|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ..więc apetyczna opuchlizna już zeszła ujawniając wszelkie ewent. niedoskonałości,a pewnie jakiś mięsień bardziej trzyma,inny puścił, piersi mają się jeszcze poukładać, i takie tam bajery.. ![]() ..to ja po stokroć wolę piersi naszej Mya bo jakoś bardziej są wpasowane w sylwetkę, i choć jeszcze świeżuchy, zieją zmysłowością ![]() ![]() ..a te to niby duże,niby w profilu jest ten kształt, ale jakoś do mnie nie przemawiają.. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ..no ja tak sobie myślę,że i tą historię z tabletkami.. ..no kiedyś do kobiety dotrze, jaka była niewiarygodnie naiwna.. ..bo to aż nieprawdopodobne..:brzyda l: ..i wtedy to Ty niechcący nieszczęsną kobitę do depresji doprowadzisz.. ![]() ..nawet nie chcę sobie wyobrażać, jaki to będzie dla niej szok.. ![]() ..ża taka mądra, i taka wszechstronna, a tak się dała ogłupić..
|
|
#4862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz calkiem podobne wymiary do mnie , ja nawet troche szersza i pani dr zamontuje mi 325hp okragle. takze na konsultacji pani dr pewnie zaproponuje ci cos podobnego. gdy ja sie pytalam o wiecej to mowila ze wejda pod pachy albo sutki beda na boki patrzec no i duze znaczenie ma czy juz jestes po ciazach, czy karmilas, jaka masz wyjsciowke i ile skory, jak szeroki mostek itd pani dr i tak cie mierzyc nie bedzie, wpasuje "na oko"
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile ja bym musiala zjesc tych tabletek, zeby osiagnac taki efekt, jak przy ponad kilogramie silikonu na klacie ![]() ... i co ja bym musiala zjesc
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy okrągły, czy anatom w środku.. ![]() no i jaki wzrost, jakie realnie proporcje.. ..zakładając,że kobieta jest wysoka i miała sporo własnego gruczołu przy klapniętym wizualnym B/c (nie B/c przy tzw."dobrze dobranych stanikach )..różnie może być,zależy co ona tam miała.. i czy ma pod mięsień, czy pod gruczoł,ale chyba raczej to drugie.. ![]() moim zdaniem nie ma się co porównywać,bo nie wszystko złoto co się świeci.. choć fakt, że nie znam Twojej sylwetki..
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
chyba bede musiala zdjecie moich workow wkleic brrrrr
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
..nawet się pofatygowałam poszukać tej Twojej sylwetki.. 171cm,54kg,75B które poszło w dół..teoretycznie tak, ale to bardziej zależy od kształtu wyjściówki, rozstaw sutków, szerokość mostka.. ![]() to zdjęcie jest takie niby-wzorcowe,ale wiadomo, wzorce wzorcami, a życie życiem
|
#4869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Żeby tylko baba nie próbowała osiągnąć takiego efektu, bo może przedawkować z różnym skutkiem, jak żeś jej tak nagadała o tych tabsach |
||
|
|
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
hahahahahah normalnie padlam
![]()
|
#4871 |
|
Raczkowanie
|
wow, znalazlas moje wymiary;-) moje worki jeden wiekszy drugi mniejszy maja odleglosc 22 cm (odl. sutkow). musze sobie strzelic zdjecie, ach i sutki u mnie ogromne brrrrrrrrr
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może uda mi się kuknąć do naszej, wtedy już biuściastej, gwiazdeczki . Ale może chociaż uda mi się coś przemycić |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ogolnie to sa jakies problemy z odwiedzinami? przeciez moj TZ to tam na zawal zejdzie jak nie bedzie mogl ciagle przy mnie byc
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-27 o 21:41 |
|
|
|
|
#4874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..chyba po tym ataku bakterii,w odwecie,na sam koniec, jak mi spuchła głowa.. ![]() ......................... ............ ![]() ..dziś w nocy zaczęłam zauważać pewne zmiany w psychice,ale myślałam, że to chwilowe.. ![]() ..czyżby silikon przed czasem uderzał do głowy.. ![]() ..ale to chyba dobry znak.. Cytat:
![]() ..mam nadzieję,że kogoś Ci znajdziemy do towarzystwa , ale jeśli bym miała tak długo czekać, to pewnie bym już została na wizażu na pełnym etacie..![]() ..a uwierz,że ja wciąż jeszcze się łudzę,że uda mi się powrócić do tego tzw."normalnego życia"
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa, a jak naprawdę 'łykną' podstęp to żebym przypadkiem nie wylądowała na sali operacyjnej jako np. drugi chirurg, anestezjolog czy instrumentariuszka ![]()
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
kurcze zrobilam zdjecie swoich wyjsciowek ale sa tak okropne na zdjeciu, ze wstydze sie wstawic
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po pracy to jeszcze toascik za Samii,Listopadowa, Miske ,Yagne i horo
![]() :pije my:![]() :bounc e:
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-27 o 21:48 |
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz,jaki to fajny moment.. ![]() coś się wtedy zmienia,wraz z momentem ujawnienia sekretu.. zmienia na plus ![]() Cytat:
![]() ..a nuż mi się przyśnisz.. .. anioł jakiś![]() ..i powiesz na forum, czym żywa..
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), choć jak się trafi na fajną zmianę i do sali jednoosobowej to w odwiedziny na chwilę wpuszczą , no chyba, że współlokatorka się nie zgodzi na odwiedziny (bo np. nie ma makijażu i fantastycznej fryzury |
|
|
|
|
#4880 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do towarzystwa no kurcze, ostatnio wszyscy sie parami jakos klada....przydaloby sie i mi znalesc... KTO IDZIE ZE MNA? ![]() macanko zelkow w kibelku gratis
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-27 o 21:52 |
||
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..myśmy niejedno już widziały.. ![]() ..a z doświadczenia wiemy,że te co się najbardziej obawiają, to wcale nie są te, które najwięcej mają się czego wstydzić.. ![]() ..a przecież i tak, za chwilę wykasujesz,i będzie po wszystkim,a niedługo,po op.,to i tak będzie tylko powód do ewentualnego uśmiechu, i dumy..
|
|
#4883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Chyba się przekwalifikujęTylko, żeby się jakiś pan nie zgłosił ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() (bo tam głównie takie 30-tki i 40-tkiAle jeśli ten pan ze zdjęcia to twój mąż
|
||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() taa..bo znów był tu dziś jeden taki, co podglądał.. na G.. się nazywał
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-27 o 22:05 |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() tak ten pan ze zdjecia to moj TZ tylko jakos nie wyszedl za dobrze na nim ![]() ale powaznie, ja nie wiem co on takiego robi, ale kazda pani nim oczarowana, nie mamy problemow z wrednymi babami w kasie czy urzedach
|
|
#4890 |
|
Raczkowanie
|
no to ja tez tak bym wolala ale niewiem jak?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

. Rzadko się udzilelam na forum, ale poczytuję Was prawie codziennie wiadomo dlaczego
, odległość między sutkami 19 cm.
no i duze znaczenie ma czy juz jestes po ciazach, czy karmilas, jaka masz wyjsciowke i ile skory, jak szeroki mostek itd pani dr i tak cie mierzyc nie bedzie, wpasuje "na oko" 

(nie B/c przy tzw."dobrze dobranych stanikach
, klinika Szczyta
Niedlugo szeroko zakrojone poradnictwo, to bedzie juz za malo