej biednej szafie 
będę żonką 

Myślałam, że ostatnio mi go brakuje przy zakupach w sh
!