Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część II . - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 23:14   #31
Sweetgirl234
Raczkowanie

Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część II .

effectt
zgadza się ta zima mnie dobija ;(
Sweetgirl234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:16   #32
effectt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
Wlasnie dziwilo mnie to ze Voe uzywa true match bo moim zdaniem to dosc ciezki podklad a ona ma ta buzie taka delikatna nawet jak sie pomaluje, jak ja go nalozylam to zrobil mi naprawde duza maske.
Czyli mówisz, że jest kryjący? Czy jak piszesz, że zrobił Ci maskę to wcale nie tak dobrze?

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:16   #33
2016100512001
Konto usunięte

Jak dla mnie najlepszy balsam rozświetlający to ten z Dove

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...jacy-skore.htm

Efekt śliczny i zapach smaczny

Edytowane przez 2016100512001
Czas edycji: 2010-01-27 o 23:17 Powód: literówki
2016100512001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:19   #34
ckin2u
Zakorzenienie

No jest kryjacy, ale sa podklady kreyjace ktore wygladaja wmiare naturalnie, a ten wlazil w pory, w zmarszczki mimiczne (ktorych nie mam jakos mega duzo - a jednak je uwidocznil) ale jak widac kazdemu pasuje co innego, Voe ma sliczna ta buzie po tym podkladzie, a ja mialam okropna.
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:20   #35
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Ja leczylam paznokcie po zelach odzywka z Avonu, wzmacniajaca, taka przezroczysta, ona wsiaka w paznokcie, a nie jest w formie lakieru. Mi super zregenerowala paznokcie
i pamietam ze lykalam tez skrzyp, i chyba znowu zaczne to robic
Mi się znowu zaczęły rozdwajać
Przed chwilą obcięłam na zero i wmasowałam kapsułki A+E i na to rękawiczki.
Do tego piję drożdże i pokrzywę.
Stary 2010-01-27, 23:24   #36
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Cytat:
Jesli chodzi o balsam to polecam ten o ktorym juz pisalam - z yves rocher on tez niby brazuje ale raczej delikatnie wyrownuje koloryt ale jesli chodzi o nawilzanie i rozswietlanie - spisuje sie bardzo dobrze

Wlasnie dziwilo mnie to ze Voe uzywa true match bo moim zdaniem to dosc ciezki podklad a ona ma ta buzie taka delikatna nawet jak sie pomaluje, jak ja go nalozylam to zrobil mi naprawde duza maske.
Może zły kolorek dobrałaś-jeśli się odznaczał to mógł wyglądac jak maskaZ tym jest zawsze problem niestety.A co do Voe - wydaje mi się,ze gdyby jej się przypatrzec z bliska i na żywo (nie przez mój monitor i obiektyw jej kamery :P ) to na pewno jakąś tapetkę,nawet minimalną byłoby widaćCo nie zminia faktu, że gdybym ja miała taka paszczęcję to bym się nie malowała

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kakulinka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie najlepszy balsam rozświetlający to ten z Dove

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...jacy-skore.htm

Efekt śliczny i zapach smaczny
O fakt, ten tez jest b.dobry! Miałam co prawda taka malusią buteleczkę dołączoną chyba do czasopisna,ale efekt fajny,z tym,ze już nie brązuje o ile mnie pamięć nie myli
Dove'y ogólnie są b. dobre
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 23:27   #37
judkaaa
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny! Jesteście niezastąpione, wszystko sobie skrzętnie zapisałam i na pewno wcielę w życie :P
Może zapoluję na ten Rimmela.
Stary 2010-01-27, 23:37   #38
effectt
Zadomowienie

Kuuurczę ... już sama nie wiem. Chyba jednak kupię ten Inglota. Zrobiłam sobie małą listę kosmetyków, które chciałabym kupić:

1. Gehwol Med, Lipidro-Creme. Krem silnie nawilżający do suchych i wrażliwych stóp.
2. Inglot, YSM, Cream Foundation-podkład.
3. My Secret, Loose Powder.

Przydałby się jeszcze jakiś fajny lakier do paznokci Tak, żeby machnąć je jednym kolorkiem i żeby wyglądały w miarę schludnie.

Narazie daję sobie spokój z ciuchami. Postawiłam na kosmetyki!

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:25   #39
Przezlosliwa
Zakorzenienie

GG do Przezlosliwa

Co do odżywek do paznokci, również polecam wchłaniającą się, ale z INGLOTA. Właściwie można ją w kółko nakładać (siedząc np. na wizażu ). Ja w 3 tygodnie zużyłam całe opakowanie i podleczyło mi pazurki tak bardzo, że przed założeniem tipsów nie miałam tak mocnych jak w tym momencie. Polecam
W nazwie ma słowo Bond, a jej cechą charakerystyczną jest to, że się wchłania i nie zostaje na płytce.

Agencja Interaktywna Poznań

21.02.11 - start

"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"

Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
Przezlosliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 07:24   #40
ckin2u
Zakorzenienie

Hm mozliwe ze mialam zle dobrany odcien i to dlatego, zwlaszcza ze to byla probka a jak wiadomo tam jest jeden 'uniwersalny' kolor i trudno zeby akurat mnie pasowal idealnie. Wiec moze nie powinnam go tak od razu skreslac .

Z tym dobraniem koloru to tez jest sztuka, jak na razie udalo mi sie dobrac jeden kolor podkladu idealnie i fakt.. kocham buzie po tym podkladzie, i nie wiem wlasnie czy to dlatego bo on jest taki dobry czy dlatego ze ten kolor mi tak dobrze odpowiada.
Stary 2010-01-28, 07:48   #41
Nefrytka
Rozeznanie

Subskrypcja: włączona. A teraz uciekam do szkoły.
Nefrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 08:02   #42
Maamba
Raczkowanie

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:45
Maamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 08:06   #43
ckin2u
Zakorzenienie

ale na glupich filmikach tez ma taka idealna cere, zgadzam sie ze na zywo pewnie wyglada inaczej ale i tak ma b. ladna ta buzie, slodka
Stary 2010-01-28, 08:52   #44
ReservedMusic
Raczkowanie

ale mnie dziewczyny zaskoczylyscie. :P wchodze dzis a tu juz nowy temat zalozony.

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Narazie daję sobie spokój z ciuchami. Postawiłam na kosmetyki!
tak jak i ja musze 'wydrzec' te stare ciuchy, ktore mi sie juz znudzily i wtedy zaopatrzec sie w nowe. :P mam ich nawet duzo, kupie nastepne i bede chodzic tylko w nich.

Cytat:
Napisane przez Maamba Pokaż wiadomość
Co do Voe - na zdjęciach co prawda nie widać, ale wydaje mi się że ta tapeta jest widoczna na żywo.
W ogóle nie przepadam za Voe, wiem że teraz jest ten bum na jej urodę, ale moim zdaniem przypomina trochę moje lalki Barbie z lat dziecięcych, chociaż tej urody odmówić jej nie można to mimo wszystko coś mi nie gra
dokladnie. wydaje mi sie, ze w rzeczywistosci tapete by bylo widac. w sumie ogladam jej bloga bo czasem ma ladne zestawy, i te dlugie wlosy . Ale potwierdzam, ze coraz bardziej zaczyna mi przypominac lalke barbie, choc urode ma
ReservedMusic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 09:31   #45
Moni_sss91
Zadomowienie

ReservedMusic na zakupowym widziałam bluzę z zipami, którą kupiłaś na all. Jak dotrze do Ciebie to możesz napisać ile masz wzrostu i dokąd Ci sięga? no i jaki rozmiarek brałaś? śliczna jest, prosta, ale ładna.
ogólnie mam wizję zestawu z tą bluzą ale boję się kupić, bo mi wszystkie takie rzeczy ledwo tyłek zakrywają

wróciłam do żywych, jakby ktoś się pytał

Moni_sss91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:12   #46
Minia78
Raczkowanie

Jeśli chodzi o odżywki do paznokci to przetestowałam całe mnóstwo. Poza bombą witaminową, która coś tam zdziałała, wszystkie pozostałe były do niczego. Kiedyś rozmawiałam na ten temat z manikiurzystką i on twierdziła, ze te wszystkie odżywki w formie lakieru są niewiele warte. Poleciła mi smarowanie paznokci oliwką, taką jak te z all

http://allegro.pl/item889643261_m_w_...ml_nowosc.html

Niestety żeby osiągnąć zadowalające efekty trzeba jej używać bardzo często, mnie zaleciła nawet 20x dziennie. Wiem, że to trudne ale skórki i paznokcie wyglądają super, są nawilżone i błyszczące. Ja noszę tą oliwkę cały czas w torebce, druga butelka stoi w łazience. Używam może nie 20x ale za każdym razem kiedy sobie przypomnę. W pracy stoi na biurku, w autobusie w drodzę do pracy i z pracy tez używam (teraz przy tych mrozach oczywiście zrobiłam przerwę).
Minia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:15   #47
Nonah
Zakorzenienie

Cytat:
Hm mozliwe ze mialam zle dobrany odcien i to dlatego, zwlaszcza ze to byla probka a jak wiadomo tam jest jeden 'uniwersalny' kolor i trudno zeby akurat mnie pasowal idealnie. Wiec moze nie powinnam go tak od razu skreslac .

Z tym dobraniem koloru to tez jest sztuka, jak na razie udalo mi sie dobrac jeden kolor podkladu idealnie i fakt.. kocham buzie po tym podkladzie, i nie wiem wlasnie czy to dlatego bo on jest taki dobry czy dlatego ze ten kolor mi tak dobrze odpowiada.
Zawsze gdy ja znajdę idealny odcień podkładu (a mam bardzo jasną karnację), jest on wycofywany z produkcji
Stary 2010-01-28, 10:15   #48
2016100512001
Konto usunięte

Cytat:
Co do Voe - na zdjęciach co prawda nie widać, ale wydaje mi się że ta tapeta jest widoczna na żywo.
W ogóle nie przepadam za Voe, wiem że teraz jest ten bum na jej urodę, ale moim zdaniem przypomina trochę moje lalki Barbie z lat dziecięcych, chociaż tej urody odmówić jej nie można to mimo wszystko coś mi nie gra
Ja też nie widze w niej nic takiego ach, och....! Młoda laska bez problematycznej cery z tona podkładu. Mnie nawet jej uroda nie przekonuje, troche sie robi na tak zwaną starą-maleńką!
Za to uwielbiam blog Marianny, podobają mi sie jej ciuchy i jest wzorem do naśladowania, Voe może nie chce naśladowac bo jest sporo młodsza.

Nigdzie nie mogłam kupić tego pudru mineralnego, nie ma w hurtowniach i Pani w sklepie obiecała mi go ściągnąć i jak będzie zadzwonić i czekam i już sie doczekac nie moge
Natomiast kupiłam żel do twarzy ze Avene, ten co mi nie chcieli nigdzie dać jego próbki, bałam sie że moze uczylić , lub sciągac skóre bo on jest do tłustej a ja mam suchą i jestem pozytywnie zaskoczona. Twarz jest oczyszczona, gładziutka, nie szczypie w oczy, zmywa makijaż i NIE WYSUSZA!! Moge na noc kemu nie nałożyć i skóra jest super. Dawno sie z żadnego kosmetyku tak nie cieszyłam...

A teraz zmykam pisac o maszynach budowlanych bo dziś ostatni termin żeby to oddać.
2016100512001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:25   #49
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez kakulinka Pokaż wiadomość
Ja też nie widze w niej nic takiego ach, och....! Młoda laska bez problematycznej cery z tona podkładu. Mnie nawet jej uroda nie przekonuje, troche sie robi na tak zwaną starą-maleńką!
Za to uwielbiam blog Marianny, podobają mi sie jej ciuchy i jest wzorem do naśladowania, Voe może nie chce naśladowac bo jest sporo młodsza.

Nigdzie nie mogłam kupić tego pudru mineralnego, nie ma w hurtowniach i Pani w sklepie obiecała mi go ściągnąć i jak będzie zadzwonić i czekam i już sie doczekac nie moge
Natomiast kupiłam żel do twarzy ze Avene, ten co mi nie chcieli nigdzie dać jego próbki, bałam sie że moze uczylić , lub sciągac skóre bo on jest do tłustej a ja mam suchą i jestem pozytywnie zaskoczona. Twarz jest oczyszczona, gładziutka, nie szczypie w oczy, zmywa makijaż i NIE WYSUSZA!! Moge na noc kemu nie nałożyć i skóra jest super. Dawno sie z żadnego kosmetyku tak nie cieszyłam...

A teraz zmykam pisac o maszynach budowlanych bo dziś ostatni termin żeby to oddać.
Też kupiłam wczoraj ten żel bo mi sę effaclar skończył a olejek myjącu z BU mnie chyba zapchał

2część już

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 10:27   #50
Nonah
Zakorzenienie

Fotki
Stary 2010-01-28, 11:08   #51
Maamba
Raczkowanie

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:44
Stary 2010-01-28, 11:11   #52
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

witam wszystkie świeżynki w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Pisałam w 1szej części o odżywce Rimmela Nail Rescue 2 Week Treatment. Moim zdaniem bardzo dobra i polecana. Tylko, że trudno ją dostać (Wizażanki ją wykupują )
Również polecam

Dziewczyny kogo polecacie do oglądania na Youtubie ? bo tak się wciągnełam w oglądanie i szukam jakiś nowych twarzy
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 11:38   #53
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Minia78 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o odżywki do paznokci to przetestowałam całe mnóstwo. Poza bombą witaminową, która coś tam zdziałała, wszystkie pozostałe były do niczego. Kiedyś rozmawiałam na ten temat z manikiurzystką i on twierdziła, ze te wszystkie odżywki w formie lakieru są niewiele warte. Poleciła mi smarowanie paznokci oliwką, taką jak te z all

http://allegro.pl/item889643261_m_w_...ml_nowosc.html

Niestety żeby osiągnąć zadowalające efekty trzeba jej używać bardzo często, mnie zaleciła nawet 20x dziennie. Wiem, że to trudne ale skórki i paznokcie wyglądają super, są nawilżone i błyszczące. Ja noszę tą oliwkę cały czas w torebce, druga butelka stoi w łazience. Używam może nie 20x ale za każdym razem kiedy sobie przypomnę. W pracy stoi na biurku, w autobusie w drodzę do pracy i z pracy tez używam (teraz przy tych mrozach oczywiście zrobiłam przerwę).
kusisz , kusisz ... szczególnie, że ja mam właśnie problem ze skórkami mam suche a dodatkowo jeszcze je obgryzam krem do rąk nic nie pomaga ...

Stary 2010-01-28, 11:44   #54
wiefiulecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
witam wszystkie świeżynki w nowym wątku

Również polecam

Dziewczyny kogo polecacie do oglądania na Youtubie ? bo tak się wciągnełam w oglądanie i szukam jakiś nowych twarzy
Ja polecam z całego serca filmiki SZUSZ jest polką, bardzo sympatyczna, zabawna, itd.
YouTube - Kanał użytkownika szusz1313
Z zagranicznych polecam:
YouTube - Kanał użytkownika MakeupByTiffanyD
YouTube - Kanał użytkownika MakeupGeekTV
YouTube - Kim Kardashian inspired Make-up Tutorial - ta kobietka bardzo fajne makijaże robi

Cytat:
Tak, Vanilla. Moja bratowa używa, ja też kiedyś - BARDZO dobry podkład. Dobrze kryje, wystarczy niewielka ilość, a potem nie trzeba stosować już pudru etc. Ja jednak używam podkładu Lirene City Matt - taka lżejsza wersja True Match'a chociaż nie powiem żeby True Match był jakimś wybitnie ciężkim podkładem. Mimo wszystko jestem wierna Lirene i temu cudownemu zapachowi

Aj tam, pewnie przesadzasz ! Założę się że są bardzo ładne

Ojj Sweet, zdrowia więc
Ja używałam balsamu z Tesco - rozświetlający jest, ale ma mnóstwo drobinek więc nie nadaje się na codzień, mimo wszystko ma piękny zapach więc polecam
A z nawilżających - 4 Pory Roku - balsam różany, Farmona Tutti Frutti

Na zdjęciach kochana, na zdjęciach

Są ładne, tylko ja mam swoje paznokcie, które wyglądają lepiej niż one i po prostu będę miała zniszczone paznokcie i jestem na siebie wściekła Jak się oswoję z tą myślą to wstawie zdjęcia

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 11:46   #55
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez wiefiulecka Pokaż wiadomość
Ja polecam z całego serca filmiki SZUSZ jest polką, bardzo sympatyczna, zabawna, itd.
YouTube - Kanał użytkownika szusz1313
Z zagranicznych polecam:
YouTube - Kanał użytkownika MakeupByTiffanyD
YouTube - Kanał użytkownika MakeupGeekTV
YouTube - Kim Kardashian inspired Make-up Tutorial - ta kobietka bardzo fajne makijaże robi

Są ładne, tylko ja mam swoje paznokcie, które wyglądają lepiej niż one i po prostu będę miała zniszczone paznokcie i jestem na siebie wściekła Jak się oswoję z tą myślą to wstawie zdjęcia
kurcze, nigdynikogo nie oglądałam na youtube,
w wolnej chwili popatrzę

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 12:55   #56
Maamba
Raczkowanie

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:43
Stary 2010-01-28, 13:17   #57
weronika7
Wtajemniczenie

Wow, już druga część!

judkaaa, ja używam aktualnie odżywki Miss Sporty i jestem zadowolona A jeśli chodzi o tabletki, to już nie raz polecałam Belissę- jest świetna!
Używała któraś z Was peelingu Farmony wanilia i pomarańcza? Chyba jutro go sobie kupię, opinie ma świetne
Stary 2010-01-28, 13:25   #58
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy ta informacja się na coś zda, ale np. Marina Łuczenko używa sypkiego pudru matującego Vipery, tego z puszkiem w panterkę
też go używam, do wykończenia makijażu i jestem na tak muszę kupić kolejne opakowanie, bo resztki już mi zostały. Ogólnie jest bardzo wydajny, używamy do razem z mamą codziennie i to opakowanie mam od lipca jakoś, takze ponad pół roku wychodzi

Stary 2010-01-28, 13:27   #59
Maamba
Raczkowanie

Edytowane przez Maamba
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:43
Stary 2010-01-28, 13:35   #60
weronika7
Wtajemniczenie

Maamba, zazdroszczę!!! Też uwielbiam panterkę I myślę, czy sobie nie zamówić panterkowych legginsów, ale sama nie wiem.. Niezdecydowana jestem

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości