|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część II .
Cytat:
a ja ostatnio poszukuję super nawilżającego kremu na noc, bo moja skóra to koszmar, macie jakieś ulubione?
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-04-01 o 13:33 |
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam Nivea Soft,HappyDerm i Mus Bawełniany nawilżający Lirene i tak sobie stosuję zamiennie - nivea i happy ciut zapychają a ten mus znowu nie nawilża mocno,a ja mam pustynię na twarzy.
Teraz zastanawiam się nad Ziaja Calm albo Aqua cos tam z Lirene(Eris). |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, dobrze ze klasyczny krem Nivea nie zapycha mnie bo tylko dzięki nie mu nie mam całej twarzy w suchych skórkach
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;16782267]Ja mam Nivea Soft,HappyDerm i Mus Bawełniany nawilżający Lirene i tak sobie stosuję zamiennie - nivea i happy ciut zapychają a ten mus znowu nie nawilża mocno,a ja mam pustynię na twarzy.
Teraz zastanawiam się nad Ziaja Calm albo Aqua cos tam z Lirene(Eris).[/QUOTE] po kremie Nivea Soft trochę mnie szczypie i świecę sie strasznie, Happy Derm miałam, na dzień w miarę ok ale jak dla mnie to za słabo nawilża, a z tej kolekcji musów mam teraz Mus matujący i stosuje go na dzień a na noc chciałabym coś super nawilżającego; ogólnie przeglądałam katalog KWC i mam swoje typy, jutro się wybiorę i mam nadzieję że na coś zdecyduje ![]() 1) Bielenda, Eco care, Bursztyn i miód 2) AA Ultra Nawilżanie, krem do cery suchej 3) Nivea Visage, Regenerujący krem na noc dla cery suchej 4) Dax, Perfecta Nawilżanie, krem na noc (ten jest niby po 25 roku życia, ja mam 21 ale moja cera jest w tragicznej formie, tak źle to jeszcze chyba nie było) najgorsze jest to że do końca nie wiem jaką mam cerę, zawsze miałam mieszaną, na policzkach normalna w kierunku suchej a w strefie T tłusta i świecąca się; a teraz na czole robią mi się skórki ale skóra się dalej świeci a na policzkach nic się nie dzieje i jest fajna więc najbardziej o to czoło mi chodzi; no i na nosie mam dużo wągrów i też nie wiem jak je zwalczyć, bo peelingi i maseczki średnio pomagają, znacie super środki?
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
aniolusiek_ ja mam mieszaną cere w stronę tłustej i mam teraz suche skórki, wszystko to przez zimę i grzane powietrze w domach, dziwi mnie że wybrałaś kremy dla cer suchych
ja obecnie marzę się klasycznym Nivea na nos tam gdzie mam suche skórki a na dzień gruba warstwa kremu Siarkowa Moc i jak narazie jakoś daje radę chociaż wiem że długo tak nie pociągnę
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Druga część!
No to witam na pokładzie! ![]() Dodam od siebie tylko parę zdjęć, no ale lepsze to niż nic.
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
juz to kiedys pisalam, ale polecam Nivea Baby krem intensywnie nawilzajacy
![]() jak dla mnie super
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-03-31 o 18:43 |
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wg mnie to wszystko zależy od skóry, SLS też podobno taki zły i be be, a ja mam go w żelu do mycia twarzy i nie powoduje u mnie żadnych problemów skórnych. Także jak widać, każdy inaczej reaguje
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, długo mnie nie było
![]() witam w II części Świeżynki! ![]() wróciłam niedawno z podróży do domu - od 7 do 17 autobusem z przesiadką, istna katorga. a to co dzieje się na ulicach przechodzi ludzkie pojęcie. echh ![]() co do odżywek do paznokci to polecam balsam herba studio czy coś takiego, pisałam o nim wcześniej - uratował moje paznokcie. teraz zaczęłam używać odżywki utwardzającej z oriflame i o dziwo naprawdę stały się twardsze, nie łamią się ani nic. jedno pociągnięcie + 1 minutka i zaschnięte ładnie, szok ![]() a z kremów takich nawilżających na noc używam babydream z rossmanna. na noc świetny, tylko grzywkę przetłuszczą ![]() i teraz zaczęłam poszukiwania kolejnego pudru... ostatni który miałam już zaczął się ważyć na twarzy i niestety muszę się go pozbyć, a był naprawdę fajny na początku... nie mam już pomysłu. chyba zacznę wtajemniczać się w edm, tylko nie wiem o co tam chodzi, przerażają mnie te zamówienia
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Regularnie podczytuję, ale muszę wreszcie zacząć się odzywać(leeenistwo
). Również poszukuję nowego kremu. Skóre mam okropnie zapychającą, nawet zachwalany "lekki" Humektan mi szkodził . Cere mam mieszaną, ale także suchą, szczególnie na czole. Zastanawiam się nad tymi pozycjami:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25031 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...i-z-owocow.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nti-Stress.htm U mnie zakupy haendemowe . Jestem odtąd posiadaczką moich pierwszych legginsów jeansowych, szarego sweterko-wdzianka i długiej jasnoniebieskiej koszuli. W housie kupiłam torebke, pasującą według mnie do tego wątku. Polecam ją gorąco Z biżuterii branzoletki z łańcuchów, srebne kolczyki, wisiorek z blaszkami. KALLOS - CREMA al LATTE - krem mleczny - ZAMÓWIONY!!! Nareszcie !!! ;D Używałyście może? Polecicie jakieś lekkie cukierkowo różowe mazidło do ust? Nic lepkiego, podkreślającego pomarszczone usta trwałe i NAWILŻAJĄCE!
Edytowane przez Noc(nik) Czas edycji: 2010-01-28 o 20:00 |
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
używam kallos'a już ponad rok, osttanio miałam jakiś kryzys i próbowałam go zmienić na inną maskę, ale ponownie do niego wróciłam. Działanie ma ok, a do tego ta cena no i zapach edit: a torebka bardzo ładna i uniwersalna dość. ja sie czaję na tą: http://etorebka.pl/s03.php?f=0196 boże. zaczęłam regularnie ćwiczyć interwałowo na stepperze i co? po 2 tyg. mi się rozwalił fakt faktem stepper już wiekowy, bo ponad 10 lat ... ale by wytrzymał jeszcze trochę ciekawe jaki duży jest jak go się złoży ...
Every person has magic in them, they just don't know they possess it. Edytowane przez Moni_sss91 Czas edycji: 2010-01-28 o 20:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Świetna ta torba z housa! Ile kosztowała?
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#81 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym nie ryzykowała z tym garnierem do twarzy, on jest chyba bardziej uniwersalny niż jako tako do twarzy... |
|
|
|
|
#83 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku był super, potem przestał dawać rewelacyjny efekt, przestałam go używać, a przy końcu jakoś znów zaczęłam go używać to byłam nawet zadowolona Co do pomadki, to słyszałam, że różowa Bebe jest rewelacyjna, ale nie używałam jej ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marzy mi się jakaś wersja składana, ale to chyba tylko w moich marzeniach ![]() Cytat:
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-03-31 o 18:45 |
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Co do filmów z Utube'a, które oglądam namiętnie to jak wspomniałyście MakeupGeek, pixiwoo, MakeUpByTiffany, a najbardziej lubię Kandee:
http://www.youtube.com/watch?v=oyA-5...eature=channel Jest rewelacyjną osobą i ma w 'ofercie' naprawdę fajne, różne makijaże ![]() Znalazłam jeszcze taki szybki makijazyk naszej świeżej Japoneczki (?) : http://www.youtube.com/watch?v=shpZ47Mvxfg |
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Hej Świeżynki
![]() mam do was proźbę zapalcie wirtualnego znicza za ofiaryTragedi MTK dziś mija 4 rocznica były to dla mnie chwile grozy ale też szcześcia nie wszycy je mieli będzie im bardzo miło że onich pamiętamy[*][*] jeśli ktoś uważa ten post za besensowy to przepraszam |
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
:d
Studia ! Nie ma mnie na wizażu ! Edytowane przez Maamba Czas edycji: 2010-03-31 o 18:45 |
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[*]
Idealistka z własnymi marzeniami Świeżynka ![]() Edytowane przez kasia9513 Czas edycji: 2010-01-28 o 22:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

a ja ostatnio poszukuję super nawilżającego kremu na noc, bo moja skóra to koszmar, macie jakieś ulubione?

a na policzkach nic się nie dzieje i jest fajna
więc najbardziej o to czoło mi chodzi; 

trwałe i NAWILŻAJĄCE!
Na początku był super, potem przestał dawać rewelacyjny efekt, przestałam go używać, a przy końcu jakoś znów zaczęłam go używać to byłam nawet zadowolona