Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 19:04   #3031
gosbaj
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
ja was podczytytuje ale jakos nie mam ochoty na pisanie od dwoch dni mam jakas chandre,zle sie czuje i fizycznie i psychicznie najlepiej caly dzien bym w lozku spedzila i nic nie robila nie wiem czy to ta koncowka ciazy tak na mnie dziala
rozumiem cie bo ja mam tak samo, nic mi sie nie chce, calymi dniami leze w salonie i nawet gadac mi sie z mezem nie chce. Ale to moze organizm sie wycisza...nie wiem ale mam tak od poniedzialku chyba. A jeszcze mnie tesciowa wkurza bo przychodzi (mieszka w tym samym bloku) pod jakims pretekstem i pyta jak sie czuje. A jak mowie ze dobrze to ona np dzis. spokojnie jutro rano odejda ci wody i spokojnie pojedziesz do szpitala a w poniedzialek bedziecie juz w domu. Az mi sie cisnienie podnosi jak ona sie tak madrzy, ze niby wie lepiej kiedy ja urodze. (bo tak podobno z nia bylo, ze przyszedl dzien terminu odeszly jej wody i urodzila) wiec ze mna MUSI BYC TAK SAMO!!!! ale staram sie nei denerwowac i nie unosic tak wiec wogole sie nie odezwalam tylko sie usmiechnelam....nawet maz sie juz wkurzyl i powiedzial jej zeby przestala tak gadac bo urodze kiedy urodze a takie gadanie tylko jest denerwujace. A tak chwalilam tesciowa to teraz mnie denerwuje. Cale szczescie ze za ok miesiac sie z tego bloku wyprowadzamy to nie bede jej codziennie widziec i sluchac jej "zlotych rad". no, to teraz ja sie pozalilam na tesciowa

Takze Bubi rozumiem twoja zlosc i ze sie zamknelas w pokoju
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:12   #3032
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Bardotka no takie rzeczy poprostu rozwalają i nie napawają optymizmem.....a potem się dziwią, że my wybieramy prywatna słuzbe zdrowia....jak ja mam sie denerwować państwowa to wolę zapłacić i przynajmniej wiedziec za co płacę, a ten cały ZUS z opieką panstwową niech idzie w cholerę.......no ja akurat staram się kontrolowac ruchy mojej córci, ale tak myślę, że jesli nic się jednak nie wydeklaruje do poniedziałku to w poniedziałek o 7.00 rano jestem na IP i nikt mnie nie wyrzuci z tamtąd chocbym nie wiem co miała zrobić, do kaloryfera się kajdankami przykuję!!!! daruję sobie to ktg w piątek nie będe tam jechała żeby odejść z kwitkiem.....poza tym nie będe sie denerwowała paniami pielęgniarkami które łaskę mi zrobią, że musze zrobić coś za co im płacą.....ech.....
Elcia ja mam to samo..... końcówka ciązy to jest masakra!!!! To czekanie jest zatrważające!!!

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Gosbaj ech.....małe pocieszenie, ale Ty przynajmniej nie mieszkasz bezpośrednio z nią..... och te teściowe!!! Same w sobie nie przeszkadzają tylko żeby jeszcze nic nie mówiły!
No cóż......kurcze czekamy dalej.....co nam zostało innego.....rzuciłabym się na męża i go zmolestowała ale się autentycznie boję już nie wiem sama co robić....po tym co pisała Patinka że miała skurcze ale nic sie nie rozkręciło to juz nie wiem co lepsze...pomagac trochę naturze, czy niech sobie sama radzi.....
Stary 2010-01-27, 19:15   #3033
Asiuulka89
Zakorzenienie

znowu tesciowe
ja mam nadzieje ze takie telefony od znajomych z pytaniem czy to juz mnie omina tym bardziej ze bardzo malo osob wie ze mam planowana CC i to tydzien przed terminem a wiekszosc do tego mysli zetermin mam na marca wiec mysle ze mam lajcik..

a ja dodalam na smaczny przepis mojego spaghetti ktorzy wszyscy chwala zawsze jak jedza u mnie i chca przepis a tam ciagle ktos mnie krytykuje tzn moj przepis najbardziej keczup przeciez to tylko przepis i nie musi chyba byc taki sam jak wszytskie spaghetiii sie wkurzam jak je czytam a zrobilam to z nudow no i teraz sie wkurzam

to sie pozalilam aaa i ddolaczam do wyczekujacych bo ja to wogole mam masakre tym bardziej ze jka to moj maz stwierdzil ze mam wielki brzuch( a to wcale nie prawda) i nie wolno mi nigdzie wychodzic wiec jestem zamknieta w domu i mi sie strasznie nudzi bo inni sie ucza i maja sesje i nikt mnie nie odwiedza

dobra nie nudze wam tu juz
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:18   #3034
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

uciekam dziewczynki do jutra buziaki
Stary 2010-01-27, 19:18   #3035
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

no to wiedze ze nie jestem sama jak kurcze przez cala ciaze mialam energii mnostwo tak teraz zero nic kompletnie
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:34   #3036
kamyil
Raczkowanie

Mmonnikka gratulacje
Ulcia jak dobrze ze juz sie rozpakowalas i doczekałaś swojej Zuzi czekamy na relacje no i oczywiscie na zdjęcia Twojego aniołka!!

gosbaj i wszystkie zakatarzone ciężaróki - jak ja mialam katar to lekarka zapisala mi roztwor soli morskiej do psikania do nosa czyli dokladnie to samo co kupujemy dla naszych maluszków i stwierdzila ze w ciazy to za bardzo nic innego nie mozna, jest jeszcze opcja z olejkami - kupuje sie w aptece taka malutka butelke i kilka kropel na chusteczke albo na poduszke na noc i dzieki temu lepiej sie oddycha (nie probowalam osobiscie bo katar szybko minal)

patinka bidulinko - przeżycia straszne!mam nadzieję że szybko będziesz na porodówce i pójdzie szybko i sprawnie i że trafisz na dużo lepszą zmianę niż tą ostatnio (może ta głupia baba pójdzie na urlop )

przyłączam sie do klubu zdołowanych - jakoś mi tak smutno ostatnio i jestem totalnie bez chęci do życia, nie chce mi się jeść, nie chce mi się chodzić, nie chce mi się gadać, ciągle tylko bym spała i ogólnie... jakaś beznadzieja

dziś byłam na egzaminie ale bez entuzjazmu - wyniki maja byc na maila do piatku wieczora ale bede zdziwiona jak zdam

umordowalam sie tylko tym egzaminem - pisalismy na auli wiec miedzy rozkladanym krzeslem i rozkladanym stolikiem ledwo się mieściłam, mała cały dzień niespokojna i tak mi sie brzuch strasznie stawial od jej nerwowych ruchow (zeby nie bylo - ja sie specjalnie nie przejmuje tymi studiami ani egzaminami i nie bylam zdenerwowana), w ogole rano przy myciu zebow tak mi zasadzila w zoladek kopa ze az zwymiotowalam (na szczescie małe nóżki miały siłę tylko herbatę wzburzyć i śniadanie sie ostalo)

ale jest i good news: nogi mniej opuchniete - jeszcze raz dzieki za Wasze dobre rady bo widze ze naprawde jest lepiej odkad je stosuje

ahhh - dzwonilam dzis do szpitala w ktorym planuje rodzic i pani potwierdzila ze porodowka rusza z dn. 1.02 więc jeśli mała raczy poczekać jeszcze te parę dni to jest szansa że będę rodziła w super warunkach z naprawdę profesjonalną obsadą

Edytowane przez kamyil
Czas edycji: 2010-01-27 o 19:37
kamyil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:36   #3037
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dobra dostałam powera i idę sprzątać do kuchni później może coś poprasuje,
przy addicted to ja strasznie leniwa jestem
bardotka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 19:42   #3038
patinka_
Zakorzenienie

dzisiaj cały dzień miałam plamienie brązowe-takie jak na samym końcu okresu, a przed chwilą byłam w kibelku i znów śluz z drobinkami krwi....Bubi miała racje, mi odchodzi czop chyba za was wszystkie...
Stary 2010-01-27, 19:58   #3039
addicted to wizaz
Zadomowienie

Asiuulka najważniejsze, że ci którzy jedli twoje spagetti to się nim zachwycali

kamyil za wyniki
za nóżki

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Dobra dostałam powera i idę sprzątać do kuchni później może coś poprasuje,
przy addicted to ja strasznie leniwa jestem
Ja tam mam dziś dzień lenia, co zresztą widać po mojej częstej obecności na wizażu
Jedyne co zrobiłam to drożdżówki i pranie, ale akurat w praniu wielkiej filozofii nie ma.
Poza tym, jak przyjdzie dziecko, to się inaczej organizuje czas - wykorzystuje się te chwile, kiedy ono śpi, żeby coś zrobić. Bo jak nie chce spać i marudzi to już ręce opadają - zwłaszcza od noszenia dlatego dziś trochę mnie wyręczyła teściowa i udało jej się uśpić malucha

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
dzisiaj cały dzień miałam plamienie brązowe-takie jak na samym końcu okresu, a przed chwilą byłam w kibelku i znów śluz z drobinkami krwi....Bubi miała racje, mi odchodzi czop chyba za was wszystkie...
na pocieszenie

A Kanci dalej nie ma
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 20:01   #3040
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
wiadomośc od Uli

"O 15:28 urodziła się Zuzia, 57 cm, 3650 g, dostała 9 punktów, bo przez zielone wody miała siną buźkę i rączki. Jest śliczna jak aniołek"

Szczęśliwej mamie gratulujemy
Serdecznie gratuluję!!!!

A Wam dziękuję za dobre słowa... przyda się ech.. normalnie aj ześwitruje.. czytam o żółtacce na necie ...wszytskich co małego rzeadziej widzą-pytam czy jest poprawa...

Zwarzyłam się dziś sama na wadze potem z małym i wyszło w pampersie, body i pajacyku 5 kgczyli śmiało mogę liczyć, że 4,7 będzie

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 20:02   #3041
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3241856&start=0

dziewczyny dziś dodały na innym forum link

siedzę i sikam ze śmiechu

wpadki dziewczyn z porodów :d
Stary 2010-01-27, 20:34   #3042
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
bidulka
Tylko się nie zamartwiaj. Na pewno wszystko jest w porządku.

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
wiadomośc od Uli

"O 15:28 urodziła się Zuzia, 57 cm, 3650 g, dostała 9 punktów, bo przez zielone wody miała siną buźkę i rączki. Jest śliczna jak aniołek"

Szczęśliwej mamie gratulujemy
Gratulacje

---------------------

a ja właśnie wróciłam od lekarza.
Jutro jadę do szpitala rano. Okropnie mi się nie chce
Lekarz mówił że wszystko w porządku, ale chce mnie dokładniej przebadać w szpitalu i żebym została na kilka dni

Powiedziałam mu że ostatnio się przestraszyłam bo kilka razy w nocy się mokra obudziłam i czy można sprawdzić czy z wodami wszystko w porządku i po tym stwierdził że sprawdzimy dokładniej jutro w szpitalu.

Do tego jeszcze jakieś dodatkowe dokładniejsze badania porobi.
Jakiś tam profil

..... wiec chyba nie mam wyjścia.
Zbliża się weekend i pewnie mnie zostawią tam do poniedziałku

Jeszcze popytałam się o te badania na obecność paciorkowca i trochę mnie lekarz zdenerwował. Ja się normalnie pytam co to za badania żeby coś się dowiedzieć, a on mnie wyśmiał że się oczytałam na internecie i że jeśli wszystko w porządku to nie robi się takich badań i żebym przyprowadziła mu te dziewczyny które robiły takie badania bo ich się nie robi

Powoli juz mam dość tego lekarza, bo jak coś się dopytuje to odrazu jakoś dziwnie reaguje, a przecież w końcu płace za wizyte i powinnam otrzymać odpowiedzi na wszystkie pytania. Jakoś go jeszcze przemęcze przez te kilka tyg.

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 20:34   #3043
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Agape Uprzedziłaś mnie ...własnie usiadłam by napisac o Uli

Ulcia GRATULACJE !!!!
Ula gratulacje!
lila12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 20:45   #3044
Kancia
Zakorzenienie

dziewczynki dziękuję za troskę
jestem, byłam wczesniej na chwilę ale zdechł mi net. Do tego po wyprawie do gina przypałętał mi się jakis wirus i łeb mnie nawala z nosa się leje i ledwo zyję całą ciąże udało mi się nie przeziębić a tu na samej koncówce jakieś swinstwo.

u gina wszystko dobrze z niekórymi rzeczami az za dobrze np z szyjka kóra ma nadal 4,8 cm wód raczej nie ubywa, wyniki z posiewu negatywne, nie mam żadnych gronkowców ani paciorkowców. Maluszek rośnie sobie ksiązkowo 250g na tydzien i dziś wazył 2700 g, tętno w normie.
Gin kazal mi się stawić na KTG 5.02 ale szkoda mi płacić 30 zł także wybierzemy sie do szpitala jak będzie trzeba to będę ściemniac nie mam zamiaru płącic za coś co mi się nalezy. Wystarczy, ze cała ciąze bulę gruba kase za ludzką opiekę medyczna i niewybłagane badania laboratoryjne

przeczytałam tylko pobieżnie o napisałyscie bo nie mam siły idę leżec bo własnie zezarłam kromki z cebulą i zapiłam cytryną z herbatą

buziaczki i postaram się jutro wpaśc.
Stary 2010-01-27, 21:49   #3045
youyou
Zakorzenienie

Gooha jakiś straszny dupek ten Twój lekarz Leniwy i niedouczony, chyba bym go uświadomiła że badania na paciorkowca to standard w Polsce i wiele szpitali wymaga wyników tego badania przed porodem...

Co do wizyty w szpitalu to może i dobrze, dokładnie Cię przebadają i będziesz wszystko wiedzieć

Kancia - ale masz szyjkę nie wiadomo czy się cieszyć na tym etapie to już lepiej z tymi miękkimi i skróconymi.. To teraz codziennie przysiady i skakanie na piłce
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 21:51   #3046
kasiorekzeta
Rozeznanie

Ula Gratulacje klask i:
Witamy Zuzię na świecie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3241856&start=0

dziewczyny dziś dodały na innym forum link

siedzę i sikam ze śmiechu

wpadki dziewczyn z porodów :d

Przejrzałam tylko pobieżnie, ale jedno przeczytałam i niesamowicie się uśmiałam, oto ta historia :
"Ja jak poszłam pierwszy raz do gina jak zaszłam w drugą ciążę, a było to po dość długiej przerwie to byłam trochę zestresowana, a on taki przystojny, podobny do Van Damma, no więc siadłam na fotel i czekam, a on ubrał rękawiczki, patrzy na moją pipkę i mówi - "ale księżniczko rozbierz się, bo przez majtki nie umiem badać". Normalnie zapomniałam majtek zdjąć z wrażenia!"
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:02   #3047
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Uśmiałam się jak fretka przy tym tekście (link co podałyście)

"...Sąsiadka mi niedawno opowiadała jak wyglądał jej pierwszy poród...
Pojechała do szpitala taksówką. Lekarz każe jej udać się na drugie piętro. Pielęgniarka prosi ją na schody, bo winda nie działa. Na to Renata zwijając się z bólu:
- Jak to nie działa?! Działać ma! Ja na piechotę nie wejdę! Nie dam rady! - drze się na pielęgniarkę. Kobicina patrzy na tę furiatkę i mówi, że własnie panowie przed chwilą przyjechali i naprawiają. Renia dodreptała do szybu windy i ryk w otwarte drzwi:
- Co wy, k**wa, myslicie, że ja na schodach będę rodzić?! - i w beeeeeek.
Winda za chwilę działała...."

Na na poważnie, jutro mam gina na 16:00.Znowu spać nie mogę bo mam wrażenie że za chwile moge skurczu łydki dostać.Bobach też nie śpi i fika na całego w brzusiu
A najlepsze jest to że siedzę sobie tak z wami a brzuchol mi na nogach leży...Po czym przychodzi mi myśl"dobrze że nie na kostkach"

Dziś się mierzyłam i w brzuszku mam 109cm Dziś wieczorem miałam STRASZNE kłucie w pochwie i przy szyjce....I takie ciągnięcie w dole brzucha..Normalnie myślałam że córa mi za chwile wylezie..i to bez skurczy

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:19   #3048
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

ta historia jest też niezła hahahah

"No to ja tez coś dopiszę,tak się z Waszych uśmiałam!
Kiedy rodziłam syna sporo lat temu na Szaserów w Wa-wie leżałam na sali wieloosobowej.Ciągle odbywały sie tam jakies wizyty.A to wizyta lekarska przed wizyta z ordynatorem, potem wizyta z ordynatorem,potem wizyta ze studentami i tak przed południem kilka razy.Oczywiście trzeba było pokazywać brzuchy i wkładki.Tak sie przyzwyczaiłysmy na sali do tych wizyt ,ze juz bez proszenia koszule szły w górę,brzuchy odsłoniete,doły bez majtek.No i razu jednego wchodzi dwóch panów w białych kitlach.No to my fruu koszule w górę.Panowie oczy jak spodki z wrażenia zrobili,zdjęli drzwi i wyszli..Bo tym razem był to pan konserwator z kolegą..."

i ta

"Proszę mnie nie przerażac Bo i ja odwaliłam głupotę, ale nie przy porodzie, bo ten jeszcze przede mną . Natomiast w gabinecie u gina byłam tak przejęta, że zdjełam bluzkę(spodnie nie) i weszłam na samolot, i tak siedzę z cycami na wierzchu, a on do mnie 'pani pierwszy raz na wizycie?'.'

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-01-27 o 22:20
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:22   #3049
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cześć dziewczyny!

ja dziś tylko na chwilę - muszę zapamiętać, że muszę nadrobić od 84 strony :P

My dzisiaj wyszłyśmy do domku, Natalka urodziła się w poniedziałek o 7:05 a teraz śpi słodko na kanapie obok mnie.

Na dniach postaram się zajrzeć i więcej napisać, ale podsumuję tylko tak: nastawiałam się na masakrę a miałam masakrę do kwadratu... W ciąży mogę chodzić - ale niech ktoś rodzi za mnie przy następnym dziecku :P

Buziaki dla wszystkich i do poczytania na dniach

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:28   #3050
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

My dzisiaj wyszłyśmy do domku, Natalka urodziła się w poniedziałek o 7:05 a teraz śpi słodko na kanapie obok mnie.

Na dniach postaram się zajrzeć i więcej napisać, ale podsumuję tylko tak: nastawiałam się na masakrę a miałam masakrę do kwadratu... W ciąży mogę chodzić - ale niech ktoś rodzi za mnie przy następnym dziecku :P

Wspaniale, że już w domku a porody większość będzie pamiętała jako bolesne doświadczenie Zdrówka dla Was kochane

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:33   #3051
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witamy w domku ucaluj Natalke jak lezy kolo Ciebie czekamy na fotke i relacje

A te historie sa boskie usmialam sie strasznie czytam je i czytam i tak sobie mysle ze nie wszystkie porody sa takie straszne

ogolnie wieczorkami cos cisza sie robi no juz wiecej mamus rozpakowanych pewnie dlatego
Stary 2010-01-27, 22:42   #3052
zielonadaglezja
Raczkowanie

Cześć Kobietki.

http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...a-wesolo-7030/

tu też są takie śmieszne historie z porodów (niektóre się powtarzają), ale czytać przed porodem warto...strach trochę mniejszy

Powiedzcie mi co to za przepis na te pyszne drożdżówki i gdzie ja go znajdę?

Czy któraś z Was ma zamiar nosić dzieciątko w chustach?

Gratulacje dla rozpakowanych mamuś i dużo zdrówka dla ich kruszynek

http://www.przewodnikmp.pl/img-28062008004.png

Edytowane przez zielonadaglezja
Czas edycji: 2010-01-27 o 22:46
zielonadaglezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 22:46   #3053
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielonadaglezja Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki.

http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...a-wesolo-7030/

tu też są takie śmieszne historie z porodów (niektóre się powtarzają), ale czytać przed porodem warto...strach trochę mniejszy

Powiedzcie mi co to za przepis na te pyszne drożdżówki i gdzie ja go znajdę?

Gratulacje dla rozpakowanych mamuś i dużo zdrówka dla ich kruszynek
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=819 tu go znajdziesz smacznego
Stary 2010-01-27, 22:51   #3054
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zielonadaglezja Pokaż wiadomość

Czy któraś z Was ma zamiar nosić dzieciątko w chustach?
ja mam zamiar, ale nie wiem jak się nosi na razie :d
Stary 2010-01-27, 22:58   #3055
zielonadaglezja
Raczkowanie

Asiuulka dziękuję się będę nudzić to zrobię te drożdżówy.

No właśnie tak ostatnio dużo o tych chustach czytam i jestem coraz bardziej przekonana....że to takie dobre dla dzieciątka.... tylko szkoda , że te chusty takie drogie. Ale mam zamiar zainwestować, najwyżej jak się to u mnie nie sprawdzi to sprzedam na allegro

http://www.przewodnikmp.pl/img-28062008004.png
zielonadaglezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:15   #3056
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
kocurazab no to kobieto masz zdrowie, żeby gadać 3 h przez telefon
Pewnie niedługo nawet 10 minut nie będę mogła porozmawiać przez tel chociaż obym się myliła i miała spokojne Maleństwo
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:15   #3057
gosbaj
Zadomowienie

oj cos tu cisza dzisiejszego wieczora. Moj malz juz spi bo o 4 pobudka do pracy a ja ogladam tv i gram na komputerze. wynalazlam sobie z nudow jakas gre i sie wciaglam ze masakra

Patka dobrze ze juz jestescie w domku, czekamy na fotki i dokladna relacje
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 00:23   #3058
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witamy... Złe wspomnienia się zatrą, dobre zostaną...

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Co do KTG, to ja nie chodziłam na IP wcale... Od razu do windy i na oddział... Ci ludzie z IP nic nie wiedzą i wszystkiego się boją...
Na górze mówiłam, że ten i ten lekarz kazał mi się pojawić na KTG i tyle... Podłączali...

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Co do chust, to ja dopiero po bioderkach chcę podjąć decyzję... To chyba będzie zbawienne rozwiązanie, bo Kropka w nocy śpi, ale w dzień marudzi... Ciągle chce być na rączkach... Nic nie mogę zrobić...
Stary 2010-01-28, 01:04   #3059
kocurazab
Zadomowienie

Wpadłam tylko na chwilę życzyć kolorowych snów i widzę, że nie wszystkie jeszcze śpicie
No, ja zaraz zmykam do łóżka, mąż już śpi, to łózeczko mam nagrzane
Wczoraj, dzisiaj mąż z bratem mordowali się z tym pieprz.... sufitem i praktycznie g... zrobili. Wkurzeni na maksa, bo coś im nie idzie, narzędzia się psują także nie wiem jak to będzie z tym sufitem i całym pokojem - kiedy to się wkońcu skończy
Jutro, a raczej już dzisiaj - bo to już czwartek zaczynamy 36 tydz, a że wypada on 28 I, to akurat wychodzi nam równy miesiąc do terminu porodu, który wg @ jest na 28 II. No i zaczęłam się dzisiaj schizować, czy ze wszystkim zdąrzymy
Zakupy na allegro prawie zakończyłam i tak myślę, że jutro zacznę prać pieluchy tetrowe, ciuszki dla Maluszka - jak wyschną to popakuję je w torby foliowe to może się nie zakurzą bo wkońcu naprawdę z niczym nie zdąrzę, jak nie wezmę się już za robotę
Kurcze nie myślałam, że ten remont będzie tyle czasu trwał - zaczęliśmy pod koniec sierpnia, a tu już luty za pasem...

No dobra nie nudzę Wam już, śpijcie dobrze ja też zmykam.
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 06:56   #3060
kasiorekzeta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
zaczynamy 36 tydz, a że wypada on 28 I, to akurat wychodzi nam równy miesiąc do terminu porodu, który wg @ jest na 28 II.

Gratulacje za 36tydz. To samo święto dziś u Nas równo miesiąc przed datą porodu Więc gratulacje dla Nas obu, za kolejny tydzień rozwoju w brzuszku Maluszków
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości