|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Ja mam wydrukowaną tabelkę z nazwanymi kategioriami kosmetyków (balsamy, żele itd), na poczatku roku robię mega liczenie i wpisuję. Poźniej zmieniam liczby, tak, ze jak coś kupie to większą cyfrę lub liczbę pisze na czerwono, a jak czegoś mi ubedzie to na zielono. Dzięki czemu odrazu mam pogląd - czy więcej czerwonego czy zielonego i na biezaco wiem ile czego mam. Podliczam pod koniec miesiąca i wpisuję podsumowanie: ze znaczkiem + piszę wtedy gdy mi przybędzie ogólnej liczby kosmetyków (np +4 oznacza, że w danym miesacu mam 4 kosmetyki więcej niż w poprzednim), a a -, że mam mniej (np -3 --> mam o 3 mniej niż w poprzednim miesiącu).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-27 o 19:50 |
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona, najwyraźniej to u Was rodzinne Wpisuj całą rodzinę do nas na odwyk
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze was kusze ale przesylam link do PDFu nowej gazetki rossmanowskiej. Wazna od 29.01
http://www.rossnet.pl/images/Rossman...16_02-2010.pdf
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie chcą.
Po prostu budynek jest w stanie surowym i takie są warunki. ![]() Cytat:
A do takich zastosowań błyszczyk w słoiczku mi niepotrzebny. Cytat:
Na początku każdego miesiąca zliczam co mam w danej kategorii i jeżeli coś przybyło to zaznaczam krateczkę na czerwono, jak ubyło na zielono a jak bez zmian na żółto.
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupilam tej sukienki i juz jej nie chce. Raz ze kosztuje 90 zlotych a to wcale nie tak malo (teraz jestem bez kasy) a 2 ze juz idzie wiosna a ta sukienka jest raczej jesienno-zimowa i pewnie nie wyszlabym w niej za wiele. Oprocz tego mam juz tyle ciuchow ze nie mieszcze sie w szafie... Cytat:
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Aby zuzyc peelingi do dtop Korzenne aromaty z Avonu (uwazam ze do stop sa strasznie slabe) przelozylam je do buletelki po malym szamponie avonowskim i zrobilam z tego peeling do ciala.
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam jakiegoś fajnego napisu żeby wrzucić na koszulkę i dać TŻ na walentynki
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuchy, co tam u Was?
Ja trzymam sie dobrze, ostatnio musialam troche kupic kosmetykow na studniowke. Teraz w ziwazku z postcrossingiem wydaje kase na znaczki a nie na kosmetyki:P
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj magdolena
Pochłonęło Cię nowe hobby i bardzo dobrze - nie zasypią Cię przynajmniej kosmetyki i trwasz w postanowieniu A jaki wiosenny radosny avek
|
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
hej magdolenko fajnie że wpadłaś
ja nie kupuję kosmetyków bo nie mam na to czasu, zużywać też nie mam czasu... prawda że mało w tym miesiącu wydałam? ![]() Hosenko właśnie kupiłam e-torebkę i wykorzystałam Twój kod rabatowy, cieszysz się?
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Którą kupiłaś? Podlinkuj
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny wogole nie mam czasu was czytac
![]() jutro jade z psem na RTG stawow zeby wpisac do rodowodu. Stesuje sie bardzo we Wloszech to takie dlugie procedury,bo zdjecia wysylane sa daleko i wracaja dopiero po czasie z wynikiem...wogole tu biurokracja wogole nie dziala. Jak mam cos zalatwiac to dostaje bialej goraczki ![]() dzisiaj udalo mi sie wypelnic plan na 5 rok studiow oczywiscie musialam sadzwonic do sekretariatu bo nic na stronie www nie dzialalo tak ich pogonilam ze zaraz mi aktywowali wszystko |
|
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
mówisz masz
http://etorebka.pl/s03.php?f=0098
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kod rozdziewiczony w końcu ![]() Myślałam nad tą torebka Daj koniecznie znac jak się spisuje ![]() Edycja: przegladam różne koszulki i kurcze nic ciekawego nie widze ... "jestem super facetem i mam super dziewczyne" to takie tendecyjne ... Bardziej podoba mi się: "diablisko ze mnie, ale ona i tak mnie kocha" - tylko na stronie sklepu napis z przodu koszulki a ja bym chciała dozbity na przód i tył. Może by zrobili?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-27 o 21:30 |
|
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
mi też te cm nic nie mówią, (swoją drogą co ze mnie za inżynier będzie
) postaram się wrzucić na ramieniu
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za słowo
. Wymęczę Cię wtedy od razu jak wygląda w środku.
|
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
spoko, ale od razu mówię że to może być dopiero na weekendzie
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dod ostawy: zalezy kiedy zapłacisz, ale jeśli do 16 danego dnia, tak, że zdążą zafakturować na koncie to na następny dzień bedzie u Ciebie Przelewy w obrębie jednego banku ida błyskawicznie, a konta mają chyba we wszystkich możliwych
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-27 o 21:35 |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, chętnie poczekam
|
|
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko ja chcę to osobiście odebrać
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam tę nową gazetkę z Rossmana..I...jednak nic mnie z niej nie pociąga
Od grudnia zużyłam 2 odżywki ze spłukiwaniem i 1 w spray'u i przez moment pomyślałam dziś że może warto byłoby jakaś ze spłukiwaniem kupić...Ale jeszcze się zastanawiam... Bo takie w spray'u mam w domu 2 (1 w użyciu), bez spłukiwania mam 1 (ulubioną) i ze spłukiwaniem mam :1 w użyciu i 1 w zapasie...I tak myślę czy kupić czy nie???? ![]() Jutro akurat będę w centrum bo idę do ginekologa -na samiuteńki 2gi koniec miasta...A potem nie wiadomo kiedy będę
|
#4105 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
u nas na mieszkaniu studenckim tego wlasnie zawsze brakuje. o ile nie ma problemow z innymi detergentami, to jakos kazdy woli kupic plyn do naczyn albo cifa niz sprej do kibelka albo kostke. dobrze, ze papier zazwyczaj jest [ale jak ktos bierze ostatnia rolke to jest przepychanka kto ma kupic i jaki - i wymyslamy jakies z kwiatuszkami albo listkami i ten, na kogo wypadlo musi szukac i kupic ![]() co do tych blyszczykow z natury to chetnie bym arbuza wziela, bo mam chec na tez smak/zapach. choc w sumie jak sie zastanowie, to ja tez raczej tych w sloiczkach nie uzywam - mam kokosowe maselko z tbsu i jakis szarlotkowy z douglasa. aha, i lip peel p2 z niemiec sobie przywiozlam. no i tisane, ale to na spole z tz uzywamy tylko w domu ich uzywam, jesli wogole. a tak poza tym to najbardziej lubie blyszczyki z aplikatorem, nie lubie z tuby na usta wyciskac, wole aplikatorek z gabeczka lub pedzelkiem ![]() a coby nie bylo calkowitego offtopu, zuzylam dzis tubke kremu do depilacji veet ![]() ogolny bilans elegancki: styczeń: przybyło: wymiana 4 ubyło: zużyte: 9 /wymienione: 6 ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
nawet, jak Ci sie skoncza do splukiwania, to przynajmniej zyzyjesz te bez splukiwania albo w sprayu. wystarczy Ci spokojnie do nastepnej wizyty w centrum
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie czy jest jakiś przepis mówiący ile musi być jeszcze ważny kosmetyk żeby mógł być sprzedany?
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie masz i co możesz na ich temat powiedzieć?
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie z tej gazetki nic nie kusi, bo mam do Rossa 50km i niesprawne auto
Zima sprzyja odwykowi
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
W piatek odbiore zamowienie z Avonu.glownie zele pod prysznic. 2 dla mnie i kilka dla tesciowej do codziennego uzytku. Senses sunset i naturals mango&roza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

Po prostu budynek jest w stanie surowym i takie są warunki. 

ja nie kupuję kosmetyków bo nie mam na to czasu, zużywać też nie mam czasu... prawda że mało w tym miesiącu wydałam? 

we Wloszech to takie dlugie procedury,bo zdjecia wysylane sa daleko i wracaja dopiero po czasie z wynikiem...wogole tu biurokracja wogole nie dziala. Jak mam cos zalatwiac to dostaje bialej goraczki
u nas na mieszkaniu studenckim tego wlasnie zawsze brakuje. o ile nie ma problemow z innymi detergentami, to jakos kazdy woli kupic plyn do naczyn albo cifa niz sprej do kibelka albo kostke. dobrze, ze papier zazwyczaj jest [ale jak ktos bierze ostatnia rolke to jest przepychanka kto ma kupic i jaki - i wymyslamy jakies z kwiatuszkami albo listkami i ten, na kogo wypadlo musi szukac i kupic