Etorebka- część V - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 21:10   #2401
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A to moje bliźniaki Na skróconych paskach obydwie Czarna bardziej wypchana bo się prostuje
Ładnie je uformowałaś - czarna wygląda idealnie Paski też super - będzie się wygodnie na ramieniu nosiło

Jednak Wizażanki są twórcze - jak nie ma paska regulowanego to trzeba sobie poradzić
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:12   #2402
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Tak ? ... a ja myślałam, że to przez ten przepych w pudelku .
A chociaż ladnie się rozprostowała ?

Assica właśnie napisala, że przy odbiorze osobistym jej Simon tez była wygnieciona ... to może faktycznie cos w tym jest ? np. Saphire rozprostowała się od razu po wypchaniu ... naprawdę jestem zadowolona z tego, że nie traci fasonu i skorka jest świetna

Jak wrócę do domu za jakąś godzinkę to sprawdzę czy coś się od tej pory zmieniło i dam znać
Simon ładnie się rozprostowała - nie musisz się martwić - pewnie u Ciebie też już prościuteńka będzie
tylko jeśli włożysz ją do szafy i przygnieciesz innymi torebkami to jest szansa, że wyciągniesz ją znowu pogniecioną..

zresztą w etorebce torebki te trzymają w tych woreczkach antykurzowych i w wielkich pudłach - jedna torebka leży na drugiej - i tak okło 10-15 torebek w jednym pudle.

Cytat:
Heh no za pierwszym razem to tak krążyłam dookoła, bo nie mogłam uwierzyć że to TEN budynek, ani słowa o etorebce, potem ten labirynt w środku Ale jak już kiedyś pisałam na szczęście jest pan portier i pani ze sklepiku, która mi nawet do worka zajrzała bo chciała wiedzieć co kupiłam
pan portier jest niezastąpiony ale zastanawiałam się czy dobrze idę, gdy szłam tam za pierwszym razem

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2010-01-28 o 21:14
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:14   #2403
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Iduś - ale piękne Simon jest cudna ! i rzeczywiście przy Elvie to "maleństwo" ale mi w pełni te wymiary by odpowiadały Tylko proszę - niech ją przecenią

Amber i Saphire mają bardzo podobny kolor a myślałam że znacznie się różnią

A co do pudełek - to chyba nie powinni na nich oszczędzać Lepiej by każdą torebkę w osobne spakowali i nie zgniatali ich tak ... Przecież można pudełka taśmą obwiązać razem i nadać jako jedną paczkę - a torebki byłyby w "lepszym" stanie
Dziękuję . Faktycznie mogliby ją przecenić chociaż uważam że jest warta swojej ceny .
Myślałam, że będzie zdecydowanie większa,a tu proszę w miarę "drobna" torebeczka.
"zatrzask" o ktorym byla mowa to tak naprawdę magnes schowany w skórce.
Ale mimo to bardzo dobrze się ją zapina i myślę, że akurat w przypadku tego modelu trudno się zorientować, że tam nie ma suwaka tylko akurat magnes .
Zreszta nawet jeżeli zlodziej chciałby otworzyć tą torebke to na 100% da się to wyczuć bo ona jest tam na gorze jakby "sciśnięta" .
Moj TŻ z kolei stwierdzil, że mu sie Simon z wakacjami kojarzy . Bardzo podoba mu się Amberlyn, a żeby mu nie bylo dzisiaj smutno to też kupiłam mu maly prezent ( akcesoria do konsoli) cieszyl się dokładnie tak samo jak ja w momencie oglądania torebek

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:14   #2404
anah
Zakorzenienie

Dzis Emilkowe bliźnięta rządzą. Gratuluje właścicielkom

Cytat:
Był

Ale jestem wkurzona bo etorebka spakowała mi wszystkie torebki w jedno pudełko i są maksymalnie pogniecione .

No, ale tak czy siak ... torebki oczywiście wszystkie mi się podobają
Później dokładnie napiszę co i jak bo muszę zaraz wyjść, ale nie zostawie Was tak z niczym.

Oto zdjęcia

aaa i zapomniałabym. Nie wiem czy na zdjęciach to widać, ale Simon jest na pewno mniejsza od Elvie
cudowną masz kolekcję. Wszystkie prezentują się świetnie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
tak sie zastanawiam Wy dziewczyny nie odcinacie tego paseczka z ekoskory z napisem mizensa na kulkowym lancuszku (2 zdj)? Ja to obcielam, bo dla mnie to jak metka
jasne, dla mnie to tez metka

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Dokładnie!
Bo powiem szczerze (i tu się narażę rzeszom etorebkomaniaczek i dostanę zaraz ochrzan ), że wzory, fasony, cały "styl" etorebek już mi się przejadł, że jak tak popatrzeć, to robią ciągle wszystko prawie na jedno kopyto. Czekam na odświeżającą zmianę stylu Mizensy. Czekam na inne wielkości (dość toreb wielkości walizy i worka na ziemniaki),na długie paski, a nie małe rączki, na przegrody w środku i dużo kieszonek, na małe zgrabne kopertówko-torebki na ramię itd. Dlatego lubię sobie kupić czasem coś innego, podobają mi się niektóre modele Systyle, kupiłam świetną skórzaną torebkę Camaieu za bezcen dosłownie.
No dobra, teraz mnie wyzywajcie
popieram
wyzywac nie będe, bo nie ma za co

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tadam Moja Andi

Na 4. zdjęciu porównanie z Avonową Daisy-May (trochę mało ją wypchałam). Widac, ze Andi sporo więsza, a ta Avonowa wcale malutka nie jest (ma nisko wszyty zamek przez co A4 ledwo wchodzi).

Do Andi włozyłam duży album (więszy niż A4) i jeszcze większy format spokojnie się zmieści.
jedyne co, to te dziury po bokach mi neibzyt pasują, no ale ...

Jutro poproszę tatę o zrobienie dodatkowych dziurek - ma taką specjalną machinę, która tez zabezpiecza dziurki takim metalowym kołeczkiem (żeby sie nie szczępiły, np. w paskach są). W oryginalnych dziurkach nie ma takich kołeczek więc poprosze a by je dał
bardzo ładna

Cytat:
A na etorebce była kiedyś Dewi - taka mniejsza wersja Adelin : była czarna, brązowa i fioletowa - coś podobnego by mogli dać ale granat,karmel lub musztardka
pamiętam Dewi Zastanawiałam sie nawet nad nia, ale wtedy miałm ine potrzeby torebkowe i kupiłam brązową Mayę
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:16   #2405
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Oj, sabi, patrząc na nasza dziesiejszą aurę to wątpię czy gdzieś dotarłaś. Śnieżyce cały dzień i przerwy w komunikacji. Sama jestem ciekawa Twojej opinii o tej torebce z Solara (choć widziałam je parę razy)
No masz rację - nie dotarłam. Z duszą na ramieniu wracałam (samochodem) prosto do domu, bez zahaczania o galerie handlowe.
Mam wielką ochotę na solarową emilkę, ale dzisiejsza pogoda w Trójmieście byl zbyt ekstremalna na realizację takich zachcianek
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:16   #2406
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
...

Tylko Emilki i Emilki... a co z innymi torebkami
Emilki zaraz się skończą i wtedy przyjdzie czas na inne torebki
Stary 2010-01-28, 21:17   #2407
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dziękuję . Faktycznie mogliby ją przecenić chociaż uważam że jest warta swojej ceny .
Myślałam, że będzie zdecydowanie większa,a tu proszę w miarę "drobna" torebeczka.
"zatrzask" o ktorym byla mowa to tak naprawdę magnes schowany w skórce.
Ale mimo to bardzo dobrze się ją zapina i myślę, że akurat w przypadku tego modelu trudno się zorientować, że tam nie ma suwaka tylko akurat magnes .
Zreszta nawet jeżeli zlodziej chciałby otworzyć tą torebke to na 100% da się to wyczuć bo ona jest tam na gorze jakby "sciśnięta" .
Moj TŻ z kolei stwierdzil, że mu sie Simon z wakacjami kojarzy . Bardzo podoba mu się Amberlyn, a żeby mu nie bylo dzisiaj smutno to też kupiłam mu maly prezent ( akcesoria do konsoli) cieszyl się dokładnie tak samo jak ja w momencie oglądania torebek
Każdy miał swoje zabawki i pełnia szczęścia
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:18   #2408
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie no, to na pewno nie ta druga jest Tylko zastanawiam się, czy może nie było jeszcze jakiegoś koloru w międzyczasie . A do właścicielki już ktoś pisał, ale nie pamięta koloru. Nie wybiera się może któraś dziewczyna odebrać osobiście swojego zamówienia
możesz sprawdzić na stronie etorebki, wpisując w linku coraz to inne numery... ale wydaje mi się, że innej nie było - całkiem niedawno przekopałam wszystkie wyprzedane już modele
a gdyby właścicielka tej torebki miała paragon (nawet nie musi pamietać koloru) - to tam byłby nr katalogowy torebki - jeśli zgadzałby się z tym na stronie to miałabyś już 100% pewności że to ta
Stary 2010-01-28, 21:18   #2409
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Dla mnie inne moga poczekac
Simone, Saphire i Hanne - nad tymi sie jeszcze zastanawiam...
Emilka + Simone to dobry zestaw
Stary 2010-01-28, 21:19   #2410
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
cudowną masz kolekcję. Wszystkie prezentują się świetnie
Dziękuję

Cytat:
No właśnie ... zwolnijcie dziewczyny trochę .
A tak na serio to właśnie sie tak zastanawiam czy kiedyś się w ogole skonczy moda na emilki

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Każdy miał swoje zabawki i pełnia szczęścia
Dokładnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-28, 21:21   #2411
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie je uformowałaś - czarna wygląda idealnie Paski też super - będzie się wygodnie na ramieniu nosiło

Jednak Wizażanki są twórcze - jak nie ma paska regulowanego to trzeba sobie poradzić
Dziekuję
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
pan portier jest niezastąpiony ale zastanawiałam się czy dobrze idę, gdy szłam tam za pierwszym razem
Dokładnie, ja nawet wlazłam do jakiejś takiej rupieciarni i pytam się "eeee.... E torebka?" hahah

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-01-28 o 21:24
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:26   #2412
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

No właśnie ... zwolnijcie dziewczyny trochę .
A tak na serio to właśnie sie tak zastanawiam czy kiedyś się w ogole skonczy moda na emilki

Dokładnie
jak odbierałam swoją szarą emilkę (wczoraj), na pewno widziałam jeszcze 2 pudła z szarymi emilkami (nr kat. 101) - z tym, że jedno było opróżnione do połowy a może gdzieś po kątach były pochowane jeszcze inne pudła akurat z tym modelem

Cytat:
Dziekuję

Dokładnie, ja nawet wlazłam do jakiejś takiej rupieciarni i pytam się "eeee.... E torebka?" hahah
Stary 2010-01-28, 21:26   #2413
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
tak sie zastanawiam Wy dziewczyny nie odcinacie tego paseczka z ekoskory z napisem mizensa na kulkowym lancuszku (2 zdj)? Ja to obcielam, bo dla mnie to jak metka
ja zdjęłam ze wszystkich od razu po zakupie - bo to jest metka przecież trzymam je w szufladzie - na pamiątkę
Stary 2010-01-28, 21:27   #2414
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ps. dziewczyny może już dosc tych Emilek ?
Zdecydowanie dosyć!

Cytat:
Niech się kończą jak najprędzej
Stary 2010-01-28, 21:30   #2415
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie!
Bo powiem szczerze (i tu się narażę rzeszom etorebkomaniaczek i dostanę zaraz ochrzan ), że wzory, fasony, cały "styl" etorebek już mi się przejadł, że jak tak popatrzeć, to robią ciągle wszystko prawie na jedno kopyto. Czekam na odświeżającą zmianę stylu Mizensy. Czekam na inne wielkości (dość toreb wielkości walizy i worka na ziemniaki),na długie paski, a nie małe rączki, na przegrody w środku i dużo kieszonek, na małe zgrabne kopertówko-torebki na ramię itd. Dlatego lubię sobie kupić czasem coś innego, podobają mi się niektóre modele Systyle, kupiłam świetną skórzaną torebkę Camaieu za bezcen dosłownie.
No dobra, teraz mnie wyzywajcie
Ja Ciebie nie będę wyzywać bo po części mam podobne zdanie ... Ta ostatnia kolekcja mnie rozczarowała trochę, zbyt podobne są kolory i fasony ... W sumie spodobała mi się tylko Simon jasna i może ją zamówię ?
Za mało jest kolorów na etorebe - brakuje granatu, karmelowego, musztardowego ... Mogłyby też pojawić się kopertówki - takie większe i mniejsze
Mam nadzieję że nas nie zawiodą i pozytywnie zaskoczą tą wiosenną kolekcją
Stary 2010-01-28, 21:32   #2416
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:33   #2417
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie dosyć!

Niech się kończą jak najprędzej
Ojj bo sobie nagrabisz u reszty dziewczyn

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-28, 21:34   #2418
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
ja zdjęłam ze wszystkich od razu po zakupie - bo to jest metka przecież trzymam je w szufladzie - na pamiątkę
ja odpięłam i do kluczy dopięłam jako breloczek

a tak się zastanawiam, gdybym miała reklamować (tfi tfi - oby nie ) to chyba bez te metki się oddaje?

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:34   #2419
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
zamawiam 1 marca razem nowa kolekcja chcem raz za wysylke zaplacic ciekawo ile mi sie spodoba tak max 4 bym mogla kupic
no nieźle ja to myślę o 1, max. 2 torebkach z nowej kolekcji ... ale jeszcze jasna Simon za mną chodzi
Stary 2010-01-28, 21:35   #2420
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Za mało jest kolorów na etorebe - brakuje granatu, karmelowego, musztardowego ... Mogłyby też pojawić się kopertówki - takie większe i mniejsze
Mam nadzieję że nas nie zawiodą i pozytywnie zaskoczą tą wiosenną kolekcją
Dokladnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-28, 21:40   #2421
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Tadam Moja Andi

Na 4. zdjęciu porównanie z Avonową Daisy-May (trochę mało ją wypchałam). Widac, ze Andi sporo więsza, a ta Avonowa wcale malutka nie jest (ma nisko wszyty zamek przez co A4 ledwo wchodzi).

Do Andi włozyłam duży album (więszy niż A4) i jeszcze większy format spokojnie się zmieści.
jedyne co, to te dziury po bokach mi neibzyt pasują, no ale ...

Jutro poproszę tatę o zrobienie dodatkowych dziurek - ma taką specjalną machinę, która tez zabezpiecza dziurki takim metalowym kołeczkiem (żeby sie nie szczępiły, np. w paskach są). W oryginalnych dziurkach nie ma takich kołeczek więc poprosze a by je dał
Bardzo ładna ta Twoja Andi Fajny, zgaszony kolorek i pojemna
A ta z Avonu ma ładny kolorek na zdjęciu - taka musztardowa Napisz mi - jak z jej jakością? Bo mam przykre doświadczenia z jakością torebek Avonu (ale to sprzed kilku lat ....)
Stary 2010-01-28, 21:42   #2422
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj bo sobie nagrabisz u reszty dziewczyn
I tak wychodzi na to że tylko ja jestem "anty emilka"
A po za tym one u mnie też sobie nagrabiły tym że mi Amber wykupiły
Stary 2010-01-28, 21:44   #2423
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha

A ja bym chciała jakąś chabrową (fioletowo-granatowa) torebkę
Jest taka : http://etorebka.pl/s03.php?f=0084 Nena - ona ma właśnie taki kolor chabrowy ale ciemny coś podchodzące pod granat ... Wklejałam jej zdjęcia w katalogu
Stary 2010-01-28, 21:44   #2424
dobra_wróżka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
ja odpięłam i do kluczy dopięłam jako breloczek

a tak się zastanawiam, gdybym miała reklamować (tfi tfi - oby nie ) to chyba bez te metki się oddaje?
Tylko ja jak nawiedzona nie odczepiłam metki od torebki

Edytowane przez dobra_wróżka
Czas edycji: 2010-01-28 o 22:44
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:47   #2425
viera
Zadomowienie

Wypowiadam się w tym temacie po raz pierwszy, więc po pierwsze:
witajcie
A po drugie, 26 stycznia około 16stej zakupiłam dwie torebki, używając kodu którejś z Was. Decyzja o kupnie była dość, hm, szybka, przypomnialam sobie o kodzie w ostatniej chwili i wzięłam pierwszy lepszy i teraz w ogole nie mogę go sobie przypomnieć, żeby móc zidentyfikować jego Właścicielkę ...
Ale chcę podziękować za kod, tak czy siak=D Dziękuję =D

Zamówiłam bordową Solen (cudo, właśnie tego szukałam! *_*) i ... no tak, czarną Emilkę... Ale głównie dlatego, że na gwałt potrzebuję czarnej torebki ))) Na razie kombinuję z tym dopinanym paskiem, który jest za długi
Żałuję, ze nie ma czarnej Any

Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że "to wciąga" i już oglądam inne torebki... hmmm...

pozdrawiam Was
Stary 2010-01-28, 21:48   #2426
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Moja Emilka nadal wypchana po brzegi i chyba tak zostanie do wiosny. Szkoda mi jej na te zamiecie... a już szukam do niej jakiś leciutko różowych dodatków. Róż i szarość piękne zestawienie jak dla mnie
Oj tak pudrowy róż może jakiś szaliczek albo chusta ?
Stary 2010-01-28, 21:50   #2427
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładna ta Twoja Andi Fajny, zgaszony kolorek i pojemna
A ta z Avonu ma ładny kolorek na zdjęciu - taka musztardowa Napisz mi - jak z jej jakością? Bo mam przykre doświadczenia z jakością torebek Avonu (ale to sprzed kilku lat ....)
Tą z Avonu mam od soboty, ale chodzę z nią codziennie. Bardzo mi przypadła do gustu. Wiadomo, że cięzarów w torebkach nosić nie można, ale takie podstawowe rzeczy do pracy jak portfel, kosmetyczka, klucze (od domu i od biura), telefon, II śniadanie, polarek (w te mrozy musiałam go mieć) i drobne zakupy spożywcze bez problemu można nosić.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Jest taka : http://etorebka.pl/s03.php?f=0084 Nena - ona ma właśnie taki kolor chabrowy ale ciemny coś podchodzące pod granat ... Wklejałam jej zdjęcia w katalogu
Widziałam ją, ale bardzo mi się nie podoba

I faktycznie jest bardziej granatowa.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:51   #2428
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
I tak wychodzi na to że tylko ja jestem "anty emilka"
A po za tym one u mnie też sobie nagrabiły tym że mi Amber wykupiły
Ja emilke lubie, ale na pewno nie jest na pierwszym miejscu moich ulubionych torebek

ojj nie wybaczysz Nam tej Amber

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-28, 21:59   #2429
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Sęk w tym, że nie mam pewności, że ta http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=147 i ta http://etorebka.pl/s03.php?f=0010 to te same torebki. Bo na stronie kolor mi się nie podoba, ale w katalogu bardzo. Pasowałaby mi do szarego, mam też kilka rzeczy w butelkowej zieleni czy morskie. Ale boję się ryzykować. Poza tym, funduszy nadal brak i rabat za mały Może za jakiś czas
Ta która jest na stronie teraz jest nefrytowa czyli taka seledynowa ... Jeissa była dawno temu w kolorze granatowym z białymi nitkami (brzydka ) i jeszcze biała i taka szaro-morska jasna : tu w google widać na 2 i 3 zdjęciu to był ten model : http://images.google.pl/images?hl=pl...pell=1&start=0 i dokładnie tą torebkę wklejała dziewczyna w real katalogu To nie jest ta co jest teraz na stronie
Stary 2010-01-28, 21:59   #2430
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Wypowiadam się w tym temacie po raz pierwszy, więc po pierwsze:
witajcie
A po drugie, 26 stycznia około 16stej zakupiłam dwie torebki, używając kodu którejś z Was. Decyzja o kupnie była dość, hm, szybka, przypomnialam sobie o kodzie w ostatniej chwili i wzięłam pierwszy lepszy i teraz w ogole nie mogę go sobie przypomnieć, żeby móc zidentyfikować jego Właścicielkę ...
Ale chcę podziękować za kod, tak czy siak=D Dziękuję =D

Zamówiłam bordową Solen (cudo, właśnie tego szukałam! *_*) i ... no tak, czarną Emilkę... Ale głównie dlatego, że na gwałt potrzebuję czarnej torebki ))) Na razie kombinuję z tym dopinanym paskiem, który jest za długi
Żałuję, ze nie ma czarnej Any

Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że "to wciąga" i już oglądam inne torebki... hmmm...

pozdrawiam Was
Witam . Świetnie, że podobają Ci się torebki ktore sobie zamówiłaś ... może wkleisz fotki i się pochwalisz ? ... co do czarnej Emilki to dzisiaj wizażanka wklejała zdjęcia ze skróconym paskiem . Cofnij się o kilka stron, a może spodoba Ci się ten pomysl

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości