![]() |
#2131 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż!!!
Cytat:
Warto najpierw wypróbować po jakim czasie zaczyna na Ciebie działać ... u jednych po godzinie u innych po 3. Przy dłuższym tatuażu warto. Mnie po 2 godzinach zaczęło tatuowanie trochę męczyć, nie tam żeby bolało. Nie smarowałam się, więc łyknęłam zwykły Panadol i nawet chyba mi się przysypiało. Nie panikujcie na zapas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zadomowienie
|
Ja mam smoka robionego na dwie raty. Poerwszego dnia nie liczylam czasu, ale na drugi dzien caly czas patrzylam na zegarek. Z malymi przerwami minelo 6 godzin i udalo mi sie przetrwac bez zadnych srodkow znieczulajacych, czy przeciwbolowych. Nie takie to straszne, chociaz nie powiem, srednia przyjemnosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Rozeznanie
|
Nie chciałam zaśmiecać forum nowym wątkiem, więc podpinam się tu.
Słyszałyście o modzie na tatuaże ,,yannou?" i co o tym myślicie ![]() Ja dowiedziałam się stosunkowo niedawno i mam mieszane odczucia. Są to tatuaże robione na wzór ,,bazgrołów", ołówkowych tworów i komiksów. Załączam zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zadomowienie
|
Moze jakis maly 'bazgrolek-tak, ale takie wielkie wygladaja smiesznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
wklejam swoj wczorajszy
![]() oczywiscie swieci sie od masci Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2010-02-13 o 11:42 Powód: nie załadowało sie zdjecie |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Przyczajenie
|
mi tez nie koniecznie podobaja sie te bazgroly zwlaszcza takie duze ..a ten na klacie fujj...
moda moda ale to zostaje na cale zycie i fakt szkoda ciala na takie bazgroly |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten pierwszy jest nawet fajny ... w jakiejś malutkiej wersji mogłabym przyjąć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Ładniutki ![]() ![]() Podoba mi się ![]()
![]() |
#2139 |
Raczkowanie
|
Matkooooo!Śliczności!!!!
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Sprawia wrażenie nieskończonego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
Fryta dzieki
![]() Aniulka podejrzewam, ze bede jeszcze kombinowac z dołem.. ale to sie jeszcze zobaczy. poki co bardzo mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie ;>
Chcę jakoś w wakacje wyatuować sobie dwuczłonowy napis, niezbyt duży. Ile mogłoby to na oko kosztować? Coś w granicach 100-200zł? no i zastanawiam się czy warto na zwykły napis zapisać się do jakiegoś artysty, gdzie jest długi okres oczekiwania, czy lepiej po prostu znaleźć jakieś zaufane studio gdzie przestrzegają higieny pracy itd.? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Wtajemniczenie
|
mogę prosić o porównanie prac od tych dwóch panów? chcę czarny cieniowany tatuaż, do końca nie wiem czy wzorem ma być feniks czy lotos czy feniks wzlatujący z płonącego lotosu (czy jakoś tak
![]() ![]() http://seagulltatto.home.pl/index.html http://www.bluestattoo.pl/aktualnosci.php
nie perfum a perfumy!tak jak spodnie czy skrzypce a nie spodeń i skrzypiec! nie dekold a dekolt! nie wziąść a wziąć! chyba, że ktoś musi coś zabraść... ![]() bynajmniej ≠ przynajmniej! Edytowane przez Ashira Czas edycji: 2010-01-25 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Przyczajenie
|
ashira, nawet nie musze wchodzic, zeby powiedziec - bluestattoo, to mistrze w porownaniu do tego kolesia z sopotu. jesli decydujesz sie na ktores z tych dwoch to nie zastanawiaj sie tylko od razu, bluesi. a jesli bierzesz pod uwage inne studia, to zrobie pesudoreklame - polecam pandemonium!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam poziom innych studiów z tego rejonu-wtopy nie ma-ale jeśli chce się mieć cacuszko to radze iść do Cykady
![]() |
#2147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz polecić jakieś studio w obrębie śląska? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Konto usunięte
|
ja ze swojej strony mogę polecić: Art-line i Ink-ognito z Rybnika - ich zarówno pod względem personalnym jak i zawodowym
![]() Sauron z Rudy Śląskiej i Alien z Dąbrowy Górniczej może Miss Venflon wymieni kogoś więcej - ja akurat te studia najbardziej znam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Raczkowanie
|
hej kobietki, ja planuje mój tatuaż juz kilka dobrych lat :P pewnie jeszcze troche czasu minie zanim uzbieram fundusze na niego itd.... w zwiazku z tym mam pytanie czy tatuaż w miejscu intymnym bardzo boli? Mam plan co i jak juz bedzie wygladalo i w sumie to caly wzgorek chce sobie zatatuowac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez aniulka855 Czas edycji: 2010-01-27 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Raczkowanie
|
Zawsze marzyłam o tatuażu, od dobrych dwóch lat choruje wręcz na oldscholowe tatuaże za jakieś 2-4 lata mam zamiar wytatuować sobie jaskółki na podbrzuszu, o takie : http://b12.grono.net/159/140/gallery...82-500x500.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o czym nie wiem? http://www.photoblog.pl/vooyou/45798...ly-pana-p.html http://www.photoblog.pl/vooyou/51426669/cdn.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z drugiej strony mój trwał dość krótko, mam bardzo wysoki próg bólu, no i nastawienie mialam lajtowe (a to szczerze powiedziawszy ważne ![]() ale wart gdyż efekt jest, a i TŻ go uwielbia ![]() wiec mysle, ze jesli jestes zdecydowana to smialo! z mojej strony doradzam Ci czas juz po wakacjach, jakas wczesna jesien, gdy jest sie po urlopie, ale jest jeszcze na tyle cieplo, ze mozna chodzic w spodniczkach, sukienkach czy luznych spodniach ( polecam sindbady), bo w dzinsach nie jest najlepiej i jest ryzyko, ze mozesz go naruszyc, a i goic bedzie trudniej. ;]
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Jest cudowna,tylko gdzie ona miałaby być??!!!??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- a tak btw mam 9 tatuaży ![]() i 21 lat hehe i chce wiecej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.