|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
dzien dobry
nas tez zasypalo do tego musze jechac do apteipo cos na moje febry, bo w weekend studia a wygladam jak monstrum glowa nie boli juz 2 dzien
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w noc padał śnieg
teraz wieje strasznie no i 0' później ma padać deszcz :/
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja jeszcze poleguję, ale już niedługo... mam na 12 więc staram się odpoczywać ile mogę. Kurczę muszę sobie kupić spodnie jakieś takie większe bo te to sobie zapinam ale jestem trochę ściśnięta. Ale czy to nie będzie jakaś przesada w 3 miesiącu nosić ciuchy ciążowe??? Chyba że kupię sobie normalne o rozmiar za duże. Jejku i dziś będę do 20 w pracy, aż mi się płakać chce bo ruchu nie ma ![]() A propos herbatki "aromatyzowanej" to kopiłam sobie wczoraj Tetley strong Earl Grey no wiem że nie powinnam pić mocnej herbaty ale uwielbiam ten wyraźny aromat bergamotki... poza tym zanurzam ją na chilkę , nie parzy się 5 minut... Nom i teraz chyba sobie ją zrobię z cytrynką i miodziem ![]() A i jeszcze o tej oszczędnośći wody, ja też stam się oszczędzać ale bez przesady. Ja właściwie oszczędzam ze względu na środowisko i wiadomo trochę z oszczędności kasy... ale nie myję naczyć w wodzie po kąpieli... A taki wójek mojego Tż to on robi pranie w tej samej wodzie . I to w pralce. Najpierw jasne , potem zbiera tą wodę , nie wiem do wanny czy gdzieś, potem ją wlewa do pralki , pierze kolory a potem czarne. Nie wiem jak to możliwie ale może mają jakiś stary model albo franię :P |
|
|
|
#4474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Trzymam kciukiCytat:
![]() Cytat:
Agatek, słyszałam o pandze i od tamtej pory jej nie jem. Wogóle nie przepadam za rybami, mimo, że dobrze doprawiam to zawsze czuję taki mdły smak Stripi, ostatnio słysząłm o takim sposobie na katar: dwie miski z wodą- bardzo gorąca i bardzo zimna. I raz wkładasz w jedną, raz w drugą. Chodzi tylko o to, żeby woda była naprarawdę gorąca, ze wytrzymasz w niej góra 10 sekund i lodowata, że też tyle wytrzymasz- mozesz nawet wrzucić kostki lodu. A potem oczywiście dobrze wytrzeć stopy i w grube skarpety Cytat:
|
||||
|
|
|
#4475 | |||
|
Zadomowienie
|
No to ja już się wymoczyłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym praniem to chyba możliwe, bo widziałam u kilku osób, że wąż z autoamatu mają wypuszczony nie do ściany/sieci tylko do wanny, co nie zmienia faktu, że to pranie 3x to trochę dziwne
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też mam wąż do wanny ale normalnie mi leci woda i spływa do rur. A zresztą każdy ma jakieś dziwne "przyzwyczajenia" :P
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
daysy 3 prania w jednej wodzie
o matko ciekawe czy to 3 w ogole jest doprane .Mnie to sie wydaje jakies niehigieniczne.Dziewczyny ja sobie zdalam sprawe z tego ze w Pl placi sie za wode bo tu strippi nie przejmuj sie tapetami goldfish ryby zdrowe sa
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to czesc
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
skasowało mojego posta...dziwne
no u nas padało cały wieczór i do 2:00 w nocy teraz strasznie wieje i jest 0' a ma padać deszcz
|
|
#4480 | ||
|
Zakorzenienie
|
trzymamy
![]() Cytat:
Cytat:
a jak tam z mezem? groznie zabrzmialo.. od dzis nie jem pangi... nad pomidorami tez sie zastanowie.. tzn bede kupywac takie od sprawdzonych ludzi..
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie wieje i zasypane wszytko
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jeżeli chodzi o tą pangę to ona w ogóle mi nie smakuje jest mdła i w ogóle rozsypuje podczas smażenia ... albo ja taka kucharka jestem :P
Dobra jest tilapia i mintaj. Idę sobie już od Was bo zbieram się do pracy. Noo too paa |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wy gadacie
![]() Panga jest pyszna ![]() Nie zraziły mnie te zastrzyki co im dają, i tak lubię, ale ostatnio jadłam może z 2 miesiące temu
|
#4484 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim. Jestem nowa na tym forum. Ślub zawarłam 1.08.2009r.
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ja jestem z zachodniopomorskiego i u nas jest śniegu po kostki |
|
|
|
#4485 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ja już po kawie, przeglądam ogłoszenia o pracę, parę już wysłałam i tak pewnie jak pozostałe zgłoszenia przejdą bez echaKliwia trzymam kciuki za rozmowe MAGiALENA za Twojego męża też SSR gratuluje znalezienia mieszkania Baja_86 super fryzurka co do koloru to mam cykora bo znając mnie jak pofarbuje na jeden kolor to będę marudziła za parę dni, że chcę pasemka ![]() Strippi Mała ani myśli wychodzić z brzuszka Atomufko niestety z wodą u nas jest porażka, mojej mamie z wodociągów przysłali wezwanie do uregulowania zaległości za 2008 rok ![]() i to babka pracująca w dziale rozliczeń ![]() MisQa jak z mężem?? dziewczyny a co do pangi to masakra, chyba już jej nigdy do ust nie wezmę
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie ![]() Cytat:
) cos wiecej o sobie?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-28 o 11:41 |
||
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej niezła ta kuracja Cytat:
zrobiłam zdjęcia.pokoiku Oczywiście kilka rzeczy ( piłka duża różowa, rożek, co jest na leżaczku i taki karton w rogu pokoju) wylecą z pokoiku no i pewnie dojdą maskotki od babć, cioć itd ![]() matę edukacyjną zakupiłam jeszcze - dziś chyba przyjdzie. Karuzelę nad łóżeczkiem kupi chrzestna ![]() w róg pokoiku pod kaloryfer pójdzie lampa, która mamy na razie w stołowym. no i rolety zamontujemy na okna myślałam o naklejkach na ścianę z kubusiem puchatkiem takie jak na firaneczce. Nie wiem tylko czy się zgodzą właściciele na aukcji napisali, że naklejki się zmywa. ( w razie jakby chłopiec się urodził, wszystko mogę wymienić na inny kolor DD )no wiem wiem, ale są paskudne
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ania84 ale masakra, trzeba 3mac te wszystkie kwity bozeee przeraza mnie ta polska rzeczywistosc
|
|
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj z nami pokaż swoje fotki ślubne Cytat:
więc będę informować
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz jej nigdy nie zjem ![]() ja kocham lososia, makrele wedzona, morszczuka, mintaja i w ogole duzo lubie ryb :P |
|
|
|
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Nie udzielałam się za bardzo w wątku ale czytam go na bieżąco i czuję jakbym Was znała jak łyse konie ![]() ![]() Chciałabym pogratulować wszystkim mamusiom (i tatusiom też oczywiście ) i wszystkim zafasolkowanym ![]() ![]() My z tżtem narazie jakoś specjalnie się nie staramy o dzidziusia bo jak narazie tylko tż pracuje i to daleko od domu i wolałabym najpierw znaleźć pracę a dopiero później myśleć o maluszku (chociaż powiem Wam szczerze, że jak patrzę na te Wasze dzieciątka to zazdrość mnie zżera ![]() ![]() |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny,chciałam napisać Panie ale jakoś chyba staro to zabrzmi
)))Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam się przyłączyć jeżeli nie macie nic przeciwko.Jestem PM-ką z 01.08.2009 a obecnie jestem w końcu 6 miesiąca ciąży )))))Razem z mężem mieszkamy w UK i tu będziemy rodzić.Muszę Wam powiedzieć,że powoli zaczynam się stresować!!!
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() luibię też makrelę, dorsza, a do smażenia pyszna jest miruna
|
|
#4495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz co jest w parówkach, szynkach drobiu, warzywach...wiele jest takich rzeczy o ktorych nawet nie myslimy bo gdyby bylo inaczej trzeba by zrezygnowac z 70 % naszych ulubionych produktów ![]() Cytat:
z wątku dla PM 2009????Cytat:
i kolejna ciężaróweczka
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-28 o 12:07 |
|||
|
|
|
#4496 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prosimy o relację ślubną i kilka fotek, jesteśmy od tego uzależnione ![]() Cytat:
Bardzo przytulny kacik zrobiliście dla Małej ![]() Cytat:
No to super ![]() Cytat:
co u Was?? opowiadaj, dawno Cię nie było.Egorska85 witamy czyli kolejna mamusia na naszym wątku
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-01-28 o 12:08 |
||||
|
|
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
kolejna ciężarówkanie ma co się stresować ![]() ja już po terminie i pełen luz hehe dziękuję ![]() Cytat:
Ciężko było coś wykombinować dla malutkiej, ale chciałam, by chociaż ona miała śliczny pokoik.
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
maja, zapomnialam o tunczyku
myszka-maj zgadza sie, ale wole zjesc szynke z dobrego zrodka - z prywatnej ubojni jak pange, ktora zywi sie szczatkami innych ryb i hormonami, plywajaca w zanieczyszczonych wodach wietnamu - a jak myslisz, dlaczego jest taka tania
|
|
|
|
#4499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja dostałam @w nocy, brzuch mnie strasznie bolał, myślałam, że umrę, a niechciało mi się po tabletkę wstać. Dopiero po kilku godzinach zwlokłam się z łóżka i troche mi przeszło. Ale wymęczyłam się strasznie
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ DZIEWCZYNY!!!!!OD PONIEDZIAŁKU NA 99% IDĘ DO PRACY I TERAZ LICZĘ NA WASZĄ POMOC.... CO MAM ZROBIĆ NA OBIAD ???????? MAM MIĘSO MIELONE,KAPUSTĘ KISZONĄ... RATUJCIE BO MĄŻ O 14.30 WRACA Z PRACY ![]() WY MNIE ZAWSZE URATUJECIE Cytat:
witaj |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Aha no i zaprosili mnie na rozmowe, na razie 1 etap - test. 50 osob bedzie. 
) Trzymam kciuki
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ciekawe czy to 3 w ogole jest doprane .Mnie to sie wydaje jakies niehigieniczne.