|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
a co tworzysz jeśli można wiedzieć?
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Guzik prawdę
.Piszę pracę, nt. kłamstwa. Doszłam do wniosku, że lepiej go zrozumieć niż próbować na siłę eliminować z życia, bo zdominowało nas. Stało się narzędziem do manipulacji... A wiecie, że przeciętnie mężczyźni kłamią 6 razy dziennie, a kobiety 3? Dobrze, że Bóg nas nie osądza z tych kłamstewek na razie, bo inaczej 6 mld (?) ludzi miałoby nosy tak długie, jak słupy telegraficzne Idę już. Juhu, po raz pierwszy wyszłam stąd jako ostatnia!
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-01-28 o 00:30 |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
to ciekawa praca
![]() no ja jestem ostatnia, bezsenność mnie męczy ;/
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
Lubię poruszać się w takich tematach i chyba napiszę jeszcze jedną pracę, a jutro to wyślę.
![]() Dżem dobry ,Poszłam spać o 2, ale mimo wszystko jestem wyspana. Wieje dzisiaj strasznie i jeszcze ten padający śnieg .Dobrze, że siedzę w domu. Też tak macie, że jak jesteście w domu to robicie więcej niż jakbyście miały siedzieć w szkole ? Znów się napalam na kolejny mecz. ![]() nie miałam okazji korzystać z tej emotikonki, więc se skorzystam ![]() :dzie kuje:![]() ![]() ![]() Jaka fajna .
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zimno, śnieg pada, ja przeziębiona, ale muszę do szkoły jechać ... coś do deklaracji muszę podpisać jeszcze... kurna, oddawałam tydzień temu i podpisałam na deklaracji wszystko, co trzeba ;/ to jeszcze coś wymyślili ;]]] no, ale przy okazji wykorzystam ojca i po bieliznę pojadę... ;] dziś już się czuję lepiej, jedynie katar mi został ;/ tzn. zapchany nos... wrrr ;] miłego dnia
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry;*
głowa mi pęka. -.- za oknem mróz. żarty o rybce mnie nie bawią, jest mi jej żal. Bądź co bądź rybka to istota !żywa!, a nie rzecz. ferie się kończą
|
#2947 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rybo-Hitler śmiej się, śmiej się z nieszczęścia rybiego ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja się wyspałam.. ale tu się całe dnie opierniczam, wolałabym być w domu bo zrobiłabym chociaż coś konstruktywnego,.. a tak.. NIC. krzyczą na mnie, że sprzątam, krzyczą, że nie odpoczywam, haha. a dajcie spokój. miałam się spotkać z koleżanką, ale dzisiaj przyjeżdżają jej rodzice..i jedzie do domu..i dobra, idę się dalej obijać. miłego dnia ;*
|
|
#2948 |
|
Konto usunięte
|
hej, jejku jak sie wczoraj u mnie rozpadalo sniegu. masakra! chociaz dzisiaj sie ocieplilo, to znowu bedzie chlapa. wreszcie temperatura okolo 0 stopni!
|
|
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
Jak się okna otworzyło to zaraz taka para leciała, łaaa. Cytat:
Cytat:
Ale zdechł mi i mama go wyrzuciła. ![]() Poszłam do szkoły i wróciłam. Nudy straszne, zawody w nogę są a ja charczę, smarkam to co będę tam siedzieć. Deklarację sobie przyniosłam to poprawię. Wpiszę sobie temat miłość fatalna, sentymentalna, spełniona. Chyba łatwy będzie, bo takiego właśnie potrzebuję. Ten z naturalizmem mnie kusił, ale nie, za dużo przygotowań a ja nie mam czasu. A tak to internet i raz dwa. No i mam zje.ba.ny nastrój. |
|||
|
|
|
#2950 |
|
Konto usunięte
|
no tak,ale musisz podawac zrodla -nie mozesz miec wszystkiego z internetu
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16777486]no tak,ale musisz podawac zrodla -nie mozesz miec wszystkiego z internetu
[/QUOTE]No ja to wiem. Coś się wymyśli
|
|
|
|
#2952 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, sorry że tak mało piszę ale przez te mrozy mi Internet strasznie zamula:| Widzę że rozprawiacie o śmierci biednej dyktatorskiej rybki :P Ja do ferii jeszcze daleko ale dzisiaj nie poszłam do szkoły bo jutro mam spr z fizy i bym się nie wyrobiła. Zresztą poszłam wczoraj spac o 19 i wstałam dzisiaj o 8
|
|
#2954 |
|
Konto usunięte
|
powodzenia w nauce
|
|
|
|
#2955 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16764857]
a jak przygotowania do polskiego ustnego? jakie macie tematy? i jak postepy lub ich brak?[/QUOTE]ja mam o rzeczypospolitej na przestrzeni róznych epok czy cos w tym stylu. postępów brak |
|
|
|
#2956 |
|
Konto usunięte
|
ja pojde w lutym do szkoly, juz sie z dyrektorka umowilam, bo wszyscy ze szkoly podpisali oprocz mnie
|
|
|
|
#2957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buuu szkoda Dlaczego zdeechł?Ja tylko na chwilkę jestem i lecę niestety Właśnie dotarło do mnie, że w sobotę mam studniówke
|
|
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wy dostaliście te deklaracje, które się "ręcznie" wypełniało? u nas dawali nam wydruki z internetu wydawało mi się, że te pierwotne deklaracje też trzeba podpisać... w dodatku na tych internetowych nie ma tematu ustnego z pol ![]() i też jak ktoś coś zmienia, to trzeba pisać podanie ![]() z miłościa łatwy i lekki temat Cytat:
![]() to bardzo ładnie nie idę jutro do szkoły w tym tygodniu ciągle jest tak mało osób! nie więcej niż 50% ![]() jeszcze jutro mamy zastępstwo z podobno jakąs drącą się ciągle babą od polaka. ciągle się zwalniamy z jakichś ostatnich lekcji. ło Jezuśku. nie ma tam po co iść ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ostatnio nie mam ochoty na mięso, jak o nim myślę to....
|
||
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeśc
![]() kurde, spać poszłam po 6 obudziłam się o 10... cudnie :P wziełam się za chemie, zrobiłam troche zadań i tak jak P dobrze mi idzie tak R raczeń cieńko ![]() a co do pracy na polski to ja nawet pełnej bibliografii nie mam wogóle budze się a tu zamieć śnieżna znowu mi śniegu po kostki napadało.
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chodzimy sobie na wybrane lekcje ![]() hello ;* ale jestem zła. do szkoły miałam na 9.40. auto nie chciało mi odpalić biegiem na autobus, zdążyłam, ufff. zanim doszłam do auta(prowadzę w adidasach, takich za kostkę, bo w kozakach nie czuje pedałów, a mam te emu) spodnie mokre od śniegu po kolana ![]() w szkole nuda ![]() wypełnialiśmy deklaracje ostateczne, ale ja wypełnię jutro, mam czas ![]() zjem coś i biorę się za naukę.TŻ musi przyjechać, zmienić mi akumulator na stary, a nowy oddać na gwarancje. ZIMO, SPADAJ
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-28 o 14:35 |
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Wyczuwam spisek.
Pojechałam na tydzień do babci no i już go nie było. Powiedziano mi, że zdechł, ale mama bardzo nie lubi zwierząt, więc nie wiem. No ale dawno było. Cytat:
Hmm... a wcale nie chciałam i kicha wyszła. No i mam naukowego doła, nic mi się nie chce. Książki nie mogę otworzyć, nie wiem co jest, gryzie mnie w oczy chyba. Te co ręcznie pisaliśmy i mamy na czerwono przeprawić. Właśnie coś takiego lekkiego chciała, co raz dwa pójdzie. |
|
|
|
|
#2963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Budzę się rano, a mama do mnie, że z domu nie wyjadę
a do tego spuchnięte gardło, kicham i mam biegnący nos ![]() To sobie zostałam w domku dwa angielskie, matma, fizyka, nic wielkiego. Między tym bym jeszcze siedziała na pp, historii i wosie ![]() Cytat:
Od rana porobiłam zadania z Kiełbachy z funkcji liniowej (ale cóż, później się dowiedziałam, że jutrzejszy sprawdzian przełożony ), dwa testy na konkurs fizyczny, jedno zadanie z operonowskiej maturzy z fizyki (mieliśmy ostatnio zjawisko fotoelektryczne zewnętrzne i od razu 20% więcej a miesiąc temu nie umiałam... ) i jeszcze trzy rozdziały gramatyczne na prywatny angielski na... wtorek Aż nie wiem, co się ze mną dzieje. A w szkole 13 osób ![]() Cytat:
ale na pewno na nich był temat prezentacji ![]() No właśnie taka jest polityka szkół ![]() Może jesteś w ciąży ![]() Cytat:
![]() Pewnie, ja wychodzę z takiego samego założenia na początku ferii pojadę do jakiejś babki od polskiego, którą mi mama znalazła, żeby mi pomogła dobrać bibliografię, coś tam poczytam i najlepiej już napiszę, żeby mieć z głowy ![]() ------ Idę jeszcze robić angielski i fizykę. Mam takiego kopa, że aż się nie poznaję
|
|||
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, nie chciałam przeklinać ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Marta, na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ jest nowy odcinek House'a
|
#2965 |
|
Konto usunięte
|
Siema Żbiki.;*
miałam na 10 i rano chciałam wszystko ładnie pocytowac ale cład wyskoczył i :pupa: muzyka z requiem genialna ! macie rację. no i akcja z rybką ogólnie to zasypało mnie. z resztą wszystkich;p. do szkoły jakoś dojechałyśmy.ale droga-maskara.zawiane wszędzie.zaspy.niewiem gdzie jeżdzą te wszystkie pługi. spr.z polaka z lektur nawet spokoo.no i kart.z WOSu zrobiła. ale generalnie dobry dzień
|
|
|
|
#2966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to trzeba wyjaśnić! trzeba spałować a tak serio, to weź zjedz sobie jakąś czkolet czy co innego, co Cię rozluźni, prześpij się, zrelaksuj albo poczytaj o jakichś mszaczkach dla rozluźnienia ![]() dobra, śmieszny żart. każdy ma gorsze dni jesteś niegrzeczna Cytat:
![]() na elektronicznych był temat w ogóle pamięta któraś na jakiej stronie się to wypełniało? bo my na swojej poczcie mieliśmy sobie zapisać te pliki, które potem się otwiera przez tą stronę, i chciałabym się upewnić co do tego tematu że dobry wpisałam.z moim ogarnięciem to ... ![]() ale żarcik zarzuciłaś ![]() chyba przez powietrze. Cytat:
!a który to? bo ja obejrzałam 7, mam jeszcze 3, czyli do 10. |
|||
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?a teraz tak wie***ardzo, to będzie ciąża mnoga ![]() 11 odcinek
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Konwersacja o rybce genialna. Rybka-Hitler-żółw ninja-Robocop (dorzucę od siebie Karolina, co się stało? ![]() --------- Po dzisiejszym dniu przetaje mi się chcieć, żeby polonez wyszedł idealnie. Znowu się powydzierałam, kilkakrotnie mówiłam, prosiłam, zwracałam uwagę, żeby wszyscy szli jako całość, a nie indywidualnie, ale jeśli ktoś ma gdzieś jak wyjdzie nas polonez, to mi też przestaje chcieć się starać. Wkurzyłam się dziś. ![]() Naprawdę wszystkim innym klasom wychodzi bardzo ładnie i równo, a u nas każdy idzie jak mu pasuje. Jedna idzie dumna szybkim krokiem i ma w du.pie, że inni nie nadążają i polonez traci wygląd. Idą jak chcą, gdzie chcą, w ogóle nie pilnują swojego miejsca. Wrr! W sobotę będzie porażka. Dobra, Żbiki. Ja mam teraz zamieszanie z tą studniówką. Odezwę się po. Miłego weekendu.
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
oj Beata, nie przeżywaj tak tego poloneza, uwierz - nie warto
![]() u mnie też tak było, że z początku ciągle się przejmowałam, ale jak zobaczyłam, że to tak wygląda i w sumie nikt się nie stara, to i ja przestałam się zbytnio starać i przejmować, bo szkoda nerwów na przeżywanie tak tego. ![]() przy okazji niechcący kliknęło mi się w link w Twoim podpisie - masz nasz stary wątek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

.
,
.

Jedna ryba podporządkowała sobie 3 inne, jednej zjadła ogon i każdą zaganiała pod grzałkę i nie pozwalała im wychodzić. Była naprawde okropna! A to dziwne, bo wielkością taka sama jak tamte. Nie pozwalała im nic jeść. Już nie mogłam patrzeć na to, że nawet żółw nie reaguje:P ona sobie pływa sama, a tamte biedniusie w miejscu. W koncu tato ją złowił, pstryknął (niechcący zdechla) i zołw ją zjadł. Wiem, że to nieładnie, ale tamte ryby naprawde były w nieciekawej sytuacji:P

, więc jak zainwestuj w kozaki, to pewnie je założę 

wydawało mi się, że te pierwotne deklaracje też trzeba podpisać... w dodatku na tych internetowych nie ma tematu ustnego z pol
w tym tygodniu ciągle jest tak mało osób! nie więcej niż 50% 
i biorę się za naukę.

a tak serio, to weź zjedz sobie jakąś czkolet czy co innego, co Cię rozluźni, prześpij się, zrelaksuj