|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..
Cytat:
fachowcom- tu bym się powstrzymała od komentarza i co do ufania też bym nad tym pomyślała![]() ZARA- ja te chcę coś zrobić ustami ale tak zeby rodzice nie dojrzeli ;D młoda dupa jeszcze jestem i nie wiem czy im się to spodoba, co do piersi ich przekonałam ale powiedzieli,że po 21 roku zycia. hehe :P Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2010-01-28 o 17:45 |
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
aaale jestes ladna
teraz to ja zaczynam tesknic za moim blondem....
|
#1143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) a mamę jakoś przekręcisz na swoje. w końcu to nie jest ani niebezpieczne, ani trwałe
|
|
|
|
|
#1144 |
|
BAN stały
|
Witam
Już Was nadrobiłam. Jutro idę do kosmetyczki zrobić sobie brwi. I jeszcze do szkoły. Mam 5-cio dniowy zjazd. Łee, nienawidzę tego.
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoja drogą - lekarka ma wspaniałe podejście tylko ja się tych maszyn boje a zapach to już mnie w poczekalni odrzuca Cytat:
ZARAAA : Naaaaajs kapelusz twarzowy ,ale włosy to masz piękne. Jaki to kolor ?
|
|
|
#1147 |
|
BAN stały
|
Idę nałożyć naftę na włoski
![]() Zrobić sobie znowu zielonkę ![]() I oglądając Pierwszą Miłość pojeżdzę na rowerku który się kurzy ale mam zamiar go poużywać przez ferie musze wyrobić sobie łydki na lato |
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
zara a to tak specjalnie robilas zeby byl spod ciemny?
|
#1149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja zwykle uwagi mojego taty co do ubioru, malowania paznokci i siebie biore na dystans, słucham i wypuszczam drugim uchem. Do malowania chyba się w końcu przyzwyczaił, wie, że chcę iść na kosmetologię, miałam zamiar iść na wizaż, więc chyba sobie to odpuścił. ![]() Moj tata jest tak strasznie porzadny i chcialby zebym ja najlepiej chodziła ubrana zawsze w jeansy i podkoszulek nie malowała sie i nic ze soba nie robiła. ![]() A mams co do tego ma inne podejście. Mówiłam jej własnie dzis, ze za parę lat wstrzykne sobie botoks w usta. To sie tylko smiala, ze juz potem bede musiala robic to caly czas. Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2010-01-28 o 17:53 |
|
|
|
|
#1150 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() na usta nie spojrzy hmm myślę nad tym ale doslownie odrobinkę bym chciala tak na próbę.![]() Siwulka ja nie lubie np zielonki sypanej, ja tylko do zaparzania - ma najlepsze wlasciwosci,
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16787678]Własnie patrzyłam na to Twoje zdjęcie z wakacji i cudnie wyglądasz. Jeszcze masz taka typowo brązową opaleniznę.
Ja zwykle uwagi mojego taty co do ubioru, malowania paznokci i siebie biore na dystans, słucham i wypuszczam drugim uchem. Do malowania chyba się w końcu przyzwyczaił, wie, że chcę iść na komsetologię, miałam zamiar iść na wizaż, więc chyba sobie to odpuścił. ![]() Moj tata jest tak strasznie porzadny i chcialby zebym ja najlepiej chodziła ubrana zawsze w jeansy i podkoszulek nie malowała sie i nic ze soba nie robiła. ![]() A mam co do tego ma inne podejście. Mówiłam jej własniedzis, ze za parę lat wstrzykne sobie botoks w usta. To sie tylko smiala, ze juz potem bede musiala robic to caly czas.[/QUOTE] ja tez sobie zrobie usta ja teeez hehehe
|
#1152 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16787678]
Ja zwykle uwagi mojego taty co do ubioru, malowania paznokci i siebie biore na dystans, słucham i wypuszczam drugim uchem. Do malowania chyba się w końcu przyzwyczaił, wie, że chcę iść na kosmetologię, miałam zamiar iść na wizaż, więc chyba sobie to odpuścił. ![]() Moj tata jest tak strasznie porzadny i chcialby zebym ja najlepiej chodziła ubrana zawsze w jeansy i podkoszulek nie malowała sie i nic ze soba nie robiła. ![]() [/QUOTE]Moja mama wlasnie ma fajne podejscie, co do ubiore i makijazu, za to Tz!! zawsze jest ze albo za duzy dekold albo za mocny makijaz , ale juz sie chyba przyzwyczail
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16787781]To bedziemy miały o czym rozprawiac za jakis czas.
[/QUOTE]hmm to zalezy czym i jaka ilość ![]() aa i botoksu sie w usta nie wstrzykuje tylko jakies wypełniacze na bazie kolagenu chyba ze chcesz miec nieruchome usta hehehehehahaha jaki byk, literki zmienily kolejnosc i zamiast w usta napisałam w suta hahahahahaha soryyy poprawka hahahahaha
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-01-28 o 17:58 |
|
|
|
#1155 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16787430]Wróciłam do Was jeszcze, bo w tv narazie nic ciekawego, Pierwsza Miłośc niedługo, a wole teraz z Wami posiedzieć.
![]() Dziękuję za to, co mówisz, bo az przywróciłas mi wiarę w siebie. nie ma za co pisałam naprawdę szczerze bo nienawidzę się podlizywać![]() Cytat:
Cytat:
ale nie oddaliśmy a włosy są rozjaśniane balejażem a teraz odrosty mam zrobione blond farbą.Miucci a tak poza tym to mój tż też mi ostatnio nie mówi że ładnie wyglądam właśnie mi to uświadomiłaś coś ostatnio też się nie dogadujemy właśnie muszę się szykować bo zaraz po mnie przyjedzie a ja w ogóle nie gotowa![]() Siwa nie!!!!!!!!!!! to tylko tak na zdjęciu wyszło że spód jest ciemniejszy nie lubię borsuka...![]() dziewczynki uciekam do Tż może się nie pokłócę do jutra
Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2010-01-28 o 18:02 |
||
|
|
|
#1156 |
|
BAN stały
|
no wlasnie musze zorientowac w cenie i znalezc kogos dobrego w Sz-n
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
dopiero wróciłam..co za pogoda rano myslałam że sie popłacze jak miałam wyjść z domu idziecie jak burza z tym pisaniem
|
|
|
|
#1158 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie tak dawno "obrazal sie", ze potrafie isc do skzoły w stringach. ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Botoks czy co innego no nieistotna nazwa, wazne zeby były pełne. Ale nieruchomych ust nie chce miec, racja. ![]() Cytat:
Niby kazdy facet taki sam, ale jak tak pzyrownac rozne zwiazki, to kazdy w tym zwiazku ma inna wade. Ja sie zawsze zbieram na ostatnia chwile. Musze to w koncu zmienić. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Zagapiłam się, już po 18. Ide ogladac Pierwszą Miłosć.
|
|||
|
|
|
#1159 |
|
BAN stały
|
Wlasnie patrze na stronkę i to zalezy od ilosci ale jest o 1000zł w górę.. ładna cena
![]()
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie chodzic w dekoladach bo musze cos eksponowac, zreszta przy niektorych bluzkach nawet gdybym chciala to nie da bo sie poprostu nie dopinaja
i to nie tak ze sa w za malym rozmiarze, tylko nie wiem, takie juz je szyja, gdybym brala L a czasem nawet M to chyba bym sie utopila z moimi 162 cm wzrostu co do makijazu to ja wlasnie zawsze sie tak maluje tylko bez kresek i to jest dla niego juz przesada, to ja nie wiem jak mam sie malowac, chyba w ogole
|
#1161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Boze, nie bylo mnie od 12, a tu 6 stron do nadrobienia. Powariowaly
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kwestia wprawy. Ja jak zaczynalam nosic, to siedzialam w lazience i nie dawalam rady. A teraz 2 sek i juz sa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wogole moge sie oglosic wszem i wobec wlosomaniaczka mam nadzieje, ze pozwolicie co prawda do Social mi daleko, no ale ze mna nie jst najgorzej ![]() kupilam dzisiaj szampon i odzywke od babuni kupilam oliwke hipp i jeszcze kupilam sobie to maslo kakaowe I bylam juz dzisiaj na solarium, takze szaleje szaleje ![]()
|
||||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wrocilam..nalozylam juz olejek, w sumie za szybko chce je myc po farbowaniu, ale coz...
![]() moj zdesperowany ex zalozyl konto na naszej klasie z moimi niezbyt fajnymi fotkami i powysylal do wszystkich znajomych, w tym do chlopaka na ktorym mi zalezy... jestem skonczona
Zapuszczam i dbam o włosy AG real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
|
|
|
#1163 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() :conf used:![]() ![]() boże co faceci mają w głowach ???Agusia masło kakaowe jest super a jak pachnie! ja jutro ide zjarać dupcię. |
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rece mi slicznie pachna ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, patrze przed chwila w lustro, a moja geba jest cala w piegach
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
ja też je mam
szczególnie na nosie i na ramionach
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
A jak sie ktos przypatrzy to mam na calej gebie. Od tego solarium cholera.
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- A Poison, bylam dzisiaj w Croppie i widzialam ta twoja bluzke jeszcze w takim malinowym kolorze A ja za to kupilam sobie taka zwykla z dlugim rekawem rozowa, taki ostry roz za 19.90
|
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
jednak posiedzę jeszcze trochę z wami
![]() ![]() a moje włosy po tym olejku rycynowym są straszne strasznie oklapły i wcale nie błyszczą tylko są matowe pojutrze dam mu może jeszcze jedną sznsę.zobaczymy co będzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

fachowcom- tu bym się powstrzymała od komentarza 
Swoja drogą - lekarka ma wspaniałe podejście tylko ja się tych maszyn boje a zapach to już mnie w poczekalni odrzuca
kapelusz twarzowy ,ale włosy to masz piękne. Jaki to kolor ? 

właśnie mi to uświadomiłaś
coś ostatnio też się nie dogadujemy
jak nie wyzywa, to pije, jak nie pije to pali, jak nie pali to kłamie, jak nie kłamie to babiarz