|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
pare torbieli...
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-28 o 14:18 |
|
|
|
|
#5072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, pasuja nie pasuja... oczywiscie,ze pasuja, zobacz np nasza kochana Horitka, ma biuscik podobnej wielkosci, tylko, ze zelki i jak slicznie wyglada, i szczuplutka drobniutka jest jak niteczka!pasuja jej bardzo, Lucy wysoka dziewucha, wiec tym bardziej duzy cycol sie prezentuje Macerata ja to generalnie lubie biusty ladne, duze : naturalne w moim wymarzonym ksztalcie( wlasnie takie lezkowate,pelne na dole,z przepieknym rowkiem i zjezdzalnia) oraz silikonowe ( wygladem przypominajace te naturalne). Szczerze wole takie bardziej naturalne niz silikonowe, no ale jak juz nie mam naturalnych to pokocham silikony
|
|
#5073 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim
Sami co u Ciebie ? Stęskniłam się .Na beauty zaglądam regularnie ,ale raczej czytam .Pomyślałam i tu zaistnieć ,bo widzę ,że bardzo miło u Was Słyszałam że Meduzik tez gdzieś tu biega Pozdrawiam cieplutko w te mrozy . Jutro jadę do Dr .Krajewskiego na randkę .Nie widziałam go jakieś 2 miesiące, stęskniłam się A tak powaznie to jadę sprawdzić co u mnie ,bo pobolewa mnie jeden żelek To już sporo czasu po i martwi mnie chociaż czytałam tutaj że to trwa troche u niektórych ...Od kogo pozdrowić Dr bo widzę że tutaj też jest parę jego dzieł
|
|
|
|
#5074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna jest ..choć znam ją tylko z tych fotek, nie wiem, co to za Lucy etc.,więc to też zmienia odbiór.. ..znam tylko jej fizyczność, i to tylko tę nagą fizyczność.. ![]() ..więc jak dla mnie-nie ma potrzeby, by się rozbierała aż tak,bo(moim zdaniem)przykrywając to i owo,tak ciut ciut, zyskałaby na uroku ![]() ..ale może jestem staroświecka.. ![]() ..bo(wg mojego gustu..)wszystko jest świetnie, tylko ten biust..do którego mam kilka zastrzeżeń.. ![]() ..nie ma się co czepiać, ale skoro się oddała do oceny(pokazując co nieco) to i kilka słów krytyki nie zaszkodzi, a co..
|
|
#5076 |
|
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem to Lucy ma piersi jak Pani HORO
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-01-28 o 14:25 |
|
|
|
#5077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Horo jest szczupła, ma duży, fajny biust ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Obie Panie mają duże biusty, są szczupłe, ale jednocześnie zupełnie innej budowy! (Szczupłość szczupłości nierówna ). U Horo efekt jest rewelacyjny, bo jej piersi idealnie pasują do jej sylwetki, natomiast u dziewczyny ze zdjęcia biust jest za duży (MOIM ZDANIEM, KTÓRE JEST SUBIEKTYWNE ) do jej sylwetki!
|
|
|
|
|
#5078 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to bym chciala miec jej kalendarz.. jest nr 1 w UK
a czego ja bym nie chciala miec w sumi w kwestii wyglądu to piersi juz mam, jako jedno z marzen ![]() reszta tez juz jest a kolejna nadejdzie.....
|
#5079 |
|
Raczkowanie
|
macerata sloneczko, Lucy to byla normalna dziewczyna, opalala sie na plazy i zostala zauwazona przez lowce telentow, ktorego urzekl jej fantastyczny naturalny biust i nieprzecietna uroda. wczesniej nie miala do czynienia ani z modelingiem ani z rozbieranymi zdjeciami.
wiec bardzo czesto byla sobie wlasnie ta Lucy ze swoim bujnym biustem gdzies tam w naroznej rubryce gazet jak sunday czy inne pokazujac swoje piekne ksztalty i obfity biust! w zeszlym roku brala udzial w angielskim Big brother, w ktorym pokazala sie jako bardzo skromna i madra dziewczyna, w zyciu codziennym raczej nie pokazywala biustu tylko dobrze go miala schowanego pod warstwami ubran, tez ja pewnie zlosci naklejka jaka na nia przyklejono.. Ja tez uwazam, ze Horo ma taki piekny biust tylko po super tunningu,super jedrny i okazaly, obie Panie sa w gronie moich ulubionych biustow ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Listopadowa ja to te dyrdymaly tak pieszczotliwie tylko a Ty juz na mnie z palka biust jest biustem a czy nam sie podoba czy nie to nasze zdanie i nie ma co dalej brnac, mi sie podoba, wrecz bardzo, Tobie nie i spoko, rozumiem i szanuje ![]() a my tu sie lepiej napijmy znowu, bo cos zaschlo w gardle za te wszystkie biusty swiata
|
#5080 |
|
Raczkowanie
|
Jestem spowrotem dziewczyny
![]() dzieciaki już jedzą a ja powracam do was
|
|
#5081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, jak ją zaczęli fotoshopować, to i mogli jeszcze bardziej zaszaleć ![]() bo niby taka świetna, bo fotoshop ![]() a ja tam jestem częścią lokalnego koła wzajemnej adoracji dziewczyny wklejają piękne piersi bez żadnego fotoshopu to co mi tam Lucy i jej poprzerabiane komputerowo naguski ![]() wszystkie te panny w pismach..wiadomo..wymuska ne etc..zresztą Ania wiele o tych praktykach pisała
|
|
#5082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, chyba czas zakończyć debatę na temat biustu tej Lucy
, bo się jeszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
.Ale jak pić do pić - więc chlup do dna za WSZYSTKIE BIUSTY ŚWIATA
|
|
|
|
|
#5083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .... ta upierdliwa z Artplastica w Szczecinie co kazała sobie wmontować 2 x po 615 g ![]() ![]() a tak na marginesie... to tez go zamierzam odwiedzić w niedalekim czasie
|
|
#5084 |
|
Raczkowanie
|
No to jak pozwolicie do siebie dołaczyć ?
Czy oprócz Horo ktoś jeszcze u mojego Dr był ?
|
#5085 |
|
Raczkowanie
|
listopadowa skoro tak to ja to potraktuje jak przyjemnosc
hihihihi male sado-maso nigdy nikomu nie zaszkodzilo jeszcze ![]() no to pijemy!!!!!!!!!!!!!
|
#5086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZAŁATWIONE Ja u Dr byłam w Gryficach i widzę ,że chyba podobnie robiłyśmy bo pisałaś niedawno że to 4 mce
|
|
#5087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5089 |
|
BAN stały
|
czesc LALECZKI, ja tylko przywitać. kompa niemam i narazie niewiem kiedy będde miec. ale owas niezapominam . I KIedy będzie zjazd zelków? BO ja czekam tu w WAWIE.
MARCHEWKA jak dziewczyny coś ustalą daj znzć smsem KOCHAM WAS |
|
|
|
#5090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kończę temat bo mi w sumie obojętne.. ![]() modlę się by doprowadzić do końca operację po kryptonimem: "Macerata kontra Skwiercz..nadzieja na nowy.. ..Biust!"![]() ..a wszystkie inne biusty świata niech sobie żyją własnym życiem.. ..tylko za te forumowe, to z całego serca, i kciukasy potrzymam ![]() i toaścik wznisę..
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-28 o 15:02 |
|
|
|
|
#5091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szybko się staraj o tego kompa... ![]()
|
|
#5093 |
|
Raczkowanie
|
I na dzień dzisiejszy żadnych dolegliwości ? Ja miałam powikłania i po tygodniu repozycję prawej piersi .Teraz mnie pobolewa ,więc jadę podpytać co to .Poza tym jest ładna i miękka ,więc może to mięsień po przejściach . Cały czas coś mnie pokłuwa i mam takie uczycie że coś tam jest . Lewa jak moja od zawsze i o dziwo troche twardsza od tej po przejściach. Martwię się . Miałyście tak ?
|
#5094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że jesteś ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
- być może były to jakieś zrosty . Mięsień też długo trzymał - ale już jest okW lewej natomiast odczuwałam silne kłucie punktowe - od naruszonego nerwu, ale nerwy mają to do siebie, że się regenerują Tak czy siak - warto udać się na wizytę do dr
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-28 o 15:04 |
||
|
|
|
#5095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co to jest ta repozycja piersi?Mnie prawa piers tez pobolewa a lewa wogle,dziwne mi sie to troche wydaje bo czemu niby jedna,zaczynam sie troche martwic i chyba wybiore sie do swojego dr
|
|
|
#5096 |
|
Wtajemniczenie
|
VIDA!!!
|
#5097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ale planuję )... raz przesadziłam z fiszbinkami, ale... jeden dzień w staniczku sportowym i wszystko wróciło do normy a swoimi piersiami się nie martw... każda ma prawo goić się w innym tempie
|
|
#5098 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za info .Yagnaa to chyba znam z beauty
Pozdrowionka Listopadowa do Ciebie prośba o dopisanie mnie do klubiku , bardzo chciałabym zobaczyć Wasze cudeńka i swoimi się podzielić No ale to może za jakiś czas jak się lepiej poznamy bo domyślam się że klub elitarny i trzeba sobie zasłuzyć .Jakby cos to mogę wysłas sms o treści ... na nr ...
|
#5099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tkanki jednej piersi mogły zostać bardziej naruszone podczas op.Ale warto udać się do swojego dr |
|
|
|
|
#5100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale Boss Listopadowa tym zarządza
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

am torbiel..Nie pobiera się wycinka tylko ewentualnie robi sie boipsję, a tych do 1 cm w ogóle się nie rusza..U mnie to nie było przeciwwskazaniem do operacji...

... no i te wielkie piersi do niej po prostu nie pasują (ale to tylko moja subiektywna opinia
)
oczywiscie,ze pasuja, zobacz np nasza kochana Horitka, ma biuscik podobnej wielkosci, tylko, ze zelki i jak slicznie wyglada, i szczuplutka drobniutka jest jak niteczka!pasuja jej bardzo, Lucy wysoka dziewucha, wiec tym bardziej duzy cycol sie prezentuje
To już sporo czasu po i martwi mnie chociaż czytałam tutaj że to trwa troche u niektórych ...Od kogo pozdrowić Dr bo widzę że tutaj też jest parę jego dzieł 

a Ty juz na mnie z palka

modlę się by doprowadzić do końca operację po kryptonimem:
"Macerata kontra Skwiercz..nadzieja na nowy..
..Biust!"