|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Aaś, ja nie mam prawka
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie że większość kierowców po prostu zapomniała że też się kiedyś uczyła...
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja się tylko przywitać przyszłam i wracam do nauki
. No i chcialam sprawdzić ile zostało do slubu . No to idę się uczyć .
|
|
|
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
sjoanna jeszcze nie ustaliłam, bo terminy były nawet na dzień następny, więc stwierdziłam, że wolę najpierw dokupić godziny jazdy i potem ustalić egz, żeby się lepiej przygotować, a teraz i tak mam sesje więc stresu mi wystarczy
ale mysle ustalić na najdalej za miesiąc![]() Aaś nic się nie martw, zdamy i dołączymy do grona czynnych posiadaczek driving license ![]()
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam zrobione jeszcze w liceum a potem długo nie jeździłam. Parę lat przerwy to dopiero jest nerwówka i mega stres przed ponownym rozpoczęciem. Tym bardziej że prawko robiłam na ...
Uwaga !!! ... Tatam! ... na maluszku Mój największy koszmar to gasnący silnik na środku skrzyżowania Ale teraz mam punciaka i sunę nim codziennie do pracy. Choć ostatnio nie chciał zapalić Dobrze że mam ferie
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lain w cefarmie są często takie promocje że jak się kończy termin ważności to duuuużo przeceniają. Poszukaj przed samym wyjazdem. Ja kupiłam przed turcją we wrześniu piankę na oparzenia słoneczne za 5zł z terminem ważności chyba do końca listopada albo grudnia![]() Black siostro
|
|
|
|
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
Maluszki są super
![]() sama miałam jeszcze 2 lata temu swoją niebieską rakietę
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
no witam dzisiaj. ale pogoda już nie wiem co gorsze -20 czy -2 + śnieg + wiatr .
czekam na przesyłkę- miały mi przyjść tasiemki do zaproszeń. Chciałabym wkońcu zacząć je robić, bo się nie wyrobię do ślubu i dopiero będzie. |
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny oczywiście w ramach "żeby tylko" (się nie uczyc) stwierdziłam że może się wezmę za wybieranie ślubnej biżuterii, myślę o kolczykach i bransoletce jakiejś i póki co to mi się podoba coś takiego:
Bransoletka: http://allegro.pl/item891293338_supe..._karnawal.html i kolczyki te: http://allegro.pl/item891292767_dlug...ieczorowe.html albo te: http://allegro.pl/item891293773_swar..._kolczyki.html co o tym myślicie do mojej kiecki? Dla tych które nie wiedzą jaką mam kieckę zdjęcie w załączniku |
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lampę z tyłu tylko stłukła. Ależ myśmy sie zastanawiali jak to się stało, że lampa stłuczona , ale nie okazywałam tego w ogóle, żeby się nie zniechęciła ), a TŻ kupił jej stare i małe autko w automacie, no i teraz zasuwa sama .
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-01-28 o 11:48 |
|
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łoooo to Lain juz chce kupować balsamy do opalania? Ale fajna taka promocja by była Tylko, że właśnie teraz neima co liczyc na powakacyjne wyprzedaże Ja mam jedna aptekę upatrzoną, w której w środy kosmetyki Vichy sa o 15% taniej, wiec posprawdzam w necie lub kupie tam, bo balsamy do opalania zawsze kupuje Vichy, bo mój tż ma wrażliwa skórę i musze mu porządny filtr kupić, najlepiej 50 Na 30 on może przjeśc dopiero po kilku dniach. No, ale takie zakupy planuje dopiero w czerwcu![]() uciekam do nauki
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ja też ( oś Dobra idę sie uczyć ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Kiedy ślub?? Może gdzieś pytałaś, ale ja dziś tak z doskoku... i nie chce mi się szukać ![]() pisałaś* - miało być
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-01-28 o 11:57 |
||
|
|
|
#495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie na tydzien zuzylismy z TZem dwa opakowania kremow, wiec na dwa tygodnie przydalyby sie ze cztery a ze jeszcze przydaloby sie cos po opalaniu to trzy stowy jak nic na same mazidla Cytat:
![]() ja sie na Vichy 50-ce dla uczulonych na slonce przypieklam na tylku i plecach podczas snurkowania ![]() ide sie rozprawiac z ananasem, bo o dziwo mam ochote na cos slodkiego (choc to do mnie niepodobne ), wiec zrobie salatke owocowa
|
||
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.madonna.pl/pl/bizuteria.php?e=bizuteria5 także dzięki kochana, bo zmierzę ta bizu w Madonnie i jak cos kupie te hehe Kusi ta cena Ale chyba jeszcze nie chce kupować bizu...Myślę, że taka bizu będzie pasować do Twojej sukni ![]() Strasznei mi sie podoba to marszczenie na dekolcie
|
|
#497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Witamwszystkie, a szczególnie nowe koleżanki
Jeśli któraś nie ejst wpsiana w kalendarz PM 2010 (link w moim podpisie), a chce być dopsiana, to proszę na pw napisać mi datę ![]() No i wybaczcie laski,a le tak gderacie, ze nie mam siły Was nadrabiać Mam małe urwanie głowy w pracy chwilowo
|
#499 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie zazwyczaj kązdy przedmiot składa się z ćwiczeń/projektu, labolatorum i wykłady.. mimo iż miałam teraz 5 2 piatki z labu i ćw to nie byłam zwolniona.. niestety u nas na polibudzie się tego nie praktykuje ![]() Cytat:
ale teraz mam dopiero 8 lutego masakryczny egzamin, i pewnie też zabiorę się dzień przed ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#500 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś, siostro
![]() No i zarzucili mnie robotą.. jak było spokojnie to już nie jest
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to i tak mnie to z egzaminu nie zwolni ![]() tez wole miec egzaminy sciesnione, a najlepiej wlasnie co drugi dzien wtedy sie w taki ciag wpada co prawda kilka dni wyjetych z zyciorysu, ale szybko i sprawnie ![]() zrobilam sobie miche zolciutkiej salatki z ananasa, mango, banana i pomaranczy juz czuje, ze jak skoncze jesc to bede miala dosc slodkiego na baaaardzo dlugi czas ![]() dobra, ja sie zmywam milego dnia tudziez owocnej nauki ![]() (ha wychodze z domu, a sniezycy dalej nie ma |
|
|
|
|
#502 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie bym sobie mogła teraz kupic tą biżu bo mam trochę takich trochę luźnych pieniążków które pewnie wydam na pierdoły jakieś jeśli sobie nic potrzebnego nie kupię ![]() Cytat:
Ja pierwszy raz jestem z czegokolwiek zwolniona więc się jaram ![]() I dziękuję za opinię Cytat:
U mnie śnieżyca jest i to masakryczna :wow: przed chwilą dopiero wyjrzałam przez okno
|
|||
|
|
|
#503 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Gosiu,śliczna ta branzoletka noi podobają mi sę te drugie koleczyki.
|
|
|
|
#504 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i można dostać 6![]() p.s. podziel się sałatką ![]() ![]() Cytat:
potwierdzam, biżuteria śliczna
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie też dziś śnieżyca i takie zaspy a pod spodem lód że bym wyrżnęła orła ze 2 razy. a musiałam wyjść na zakupy obiadowe, wysłać paczkę(bo sprzedałam spodnie na All) i zanieść ciotce kosmetyki z Avonu Jak wróciłam to przestało sypać Jeszcze musiałam kupić znajomym prezent na parapetówkę, bo idziemy w sobotę (a ja mam szkołę sob/niedz Cytat:
Super! jeszcze ja nie mam. I nie wiem kiedy w ogóle pójdę na kurs. Cytat:
Uciekam robić obiad. Postanowiłam, że w przyszłym tygodniu, po zjeździe przejdę się jeszcze do kancelarii i upewnię się czy nas dobrze przepisali do nowego kalendarza i zapytam o te nauki i poradnię. (czy o poradnię się gdzie indziej pyta? )
|
|
#506 |
|
Adwokat diabła
|
Ałć, mam taką beczkę w uszach że szok..
Nic nie słyszę..
|
|
#507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Mam dziś lepszy humorek, bo ze zdrowiem ciut lepiej Cytat:
![]() Faktycznie rozważam zielone winietki i zawieszki Załączam ich zdjęcie, z tym że zawieszki będę chciała mniejsze i kwadratowe Ja trochę też współczuję, ale nie wiem czy bym nie wolała jeszcze spokojnie postudiować ![]() Cytat:
A kreseczki jednej jedynej gratuluję ![]() Ja prawka nie mam i póki co nie przewiduję bym miała się uczyć jeździć
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
black, czy ty robiłas sobie może tomografię? bo te twoje bóle głowy i szum w uszach może daloby się jakoś zredukować chociaż gdyby się znało przyczynę
![]() Cytat:
![]() Tosieńka, cieszę sie bardzo że z Twoim zdrówkiem już lepiej ładny ten zielony zestawik
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny powiedzcie mi jaką biżuterie kupić do ecru sukni z serduszkowatym dekoltem ??
Muszę zacząć się pomału rozglądać lepiej będzie wyglądać złoto czy srebro ??
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
kto mi pójdzie po coś słodkiego do biedronki?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

Ale np. jeśli chodzi o Lki to ja ich nie traktuję jakos ulgowo, bo taka osoba powinna się nauczyć, że jak wsiądzie do własnego auta to Lki miec nie będzie na dachu i nikt jej wpuszczał nie będzie
A wogóle to uważam, że powinien byc obowiązek umieszczania na tylnej szybie zielonego listka jeśli auto prowadzi młody kierowca. Ja w dalszym ciagu mam zielony listek, bo mi sie go nie chce odklejać
Ale uważam, że powinno sie go mieć przynajmniej przez pierwszy rok, bo wtedy inni kierowcy wiedzą, że mogą się spodziewać jakiegos dziwnego zachowania po takim kierowcy.

Dobrze że mam ferie 

Lampę z tyłu tylko stłukła. Ależ myśmy sie zastanawiali jak to się stało, że lampa stłuczona 

( oś

juz czuje, ze jak skoncze jesc to bede miala dosc slodkiego na baaaardzo dlugi czas 
potwierdzam, biżuteria śliczna
)