Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 21:45   #4531
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

Masakra dziewczyny! A ja to nie mam NIC!! kompletnie nic dla dzidzi!! jutro mam wizytę. Mam cichą nadzieję ze coś pokaże, w sumie zdziwiona jestem ze dużo z was zna już płeć, bardzo szybko wam to wszystko idzie! tylko ja jakaś opóźniona...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:10   #4532
papeteria
Zakorzenienie

bassienkaw super ze wszystko dobrze, jak wyraznie widac na fotce
i wiesz co z tym twoim pozytywnym zdrowym podejściem mnie nie zaskoczyłaś bo na kilometr widać , słychać i czuć, że jesteś pozytywnie zakręconą optymistką

lilka
to mamy wizyte w ten sam dzień ja też w środę a bać to sie bedziemy juz przed kazda wizyta bynajmniej ja.Nie przejmuj się i nie nakręcaj i nie wyszukuj sobie objawow. Chyba juz tak to z nami jest

siala_bala Ja jak bede 3.02 to będzie 17tc i 1 dzień (na ost wizycie gin powiedział, że wtedy poznamy płeć). Ja przede wszystkim mam nadzieje, że wszystko bedzie ok a jak maleństwo się dobrze ustawi to będę wiedziała

linka Ja też żadnych ciuszków jeszcze nie kupuję.W zasadzie to narazie kupiłam dla szwagra dzidzi, które ma przyjść lada dzień na świat, a za dwa miesiące pomyślimy o ciuszkach dla dzidzi bratowej a na końcu o Nas. Nie chodze po sklepach wiec pewnie tez mnie nie kusi .
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:11   #4533
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Masakra dziewczyny! A ja to nie mam NIC!! kompletnie nic dla dzidzi!! jutro mam wizytę. Mam cichą nadzieję ze coś pokaże, w sumie zdziwiona jestem ze dużo z was zna już płeć, bardzo szybko wam to wszystko idzie! tylko ja jakaś opóźniona...
Ja nie znam płci, bardzo bym chciała dziewczynkę ale raczej będzie chłopiec - znając drzewo genealogiczne mojego tz. Kupuję kolorki neutralne, zwariowałam na punkcie koloru świeżutkiej zieleni ale oprócz tego mam i niebieskie i beżowe i żółte
Różowego nie kupuję bo chłopiec będzie w tym wyglądał dziwnie.. dziewczynka w błękicie to jakoś mniej szokujące

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:14   #4534
wiolek1
Zadomowienie

bajka Twój na pewno też ładny a mój wcale nie taki ładny bokiem to jeszcze ok wygląda z przodu już gorzej hehe ale każdy brzuch z dzidzią w środku jest piękny

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Nic nie bój ja mam już 7 szt. bodów, 6 pajaców, 4 śpiochy z 4 kaftanikami, 2 czapeczki, 3 pary skarpetek, 1 buciczki materiałowe i 2 pary łapek-niedrapek
Wiem.. oszalałam ale jak zobaczyłam w sklepie śpioszki z napisami "kocham mojego tatę" i "kocham moją mamę" to nie mogłam nie kupić
to ja mam :
- body z długim rękawem 3 szt
-body z krótkim rękawem 13 szt
-śpioszki 1 szt
-pajacyk 4 szt
-kaftaniki koszulki czy co tam 5 szt
-sweterek 3 szt
-spodenki 1 szt
-czapeczki 2 szt
-śliniak 4 szt
-skarpetki 15 szt ( ale wszystkie dostałam od znajomej )

aaaaaaa wiem straszna jestem ale połowa tych rzeczy kupiona w ciuchlandzie więc za grosze więc nie mogłam się powstrzymać i są to rzeczy od 56 do 68 rozmiaru

aaa i jak będzie dziewczynka to będzie na niebiesko musiała chodzić bo prawie wszystko jest w błękicie no ale nic
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:19   #4535
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Basiu cieszę się, że wszystko dobrze. Ja mam usg za tydzień w środę więc trzymajcie kciuki, bo strasznie się boję. Ostatnio mam jakąś obsesję, naczytałam się głupot na necie i przeżywam, czy z maleństwem wszystko ok. Bo pisało gdzieś, że jak objawy ciąży zanikają to jest prawdopodobieństwo martwego płodu. A mnie przestały męczyć już jakiś czas temu wymioty, piersi nie bolą i nie czuję żadnych dolegliwości, brzucha też nie widać, ale to dopiero 11 tydzień. Wiem głupa jestem, że tak się martwię, ale cóż, chyba kobiety w ciąży nie powinny czytać takich rzeczy.

http://www.suwaczki.com/tickers/orefdqk3eqthkmqn.png
nie zamartwiaj sie bo nie ma czym, niepotrzebnie tylko stresujesz dziecko. ja poprzednia ciaze poronilam ale w tej od poczatku sobie mowilam ze wszystko bedzie dobrze i tego sie dalej trzymam. teraz przed kazda wizyta moj maz sie bardziej stresuje niz ja i nie czytaj juz wiecej glupot w internecie zamiast tego patrz na ubranka itp

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

wiolek1 czym sie roznia spioszki od pajacyka? bo ja nadal tego nie rozrozniam
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:25   #4536
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
nie zamartwiaj sie bo nie ma czym, niepotrzebnie tylko stresujesz dziecko. ja poprzednia ciaze poronilam ale w tej od poczatku sobie mowilam ze wszystko bedzie dobrze i tego sie dalej trzymam. teraz przed kazda wizyta moj maz sie bardziej stresuje niz ja i nie czytaj juz wiecej glupot w internecie zamiast tego patrz na ubranka itp

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

wiolek1 czym sie roznia spioszki od pajacyka? bo ja nadal tego nie rozrozniam
pajacyk to długie nogi i długie ręce a śpiochy to długie nogi i bezrękawnik - zapinane na takie jakby szerokie szelki - do tego najlepiej założyć kaftanik czyli koszuleczkę Tyle się dziś nauczyłam w sklepie xD

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:42   #4537
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Podoba mi się Twoje podejście, ja się bałam na początku, a teraz sobie myślę co ma być to będzie.
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
No bo po co sie przejmowac, po co sie schizowac... co ma byc to bedzie, a i tak będzie dobrze. I tak za wiele nie zmienimy, nawet jakby... trzeba sie cieszyc zyciem, i nie chodzi mi juz tutaj tylko o podejscie do ciazy
bassienkaw swieta racjaNasze zamartwianie sie i tak nic nie zmieni, a tylko stresujemy siebie i dzidzie. Mam takie samo podejscie. Przeciez ciaza to okres radosny, a nie powod do ciaglego zamartwiania sie. I tak jak powiedzialas, im wiecej luzu sie ma w sobie, tym spokojniej sie wszystko przechodzi, nie lata do lekarza co chwile, zeby sprawdzic, czy na pewno wszystko jest ok...Myslmy pozytywnie dziewczeta

niezawsze a jak Twoja wizyta??

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Nie przejmuj sie Kazda z nas ma swoj rytm. Mnie np przerazaja kobiety, ktore sa w 5 miesiacu ciazy i maja juz doslownie wszystko kupione (w tym pieluchy!), no ale to tylko moje widzi mi sie. Kazdy robi po swojemu i tak jest ok Ja mam mniej rzeczy niz niektore dziewczyny tutaj, a rodze najszybciej. Glowa do gory, zdazymy ze wszystkim
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:54   #4538
niezawsze
Zakorzenienie

Alguien juz pisze musialam was nadrobic najpierw
Moja wizyta super usg tez mialam dzidzi bylo boczkiem ulozone i buziaka slicznie mi pokazywalo i po glowce sie macalo i raz kopnelo tak jakby w zlosci jak gin nacisnal na brzuchol ale plci nie chcialo male pokazac. Maluszek zlosliwy nozki krzyzowalk i sie zaslanial moze sie wstydzil Wyniki dobre, wszystko w pozadku i dal mi gin skierowanie na krew, mocz i usg polowkowe 22-26 lutego mam zrobic

AAAAAAAA i jeszcze jednego wam nie napisalam!!!! Dzis mi sie moj liebsien oswiadczyl!!!!
Wrocilam od sasiadki sfochowana na niego za cos tam a on na kolana przede mna z kwatkami i pyta czy zostane jego zona a ja nienormalna zgadnijcie co mu odpowedzialam ze najpierw pierscionek musze zobaczyc ;P i on wyjal sliczny z brylantem ahhhh

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:05   #4539
wiolek1
Zadomowienie

Basia już Siala_Bala wyczerpująco napisała

niezawsze no to wielkie gratulacje zaręczyn
no i że małe ok moje też właśnie się macało po główce fajnie to wygląda

spadam spać może uda mi się zasnąć jak się znowu nie przestawie to nie wiem jak w sobote wstane o 6 do szkoły ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:07   #4540
Alguien
Zadomowienie

GRATULACJE niezawsze
A widzisz, dopiero ostatnio nam o tym wspominalas i narzekalas To teraz masz narzeczonego jak sie patrzy Ciesze sie razem z Toba!
Masz dzis podwojne swieto, bo jeszcze wizyta usg udana. Same super wiesci

Edytowane przez Alguien
Czas edycji: 2010-01-27 o 23:11
Stary 2010-01-27, 23:10   #4541
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Nic nie bój ja mam już 7 szt. bodów, 6 pajaców, 4 śpiochy z 4 kaftanikami, 2 czapeczki, 3 pary skarpetek, 1 buciczki materiałowe i 2 pary łapek-niedrapek
Wiem.. oszalałam ale jak zobaczyłam w sklepie śpioszki z napisami "kocham mojego tatę" i "kocham moją mamę" to nie mogłam nie kupić
no tak, ale ty masz caly miesiac do przodu niz ja, bo u mnie dopiero 13 tydzien z zakupami zaczne szalec jak poznam plec wtedy bedzie mi latwiej wybierac

niezawsze moje gratulacje!!! w koncu chlop siegnal po rozum do glowy moj tak efektowanie sie nie oswiadczyl hehe, boo postanowil wziac mnie z zaskoczenia, jak zobaczylam pudeleczko z pierscionkiem to sie smiac zaczelam ze sie chlopak wyglupia hehe ale jak zapytal czy zostane jego młodą zona musialam powiedziec TAK tym bardziej ze o dziwo idealnie trafil w moj gust z pierscionkiem na koniec powiedzial "piekny brylant dla mojej pieknej kobietki" mmmm kochany moj
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:10   #4542
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Moja wizyta super usg tez mialam dzidzi bylo boczkiem ulozone i buziaka slicznie mi pokazywalo i po glowce sie macalo i raz kopnelo tak jakby w zlosci jak gin nacisnal na brzuchol ale plci nie chcialo male pokazac. Maluszek zlosliwy nozki krzyzowalk i sie zaslanial moze sie wstydzil Wyniki dobre, wszystko w pozadku i dal mi gin skierowanie na krew, mocz i usg polowkowe 22-26 lutego mam zrobic

AAAAAAAA i jeszcze jednego wam nie napisalam!!!! Dzis mi sie moj liebsien oswiadczyl!!!!
Wrocilam od sasiadki sfochowana na niego za cos tam a on na kolana przede mna z kwatkami i pyta czy zostane jego zona a ja nienormalna zgadnijcie co mu odpowedzialam ze najpierw pierscionek musze zobaczyc ;P i on wyjal sliczny z brylantem ahhhh
Podwójne gratulacje Po prostu ma chłopak wyczucie chwili
Ja tez juz spadam
Dobranoc kobiety i kolorowych, grzecznych snów

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-01-27 o 23:12
Stary 2010-01-27, 23:25   #4543
Basia84
Rozeznanie

niezawsze GRATULUJE!!!!
Stary 2010-01-27, 23:29   #4544
muminek88
Zadomowienie

dobrze ze ktos tu jest bo musze sie wygadac...moj wlasnie pojechal do szpitala z kuzynem...mam nadzieje ze to tylko migrena bo dzis wyrżnął głową całym ciezarem na lafelki i wymiotowal bardzo wiec boje sie ze to moze byc wstrzas mózgu ;(
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:49   #4545
niezawsze
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Muminek trzymam kciuki aby bylo wszystko ok. Najwazniejsze, ze od razu pojechal po fachowa pomoc a nie zostawil to czasu. Tam mu zrobia tomografie i zobaczysz, ze wszystko ok bedzie

Maciuś
Stary 2010-01-27, 23:49   #4546
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Co pozatym, dostalam skierowanie od gina na cesarskie ciecie, bo mialam problemy z oczami, zreszta zawsze bylam nastawiona tylko na cesarke. Ostatnio dwie kolezanki rodzily i kazda z nich chciala naturalnie, a jak przyszlo co do czego to i tak zrobiono im cesarke bo biedne meczyly sie po kilkanascie godzin i nie mogly urodzic. I teraz mowia, ze cesarka jest bezbolesna i trwa tylko kilka minut, a porod naturalny to jest pieklo, i ze jakby teraz mialy komus polecac to tylko cesarke. A Wy jak bedziecie rodzic? Jaki sposob uwazacie za lepszy?
ja rodzilam i tak i tak i wole cc....nameczylam sie a po cc nie jest źle, 6 dni tylko krwawilam i jak wrocilam do do,u to juz nic nie czulam, blizna sie ładnie goila wiec nie ma sie czego bać...

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, czy któraś z was spotkała się z informacji, że arbuza nie powinno się jeść w ciąży bo jest wczesno poronny.
spoko, dziewczyny jadly i nic nie jest...pewnie jakas jedna dziewczyna poronila i ktos teraz gada glupoty nawet nie wiedzac dlaczego...to tak jak z tymi wozkami i innymi *******ami co wolno a co nie... :/ A na marginesie gratuluje ciuszkow. ja jeszcze nic nie mam nowego ale sporo po synku i teraz czekamy az poznamy plec bo liczymy na corcie i chce wpasc w szal zakupowy :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:14   #4547
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:

GRATULUJĘ KOCHANA !!! Ty, to chyba ja jakaś nienormalna jestem bo dosłownie ucieszyłam się jak głupia,o kurczę no to superrr chyba tym bardziej się ciesze bo ostatnio rozmawiałyśmy na ten temat.....i co? miałam rację!!!! - mówiłam , że musisz się uzbroić w cierpliwość ale nie wiedzialam,że na tak krótko Cieszę się bardzo , razem z Tobą, wiem jakie to było dla ciebie ważne.Wreszcie rodzinka trochę odpuści
Ale wiesz co? Ty to znowu Go musiałaś zestrofować z tym że najpierw chcesz pierścionek zobaczyć, oj ty to serca nie masz
Może wkleisz zdjęcie pierścioneczka???

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
dobrze ze ktos tu jest bo musze sie wygadac...moj wlasnie pojechal do szpitala z kuzynem...mam nadzieje ze to tylko migrena bo dzis wyrżnął głową całym ciezarem na lafelki i wymiotowal bardzo wiec boje sie ze to moze byc wstrzas mózgu ;(
Uuuu, no to nie za ciekawie, jeśli choć troszkę mogę cię pocieszyć to mój TŻ w zeszłym roku miał podobnie, wstał w nocy do toalety bo chciał wymiotować, ja w tym czasie usiadłam w pokoju na łóżku( na wprost pokoju mieliśmy WC ) i patrzę a on razem z drzwiami bo były uchylone do tyłu na plecy leci i też walnął głową o kafelki, ja jeszcze nigdy w życiu tak szybko z łóżka nie wstałam, podleciałam do niego a on dosłownie żadnej reakcji, to nogi mu dałam wyżej, oparłam o kibelek i po twarzy go klepałam dopiero po chwili się ocknął, wstaje i mówi że już wszystko ok.Na szczęście chyba te drzwi troszkę ten upadek zamortyzowały i z głową wszystko dobrze było.Następnego dnia znów wymioty i jak poszedł do lekarki i powiedział co się stało to powiedziała że to grypa jelitowa i czy chce skierowanie na Oddział na badania, no ale on stwierdził- po co?
Trzymam kciuki żeby i w Waszym przypadku wszystko było dobrze, daj od razu znać jak będziesz coś wiedziała!!!!

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-01-28 o 00:23
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:31   #4548
Alguien
Zadomowienie

Muminek na pewno wszystko bedzie dobrze. Daj nam znac, jak bedziesz wiecej cos wiedziala...
Stary 2010-01-28, 01:21   #4549
Basia84
Rozeznanie

muminek nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze.
niezawsze no wlasnie ja tez jestem ciekawa pierscionka wklejaj szybko!
Stary 2010-01-28, 01:44   #4550
niezawsze
Zakorzenienie

Zdjecia mi sie robic nie chce linka wkleje po prostu
http://apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,715
bo juz go obczailam w necie ;P

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ KOCHANA !!! Ty, to chyba ja jakaś nienormalna jestem bo dosłownie ucieszyłam się jak głupia,o kurczę no to superrr chyba tym bardziej się ciesze bo ostatnio rozmawiałyśmy na ten temat.....i co? miałam rację!!!! - mówiłam , że musisz się uzbroić w cierpliwość ale nie wiedzialam,że na tak krótko Cieszę się bardzo , razem z Tobą, wiem jakie to było dla ciebie ważne.Wreszcie rodzinka trochę odpuści
Ale wiesz co? Ty to znowu Go musiałaś zestrofować z tym że najpierw chcesz pierścionek zobaczyć, oj ty to serca nie masz
Może wkleisz zdjęcie pierścioneczka???
No ja tez sie bardzo ucieszylam. hehe ja go musze strofowac kurcze bo na pierscionek pewnie dalej bym czekala ;P Nie no zartuje. Teraz sie zaczna dopiero pytania o slub, ale ja mysle ze jak sie dzidzia urodzi to dopiero wtedy nie wczesniej niestety i wesela niestety tez nie bedzie bo nie mamy oszczednosci a kredyt to ja wole na mieszkanie wieksze a poza tym nie cierpie wesel

Maciuś
Stary 2010-01-28, 01:53   #4551
Basia84
Rozeznanie

niezawsze sliczny pierscionek a tak wogole czemu ty jeszcze nie spisz? czyzbys z wrazenia nie mogla zasnac?
Stary 2010-01-28, 02:19   #4552
niezawsze
Zakorzenienie

No tak dzien pelen cudownych chwil dzisiaj i totalnie mi sie spac nie chce i glodna jestem do tego :/

Maciuś
Stary 2010-01-28, 02:20   #4553
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Zdjecia mi sie robic nie chce linka wkleje po prostu
O rany ja mam bardzo podobny Wiec musze Ci powiedziec, ze masz sliczny pierscionek
Stary 2010-01-28, 08:40   #4554
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ale cudne to zdj z buźką tak fajnie wyraźnie widać
Dziękuje. Choć dla mnie i tak mało efektowne zdjęcia,ale cieszę się, że mam

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Dzięki za pocieszenie i dobrze wiedzieć, że nie tylko ja świrowałam.
Basia, a Twoje podejście bardzo mi się podoba, to bardzo dobra zaleta taki optymizm w sobie mieć mi czasami brakuje, a szkoda może się od Ciebie zarażę he
Zarażaj się, bo naprawdę o wiele łatwiej się tak żyje i jakoś tak z górki, kiedy przeważa optymizm w naszym życiu. Pamiętam jak w poprzedniej ciąży, kiedy zaczęłam rodzić miesiąc wcześniej, mając już mocne skurcze pisałam jeszcze smsy z koleżankami śmiejąc się, że przecież mówiłam, że chce mieć szybki poród i grzeczne dziecko, i w sumie tak miałam. Niech żyje pozytywne nastawienie.

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Śliczny bąbel, na ostatnim zdjęciu najlepiej widać Cieszę się że wszystko w porządku, chyba musi być bardzo w porządku skoro we wcześniejszym poście dwa razy to podkreśliłaś, chyba z wrażenia
Wiesz co może i dwa razy podkreśliłam, przeważnie czytam to co piszę, ale wczoraj nie miałam czasu. Tzn u mnie problem jest taki, że komputer nam się często wyłącza, i chciałam szybko napisać, i zdążyć nim padnie

Cytat:
Nie ma co się stresować. Ja płeć pierwszego dziecka poznałam w 25 tygodniu bodajże, bo dziecko moje chowało się, wstydnisia jedna A co do ciuszków i innych rzeczy dla dzidzi, no to teraz mam bardzo dużo z pierwszej ciąży. Dwie znajome też się oferowały, że mają wszystkie rzeczy, jedna dla dziewczynki, druga dla chłopczyka.... natomiast w pierwszej ciąży też dość późno cokolwiek zaczęliśmy kupować. Jeszcze sporo czasu przed Tobą

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
bassienkaw super ze wszystko dobrze, jak wyraznie widac na fotce
i wiesz co z tym twoim pozytywnym zdrowym podejściem mnie nie zaskoczyłaś bo na kilometr widać , słychać i czuć, że jesteś pozytywnie zakręconą optymistką
linka Ja też żadnych ciuszków jeszcze nie kupuję.W zasadzie to narazie kupiłam dla szwagra dzidzi, które ma przyjść lada dzień na świat, a za dwa miesiące pomyślimy o ciuszkach dla dzidzi bratowej a na końcu o Nas. Nie chodze po sklepach wiec pewnie tez mnie nie kusi .
Dziękuje kochana, fajnie, że to można tak wyczuć. W każdym bądź razie ja tak do wielu spraw podchodzę, ogólnie do życia. Po co się stresować i niepotrzebnie siwieć i marszczek się dorabiać hahaha.
Co do kupowania ciuszków, to popieram. Super masz nastawienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
bassienkaw swieta racjaNasze zamartwianie sie i tak nic nie zmieni, a tylko stresujemy siebie i dzidzie. Mam takie samo podejscie. Przeciez ciaza to okres radosny, a nie powod do ciaglego zamartwiania sie. I tak jak powiedzialas, im wiecej luzu sie ma w sobie, tym spokojniej sie wszystko przechodzi, nie lata do lekarza co chwile, zeby sprawdzic, czy na pewno wszystko jest ok...Myslmy pozytywnie dziewczeta

niezawsze a jak Twoja wizyta??

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Nie przejmuj sie Kazda z nas ma swoj rytm. Mnie np przerazaja kobiety, ktore sa w 5 miesiacu ciazy i maja juz doslownie wszystko kupione (w tym pieluchy!), no ale to tylko moje widzi mi sie. Kazdy robi po swojemu i tak jest ok Ja mam mniej rzeczy niz niektore dziewczyny tutaj, a rodze najszybciej. Glowa do gory, zdazymy ze wszystkim
Myślę pozytywnie, i w sumie zawsze tak myslałam, więc dla mnie to żaden problem. W poprzedniej ciąży miałam tak samo BO ja ogólnie taka optymistka jestem i dobrze mi z tym. Nigdy przez to źle w życiu nei wyszłam.
Twoje podejscie do ciuchow i zakupow - jestem ZA. Nie ma co swirowac w 15 tygodniu,ze jeszcze nie ma sie nic, albo nie ma sie polowy rzeczy

Cytat:

Przepiekny ten pierscionek, bardzo mi sie podoba i bardzo w moim stylu choc zareczynowy wolalabym zloty choc kiedys sie zapieralam,ze chce biale zloto a teraz mam zolte, takie chcialam i sie cieszylam.
Super ze wszystko dobrze na wizycie... ja kolejna mam 5 marca

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Kochana i co? Co z twoim?

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 08:53   #4555
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

[QUOTE=niezawsze;16772796]Zdjecia mi sie robic nie chce linka wkleje po prostu

Prześliczny pierścionek, bardzo mi się podobają takie "fasony" pierścionków. Chociaż znam dziewczny, które wolą pierścionki tak wielkie, że mogą nimi oczy wybijać.

muminek88 trzymam, żeby wszystko było dobrze.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 08:59   #4556
entertete
Rozeznanie

Cytat:

eee, nie tylko Ty, ja mam jedno ubranko i to na 68 aż (bo mi się bardzo podobało), na razie nie mam czasu i chęci (jest tak zimno, a dziś to już w ogóle jakiś wiatr, śnieg, brrr), że tylko z autobusu biegnę do pracy a potem z szybko do domu, byle w cieple być. I tak tygodnie lecą. Zresztą liczę, że coś dostanę po siostrzeńcu męża, to tak nie szaleję. Mój kolega-tatuś twierdzi, że pierwsze dziecko to powinno mieć nowe rzeczy, a ja bym się nie obraziła jakbym wózek np. dostała, ale chyba już za dużo dzieci w nim jeździło i jest zdezelowany nieco.

Zaczyna mi się 18 tydz, jeszcze nie znam płci, mam iść na wizytę jakoś za 2, 3 tyg i liczę, że zrobi usg. Niestety jak ostatnio byłam to lekarz się pochorował i była tylko położna, która mnie oświeciła, że w ciąży to się robi 2 usg.
Nic jej nie mówiłam, że już miałam 3 chociaż nie było zagrożenia ani nic. Jakiś ten lekarz fajniejszy.
Tyle, że dała mi pakiet reklamowy z próbkami kosmetyków, proszku dla dzieci i gazetką, w której sporo przydatnych rzeczy jest.

Niezawsze
gratuluję zostania narzeczoną.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:16   #4557
Limeta
Raczkowanie

niezawsze, gratuluję! pierścionek śliczny.
Limeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:40   #4558
papeteria
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
A ja dziś na deserek robię gofry.Tylko po śmietankę muszę poleciec.
Ostatnio mam straaszny apetyt.
Przeszukałam wątek i to hexa mówiła o tych dobrych gofrach
Dziś zrobię z tej stronki co poleca .
Ja w zasadzie zawsze robię na oko i są dobre, ale te moze jeszcze lepsze będą
A na obiad wyciągłam piersi z kurczaka i zrobię te kawalki kurczaka w ciescie.Widziałam, ze niektóre z was tez znają to danie.Przede wszystkim szybciutki obiad
Poza tym dzwoniła szwagierka do mnie, termin ma na początek lutego, no i była wczoraj u gina i już ma rozwarcie na cm a dzidzia już przygotowany do wyjścia czyli na dniach urodzi

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Ile na tej stronce Wielkie zarcie jest przepisow na gofry teraz nie wiem na które sie zdecydowac
Stary 2010-01-28, 09:42   #4559
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana!! najszczersze gratulacje :c mok:
musze sie pochwalic, nie mialam rano nudnosci heheh, ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest cisza przed burza... oby i juz przeszlo

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:49   #4560
bassienkaw
Zakorzenienie

Papeteria, ja mam dzis bardzo zdrowy obiad hahaha
Tzn frytki, plus piers z kurczaka opanierowana, i rozbita jak kotlecik schabowy do tego sałatka szwedzka z ogórkow...
Jutro za to będą naleśniki z waniliowym serkiem
TO tak apropo jedzenia haahah

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości