|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Ja na każda większą imprezę czesze się u Sylwii z Awangardy, ostatnio na Sylwestra za hiszpańskiego koka zapłaciłam 100 zl, oczywiście fryzura trzymała się 2 dni, a zrobiła ją w ciągu 45 minut mimo że mam długi włosy
![]() ![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-01-27 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Witam was,śledze was bardzo długo ale niestety jeszcze ne mogę do was dołączyć.jeszcze czekam...
![]() Mam do was wielkąprośbę znacie może jakiegoś dietetyka w kielcach.potrzebuje bardzo...będę bardzo wdzięczna o namiary.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
Malutkie jesteście Wielkie ;-)
Znalazłam już foto i kamerzystę i to dzięki Wam kochane wizażanki !!! Jestem bardzo zadowolona, jutro jadę podpisać umowę Panowie młodzi, przystojni.., pomysłowi i efekty pracy widać jak na dłoni, gdy oglądaliśmy płyty z TŻ-em byliśmy pod wielkim wrażeniem, i cena jak za usługę przystępna- Studio SpaceMark Aha jeszcze Wam się pochwalę, dzisiaj z kolei jadę po moją Suknię i jestem strasznie podekscytowana, ponieważ po tylu poszukiwaniach znalazłam już tą jedyną Pozdrawiam
#4324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Raczkowanie
|
sunshine pochwal się suknią
![]()
#4326 |
Zadomowienie
|
Ja dzis jadę porozglądać się za wódką
![]() To co już załatwione: Wesele: Zajaz Eliot Foto: Zimmer Kamera: Media vision DJ: Karol Kozłowski Kosciół: O. Franciszkanie ul. Warszawska Fryzjer: Gosia K. Makijaż: Agnieszka W. Samochód: 2 samochody ![]() ![]() To co jeszcze przed nami: Wódka Buty biżuteria gajerek Pana Młodego ![]() Kwiaty Kursy przedmałżeński itp... Wszystko zgramy dokładnie 15 Maja 2010 o godzinie 17 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie kieleckie Panny Młode
![]() Od jakiegoś czasu czytam ten wątek, lecz do tej pory się nie udzielałam, jednak z niektórych waszych rad z miłą chęcią skorzystałam. My ślubujemy 26 czerwca 2010. Najważniejsze rzeczy, a więc sale, kościół, fotografa, kamerzyste i zespół mamy już zarezerwowane od dłużezego czasu. Mimo, że do ślubu trochę czasu jeszcze pozostało, to ciągle mam wrażenie, że tak dużo jeszcze tego jest do załatwienia ![]() Orientujecie się może na ile wcześniej należy zamówić tort, np u Braci Janusz?? Pozdrawiam wszystkie Panny Młode zarówno tegoroczne jak i te, które przygotowania mają jeszcze przed sobą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
My już po konsumpcji ciast z cukierni Lazur. Jak na nasze gusta ciasta są średnie. Cena to 17 zł za kilogram obojętnie którego ciasta. Ciasta w ogóle nie przybrane, choć na wesela ponoć przybierają. Wszystkim smakowało co innego, ale gólne wrażenie na 3+/4-, choć nie jedliśmy z innych cukierni(zawsze jemy domowe ciasta), dlatego może się okazać że jak zjemy skądś indziej to zmienimy zdanie(mając już porównanie). Tort od 32 zł za kg i...niestety jest on przywożony rano z ciastami
![]() Ja się czesze u Ani Świebody i jestem baaardzo zadowolona, ma rękę i oko ![]() Eninko-przy wyborze wódki sugerujcie się waszymi gustami a nie ceną, bo tak naprawdę to przy 80 butelkach, różnica, np. z Wyborową to 160 zł, jak dla mnie niewiele. Ale tak jak napisała Scio-to kwestia gustu i upodobań.
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-01-27 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc sporo jest ![]() Byłam dzisiaj i przymierzałam kilka różnych sukienek. Biustonosz stabilnie leży bo to specjalny model do noszenia bez ramiączek. Ale podtrzymać przy wiązaniu trzeba bo lepij się układa sukienka to fakt ![]() Ale w jednym salonie pani powiedziała że biustonosz będzie w sukni ale mimo to mam kupić sobie tani jakiś i oni mi go doszyją do sukienki ? ![]() Robiłyście tak? Co do ramiączek to u mnie chyba będą, podtrzymają i dlatego że ładnie odbija biały od mojej cery i rozświetla - przynajmniej tak mi mówili ![]() I dalej nie mogę się zdecydować na sukienkę! ![]() Miała któraś z was z muślinu? Podobno każdą fałdkę widać jeśli coś się zawinie??
![]() |
#4330 |
Zadomowienie
|
Kasia1429 zaniepokoiła mnie Twoja opinia o jedzeniu w Korbowej
![]() Lokal zarezerwowany dopiero wstępnie, jeszcze kaska nie wyłożona. Napisz coś więcej proszę. eninka84 fotograf jest the best ![]() ![]() sunshine8408 SpaceMark bardzo dobry wybór, młodzi ludzie z ciekawymi pomysłami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Weszłam na wątek żeby zobaczyć co się tu dzieje i czy odzywają sę jeszcze dziewczyny z czasów kiedy brałam ślub. Ku mojemu wielkiemu i miłemu zaskoczeniu nadal bardzo aktywna jest Kalex ![]() ![]() Widzę ze parę dziewczyn będzie miało wesele w Eliocie ![]() Jednie od czego mogę Was ostrzec to właścicielka i obsługa ![]() Właścicielka na początku jest kochana, o wszystko się pyta na wszystko się zgadza. A później??? Zmienia się w godzille ![]() Obsług dla odmiany ruszałą się jak mucha w smole, nie można było się doprosić o zmianę talerzyków, my jako młodzi obiad dostawaliśmy hmmm jak leciało, czasem nawet na końcu. Nie wiem może przez dwa lata się tam coś zmieniło. Mam nadzieję , że Was za bardzo nie nastraszyłam. Mimo tych niedoskonałości i tak zrobiła bym tam jeszcze raz wesele bo bardzo mi się podobało.
![]() |
#4332 | |
Zadomowienie
|
Jestem po obcenach wódek
![]() i tak: Wyborowa ok 21 zł wszedzie Żołądkowa: najtaniej w L'eclerku-17.99 Soplica: najtaniej w Biedronce - 17.45, ale boje sie tam kupować...coś kurcze chyba za tanio...gdzie indziej ceny ok 20 zł ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Co do wódki, jeju strasznie nie lubie wyborowej!!! ![]() Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2010-01-27 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z góry dziękuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Tak pisałyśmy o fryzurach więc ja wklejam swoją którą miała na jakimś weselu w 2008 r, robota oczywiście Sylwii z Awangardy. Fryzura trzymała się 2 dni. Mam nadzieję komuś pomogę się zdecydować na fryzjerkę i może fryzurę
![]()
#4335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam Witam równiez nowe PM widze ze nas powoli tu przybywa. Ja mecze sie jeszcze z ta straszna sesja i powiem wam ze mam juz dosc dobrze ze to juz ostatni rok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Raczkowanie
|
Witam Was, dzisiaj znalazłam na Paderewskiego 32 nowy sklep z Butami ślubnymi i nie tylko z tym że miałam pecha i było zamknięte nazywa się Ivona i jest między masarnią a fotografem na przeciwko jest przystanek i apteka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Raczkowanie
|
eninka84 u braci Janusz trzeba zamówić tort 3 miesiące wcześniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 |
Raczkowanie
|
Meana1 rezerwowałam przez biuro podróży na Paderewskiego
![]() co do sklepu z butami ślubnymi to pewnie chodziło ci o salon sukni ślubnych Ivon ![]()
#4341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję za opinię!!!! ja wlaśnie dużo negatywnych opinii czytałam na różnych forach i trochę się boję tej właścicielki! Cieszę się natomiast z opinii nt jedzenia ![]() ![]() Lowczyni - super fryzura! I ja się teraz zastanawiam czy nie wypróbować tej pani ![]() ![]()
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
chansons wiesz jak przychodzę do Sylwii na uczesanie to ja wiem jaki mniej więcej chcę kok, na jakiej wysokości, czy mająbyć wypuszczone włosy czy nie
![]() ![]()
#4343 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny piszecie o Pani Sylwii z salonu Awangarda, więc i ja się podpinam pod pozytywne opinie
![]() Pani Sylwia czesała mnie na ślub znajomych i byłam bardzo zadowolona, włosy mam cienkie, do ramion (wtedy były) ciężki z nich materiał na koka czy uczesanie, ale Pani Sylwia dała radę. Ja generalnie poszłam z jakąś swoją wizją, Pani Sylwia oceniła i powiedziała co ewentualnie by zmieniła. Efekt mnie zatysfakcjonował ![]() Na mój ślub czesałam się również w salonie Awangarda ale już nie u Pani Sylwi... wklejam fotkę upięcia ![]() Lowczyni super fryzurka ![]()
#4344 |
Raczkowanie
|
Byłam rok temu na weselu w Korbowej. Co do smaku i ilości jedzenia chyba większych zastrzeżeń nie miałam. Jednak podawanie posiłków jest tam naprawdę tragiczne. Na weselu na którym ja byłam jeszcze bardziej każdy to zauważył ponieważ kiedy czekaliśmy na obiad zespół nie grał ani nie puścił żadnej muzyki w tle. Ogólnie jak rozmawiałam z tamtą PM-ka już po to strasznie była zła o wydawanie posiłków i o klimatyzację bo też coś kombinowali i czasami nie dało się wytrzymać na sali pomimo że na dworze było dosyć chłodno. Także jeśli zaliczka jeszcze nie wpłacona warto się zastanowić moim zdaniem.
#4345 |
Zadomowienie
|
Eninko-ja tylko dałam przykład Wyborowej, bo osobiście kupiłam Pałacową za 18,60 zł(przed świętami). Jak dla mnie różnica cenowa niewielka a smakowo ogromna.W tej samej cenie będzie Bols i Wyborowa.Ale jeśli smakuje Wam De luxe to kupujcie
![]() Aga-wysłałam namiary na prv, daj znać czy doszło, w razie pytań pisz ![]()
#4346 |
Rozeznanie
|
Lowczyni bardzo ładna fryzurka
![]() A ja bym chciała chyba na wesele taką przeplatankę. Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-01-27 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, ja własnie przeglądam teksty które mają znalezc się w zaproszeniach!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, ale ciesze się, że trafiłam na to forum, i że w dodatku sa tutaj koleżanki Kielczanki ![]() Słuchajcie, mam do Was kilka pytań, może któraś z Was się orientuje i mogłaby mi odpowiedzieć, a mianowicie: Ile kosztuje prowadzenie wesela przez wodzireja Marcina Brodzińskiego? Ile wcześniej trzeba zamawiać wesele w Leśnym dworze i jakie sa tam ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Raczkowanie
|
Hejka - ale dzis zmęczona jestem po pracy ... czasem mam jej dośc
![]()
#4350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Awangardy to chyba zdecyduję się na fryzurkę tam, ale na wesele znajomych - żeby przetestować.. Nie będę ryzykować na własnym ![]()
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 ![]() 06.2011 ![]() 05.2014 ![]() Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-01-27 o 23:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.