Panny Młode Kielce - cześć IV :) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 10:11   #4321
Lowczyni
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)

Ja na każda większą imprezę czesze się u Sylwii z Awangardy, ostatnio na Sylwestra za hiszpańskiego koka zapłaciłam 100 zl, oczywiście fryzura trzymała się 2 dni, a zrobiła ją w ciągu 45 minut mimo że mam długi włosy Więc z czystym sumieniem polecam

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-01-27 o 10:22
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:07   #4322
patusia1987
Raczkowanie

Witam was,śledze was bardzo długo ale niestety jeszcze ne mogę do was dołączyć.jeszcze czekam... ale na szczęście już niedługo.
Mam do was wielkąprośbę znacie może jakiegoś dietetyka w kielcach.potrzebuje bardzo...będę bardzo wdzięczna o namiary....
patusia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:24   #4323
sunshine8408
Raczkowanie

Malutkie jesteście Wielkie ;-)

Znalazłam już foto i kamerzystę i to dzięki Wam kochane wizażanki !!!

Jestem bardzo zadowolona, jutro jadę podpisać umowę

Panowie młodzi, przystojni.., pomysłowi i efekty pracy widać jak na dłoni, gdy oglądaliśmy płyty z TŻ-em byliśmy pod wielkim wrażeniem, i cena jak za usługę przystępna- Studio SpaceMark

Aha jeszcze Wam się pochwalę, dzisiaj z kolei jadę po moją Suknię i jestem strasznie podekscytowana, ponieważ po tylu poszukiwaniach znalazłam już tą jedyną

Pozdrawiam
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:35   #4324
grka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunshine8408 Pokaż wiadomość
Malutkie jesteście Wielkie ;-)

Znalazłam już foto i kamerzystę i to dzięki Wam kochane wizażanki !!!

Jestem bardzo zadowolona, jutro jadę podpisać umowę

Panowie młodzi, przystojni.., pomysłowi i efekty pracy widać jak na dłoni, gdy oglądaliśmy płyty z TŻ-em byliśmy pod wielkim wrażeniem, i cena jak za usługę przystępna- Studio SpaceMark

Aha jeszcze Wam się pochwalę, dzisiaj z kolei jadę po moją Suknię i jestem strasznie podekscytowana, ponieważ po tylu poszukiwaniach znalazłam już tą jedyną
No to moje wielkie gratulacje!!!!! Po zakupie sukienki zawsze odczuwa się wielką ulgę
Pozdrawiam
grka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:35   #4325
milam
Raczkowanie

sunshine pochwal się suknią
Stary 2010-01-27, 11:57   #4326
eninka84
Zadomowienie

Ja dzis jadę porozglądać się za wódką
To co już załatwione:

Wesele: Zajaz Eliot
Foto: Zimmer
Kamera: Media vision
DJ: Karol Kozłowski
Kosciół: O. Franciszkanie ul. Warszawska
Fryzjer: Gosia K.
Makijaż: Agnieszka W.
Samochód: 2 samochody Jeden biały,drugi czarny

To co jeszcze przed nami:
Wódka
Buty
biżuteria
gajerek Pana Młodego
Kwiaty
Kursy przedmałżeński itp...

Wszystko zgramy dokładnie 15 Maja 2010 o godzinie 17
eninka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:44   #4327
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Witam wszystkie kieleckie Panny Młode

Od jakiegoś czasu czytam ten wątek, lecz do tej pory się nie udzielałam, jednak z niektórych waszych rad z miłą chęcią skorzystałam. My ślubujemy 26 czerwca 2010. Najważniejsze rzeczy, a więc sale, kościół, fotografa, kamerzyste i zespół mamy już zarezerwowane od dłużezego czasu.

Mimo, że do ślubu trochę czasu jeszcze pozostało, to ciągle mam wrażenie, że tak dużo jeszcze tego jest do załatwienia Czy Wy też tak macie??

Orientujecie się może na ile wcześniej należy zamówić tort, np u Braci Janusz??

Pozdrawiam wszystkie Panny Młode zarówno tegoroczne jak i te, które przygotowania mają jeszcze przed sobą
DamiankaKamilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 14:54   #4328
srubka87
Zadomowienie

My już po konsumpcji ciast z cukierni Lazur. Jak na nasze gusta ciasta są średnie. Cena to 17 zł za kilogram obojętnie którego ciasta. Ciasta w ogóle nie przybrane, choć na wesela ponoć przybierają. Wszystkim smakowało co innego, ale gólne wrażenie na 3+/4-, choć nie jedliśmy z innych cukierni(zawsze jemy domowe ciasta), dlatego może się okazać że jak zjemy skądś indziej to zmienimy zdanie(mając już porównanie). Tort od 32 zł za kg i...niestety jest on przywożony rano z ciastami dlatego jeśli chcecie stamtąd tort to musicie mieć go dzień przechować przez caaały dzień. Z tego względu my zamawiamy tort u Braci Janusz, wyjdzie 100 zł drożej, ale na pewno smaczniej(słyną ze swoich tortów) i przywiozą nam na daną godzinę.

Ja się czesze u Ani Świebody i jestem baaardzo zadowolona, ma rękę i oko

Eninko-przy wyborze wódki sugerujcie się waszymi gustami a nie ceną, bo tak naprawdę to przy 80 butelkach, różnica, np. z Wyborową to 160 zł, jak dla mnie niewiele. Ale tak jak napisała Scio-to kwestia gustu i upodobań.

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-01-27 o 14:55
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 15:47   #4329
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasasaPATIsasasa Pokaż wiadomość
Kochana, co do bezramiączkowego stanika to... jaki masz biuscik? Bo ja mam spory i Pani w salonie w ktorym kupowalam suknie radzila zebym chodzila z ramiaczkami bo bez nich biust opada i nieladnie to w sukni wyglada. Natomiast w dniu slubu moja kiecusia nie miala zadnych ramiaczek a i tak nic nie opadalo, lezxelo jak ulal, fiu fiu, szkoda ze to juz za mna, ehhhh...
Ja mam rozmiar 70 FF lub 70 G.
Więc sporo jest
Byłam dzisiaj i przymierzałam kilka różnych sukienek. Biustonosz stabilnie leży bo to specjalny model do noszenia bez ramiączek.
Ale podtrzymać przy wiązaniu trzeba bo lepij się układa sukienka to fakt
Ale w jednym salonie pani powiedziała że biustonosz będzie w sukni ale mimo to mam kupić sobie tani jakiś i oni mi go doszyją do sukienki ?
Robiłyście tak?
Co do ramiączek to u mnie chyba będą, podtrzymają i dlatego że ładnie odbija biały od mojej cery i rozświetla - przynajmniej tak mi mówili

I dalej nie mogę się zdecydować na sukienkę!
Miała któraś z was z muślinu? Podobno każdą fałdkę widać jeśli coś się zawinie??

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:03   #4330
frogutka
Zadomowienie

Kasia1429 zaniepokoiła mnie Twoja opinia o jedzeniu w Korbowej naprawdę jest takie słabe???
Lokal zarezerwowany dopiero wstępnie, jeszcze kaska nie wyłożona.
Napisz coś więcej proszę.

eninka84 fotograf jest the best robił zdjęcia u mojej znajomej, bardzo miły, fachowy i co najważniejsze widać że zdjęcia to jego pasja

sunshine8408 SpaceMark bardzo dobry wybór, młodzi ludzie z ciekawymi pomysłami
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:29   #4331
marysia_258
Zadomowienie

Witam Was
Weszłam na wątek żeby zobaczyć co się tu dzieje i czy odzywają sę jeszcze dziewczyny z czasów kiedy brałam ślub. Ku mojemu wielkiemu i miłemu zaskoczeniu nadal bardzo aktywna jest Kalex Pamiętasz mnie jeszcze???
Widzę ze parę dziewczyn będzie miało wesele w Eliocie Ja tam się bawiłam na swoim ślubie w 2008r. Pwiem Wam, że sala jest bardzo ładna (same zresztą widziałyście) jedzenie pyszne i pięknie podane.
Jednie od czego mogę Was ostrzec to właścicielka i obsługa
Właścicielka na początku jest kochana, o wszystko się pyta na wszystko się zgadza. A później??? Zmienia się w godzille Na weselu przyszła o 5 rano, kazała orkiestrze sie zwijać bo podobno było za głośno i przeszkadzało to innym gościom hotelowym. A najlepsze było to, że po weselu kazała zabrać wszystkie śmieci czyli byteki po alkoholu, kartony po sokach butekli po napojach. My nie byliśmy na to przygotowani nie mieliśmy worków ani nic. worki dała, ale polizyła 1zł za sztukę!!!!!!!!!!!!!
Obsług dla odmiany ruszałą się jak mucha w smole, nie można było się doprosić o zmianę talerzyków, my jako młodzi obiad dostawaliśmy hmmm jak leciało, czasem nawet na końcu. Nie wiem może przez dwa lata się tam coś zmieniło. Mam nadzieję , że Was za bardzo nie nastraszyłam. Mimo tych niedoskonałości i tak zrobiła bym tam jeszcze raz wesele bo bardzo mi się podobało.

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 16:35   #4332
eninka84
Zadomowienie

Jestem po obcenach wódek
i tak:
Wyborowa ok 21 zł wszedzie
Żołądkowa: najtaniej w L'eclerku-17.99
Soplica: najtaniej w Biedronce - 17.45, ale boje sie tam kupować...coś kurcze chyba za tanio...gdzie indziej ceny ok 20 zł

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
My już po konsumpcji ciast z cukierni Lazur. Jak na nasze gusta ciasta są średnie. Cena to 17 zł za kilogram obojętnie którego ciasta. Ciasta w ogóle nie przybrane, choć na wesela ponoć przybierają. Wszystkim smakowało co innego, ale gólne wrażenie na 3+/4-, choć nie jedliśmy z innych cukierni(zawsze jemy domowe ciasta), dlatego może się okazać że jak zjemy skądś indziej to zmienimy zdanie(mając już porównanie). Tort od 32 zł za kg i...niestety jest on przywożony rano z ciastami dlatego jeśli chcecie stamtąd tort to musicie mieć go dzień przechować przez caaały dzień. Z tego względu my zamawiamy tort u Braci Janusz, wyjdzie 100 zł drożej, ale na pewno smaczniej(słyną ze swoich tortów) i przywiozą nam na daną godzinę.

Ja się czesze u Ani Świebody i jestem baaardzo zadowolona, ma rękę i oko

Eninko-przy wyborze wódki sugerujcie się waszymi gustami a nie ceną, bo tak naprawdę to przy 80 butelkach, różnica, np. z Wyborową to 160 zł, jak dla mnie niewiele. Ale tak jak napisała Scio-to kwestia gustu i upodobań.
Co do tortu...ja zamawiam u Braci Janusz, musze się tam wybrac bo nie wiem ile wczesniej trzeba. Ciasta w Eliocie mam w cenie od osoby.
Co do wódki, jeju strasznie nie lubie wyborowej!!! Nawet Pani w sklepie mówiła zeta wodka kiedys była dobra, teraz sie pogorszyła.

Edytowane przez eninka84
Czas edycji: 2010-01-27 o 16:36
Stary 2010-01-27, 16:44   #4333
aga_09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Kochane czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego męskiego fryzjera? Mój Tż obcina się klasycznie, a więc góra dłużej(nożyczkami), a boki maszynką...ale do ślubu chciałby mieć jakąś "fryzurkę" dlatego też warto byłoby ją zobaczyć wcześniej czy mu odpowiada, ale nie bardzo wiemy gdzie się udać. Mamy świetnego fryzjera ale On specjalizuje się w tej klasycznej modzie męskiej
srubka 87 a czy ja mogłabym prosić o namiary lub nazwe salonu tego frzyjera od "fryzur klasycznych", bo mój TŻ wlaśnie tak się obcina,ale nie ma stałego i zazwyczaj coś jest nie tak z ta jego fryzurą ;/
Z góry dziękuje
aga_09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 16:47   #4334
Lowczyni
Zakorzenienie

Tak pisałyśmy o fryzurach więc ja wklejam swoją którą miała na jakimś weselu w 2008 r, robota oczywiście Sylwii z Awangardy. Fryzura trzymała się 2 dni. Mam nadzieję komuś pomogę się zdecydować na fryzjerkę i może fryzurę Sorki za jakoś zdjęc ale były robione telefonem.
Stary 2010-01-27, 17:17   #4335
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Tak pisałyśmy o fryzurach więc ja wklejam swoją którą miała na jakimś weselu w 2008 r, robota oczywiście Sylwii z Awangardy. Fryzura trzymała się 2 dni. Mam nadzieję komuś pomogę się zdecydować na fryzjerkę i może fryzurę Sorki za jakoś zdjęc ale były robione telefonem.
W poprzednich wątkach kilka dziewczyn polecało p. Sylwię i nawet się nad nią zastanawiałam. A teraz Ci powiem Łowczyni, że dzięki Twoim zdjęciom chyba się umówię z tą panią. Akurat w kwietniu będę miała wesele, to sobie jakąś fryzurkę próbną bym zrobiła. Faktycznie ślicznie ułożone są te włoski.

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:19   #4336
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia1987 Pokaż wiadomość
Witam was,śledze was bardzo długo ale niestety jeszcze ne mogę do was dołączyć.jeszcze czekam... ale na szczęście już niedługo.
Mam do was wielkąprośbę znacie może jakiegoś dietetyka w kielcach.potrzebuje bardzo...będę bardzo wdzięczna o namiary....
Hej jesli chcesz to moge ci przesłac namairy na dobrego dietetyka, bo sama do niej chodziałam i z efektów jestem zadowolan.
Pozdrawiam

Witam równiez nowe PM widze ze nas powoli tu przybywa.
Ja mecze sie jeszcze z ta straszna sesja i powiem wam ze mam juz dosc dobrze ze to juz ostatni rok.
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:31   #4337
elusia20
Raczkowanie

GG do elusia20

Witam Was, dzisiaj znalazłam na Paderewskiego 32 nowy sklep z Butami ślubnymi i nie tylko z tym że miałam pecha i było zamknięte nazywa się Ivona i jest między masarnią a fotografem na przeciwko jest przystanek i apteka
elusia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:35   #4338
grka
Raczkowanie

eninka84 u braci Janusz trzeba zamówić tort 3 miesiące wcześniej
grka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 17:41   #4339
eninka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grka Pokaż wiadomość
eninka84 u braci Janusz trzeba zamówić tort 3 miesiące wcześniej
ojeju, dziękuję ze mi powiedziałaś, czyli juz musze sie zdecydowac!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 18:24   #4340
wiewi
Raczkowanie

Meana1 rezerwowałam przez biuro podróży na Paderewskiego

co do sklepu z butami ślubnymi to pewnie chodziło ci o salon sukni ślubnych Ivon
Stary 2010-01-27, 19:15   #4341
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Witam Was
Weszłam na wątek żeby zobaczyć co się tu dzieje i czy odzywają sę jeszcze dziewczyny z czasów kiedy brałam ślub. Ku mojemu wielkiemu i miłemu zaskoczeniu nadal bardzo aktywna jest Kalex Pamiętasz mnie jeszcze???
Widzę ze parę dziewczyn będzie miało wesele w Eliocie Ja tam się bawiłam na swoim ślubie w 2008r. Pwiem Wam, że sala jest bardzo ładna (same zresztą widziałyście) jedzenie pyszne i pięknie podane.
Jednie od czego mogę Was ostrzec to właścicielka i obsługa
Właścicielka na początku jest kochana, o wszystko się pyta na wszystko się zgadza. A później??? Zmienia się w godzille Na weselu przyszła o 5 rano, kazała orkiestrze sie zwijać bo podobno było za głośno i przeszkadzało to innym gościom hotelowym. A najlepsze było to, że po weselu kazała zabrać wszystkie śmieci czyli byteki po alkoholu, kartony po sokach butekli po napojach. My nie byliśmy na to przygotowani nie mieliśmy worków ani nic. worki dała, ale polizyła 1zł za sztukę!!!!!!!!!!!!!
Obsług dla odmiany ruszałą się jak mucha w smole, nie można było się doprosić o zmianę talerzyków, my jako młodzi obiad dostawaliśmy hmmm jak leciało, czasem nawet na końcu. Nie wiem może przez dwa lata się tam coś zmieniło. Mam nadzieję , że Was za bardzo nie nastraszyłam. Mimo tych niedoskonałości i tak zrobiła bym tam jeszcze raz wesele bo bardzo mi się podobało.

Bardzo Ci dziękuję za opinię!!!! ja wlaśnie dużo negatywnych opinii czytałam na różnych forach i trochę się boję tej właścicielki! Cieszę się natomiast z opinii nt jedzenia Ciekawa jestem czy jest go dużo? można się najeść (ja pewnie nic nie przełknę, ale nie chciałabym żeby goście marudzili..) A z właścicielką jakoś sobie poradzę

Lowczyni - super fryzura! I ja się teraz zastanawiam czy nie wypróbować tej pani Ale trochę się boję - pierwsze czesanie i od razu na cywilny... Ciekawa jestem czy ona potrafi doradzić? bo ja jestem z tych niezdecydowanych, nigdy nie wiem czego chcę ( w salonie oczywiscie)
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:38   #4342
Lowczyni
Zakorzenienie

chansons wiesz jak przychodzę do Sylwii na uczesanie to ja wiem jaki mniej więcej chcę kok, na jakiej wysokości, czy mająbyć wypuszczone włosy czy nie Ale sądzę że potrafi też doradzić. Zawsze warto poszukać sobie fryzury na necie, wydrukować zdjęcie i jej pokazać jaki styl nas interesuje. Ona w salonie też ma dużo zdjęć fryzur, jest w czym wybrać jakby co
Stary 2010-01-27, 19:56   #4343
aniaaa84
Zadomowienie

Dziewczyny piszecie o Pani Sylwii z salonu Awangarda, więc i ja się podpinam pod pozytywne opinie
Pani Sylwia czesała mnie na ślub znajomych i byłam bardzo zadowolona, włosy mam cienkie, do ramion (wtedy były) ciężki z nich materiał na koka czy uczesanie, ale Pani Sylwia dała radę. Ja generalnie poszłam z jakąś swoją wizją, Pani Sylwia oceniła i powiedziała co ewentualnie by zmieniła. Efekt mnie zatysfakcjonował
Na mój ślub czesałam się również w salonie Awangarda ale już nie u Pani Sylwi...
wklejam fotkę upięcia

Lowczyni super fryzurka
Stary 2010-01-27, 20:38   #4344
agulack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Kasia1429 zaniepokoiła mnie Twoja opinia o jedzeniu w Korbowej naprawdę jest takie słabe???
Lokal zarezerwowany dopiero wstępnie, jeszcze kaska nie wyłożona.
Napisz coś więcej proszę.
Byłam rok temu na weselu w Korbowej. Co do smaku i ilości jedzenia chyba większych zastrzeżeń nie miałam. Jednak podawanie posiłków jest tam naprawdę tragiczne. Na weselu na którym ja byłam jeszcze bardziej każdy to zauważył ponieważ kiedy czekaliśmy na obiad zespół nie grał ani nie puścił żadnej muzyki w tle. Ogólnie jak rozmawiałam z tamtą PM-ka już po to strasznie była zła o wydawanie posiłków i o klimatyzację bo też coś kombinowali i czasami nie dało się wytrzymać na sali pomimo że na dworze było dosyć chłodno. Także jeśli zaliczka jeszcze nie wpłacona warto się zastanowić moim zdaniem.

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:01   #4345
srubka87
Zadomowienie

Eninko-ja tylko dałam przykład Wyborowej, bo osobiście kupiłam Pałacową za 18,60 zł(przed świętami). Jak dla mnie różnica cenowa niewielka a smakowo ogromna.W tej samej cenie będzie Bols i Wyborowa.Ale jeśli smakuje Wam De luxe to kupujcie
Aga-wysłałam namiary na prv, daj znać czy doszło, w razie pytań pisz
Stary 2010-01-27, 21:54   #4346
Meana1
Rozeznanie

Lowczyni bardzo ładna fryzurka

A ja bym chciała chyba na wesele taką przeplatankę.

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-01-27 o 21:57
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:20   #4347
eninka84
Zadomowienie

Dziewczynki, ja własnie przeglądam teksty które mają znalezc się w zaproszeniach! Ale niezły ubaw Stawiam chyba na pełen luz w tym temacie i dobrą zabawę
Stary 2010-01-27, 22:59   #4348
tusiulka
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, ale ciesze się, że trafiłam na to forum, i że w dodatku sa tutaj koleżanki Kielczanki
Słuchajcie, mam do Was kilka pytań, może któraś z Was się orientuje i mogłaby mi odpowiedzieć, a mianowicie:
Ile kosztuje prowadzenie wesela przez wodzireja Marcina Brodzińskiego?
Ile wcześniej trzeba zamawiać wesele w Leśnym dworze i jakie sa tam ceny?
tusiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:19   #4349
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Hejka - ale dzis zmęczona jestem po pracy ... czasem mam jej dośc Mam pytanko do dziewczyn które maja wesele w Sosnowym Dworku- czy wynajmując tam pokoje istnieje możliwosc tzw. dostawki ?? Jeśli tak to jaki jest koszt ? Aha i jaka jest cena na 2011 ?? Bo ja jestem jeszcze przez rozmową i obejrzeniem właśnie Sosnowego Dworku i Bohemy - chociaż w obu mam rezerwacje telefoniczna .

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:32   #4350
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tusiulka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Jestem tutaj nowa, ale ciesze się, że trafiłam na to forum, i że w dodatku sa tutaj koleżanki Kielczanki
Słuchajcie, mam do Was kilka pytań, może któraś z Was się orientuje i mogłaby mi odpowiedzieć, a mianowicie:
Ile kosztuje prowadzenie wesela przez wodzireja Marcina Brodzińskiego?
Ile wcześniej trzeba zamawiać wesele w Leśnym dworze i jakie sa tam ceny?
leśny dwór trzeba zamawiać duużo wcześniej - ja byłam we wrześniu 2009 z terminów na 2011 pani zaproponowała mi tylko kwiecień. Cenowo też sporo, bo usłyszałam 170 zł/os. a w tej cenie (o ile dobrze pamiętam był tylko obiad)

A co do Awangardy to chyba zdecyduję się na fryzurkę tam, ale na wesele znajomych - żeby przetestować.. Nie będę ryzykować na własnym
06.2011
05.2014

Edytowane przez chansons
Czas edycji: 2010-01-27 o 23:34
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości