|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Wczoraj wieczorem poszla polowka maseczki Synergen antytradzikowej
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypatrzyłam też na Allegro i chyba z tego skorzystam, bo robią komputerowym haftem, a nie coś a'la naprasowanka ![]() Ten z ciachem mi sie pdooba, ale pomyślałam, ze na Walentynki lepsze będzie Aniołem nie jestem, ale Ona i tak mnie kocha (oryginalnie było "Diablisko ze mnie", ale jakoś nie podoba mi się to określenie wymysliłam więc "Aniołem nie jestem", ewentualnie "Łobuz ze mnie")Wrzucam zdjecia moich łupów lumpeksowych (sweterek z 3.zdjęcia wygląda trochę "babcinie" na zdjeciu tak wyszedł, on tez jest taki a'la grzybkowy, szerszy na dole)i e-torebki Andi Na ostatnim zdjęciu torebka z Avonu Daisy-May (Andi jest o wiele większa, wszedł do niej album o formacie większym niż A4 i spokojnie mógłby być jeszcze większy. Plusem jest to że zamek jest wszyty wysoko, natomiast w tej Avonowej jest dosyć nisko przez co A4 ledwo wchodzi.)Objechałam z TŻ na poczte i mam meteorytki Gold temptation Kuleczki są mniejsze niż w Beige Chic. Śliczniutkie są i pachną prawidłowo
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-28 o 20:11 |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za taką kasę to w ogóle...
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie boskie ubranka
Torebka Andi tez mi sie podoba, ma fajny kolorek---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Dziewczyny ale jestem zła na TZ. Dostałam w prezencie urodzinowym od cioci 2 bilety na musical do super Teatru Muzycznego. Wielkie widowisko, bilety prawie 100 zl za jeden. Pisze TZ o tym ze w nd zapraszam go na przedstawienie a on mi odpisuje ze jedzie do domu.... No rece opadają. Do domu moze w kazdej chwili pojechac a taki musical jest tylko teraz. Nie wytklumaczysz mu zeby zaczekal tydzien i w nastepny weekend razem pojedziemy do jego rodzicow... Boshe jak mnie to wkurza. Jak on chce byc moim mezem jak takie rzeczy odwala, kiedy mamy gdzies pojsc. Co robic?
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ta Andi jest piękna
Lumpkowe zdobycze też super - jak ja żałuję, że w moim mieście lumpki mają raczej szmatławy asortyment Ja więc dziękuję za takie pole bitwy
|
|
|
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, super łowy.
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16785483]Żartujesz chyba! Ja bardzo się polubiłam z moim instruktorem, mieliśmy fajny kontakt i uważam, że to dobrze, w końcu trochę czasu się z tym człowiekiem w samochodzie spędza, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby się do niego dostawiać... Inna rzecz, że słyszałam, że to "ryzyko zawodowe" - chyba na Automariannie partnerki instruktorów jazdy założyły wątek z narzekaniami na namolne kursantki [/QUOTE]A mnie to wcale nie dziwi. Powiedzmy że rozumiem taką co się zauroczyła instruktorem z którym ma częsty kontakt ale mój TŻ jest PH, większość klientek widzi tylko raz a też non stop ma propozycje "kawy". Cytat:
Cytat:
Skoro to dla niego za wielkie poświęcenie to jego problem, nie ma powodu żebyś Ty traciła świetne przedstawienie.
|
|
#4147 | ||||
|
Zakorzenienie
|
16,50
Takei zakupy to ja rozumiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wkurzyłabym się napewno na Twoim miejscu (dzis jestem dumna z TŻ bo dzielnie zawiozł mnie na pocztę, po ostatnim jego "nie-chceniu-się" mieliśy neiciekawy tydzień, więc teraz woli byc grzeczny ).Porozmawiaj z nim jutro, moze dziś ma taki dzień ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie sa 2 czy 3 lumpki z kosmicznymi cenami Np. bluzeczka na ramiączkach 25-30 zł Ale 2-3 dni po dostawie mają 30% zniżki, później 50% a na koniec 70% i wtedy dopiero opłaca się kupować. Ale tez można w nich kupić nowe ubrania z metkami ze Stradiviarusa (czy jak mu tam) - kupiłam 2 czerwone "rękawki" (nie mają długiego przodu jak bolerka- jedne z krókim rękawkiem, a drugie z długim, sa bardzo przydatne, bo dzięki temu mogę w chłodniejszy letni dzien ubrać bluzeczkę na ramiączkach a gołe rece przykryć właśnie takimi "rekawkami", coś takiego: http://www.allegro.pl/item888565033_...ki_kolory.html tylko mam jeszcze bardzioej wycięte pod pachy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-28 o 20:22 |
||||
|
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i nigdzie nie byłam
Nawet w Tesco (po papier toaletowy)....U gina byłam godzinę, potem od razu na badanie KTG w szpitalu,a z pod drzwi szpitalnych zwinęła mnie już teściowa i poczłapałyśmy do niej (mieszka blisko szpitala) i zrobiła mi naleśniczków Plecy mnie porządnie napiep****ją A skurcze porodowe są podobno 10x mocniejsze...Już się nie dziwie opowieściom że przy skurczach porodowych "żyć się odechciewa" i wszystkiego innego też...I możnaby zabić w afekcie każdego stojącego obok Cytat:
Przynajmniej spróbuję...Dziś podleczyła mnie z "chętek" lista pielęgnacji..Bo myślałam że mało tego jest..A zauważyłam po wypisaniu że całkiem sporo i spokojnie do połowy marca mi starczy albo i do kwietnia...I ma mi nic "głupiego" do głowy nie wpadać....Mam sporo różnych rzeczy, z każdej kategorii jest coś ![]() Cytat:
I torebka Daisy-May. Przypomniała mi ona że mam od roku zachomikowaną torebkę z Avonu w kolorze musztardowym taką do ręki z kokardą z przodu...Może ponoszę ją na zmianę z moją śliwkową z eTorebki???? ![]() Wiesz co...tak mi się ten "twój" napis koszulkowy o ciachu spodobał że chyba poszukam przed latem jakiejś firmy i sobie taką koszulkę zafunduję! Idealna na lato będzie do krótkich spodenek albo rybaczek
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-28 o 20:33 |
||
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! bylam dzisiaj z psiakiem u weterynarza! RTg wyszlo dobrze ufff kamien z serca
![]() Wiecie ze moj pies jest dla mnie wszystkim prawda?^ ![]() Cytat:
Cytat:
za to z kolorowka mam problem Shpilcia gratuluje zuzyc!!! szczegolnie tuszu! tez go mam i wlasnie testuje! jak ci sie spisywal? Hosenko bardzo ladna ta czerwona torebka! Koniku ojj niemile takie sytuacje z Tz-tem!!! moze on nie lubi takich spektakli? |
||
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam zamówić dla maluszka tę karuzelę nad łóżeczko!
Dostałam od teściowej 100zł "dla maluszka" to mu zamówię tę karuzelę..I resztę odłożę na matę edukacyjną!
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Lubi spektakle ale nie lubi jak mu sie swoje zdanie narzuca. Od razu uwaza ze chce nim żądzic. A tak wcale nie bylo, tylko w przyplywie euforii ze mamy takie fajne bilety napisalam mu ze idziemy na ten musical i to mu sie nie spodobalo ze zadecydowalam za niego. Ot co ksiąze sie znalazl... Najwyzej z mama pojde albo z przyjaciolka. Kiedys mi sie wydawalo strasznie dziwne to ze para nie spedza czasu razem az do czasu kiedy poznalam kolezanke. Jej maz ma zupelnie inne zainteresowania niz ona, jest domatorem a jej wszedzie pelno i zeby siebie nie organiczac kazde z nich robi to na co ma ochote a wieczorem spedzaja czas razem. Jak jada na urlop za granice ona idzie na plaze a on zostaje i czyta gazete w hotelu. Wydawaloby sie - DZIWNA PARA, ale z drugiej strony dlaczego ktores z nich ma robic cos wbrew sobie i maja sie klocic? Ja tez tak czasem robie z TZ i na dobre wychodzi, bo kazdy robi to co lubi i czuje sie spelnionym a wieczorami mamy czas dla siebie.
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez nie lubie jak ktoś za mnie planuje i z góry zakłada że ja nie mam planów na dany dzień. Mam to na uwadzę, więc sama też nie oznajmiam że gdzieś idziemy, tylko pytam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-28 o 21:26 |
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
ja za to mam inna sytuacje bo mieszkam z Tz-tem i jego rodzina. Mi sie nie zdarzalo samej wieczorem wychodzic bo mamy wspolnych znajomych tzn jak umawiam sie z moimi kolezankami to one biora swoich Tz-tow no i tz-ci sie nawzajem lubia
no i powstala taka paczka ![]() Za to Tz jezdzi sobie co jakis czas do kolegi-ogladac mecze itp,czasem jade z nim jesli wiem ze bedzie jego dziewczyna a czasem tak jak dzis siedze sobie w domu i mam czas na wieczor spa Koniku a ta para ktora opisalas wcale nie dziwna,jesli im tak pasuje i czuja sie spelnieni to ok! Wazne zeby sie dogadac!
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie ciągać wszędzie ze sobą TŻ albo żeby on mnie tak ciagał Dziś np. on sobie załatwia różne sprawy, a ja mogę w końcu powizażować ![]() A we wtorek odwiózl mnie na fitness, pojechał do znajomych, ja w między czasie wróciłam autobusem i jak wrócił to poszłam do niego.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-28 o 21:47 |
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię mieć przestrzeń dla siebie, na swoje sprawy i nie rozumiem par które muszą być ze sobą 24h/dobę. Jak TŻ oświadcza że ma zajęte popołudnie to zamiast się smucić/tęsknić itp od razu myślę jak by tu wykorzystać "czas wolny". Ja też.
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dlatego my też tak robimy, ale znam pary które non stop chcą ze sobą czas spędzać, na wszystkie imprezy razem. Ja bym tak nie umiała. Tylko czasem są takie momenty kiedy bardzo chcę spędzić z TZ czas, on mowi ze ma wolne a nagle mu sie przypomina ze jedzie do domu.Zawsze mi jest wtedy przykro, bo czemu nie powiedziel wczesniej. Kilka razy juz tak bylo ze zaplanowalam super weekend, umowilismy sie ze znajomymi a potem trzeba bylo to odkrecac (oczywisci TZ wzial nogi za pas i ja sie musialam tlumaczyc
) bo wymyslil ze jedzie do rodzicow....
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie umylam wlosy szamponem Timotei czeresnia i bawelna...bardzo fajny jest.
No i wiem ze nigdy nie rozstane sie juz ze sprayem termoochronnym z Avonu,bardzo ulatwia mi czesanie!!! no i wlosy sa mieciutkie i blyszczace!
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tyle napisałyście
![]() Gratuluję zużyć! ![]() Ja jestem właśnie w domku u Rodziców. Odebrałam mnóstwo paczek z wymianek i cieszę się jak dziecko ![]() Napiszę Wam (pewnie trochę pominę) co dostałam: spray do loków frieda, filtr 50, błyszczyk YR malina,preparat wybielający Wibo, mleczko kokosowe bielendy, kredkę essence long lasting seven heaven, mnóstwo próbek róży i rozświetlaczy EDM, mnóstwo zdobień do paznokci, szminkę l'oreal shine gelee czerwoną, 2 próbki perfum, bazę pod cienie sephory, krem do mycia twarzy Sebo YR, odsypkę pudru bambusowego (dziękuję Hosenko ![]() Wiem, że to dużo, ale nie krzyczcie, bo dzięki temu pozbyłam się mniej więcej tej samej ilości niepotrzebnych kosmetyków ![]() Koniku współczuję sytuacji z TŻtem Hosenko super zakupy. A torebka Andi mnie bardzo kusi Moja odsypka była chyba trochę mniejsza niż Twoja. Mam nadzieję, że się nie gniewasz.Najlepszy z tekstów na koszulkę jest ten z ciachem Orlico sukienka na studniówkę super! Świetnie w niej wyglądasz Shpilcia gratuluję udanego styczniowego wyniku! ![]() Zetafon przykro mi bardzo z powodu kotki Nynka za dużo tych kremów masz ![]() Któraś (nie pamiętam, przepraszam ) mówiła, że chce się wybrać na Avatar. Polecam! |
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
![]() sporo Ci przybyło ale skoro to z wymianki to pół biedy
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu wymianki to coś za coś..Więc dzięki nim pozbyłaś się innych rzeczy.A co do AVATAR"A oglądałam ![]() Mi się bardzo podobał! Śliczna bajka o miłości , dobre efekty specjalne, stworzony świat wręcz uroczy....Tylko mój małżonek ,głodny męskich wrażeń i dzikiej-krwawej akcji, nie był pocieszony
|
|
#4161 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
To przystojniaka musi być z Twojego TŻta
![]() Cytat:
![]() i chyba tak zrobię ![]() Tak jest niech kobieta wysyła b w końcu to ona zawiniła, dobrze że już Ci komentarz wystawiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję ![]() Tusz jest booski ) pogrubia i przyczernia.Cytat:
super!Cytat:
![]() dziękuję ![]() Ja chciałam iść na Avatara do kina z TŻtem, może i ze znajomymi- zależy czy będą puszczać w kinach w naszej okolicy bo we Wrocławiu już dawno leci, może pojedziemy cała paczką, ale na razie w weekendy mam egzaminy
|
|||||||
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się przestałam z nią umawiać na ploty bo co to za rozmowa w trójkę. Na nijakie rozmowy o pogodzie szkoda mi czasu a nie będę się "wywnętrzniać" przy kimś mi obcym. Rozumiem że Twój TŻ chce spędzić czas osobno ale wystawianie Cię jak już macie coś ustalone razem jest bardzo nie fair z jego strony.
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem. Poprostu wszystko mnie wkurza, chyba mam gorsze dni i tyle.
Właśnie listonosz przyniósł moje zamówienie z EDM wiec dopisuje 113 zł do licznika styczniowego nawet to mi nastroju nie poprawiło, jedynie zerknełam co to za paczuszka i tyle, nawet nie otworzyłam do końca. Chyba ze mną chwilowo kiepsko
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam pastę do zębów i maseczkę pod oczy PS Avon.
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
A długo się ten stan utrzymuje? Bo może to jakaś depresja i potrzebna by była pomoc specjalisty?
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko ale tego upolowalas
![]() fajnie ze udalo ci sie pozbyc nieuzywanych kosmetykow! Cytat:
porzeczko jade dzisiaj po poludniu na uczelnie,spotkam sie z konsultantka Avonu wiec dojda mi zele pod prysznic. No i poucze sie w bibliotece
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-01-29 o 11:12 |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś użyłam pudru od Ciebie, musiałam go przybrązowić i przyciemnić brązerem, bo ma dosyć specyficzny kolor - ziemisto-popielaty? ![]() bardzpo dobrze zmatowil krem tylko teraz czuje ściągnięcie. Potestuję go jeszcze ![]() Eee wcale nie Tyle że ma ciemną karnację, czarne włosy i ciemnobrązowe oczy (czyli w końcu po X latach mam faceta odpowidającemu mojemu wyobrażeniu o "ideale" z lat szkoły podstawowej - do tej pory byli blondyni, nawet jeden rudy ). Jak dla mnie jest za chudy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-29 o 11:32 |
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
nie można tak mówić, mój jest bardzo (jak to kazał mi mówić "szczupły")
ma po prostu taką przemianę materii i mimo iż bardzo dużo i często je to szybko spala i nic nie zostaje z tego ![]() zbieram się już do wyjazdu, trzymajcie kciuki za egzamin i żebym w rossmanie nic nie kupiła w poniedziałek zdam raport styczniowy, nie zadowolona jestem z niego ale cóż, stało się ![]() trzymajcie się kochane, miłego weekendu i owocnego zużywania
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze niedawno się chwaliłam, że niedużo wydałam w tym miesiącu na kosmetyki... dziś poszłam do rossmana i kupiłam:
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ... Ja do chudzin nie należe, więc tak bardziej wizualnie pasuje do mnie facet o "normalnej" budowie.Organizm mojego nawet nie ma jakiej materii przemieniać ( ) bo on strasznie mało je ... np. na kolacje starczają mu 2 małe kromeczki (z dżemem) albo 2 małe bułeczki sojowe. Nie je fastfoodów a jak juz to bardzo rzadko, ani słodyczy.On pod kazdym względem jest przeciwieństwem mojego Exa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-29 o 17:00 |
|
|
|
|
#4170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje że Ci się nastrój szybko poprawi Cytat:
też nie lubię chudych mężczyzn po prostu mnie nie pociągają tak jakby byli za mało męscy dla mnie Cytat:
każdy ma swój gust i ideały TŻta bratowa jest chuda jak patyk i jej mąż mówi do niej "Kluska" ![]() Cytat:
Idę się edukować bo jutro mam egzamin
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

wymysliłam więc "Aniołem nie jestem", ewentualnie "Łobuz ze mnie")
Kuleczki są mniejsze niż w Beige Chic. Śliczniutkie są i pachną prawidłowo 
Co robic?
Ja więc dziękuję za takie pole bitwy
Skoro to dla niego za wielkie poświęcenie to jego problem, nie ma powodu żebyś Ty traciła świetne przedstawienie. 

Ale 2-3 dni po dostawie mają 30% zniżki, później 50% a na koniec 70% i wtedy dopiero opłaca się kupować. Ale tez można w nich kupić nowe ubrania z metkami ze Stradiviarusa (czy jak mu tam) - kupiłam 2 czerwone "rękawki" (nie mają długiego przodu jak bolerka- jedne z krókim rękawkiem, a drugie z długim, sa bardzo przydatne, bo dzięki temu mogę w chłodniejszy letni dzien ubrać bluzeczkę na ramiączkach a gołe rece przykryć właśnie takimi "rekawkami", coś takiego: 

Tez nie lubie jak ktoś za mnie planuje i z góry zakłada że ja nie mam planów na dany dzień. Mam to na uwadzę, więc sama też nie oznajmiam że gdzieś idziemy, tylko pytam 
nawet to mi nastroju nie poprawiło, jedynie zerknełam co to za paczuszka i tyle, nawet nie otworzyłam do końca. Chyba ze mną chwilowo kiepsko