![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cześć. Ciekawa jestem, ile jeszcze lodu zostało Ci w s e r c u ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
ajem - jaaa? :O
![]() caroline2324 - oj, dziękuję myszko. ;* dresowa - świetne te ostatnie opisy. ![]() ... Wiesz, bo to jest zupełnie tak, jak z tymi zabawkami, które się rozrzucało dookoła siebie, a później nie można było nigdzie znaleźć. Jesteśmy jak te zabawki.. Życie nas porozrzucało i tylko udaje, że szuka.. Gdy nie masz nic do stracenia, do zyskania masz wszystko.. Nie uszczęśliwisz wszystkich! Przede wszystkim bądź bliski dla bliskich.. Kocham tę pieprzoną satysfakcję. Jest lekarstwem na każdy ból.. Nie łudzę się już więcej. To właśnie owe złudzenia krzyżowały mi plany. Wszystko jest inne, piękne.. Uwielbiała ten stan ducha. Dobre samopoczucie zawsze sprawiało, że z zagorzałej pesymistki zaczynała wierzyć, mimo iż było dobrze, że będzie jeszcze lepiej i lepiej.. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-01-28 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie cudowne wizażanki
![]() Mogę powiedzieć , że jestem nowa ponieważ nie udzielałam się nigdy na tym forum ani na żadnej z jego części, mimo to bezczelnie od bardzo dawna kradnę wasze przecudowne opisy , nie mam jednej osoby którą okradam . Bo wszystkie jesteście takie wyjątkowe i macie takie magiczne opisy ![]() ![]() ![]() Chciałam Wam to napisać , ponieważ musiałam to wreszcie powiedzieć , zdolniachy ![]() ![]() Wiem , że pewnie komuś może nie pasować , że to wszystko piszę i SPAMuję Wam tutaj dlatego dodam jakiś opis od siebie , co prawda nie mam takiej mądrej głowy do wymyślania opisów jak Wy , jednak kiedyś coś mi przyszło do głowy ![]() * Ktoś puka do drzwi , otwieram z nadzieją... Oops , to znów nie Ty. ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
BAN stały
|
Tego samego chcą i tak samo się boją. Wielka miłość, traktowana jak zwykła znajomość.
Absurdalizm potarganych marzeń. Tak trudno dziś wytrzeźwieć z niemocy i marazmu. 'Kochała wszystkie psy, wszystkich hycli miała za nic.' A może to normalne, że się inaczej marzy? Inaczej się przeżywa i pije się po pół. |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
Czuję sie tak, jakby zależał od nas świat.
Zwyczajne życie nie wpycha się na środek kartki, lecz toczy się na marginesach.
![]() |
#546 |
Konto usunięte
|
kamisha, drift, kochanaa, blondii69 <3
suve?! <3 łer ar ju? Chce wiedzieć, że jestem niezbędna. Jak słońce. Jak tlen. Jak dzień, którym żyjesz. Kominek to nie wszystko. Trzeba jeszcze mieć kogoś, kto takie samo ciepło rozpali w sercu. |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
Co nas boli nie zabija... A co nie zabija wzmacnia...
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
słowami mozna dotknąc tak samo czule jak dłońmi .
Życie ma chore poczucie humoru. bezwarunkowe uzależnienie swojego samopoczucia od obecności tej drugiej osoby. bagno zwane rzeczywistością .. Przy nadpalonych mostach. Gdzieś między wierszami. Na skrzyżowaniu słów. Niewypowiedzianych. uwielbiała leżeć na chłodnym piasku wpatrując się w gwiazdy. nie myślała wtedy o niczym. trudno uwierzyć ale nawet o Nim nie myślała. Ja zwyczajnie chcę żebyś umieścił mnie w swoich planach. na niedzielę. na weekend. na życie. Odkładamy życie "na potem". Myślimy, że teraźniejszość nie jest odpowiednim momentem, aby żyć pełnią życia. Czekając na ten moment możemy nigdy nie zacząć żyć.
![]() |
#549 | |
Zadomowienie
|
caroline2324 - bywaj częściej, kocham Ciebie i Twoje teksty :marzy:
allesandraa - ![]() blondii69 - biorę sobie :zawstydzony: Cytat:
cudoooowna <3 _________
myślisz, że mam ten sam charakter co rok temu ? nie łudź się kolego. wara od mojego serca. w środku zimy, w drodze na przystanek zatrzymuję się nagle, patrzę jak mieni się śnieg, głupi śnieg, jakby posypany srebrnym brokatem .. takie błahe rzeczy uświadamiają mi, że życie jest piękne. moje włosy są bardziej rude, moje oczy bardziej niebieskie, moje serce bardziej czerwone, kiedy jesteś przy mnie Ty. swoją miłość wcałuj namiętnymi ustami w moje serce. zeszmacone myśli. otacza mnie Twój uśmiech, wtedy czuję, że żyję, mało tego .. szczęśliwie żyję. każdy dzień jest bezcenną lekcją o temacie: postępy wyrzucania Ciebie z serca i głowy. interesują Cię cudze historie ? zainteresuj się swoją, bo możesz coś przeoczyć. nadajesz memu życiu kolor swoim dobrym słowem.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-28 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
Is this real enough for you ? | Czy to naprawdę zbyt wiele dla Ciebie ?
Breathe in and take my life in you. | Oddychaj i napełniaj się moim życiem. Metaphor for a missing moment. | Metafora brakującej chwili. Does he notice my feelings for him ? And will he see how much he means to me ? | Czy on dostrzega moje uczucia do niego ? I czy zobaczy, jak wiele dla mnie znaczy ? I think not, it's never to become for I am not the one. | Myślę, że nie, to się nigdy nie stanie, bo nie jestem jedyna. ajem , CaMa & blondii69
dziękuję, Skarby. ![]()
#551 |
Raczkowanie
|
Buntowniczkaa1 - haha
![]() ![]() ![]() ![]() Zaczarowana xdd - Agusiu moja. Cudowne opisy tworzysz. ![]() Missi_16 - Mmm ![]() IhateU ![]() TajemniczaPanna ![]() Nensie ![]() Guziki xD ![]() BananowaBrazylijka ![]() InszaMała ![]() _pf ![]() CookieCrisp ![]() TurlajDropsa ![]() minimum4znaki ![]() Paulishia ![]() MalinowaGirl ![]() _midnight_ ![]() Jak zwykle cudowne. ![]() ___________ Przeszłość odznaczyć grubą kreską. Szczęście towarzyszy mi od dłuższego czasu. Widzisz ile śniegu za oknem? To moja cała miłość do Ciebie. Jest tylko jedna różnica śnieg się stopi a ja nadal będę Cię kochać. - Kocham Cię całym Sercem. - Ale nie kocha się Sercem tylko umysłem. - Ale ja kocham po swojemu. <3 _________ "Szczęście wchłaniam z powietrzem " Edytowane przez Pani_Czekoladowa Czas edycji: 2010-01-28 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki , dziewczynki , dziewczynki ! <3
okradam Was już chyba od V części ... ale , że mam w tyłku lenia to nie chciało mi się tu konta nawet założyć , ale pokonałam leniwca i oto jestem ! ![]() ![]() nydee - Ciebie chcę specjalnie wyróżnić. najdebeściejsza. ;* kocham Cię od samego początku , haaa. ![]() Primadonna , papergirl , TiScatteroUnaFoto , kamisha , Miluuu , envious , peculiarity , bananowalska , powinnam , Marzeniatko , Litlle Balerina , otojest , agrr , absurdalnie , boundlessly , MamCieGdzies , agattee , inquiring , cornels , carmenkaa , Paulinej , minimum4znaki , suve , ajem , arise , babycham , lall , dontgivemenames , LadyHoneyy , chocapic , lucyferowa , GuzikixD , kissable , 12Stonka , Rebelious , truskawkowa1993 , Sabiiina , frizzelicious , ekscentryczna , _Anusia_ , KaMa2704 , CookieCrisp , ciiri , snowball , ruda wiewiora , Drift , libri , Mrs Unfabulous , uwielbiaj , TurlajDropsa , lall , ensename , _mandarynka , niezostawiajmnie , loved , MajowaPanna , xxxposhxxx , NieZTejBajki , nieproszona , IhateU , ZamknijSieJuz , Panna Bezczelna , niewieotymnikt , always be yourself , nie dla lansu , dontlookdown , jednaZwielu , UpsentMinded - bezkonkurencyjne ! ;* _________________________ _______________ dziecinnie bezproblemowy świat. ponad chmurami , tu gdzie ziemi nie widać , a pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan. brzydkie kobiety potrafią naprawdę kochać , ładne tylko uwodzą. nic nie wart ... robić melanż i się nie przyzwyczajać. [...] po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią , nie jak na przedmiot , nie jak na piękną kobietę , lecz w sposób nieuchwytny , jakby przenikał na wskroś jej duszę , jej strach , jej kruchość , jej niezdolność do walki ze światem nad którym pozornie dominowała , choć tak naprawdę niczego o nim nie wiedziała ... /Paulo Coelho/ leżąc przebudzona w oceanie łez.
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
chodź, pokaże Ci świat jaki byś pokochał.
Tak życiem cię zachwycić, abyś chciał je przeżyć ze mną. Wybacz, że nie potrafię jeszcze nauczyć się twojej nieobecności.. nie chciałam, by pewne rzeczy zdarzały się One zdarzały się i nic nie mogłam zrobić z tym. Nie, nie wahaj się, kochaj mocno jeszcze raz. Nic nie wiesz o mnie.. Przegrałam w walce o swój świat Powiedz mi co serce Twoje wie, a czego nie wiem ja. Niepotrzebnie myślę wciąż o Tobie dla niej światem był jeden człowiek.. Ta co z miłości tańczyła. Ty nie dla mnie jesteś, ani ja dla Ciebie.. Nie usłyszy o niej świat. Gazety o tym nie napiszą. Nauczyło się serce, serca twego bicia. Już tylko tak chce bić. Wiem, że za mało wiem , By wiele w życiu zmienić. Wiem, że za wiele w życiu chcę.. zamykasz oczy i marzysz wciąż Że kiedyś spotkasz ją. gdy do mnie mówiłeś wszystko miało zupełnie inny sens tyle jest ciepła w jej dłoniach, które oddać ci chce nie wiesz sam jak mogłeś spotkać ją, kiedy i gdzie jednak jest tylko dla ciebie tu zjawiła się każdy jej najmniejszy krok jest po to, byś mógł wierzyć, że jest na tym świecie coś, co nie zmienia się. patrzy wciąż z nadzieją w oczach czeka na uśmiech twój coraz mniej osób mnie lubi, coraz więcej mówi "cześć" powiedział to, że nie kocha jej naprawdę, I że zrobił błąd. Zobaczyłeś ją , a ona z nim, Śmieje się a płaczesz ty Musi dbać o siebie sama, I szybko wejść w dorosły świat. O życiu bardzo dużo wie, Choć nie ma osiemnastu lat. pokocham Cię, bo nie jesteś taki zły To ty sobie wmówiłeś, że najlepiej mi przy Tobie! Tak trudno znaleść uwierz mi. Drugiego kogoś kto by taki był jak Ty. Kto mówiłby w ten sposób, że świat wydawał prostym się. I kto by sie z mych żartów śmiał, choć by je dobrze znał. ![]() Gdziekolwiek chcesz iść, przyjde by przy Tobie żyć czemu gdy widzę go, Wstydzę się Bawisz się mną Czuję to! ![]() Nie pozwalam Ci już błądzić w moich myślach Całe życie cały świat, wszystko możesz mieć Moje życie nic nie warte bez ciebie jest chcesz by ktoś Cię pokochać mógł, naprawdę Znalazłam w Tobie swą druga połowę. To dla Ciebie tak straciłam głowę. Gdy otwieram oczy patrzę na świat. Kim jesteś? Jestem wariat. Powiedz jak mam ufać sobie, Kiedy sens życia umarł w Tobie.. Nie chcę dzielić z Tobą świata Nie chcę, nie potrzebuję twej miłości nie prosiłam byśmy spotkali się.. Powiedz mi co czujesz, kiedy przy Tobie jestem ... ![]() patrzę w twe oczy, widzę w nich strach Proszę odejdź już zostaw serce me, I o daj mi mojego życia sens!! Wierzyła w sny Tak jak nie wierzył nikt Bywały dni Gdy miała po co żyć każde słowo , które padnie z twoich ust nie znaczy dla mnie nic Mówiłeś że przesłaniam Ci wypełniam sobą cały świat Każdy nowy dzień Jest zbyt trudny, by Pięknie żyć Bo nadal nie umiesz Cieszyć się nim. Jeżeli potrzebujesz mnie daj mi o tym znać! nigdy się nie dowiem czy myślisz to co mówisz mi i czy mówisz wszystko czy się czegoś wstydzisz? co myślisz kiedy patrzysz się i czy gdy tak patrzysz na mnie chcesz co widzisz ? Trudno kochać Lecz trudniej jest Nie kochać wcale cię jest tyle przecież słów, których jeszcze mu nie zdążyłam powiedzieć Jedno życie ze mną nie wystarcza ci..
bo to co Cię uskrzydla potrafi być jak morderca. Edytowane przez Saarah03 Czas edycji: 2010-01-28 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() -Kochała go mimo ze nie był ładny, nie mniał BMW ani butów z nike. -jak to? -Ona kochała sie w jego oczach, one nadpłacaly wszystko ..
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-01-28 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
żebyś też dołączyła do grona tych najlepszych . ![]() I gdy ten zawistny świat będzie podstawiał nam nogi
upadaj w moje ramiona by nie mógł więcej nic zrobić . Miłosc zdarza się tak , ale naprawdę rzadko .
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Karmię wiecznie głodny brzuch namiętnością.
Jestem świadoma swoich wad, ale Ty popatrz w lustro. Znasz na bank kogoś, z kim chwilę trwają zbyt krótko, że nawet całe życie to za mało. Mała część osobowości, którą trudno ogarnąć.
#557 |
Przyczajenie
|
odwiedzam Was od jakiegoś czasu no i.. zakochałam sie chyba.
![]() Jesteście R e w e l a c y j n e! <3 postanowiłam, że może dodam coś od siebie! (: amatorka mocnych wrażeń.
Czy człowiek nieumiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynkę ma prawo do szczęścia ? weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć! ` <3 uwielbiam patrzeć jak się uśmiechasz! przeciez nie da się z dnia na dzień, zmienic uczuc. Chłopak, który przy kolegach złapie mnie za rękę, odwróci się do nich i powie : To ona ! To właśnie tę dziewczynę kocham ! Zrozum, że czasami jest za późno, by cokolwiek odwrócić.. we wszystko wkładam swoje serce i duszę. i wcale nie wychodzę na tym dobrze. przecież wcale nie uważam , że wszytko kręci się wokół mnie. nie mam uprzedzeń. mam dość wszystkich jednakowo. są lepsze cukierki od Ciebie! czarne koraliki rozsypałam na schodach. muszę się na trochę zgubić.. i wczoraj znów zabrakło szczęścia... wieczorami boję sie samotności.
#558 | |
Zadomowienie
|
Będzie mi Ciebie brakować jak bólu zęba. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Wtajemniczenie
|
Toogether93, CaMa, keeendy, agattee, DorotaComa, Issuee, Panna Bezczelna, kamisha, IhateU, Lolja, takagwiazdka, Kamma1507, Magari91, ruda wiewiora, Extremalna, _Panna_Migotka_, Mrs Unfabulous, agrr, blondii69, Drift, ciiri, always be yourself, beMine, hotiie, Kinderka13, lall, Primadonna, RealGirl89, _mandarynka, CookieCrisp, xxxLOLKAxxx ( <33 ![]() ![]() ![]() ___________ siła głosu jasnego ciepłego twego otuli mnie
do świata naszych wspomnień nie zapomniałam tych momentów kiedy życie nabierało sensu a dzisiaj to boli kiedy zdjęcia uwalniają myśli. But what I know is I wasn't meant to walk this world without you Ale wiem, że nie zostałam powołana do tego, by przejść ten świat bez ciebie
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
latin - dziękuje. ;*
---------------- jak patrzę na to co sie z nami stało, to mam ochotę wysłać sms o treści ' pomagam ' .. Na nic nie czekam. Niczego się nie spodziewam - wydeklamowałam, już wyuczoną formułkę. Byłam Twoją sanitariuszką, gdy Ona Cię raniła. Całodobowa Panią psycholog, gdy wyrzucałeś z siebie wszystkie krzywdzące słowa rzucone w Twoim kierunku. Przewodnikiem, który wskazywał Ci szlak, gdy się zgubiłeś. Darmową dzi.wką w chwilach zapomnienia. A wszystko to tylko po to, by usłyszeć, że jestem Twą najlepszą przyjaciółką. Przyjaciółką powiadasz... Nikotynowa przyjaciółka spaliła się... Niekoniecznie ze wstydu. Ona jedna nie pyta o nic. miałam wrażenie, że jego oczy były tak nieludzko smutne. Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. wykrzyczałeś, że nienawidzisz moich listów. tylko czy mocniej zabolało mnie to, że w nich oddawałam Ci całą siebie czy, że wzgardziłeś moją poezją? |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Zapomniane ideały, ciche pragnienia.
I każda tragedia uczy nas kim nie być- lecz tylko na chwilę. Ogromnie mi przykro, że słowa, w które wierzyłam, okazały się rzucone na wiatr. Że obietnice- gówno warte.. Tańczę na pograniczu dobra i zła. W końcu minie, tak jak wszystko w życiu. Proszę, nie pozwól mi bez Ciebie zginąć. Mieć Go przy sobie, choć w maleńkiej cząstce. Na zawsze. <3
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ♥- oddaje Ci swoje biedne serduszko ![]() chcę być powodem Twoich uśmiechów ![]() prawdziwa miłość= gdy jest w stanie przekreślić wszystkie ale
<demotywatory> [..] i wiem że wszystko jest możliwe ![]()
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-01-28 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
TiS, abunee -<3 _ _ _ gdy miłość jednak miesza się z przyjaźnią, a noc wygląda jak dzień z braku snów. zapominasz... Twoje słowa moim szczęściem. <33 w dłoniach obracać nicość, z włosów wyskubywać resztki wspomnień, z utęsknieniem wyczekiwać słońca. mówię do Ciebie. może po raz ostatni... ale na pewno pierwszy...
#564 |
Gość
|
Siatkarka18 - brakuje tutaj jeszcze tylko Ciebie wspaniała talenciaro.
![]() Zmęczone oczy wciąż chcą widzieć Ciebie,
|
![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
ruda wiewiora TajemniczaPanna dresowa grise CookieCrips uwielbiaj absurdalnie Nansie jesteście fenomenalne. ![]() _________ cisza skroplona naszymi oddechami. pomiędzy tysiącami gwiazd odnalazłam zgaszoną gwiazdę. marzenia mają nierzeczywisty wymiar. błyszczysz w moim ostatnim śnie. otula mnie twoja miłość, która napełnia spokojem duszę i kojącym snem okrywa.
#566 |
BAN stały
|
o jaa ![]() ![]() dreams_x33 - prosto w serducho to Ty trafiasz i wreszcie raczyłaś się pojawić ![]() ![]() 'a ona za każdym razem kiedy jakaś gwiazda spada z nieba marzyc że on czuje to, co ona ..' a ten sobie zabiore ![]() Pani_Czekoladowa jejkuu <33 dziękuje ![]() latin witam nową ![]() ![]() i okradam ![]() . . . kochanie, bo ja jestem cenną . limitowaną wersją kobiet patrzących na takich jak Ty przez pryzmat szarych okularów. Więc na nic mi te Twoje kłamliwe zapewnienia o Twojej niby ni eudawanej miłości do mnie . miłość czy istny cyrk uczuć ? bo już się pogubiłam. albo prawie wszyscy kolesie to świnie i cyniczni podrywacze, albo mam napisane na czole 'frajerka'. a mój super 'boy' okazał się kolejnym frajerem. właśnie zrozumiałem, że nie potrafię bez Ciebie żyć normalnie . Ty moja piłeczko do nożnej. A ty już naiwnie wierzyłaś, że te słowa są kierowane do Ciebie ? . |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim ![]() Bo są takie chwile gdy myle piekło z rajem. ![]() -Nie udawaj że mnie znasz! -Nie udaję,przecież jestem twoją matką! -Przestałaś nią być cztery lata temu gdy wyjechałaś! -co ty gadasz.?Urodziłam cię. -Tak.ale to nie znaczy że jesteś moją matką.Nie było cię gdy zostałam zgwałcona,pobita.Nie było cię gdy przeżywałam pierwszą miłość,rozczarowanie,gdy traciłam przyjaciół.Nie było cię w najważniejszych momentach mojego życia!Mamo! Ja już nie mam 13 lat.Nie słucham Dody , nie maluję paznokci na różowo.Nie umawiam się z grzecznymi chłopcami,nie chodzę do kościoła.Piję,palę,ćpam,d obrze wiem co to sex.A ty zatrzymałaś się na tym gdy miałam 13 lat.więc nie udawaj że mnie znasz.MAMO! -Witaj. To ja, Twój ‘Książe z Bajki’. Jestem odzwierciedleniem Twych marzeń: ciepły, kochający, romantyczny, zabawny..Słowem Facet Idealny. -Nie no świetnie..a kran umiesz naprawić? -Nie.. no ale poezje pisze i w ogóle.. -Boże, czemu nie marzyłam o Idealnym Hydrauliku..? ~ Skąd tyle szczęscia w Tobie? -Cii ~No powiedz... -Bo przyjda i mi je zabiorą - W takim razie to koniec.
- Ale przecież nie byliśmy razem... - Nieoficjalnie - spuściła wzrok - pomiędzy godziną 24.00 a 7.00 byliśmy. " Bo tak to jest Rozmywam się wiesz? Sens? Jaki sens? Kto pyta o sens w bezsensownym śnie? Śnie.. Ten sen zabiera mnie Oddala się. Więc? Nie boję się... Udaje. Bo są takie chwile gdy myle piekło z rajem. Nastaje dzień. Znów Wstaje." Mam nadzieję że sie komuś podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
kocham Was wszystkie teraz i w każdej kolejnej części <3
czuję Cię tak blisko jakbym sypiała z Tobą na odległość
Tak bardzo potrzebuję zrozumienia moich bezsensów Lubię tą ciszę po Twoim szepcie... moje kochane marzenia po cichutku umierają Spróbój wykonać ten gest miłości,nim uwierzysz że nie warto.. Nie można tak ze szczęściem być na'ty' tak całe wieki Molestujesz moje uczucia!!
#569 |
Zakorzenienie
|
Pani_Czekoladowa,joyeuse - no nie ,bo za raz się popłaczę ,dziękuję <3333
![]() ![]() ![]() IhateU -Ty wiesz <3 ___________________ 'Po niebie latała ostatnia chmurka nadziei . 'Błysk w jej sercu spowodował reakcje zakochania . 'Pękająca dusza ,dlaczego ?Nie widziała Jego . 'Jestem jak kwiatek ,potrzebuję czegoś bym nie zwiędła . 'Dajesz mi szczęście ,którego nawet sam nie pojmiesz. 'Pójdę do ostatniej widny ,która poprowadzi mnie do świata idealnego . ![]()
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-01-28 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.