|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
żaden z tych
Właśnie widziałam Twoje zdjęcie, śliczna jesteś ech ja się na temat Tż-etów nie wypowiadam nawet, bo ja z exem miałam takie przejścia, że nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek z kimś będę...
Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-01-28 o 09:57 |
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem ja mam ten po lewej i leży, jest do niczego.. ale ogólnie mi waxy nie odpowiadają.
A na porost to chyba polskie czyli ten po prawej
|
#933 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nic konkretnego dzisiaj robić nie zamierzam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam ten pierwszy i myślałam że coś mi to da i kupa ![]() ale nałoże i zobaczę ... ![]() a włosy do clip iny po oleju kokosowym związałam je z warkosz na noc i przy grzejniku zostawiłam i takie się zrobiły ale z jednej strony widać że sią prostsze bo prostownicą przejechałam a potem sie rozmyśliłam ![]() Cytat:
dobrze że saszetki kupiłam tego pierwszego a nie cały
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealnie kolor dobrałaś![]() Co do Waxa to na porost jest ten zagraniczny używałam tego ciemnego na skalp przeciw wypadaniu i na porost i efekt jest, ale powiem szczerze, że wole ampułki
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze Tobie będzie odpowiadał ten Wax mi żaden nie pasowal, tylko kallosy i doveaha jużdoczytałam że nosisz clipy To pewnie przez to się plączą, ja nigdy nie zalozę clipów - postanowione!
Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję; kobiety inteligentne nie wierzą w swoją urodę.— Pablo Ruiz Picasso Edytowane przez Poison27 Czas edycji: 2010-01-28 o 10:20 |
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero po jakims czasie zaczelam sie stawiac. takze do tego poprostu trzeba dojsc malymi kroczkami ![]() Tak wogole to dzien dobry ![]() Ja ta gadalam wczoraj, ze nigdzie nie wychodze z domu, tylko na solarium, a tu niespodziankaa... zapomnialam,,ze sie z kolezanka umowilam czyli kolejny dzien, gdzie musze wyjsc z domu na dluzej ![]() bleee, juz mi sie odechcialo.
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() szkoda, że macie takie przejscia z Tż'tami ![]() siwa powinnas dostac jakis order za zawsze trzezwe myslenie wczoraj tak sie nastraszylam z tymi rozdwajajacymi koncowkami, ze chyba pojde podciac, ale tak sie boje
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bleee![]() No wiem wiem że na początku się głupieje, ale po 4 latach to chyba Siwa stawiala warunki itd, więc tylko sobie wyobrazam co by było gdyby byla spokojna i taka pokorna ![]() Zaraz ide się uczyć.. to jakiś koszmar..
|
|
#939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Włosy plączą mi się bo rozjaśniałam 8 razy z czerni na platynę Cytat:
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz uciekam, zajrze tu popołudniu
|
|
#941 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z tymi facetami to tak jest. Przyznam się a mi aż wstyd że mój Tż tez nie panuje nad złościa- gdy się pokłócimy nie panuje nad słowami i często wypisuje w sms takie rzeczy które mnie ranią, wie jak mi dociąć a później przeprasza z podkulonym ogonem- denerwuje mnie to też zwłaszcza że ja niegdy nie powiedziałabym mu przykrego słowa, nawet jeśli coś takiego myśle Cytat:
|
||||||
|
|
|
#942 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co z tego jak włosy przedłużane, zagęszczane i codziennie układane przez sztab stylistów [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16768766]Przyszłam do Was, ale tylko na chwilkę teraz, potem będę nadrabiać. Social widzę, że jesteś to mam pytanie. Jaki tusz z MAC'a bys mi poleciła? Muis baaardzo pogrubiac i baaardzo wydłużać. [/QUOTE]Też z chęcią się dowiem Cytat:
![]() I każdy się czepia, tego czego może ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sweeeeeeeet ! Twój nick idealnie do Ciebie pasuje, jesteś genialna A włosy masz po prostu prze-cudowne ! Nie zacytowało mi wszystkich wiadomości : Soc Długie piękne błyszczące ! Powiedzcie mi jeszcze raz kochane gdzie dostanę ten Jedwab Chii ? Tutaj tyle wiadomości się przewija, że nie sposób wszystkiego zapamiętać muszę zapisać w swoim notatniku Soc - teraz biała perła na ząbki, solarium, super strój iiiii pokaż dupkowi co stracił Idę się jutro opalić i po kosmetyki w końcu. Mój komputer chyba zwariował od natłoku wiadomości, bo nie zacytował mi wszystkiego Jesteście niesamowite, nie było mnie wczoraj od 20 a miałam 7 stron do nadrobienia ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||||
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny Edit : Madziolku, wysłałam zaproszenie, też chcę się pozachwycać
![]() W ogóle tu wszystkie jesteście piękne
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testuje ciągle nowe, ale na razie ten dalej na prowadzeniu Używałaś go?![]() a ja właśnie oglądam jakiś wenezuelski szit na tv plus ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Chciałabym chociaż w połowie wyglądać jak ona i zawsze tak śliczne na zdjęciach wychodzić
|
||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Jest cholernie fotogeniczna
A co do tych wszystkich brazylijskich seriali to tam dziewczyny są przepiękne ! Tak jak napisałaś niedość, że mają boskie ciała, to jeszcze te włosy i piękne twarze ah
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się pomalowałam. Zrobiłam sobie taki świetlisty makijaż I mi się podobaI idę dziś na sanki z Tz
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po nim to będę musiała mieć super rzęsiska |
|
|
|
|
#951 |
|
BAN stały
|
dzien dobry AG
napadalo u mnie przez 8 h wczoraj 30 cm sniegu ale i tak ja chce juz lato opalone ciałka i te sprawy, W ogóle potrzebuje waszej pomocy kupiłam sobie kiecuszkę na imprezę mojej mamuski ktora odbedzie sie jakos w marcu,potrzebuje do niej *odpowiednie szpilki *biżuterię *kopertówkę wstawiam jej zdjęcia i mam nadzieje ,że pomozecie mi dobrac do niej dodatki Co do kopertówki myślałam o dobrej replice Chanela 2.55 albo valentine tylko nie wiem czy czarną czy może jakiś inny kolorek. Prosze o to teraz bo musze juz zaczac zbierac PLN żeby do marca wszystko kupić. |
|
|
|
#952 |
|
BAN stały
|
Zapomnialam o zdjeciach
|
|
|
|
#953 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
normalnie 30 min. nadrabialam ponad 10 stron
chociaż mogłam coś poczytać ![]() Przyłącze sie dziewczyny jeśli pozwolicie Moze to nie jest podów do dumy ale Mi też prezentacje pisała kuzynka bratowej ( miałam niestety bardzo trudna sytuacje rodzinna mialam juz nie zdawac matury nawet wiec skorzystałam z pomocy) mysle ze spokojnie ogarniesz jesli dostanisz juz taka gotowa odpowiednia ilosc czasu wczesniej zebys sie zorientowałą co i jak i mysle ze jak mu tak miej wiecej wytlumaczysz co ma w niej umiescic itp zeby na podstawie takich lektur jakie przeczytalas itp itd ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale jak byś zrobiła w świetle dziennym na dworzu to by było fajniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Siwulka - ![]() Lecę się uczyć bo natłok egzamsów |
|||||||
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
jestem już po zastosowaniu oleju rycynowego i mam mieszane uczucia nałożyłam go na włosy samego ale raczej nie przesadziłam z ilością a na skórę głowy rozcieńczyłam z sokiem z cytryny. potrzymałam godzinę na włosach i poszłam to zmyć... jak myłam to moje włosy były jakieś dziwne w dotyku i splątane. miałam wrażenie żeolej cały czas jest niespłukany i myłam włosy aż 5 razy póżniej użyłam odżywki bo miałam jeden wielki kołtun na głowie. spróbowałam to rozczesać ale musiałam sobię pomóc jeszcze odżywką bez spłukiwania a teraz jak wyschły to okazuje się że tą rycynę wypłukałam chyba aż za bardzo bo włosy po tym wszystkim są jakieś przesuszone... także rycynę zostawie sobię raczej na brwi i rzęsy a na włosy szukam kokosa![]() tak poza tym czytam na kwc o Waxach i nie mam pojęcia który kupić zależy mi i na szybszym poroście włosów i na odżywieniu mojego siana myślałam o tej bo chyba tylko ona powoduje szybszy porost ale znowu przeczytałam opinie i trochę dziewczyn pisze że ona wysusza i robi kołtun z włosów i już sama nie wiem.. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...&produkt=22031 a są dostępne w aptekach jakieś małe saszetki żeby wypróbować??? bo gdzieś chyba o tym czytałam... |
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszędzie czytam na stronach o zdrowiu i tego typu że można pić 2 dziennie---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- łaaał |
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Boże GWIAZDECZKO - seksowna niesamowicie
![]() Po 1. radziłabym Ci się ładnie opalić, oczywiście bez przesadnego "spalenia się na solarium" - po prostu ładna opalenizna. Po 2. Rozświetlenie dekoltu ![]() Po 3. Paznokcie french, najlepiej dosyć długie pazurki zapuść ![]() Jeżeli chodzi o dodatki : Opcja nr 1 : Jeżeli chcesz trochę inaczej to : - fioletowe szpilki, - fioletowa pikowana kopertówka, - dodatki w kolorze srebra Opcja nr 2 : - czerwone buty, - srebrne dodatki, - czarna kopertówka pikowana, - czerwone paznokcie
|
|
|
#957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja akurat jestem specem od zielonej herbaty ,ponieważ popijam ją od dawna po 3-4 filiżanki dziennie..czytałam o niej dużo jak i moj tata ktory jest tez koneserem różnych ciekawych herbat przekazał mi pare informacji na jej temat Zielona herbata oczyszcza organizm,przyspiesza metabolizm,obniza poziom choresterolu , jest bardzo zdrowa i mozna pic nawet do 5 filizanek dziennie. Nie osłaba serca wrecz przeciwnie.. zapobiega zawałom serca! a nawet przy nowotworach opoznia śmierc organizmu o nawet 3 lata!i ogólnie wydluza zycie pprzez swoje wlasciwosci. Herbata jest niekorzystna tylko dla osob z nadcisnieniem ,dla osob starszych oraz dzieci do 10 roku zycia. |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko
Sukienka jest sama w sobie już bardzo ozdobna także lepiej nie przesadzaj. Osobiście kupiłabym zwykłą czarną kopertówkę, założyła jakiś srebrny naszyjnik (tak jak ta dziewczyna na zdjęciu), a buty wysokie czarne szpilki tylko do tego piękna opalenizna obowiązkowa ![]() ale ja preferuję prostotę ![]() A teraz ja mam prośbę pomóżcie mi. Jaki mam wybrać kolor klipów? http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...f65ba4b3ce1289 czarny czy ciemny brąz? bo ja ogółem farbuje się na ciemny brąz ale widzicie jaki mam (w pomieszczeniu i w świetle dziennym) hehe zrobiłam siebie tak jak tych ludzi z the ring
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-01-28 o 12:42 |
|
|
|
#959 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jej super dobór kolorów wymyśliłaś poboba mi sie pomysł z czerwonymi butami kurczę muszę poszperac po allegro tam pelno fajnych butow![]() a co do paznokci to zrobię sobie tipsy, sama sobie przedłużam paznokcie wiec z tym nie bedzie problemu. Czarna pikowana kopertowka- kupie sobie chanelke od dawna o niej marze ale nigdy nie udalo mi sie zaoszczedzic,teraz mi sie uda ![]() i srebrna bizuterię podoba mi sie pomysl serioCo do opalenizny to juz zabralam się za to mysle ze w ciagu miesiaca uda sie opalic ladnie na brązowo
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

dobrze że nie muszę dzisiaj nigdzie wychodzić bo za oknem dramat
nie dość, że strasznie wieje to jeszcze tak zimno

Jesteście niesamowite, nie było mnie wczoraj od 20 a miałam 7 stron do nadrobienia
chociaż mogłam coś poczytać