Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-28, 19:33   #4141
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Wczoraj wieczorem poszla polowka maseczki Synergen antytradzikowej

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 19:33   #4142
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Hosenko a gdzie można kupić tą koszulkę??
ja na weekend jadę na zjazd, mam nadzieję że nie kupię jakichś kosmetyków, że nic mnie nie skusi...
Wpisałam sobie w google "koszulki z napisem" - jest kilka takich sklepów, mozna wybrać gotowy wzór albo podac swój własny napis.

Wypatrzyłam też na Allegro i chyba z tego skorzystam, bo robią komputerowym haftem, a nie coś a'la naprasowanka

Ten z ciachem mi sie pdooba, ale pomyślałam, ze na Walentynki lepsze będzie
Aniołem nie jestem, ale Ona i tak mnie kocha

(oryginalnie było "Diablisko ze mnie", ale jakoś nie podoba mi się to określenie wymysliłam więc "Aniołem nie jestem", ewentualnie "Łobuz ze mnie")

Wrzucam zdjecia moich łupów lumpeksowych (sweterek z 3.zdjęcia wygląda trochę "babcinie" na zdjeciu tak wyszedł, on tez jest taki a'la grzybkowy, szerszy na dole)
i e-torebki Andi Na ostatnim zdjęciu torebka z Avonu Daisy-May (Andi jest o wiele większa, wszedł do niej album o formacie większym niż A4 i spokojnie mógłby być jeszcze większy. Plusem jest to że zamek jest wszyty wysoko, natomiast w tej Avonowej jest dosyć nisko przez co A4 ledwo wchodzi.)

Objechałam z TŻ na poczte i mam meteorytki Gold temptation Kuleczki są mniejsze niż w Beige Chic. Śliczniutkie są i pachną prawidłowo

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-28 o 20:11
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 19:38   #4143
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wpisałam sobie w google "koszulki z napisem" - jest kilka takich sklepów, mozna wybrać gotowy wzór albo podac swój własny napis.

Wypatrzyłam też na Allegro i chyba z tego skorzystam, bo robią komputerowym haftem, a nie coś a'la naprasowanka

(oryginalnie było "Diablisko ze mnie", ale jakoś nie podoba mi się to określenie wymysliłam więc "Aniołem nie jestem", ewentualnie "Łobuz ze mnie")

Wrzucam zdjecia moich łupów lumpeksowych
i e-torebki Andi Na ostatnim zdjęciu torebka z Avonu Daisy-May (Andi jest o wiele większa, wszedł do niej album o formacie większym niż A4 i spokojnie mógłby być jeszcze większy. Plusem jest to że zamek jest wszyty wysoko, natomiast w tej Avonowej jest dosyć nisko przez co A4 ledwo wchodzi.)

Objechałam z TŻ na poczte i mam meteorytki Gold temptation Kuleczki są mniejsze niż w Beige Chic. Śliczniutkie są i pachną prawidłowo
super te Twoje łowy za taką kasę to w ogóle...
Stary 2010-01-28, 19:54   #4144
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam zdjecia moich łupów lumpeksowych
i e-torebki Andi
Jakie boskie ubranka Torebka Andi tez mi sie podoba, ma fajny kolorek

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Dziewczyny ale jestem zła na TZ. Dostałam w prezencie urodzinowym od cioci 2 bilety na musical do super Teatru Muzycznego. Wielkie widowisko, bilety prawie 100 zl za jeden. Pisze TZ o tym ze w nd zapraszam go na przedstawienie a on mi odpisuje ze jedzie do domu.... No rece opadają. Do domu moze w kazdej chwili pojechac a taki musical jest tylko teraz. Nie wytklumaczysz mu zeby zaczekal tydzien i w nastepny weekend razem pojedziemy do jego rodzicow... Boshe jak mnie to wkurza. Jak on chce byc moim mezem jak takie rzeczy odwala, kiedy mamy gdzies pojsc. Co robic?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:05   #4145
ganimedea
Zakorzenienie

Hosenko, ta Andi jest piękna
Lumpkowe zdobycze też super - jak ja żałuję, że w moim mieście lumpki mają raczej szmatławy asortyment Tzn. dla rodzin i znajomych właścicieli niekoniecznie szmatławy - ale to za zamkniętymi drzwiami. Może i jest w czym pogrzebać w dniu dostawy, ale wtedy to kolejki już na pół godziny przed otwarciem i szturchające się baby w różnym wieku. Potrafią sobie nawet wieszaki z rąk wyrywać Ja więc dziękuję za takie pole bitwy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:16   #4146
Koshatka
Zakorzenienie

Hosenko, super łowy. Szkoda że u mnie nie ma lumpków z takim i cenami.

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16785483]Żartujesz chyba! Ja bardzo się polubiłam z moim instruktorem, mieliśmy fajny kontakt i uważam, że to dobrze, w końcu trochę czasu się z tym człowiekiem w samochodzie spędza, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby się do niego dostawiać... Inna rzecz, że słyszałam, że to "ryzyko zawodowe" - chyba na Automariannie partnerki instruktorów jazdy założyły wątek z narzekaniami na namolne kursantki [/QUOTE]

A mnie to wcale nie dziwi. Te obecne młode dziewczyny to jakieś strasznie nachalne są. Powiedzmy że rozumiem taką co się zauroczyła instruktorem z którym ma częsty kontakt ale mój TŻ jest PH, większość klientek widzi tylko raz a też non stop ma propozycje "kawy".

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Och może przepłaciłam maseczkę ale trudno. Raz się żyje tym bardziej że mam takiegggggggggggo doła. Oby szyko przyszła to się wymaseczkuje u już .
A co Cię tak dołuje?

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jestem zła na TZ. Dostałam w prezencie urodzinowym od cioci 2 bilety na musical do super Teatru Muzycznego. Wielkie widowisko, bilety prawie 100 zl za jeden. Pisze TZ o tym ze w nd zapraszam go na przedstawienie a on mi odpisuje ze jedzie do domu.... No rece opadają. Do domu moze w kazdej chwili pojechac a taki musical jest tylko teraz. Nie wytklumaczysz mu zeby zaczekal tydzien i w nastepny weekend razem pojedziemy do jego rodzicow... Boshe jak mnie to wkurza. Jak on chce byc moim mezem jak takie rzeczy odwala, kiedy mamy gdzies pojsc. Co robic?
Idź z kimś innym i dobrze się baw. Skoro to dla niego za wielkie poświęcenie to jego problem, nie ma powodu żebyś Ty traciła świetne przedstawienie.
Stary 2010-01-28, 20:16   #4147
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
super te Twoje łowy za taką kasę to w ogóle...
16,50 Takei zakupy to ja rozumiem

Cytat:
Jakie boskie ubranka Torebka Andi tez mi sie podoba, ma fajny kolorek
Dzięki

Cytat:

Wkurzyłabym się napewno na Twoim miejscu (dzis jestem dumna z TŻ bo dzielnie zawiozł mnie na pocztę, po ostatnim jego "nie-chceniu-się" mieliśy neiciekawy tydzień, więc teraz woli byc grzeczny ).

Porozmawiaj z nim jutro, moze dziś ma taki dzień

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Hosenko, ta Andi jest piękna
Lumpkowe zdobycze też super - jak ja żałuję, że w moim mieście lumpki mają raczej szmatławy asortyment Tzn. dla rodzin i znajomych właścicieli niekoniecznie szmatławy - ale to za zamkniętymi drzwiami. Może i jest w czym pogrzebać w dniu dostawy, ale wtedy to kolejki już na pół godziny przed otwarciem i szturchające się baby w różnym wieku. Potrafią sobie nawet wieszaki z rąk wyrywać Ja więc dziękuję za takie pole bitwy
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Hosenko, super łowy. Szkoda że u mnie nie ma lumpków z takim i cenami.
Mam je tak przez przypadek - poszłam na poczte wysłać firmowe pismo i po drodze weszłam do lumpka w którym rzadko kiedy jest coś fajnego (kiedyś kupiłam w nim czerwony płaszczyk, na zimniejsze wiosenne dni za ... 5 zł). No i lipa, bo ledwo co to upchnełam do torebki, a głupio mi było wracać z poczty z siatą ciuchów

U mnie sa 2 czy 3 lumpki z kosmicznymi cenami Np. bluzeczka na ramiączkach 25-30 zł Ale 2-3 dni po dostawie mają 30% zniżki, później 50% a na koniec 70% i wtedy dopiero opłaca się kupować. Ale tez można w nich kupić nowe ubrania z metkami ze Stradiviarusa (czy jak mu tam) - kupiłam 2 czerwone "rękawki" (nie mają długiego przodu jak bolerka- jedne z krókim rękawkiem, a drugie z długim, sa bardzo przydatne, bo dzięki temu mogę w chłodniejszy letni dzien ubrać bluzeczkę na ramiączkach a gołe rece przykryć właśnie takimi "rekawkami", coś takiego: http://www.allegro.pl/item888565033_...ki_kolory.html tylko mam jeszcze bardzioej wycięte pod pachy

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-28 o 20:22
Stary 2010-01-28, 20:30   #4148
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Sweet
, dobrze, że zrezygnowałaś z tej odżywki!
No i nigdzie nie byłam
Nawet w Tesco (po papier toaletowy)....U gina byłam godzinę, potem od razu na badanie KTG w szpitalu,a z pod drzwi szpitalnych zwinęła mnie już teściowa i poczłapałyśmy do niej (mieszka blisko szpitala) i zrobiła mi naleśniczków

Plecy mnie porządnie napiep****ją A skurcze porodowe są podobno 10x mocniejsze...Już się nie dziwie opowieściom że przy skurczach porodowych "żyć się odechciewa" i wszystkiego innego też...I możnaby zabić w afekcie każdego stojącego obok
Cytat:
Kwota rzeczywiście powala, ale postanowienie jak najbardziej godne podziwu Poza tym, jak można ganić kobietę w zaawansowanym stanie błogosławionym?
I będę się tego postaniowienia trzymać Przynajmniej spróbuję...
Dziś podleczyła mnie z "chętek" lista pielęgnacji..Bo myślałam że mało tego jest..A zauważyłam po wypisaniu że całkiem sporo i spokojnie do połowy marca mi starczy albo i do kwietnia...I ma mi nic "głupiego" do głowy nie wpadać....Mam sporo różnych rzeczy, z każdej kategorii jest coś

Cytat:

Wrzucam zdjecia moich łupów lumpeksowych (sweterek z 3.zdjęcia wygląda trochę "babcinie" na zdjeciu tak wyszedł, on tez jest taki a'la grzybkowy, szerszy na dole)

ee...ładne te łupy Żakiecik z Uk śliczny
I torebka Daisy-May. Przypomniała mi ona że mam od roku zachomikowaną torebkę z Avonu w kolorze musztardowym taką do ręki z kokardą z przodu...Może ponoszę ją na zmianę z moją śliwkową z eTorebki????

Wiesz co...tak mi się ten "twój" napis koszulkowy o ciachu spodobał że chyba poszukam przed latem jakiejś firmy i sobie taką koszulkę zafunduję! Idealna na lato będzie do krótkich spodenek albo rybaczek

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-01-28 o 20:33
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 20:34   #4149
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny! bylam dzisiaj z psiakiem u weterynarza! RTg wyszlo dobrze ufff kamien z serca pol dnia za to byl ospaly no ale teraz juz wrocil do sil
Wiecie ze moj pies jest dla mnie wszystkim prawda?^

Cytat:
a nie brzoskwinia?
a wlasnie brzoskwinia!!! kolejny naturals wyjdzie z majgo i jeszcze jest inny truskawkowy!

Cytat:
ciuciola ale zminimalizowałaś pielęgnację! zazdraszczam! U mnie min. to ponad 30 szt.
mnie pielegnacja nie ciagnie! juz jestem zdrowa!
za to z kolorowka mam problem

Shpilcia gratuluje zuzyc!!!
szczegolnie tuszu! tez go mam i wlasnie testuje! jak ci sie spisywal?

Hosenko bardzo ladna ta czerwona torebka!

Koniku ojj niemile takie sytuacje z Tz-tem!!! moze on nie lubi takich spektakli?

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-28, 21:09   #4150
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Postanowiłam zamówić dla maluszka tę karuzelę nad łóżeczko!
Dostałam od teściowej 100zł "dla maluszka" to mu zamówię tę karuzelę..I resztę odłożę na matę edukacyjną!

Stary 2010-01-28, 21:14   #4151
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość

Koniku ojj niemile takie sytuacje z Tz-tem!!! moze on nie lubi takich spektakli?
Lubi spektakle ale nie lubi jak mu sie swoje zdanie narzuca. Od razu uwaza ze chce nim żądzic. A tak wcale nie bylo, tylko w przyplywie euforii ze mamy takie fajne bilety napisalam mu ze idziemy na ten musical i to mu sie nie spodobalo ze zadecydowalam za niego. Ot co ksiąze sie znalazl... Najwyzej z mama pojde albo z przyjaciolka. Kiedys mi sie wydawalo strasznie dziwne to ze para nie spedza czasu razem az do czasu kiedy poznalam kolezanke. Jej maz ma zupelnie inne zainteresowania niz ona, jest domatorem a jej wszedzie pelno i zeby siebie nie organiczac kazde z nich robi to na co ma ochote a wieczorem spedzaja czas razem. Jak jada na urlop za granice ona idzie na plaze a on zostaje i czyta gazete w hotelu. Wydawaloby sie - DZIWNA PARA, ale z drugiej strony dlaczego ktores z nich ma robic cos wbrew sobie i maja sie klocic? Ja tez tak czasem robie z TZ i na dobre wychodzi, bo kazdy robi to co lubi i czuje sie spelnionym a wieczorami mamy czas dla siebie.
Stary 2010-01-28, 21:25   #4152
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Lubi spektakle ale nie lubi jak mu sie swoje zdanie narzuca. Od razu uwaza ze chce nim żądzic. A tak wcale nie bylo, tylko w przyplywie euforii ze mamy takie fajne bilety napisalam mu ze idziemy na ten musical i to mu sie nie spodobalo ze zadecydowalam za niego. Ot co ksiąze sie znalazl... Najwyzej z mama pojde albo z przyjaciolka. Kiedys mi sie wydawalo strasznie dziwne to ze para nie spedza czasu razem az do czasu kiedy poznalam kolezanke. Jej maz ma zupelnie inne zainteresowania niz ona, jest domatorem a jej wszedzie pelno i zeby siebie nie organiczac kazde z nich robi to na co ma ochote a wieczorem spedzaja czas razem. Jak jada na urlop za granice ona idzie na plaze a on zostaje i czyta gazete w hotelu. Wydawaloby sie - DZIWNA PARA, ale z drugiej strony dlaczego ktores z nich ma robic cos wbrew sobie i maja sie klocic? Ja tez tak czasem robie z TZ i na dobre wychodzi, bo kazdy robi to co lubi i czuje sie spelnionym a wieczorami mamy czas dla siebie.
W takiej sytuacji, to ja bym się pewnie tak samo zachowała Tez nie lubie jak ktoś za mnie planuje i z góry zakłada że ja nie mam planów na dany dzień. Mam to na uwadzę, więc sama też nie oznajmiam że gdzieś idziemy, tylko pytam

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-28 o 21:26
Stary 2010-01-28, 21:31   #4153
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ja za to mam inna sytuacje bo mieszkam z Tz-tem i jego rodzina. Mi sie nie zdarzalo samej wieczorem wychodzic bo mamy wspolnych znajomych tzn jak umawiam sie z moimi kolezankami to one biora swoich Tz-tow no i tz-ci sie nawzajem lubia no i powstala taka paczka

Za to Tz jezdzi sobie co jakis czas do kolegi-ogladac mecze itp,czasem jade z nim jesli wiem ze bedzie jego dziewczyna a czasem tak jak dzis siedze sobie w domu i mam czas na wieczor spa

Koniku a ta para ktora opisalas wcale nie dziwna,jesli im tak pasuje i czuja sie spelnieni to ok! Wazne zeby sie dogadac!

Stary 2010-01-28, 21:45   #4154
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys mi sie wydawalo strasznie dziwne to ze para nie spedza czasu razem az do czasu kiedy poznalam kolezanke. Jej maz ma zupelnie inne zainteresowania niz ona, jest domatorem a jej wszedzie pelno i zeby siebie nie organiczac kazde z nich robi to na co ma ochote a wieczorem spedzaja czas razem. Jak jada na urlop za granice ona idzie na plaze a on zostaje i czyta gazete w hotelu. Wydawaloby sie - DZIWNA PARA, ale z drugiej strony dlaczego ktores z nich ma robic cos wbrew sobie i maja sie klocic? Ja tez tak czasem robie z TZ i na dobre wychodzi, bo kazdy robi to co lubi i czuje sie spelnionym a wieczorami mamy czas dla siebie.
Dal mnie to nie jest dziwne

Nie wyobrażam sobie ciągać wszędzie ze sobą TŻ albo żeby on mnie tak ciagał

Dziś np. on sobie załatwia różne sprawy, a ja mogę w końcu powizażować
A we wtorek odwiózl mnie na fitness, pojechał do znajomych, ja w między czasie wróciłam autobusem i jak wrócił to poszłam do niego.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-28 o 21:47
Stary 2010-01-28, 21:56   #4155
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie ta para ma super podejście. Każdy robi to co lubi i nie zmusza drugiego. Ja lubię mieć przestrzeń dla siebie, na swoje sprawy i nie rozumiem par które muszą być ze sobą 24h/dobę. Jak TŻ oświadcza że ma zajęte popołudnie to zamiast się smucić/tęsknić itp od razu myślę jak by tu wykorzystać "czas wolny".

Cytat:
W takiej sytuacji, to ja bym się pewnie tak samo zachowała
Ja też.
Stary 2010-01-28, 22:07   #4156
KonikGarbusek
Zakorzenienie

No właśnie dlatego my też tak robimy, ale znam pary które non stop chcą ze sobą czas spędzać, na wszystkie imprezy razem. Ja bym tak nie umiała. Tylko czasem są takie momenty kiedy bardzo chcę spędzić z TZ czas, on mowi ze ma wolne a nagle mu sie przypomina ze jedzie do domu.Zawsze mi jest wtedy przykro, bo czemu nie powiedziel wczesniej. Kilka razy juz tak bylo ze zaplanowalam super weekend, umowilismy sie ze znajomymi a potem trzeba bylo to odkrecac (oczywisci TZ wzial nogi za pas i ja sie musialam tlumaczyc) bo wymyslil ze jedzie do rodzicow....
Stary 2010-01-28, 23:35   #4157
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Wlasnie umylam wlosy szamponem Timotei czeresnia i bawelna...bardzo fajny jest.
No i wiem ze nigdy nie rozstane sie juz ze sprayem termoochronnym z Avonu,bardzo ulatwia mi czesanie!!! no i wlosy sa mieciutkie i blyszczace!

Stary 2010-01-29, 01:41   #4158
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Dziewczyny tyle napisałyście
Gratuluję zużyć!

Ja jestem właśnie w domku u Rodziców. Odebrałam mnóstwo paczek z wymianek i cieszę się jak dziecko Tylko moje liczniki styczniowe się nie cieszą

Napiszę Wam (pewnie trochę pominę) co dostałam: spray do loków frieda, filtr 50, błyszczyk YR malina,preparat wybielający Wibo, mleczko kokosowe bielendy, kredkę essence long lasting seven heaven, mnóstwo próbek róży i rozświetlaczy EDM, mnóstwo zdobień do paznokci, szminkę l'oreal shine gelee czerwoną, 2 próbki perfum, bazę pod cienie sephory, krem do mycia twarzy Sebo YR, odsypkę pudru bambusowego (dziękuję Hosenko ), scrub do stóp jeżyna&żurawina avonu, i jeszcze kilka rzeczy, których penie nie pamiętam

Wiem, że to dużo, ale nie krzyczcie, bo dzięki temu pozbyłam się mniej więcej tej samej ilości niepotrzebnych kosmetyków

Koniku współczuję sytuacji z TŻtem

Hosenko super zakupy. A torebka Andi mnie bardzo kusi Może w lutym? ...
Moja odsypka była chyba trochę mniejsza niż Twoja. Mam nadzieję, że się nie gniewasz.
Najlepszy z tekstów na koszulkę jest ten z ciachem

Orlico sukienka na studniówkę super! Świetnie w niej wyglądasz

Shpilcia gratuluję udanego styczniowego wyniku!

Zetafon przykro mi bardzo z powodu kotki Sama mam dwie sunie i nie wyobrażam sobie dnia, w którym zachorują.

Nynka za dużo tych kremów masz

Któraś (nie pamiętam, przepraszam ) mówiła, że chce się wybrać na Avatar. Polecam! Rewelacja! Dochodziłam do siebie przez dwa dni
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:08   #4159
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

Nynka za dużo tych kremów masz
wiem ale to się zmieni
sporo Ci przybyło ale skoro to z wymianki to pół biedy
Stary 2010-01-29, 09:33   #4160
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny tyle napisałyście
Gratuluję zużyć!

Ja jestem właśnie w domku u Rodziców. Odebrałam mnóstwo paczek z wymianek i cieszę się jak dziecko Tylko moje liczniki styczniowe się nie cieszą

Napiszę Wam (pewnie trochę pominę) co dostałam: spray do loków frieda, filtr 50, błyszczyk YR malina,preparat wybielający Wibo, mleczko kokosowe bielendy, kredkę essence long lasting seven heaven, mnóstwo próbek róży i rozświetlaczy EDM, mnóstwo zdobień do paznokci, szminkę l'oreal shine gelee czerwoną, 2 próbki perfum, bazę pod cienie sephory, krem do mycia twarzy Sebo YR, odsypkę pudru bambusowego (dziękuję Hosenko ), scrub do stóp jeżyna&żurawina avonu, i jeszcze kilka rzeczy, których penie nie pamiętam

Wiem, że to dużo, ale nie krzyczcie, bo dzięki temu pozbyłam się mniej więcej tej samej ilości niepotrzebnych kosmetyków
Ja tam krzyczeć i bić nie będę W końcu wymianki to coś za coś..Więc dzięki nim pozbyłaś się innych rzeczy.

A co do AVATAR"A oglądałam
Mi się bardzo podobał! Śliczna bajka o miłości , dobre efekty specjalne, stworzony świat wręcz uroczy....Tylko mój małżonek ,głodny męskich wrażeń i dzikiej-krwawej akcji, nie był pocieszony

Stary 2010-01-29, 09:38   #4161
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Wolałabym żartować ...
To przystojniaka musi być z Twojego TŻta
Cytat:
Bardzo ładny bilans

Może to nie taki głupi pomysł?

Wciąż nie doszło moje brakujące serum z Allegro Jeśli nie dotrze jutro, dzwonię ponownie do sprzedawczyni i robię dym Jakby mi zdarzyła się pomyłka w transakcji, to bym wpierw spaliła się ze wstydu, a potem stanęła na rzęsach, żeby go naprawić
W dodatku wystawiła mi już komentarz w tej nie zrealizowanej transakcji, a pominęła przy produkcie, który doszedł
dziękuję
i chyba tak zrobię
Tak jest niech kobieta wysyła b w końcu to ona zawiniła, dobrze że już Ci komentarz wystawiła

Cytat:
i e-torebki Andi
jakie piękne ciuszki! Torebka Andi prześliczna
Cytat:

KonikGarbusek nie przejmuj się, zapytaj się go jeszcze raz na spokojnie czy chce z Tobą pójść, a jak nie pójdź z kimś kogo lubisz i komu taki niedzielny wypad z Tobą będzie pasował może po prostu nie miał humoru lub nie zrozumiał Twojej ekscytacji tym wydarzeniem
Cytat:
U mnie sa 2 czy 3 lumpki z kosmicznymi cenami Np. bluzeczka na ramiączkach 25-30 zł Ale 2-3 dni po dostawie mają 30% zniżki, później 50% a na koniec 70% i wtedy dopiero opłaca się kupować. Ale tez można w nich kupić nowe ubrania z metkami ze Stradiviarusa
U mnie też są takie lumpki, w dzień dostawy towaru ceny z kosmosu, ale idzie coś wychaczyć kiedy jest 10 zł za kg
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! bylam dzisiaj z psiakiem u weterynarza! RTg wyszlo dobrze ufff kamien z serca pol dnia za to byl ospaly no ale teraz juz wrocil do sil
Wiecie ze moj pies jest dla mnie wszystkim prawda?^

Shpilcia gratuluje zuzyc!!!
szczegolnie tuszu! tez go mam i wlasnie testuje! jak ci sie spisywal?
Tak wiemy, dobrze że z pieskiem wszystko w porządku
dziękuję
Tusz jest booski na pewno jeszcze do niego wrócę Ładnie oddziela rzęsy, ma fajną szczoteczkę, nie robi pandy ( w przeciwieństwie do essence MA) pogrubia i przyczernia.

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Postanowiłam zamówić dla maluszka tę karuzelę nad łóżeczko!
Dostałam od teściowej 100zł "dla maluszka" to mu zamówię tę karuzelę..I resztę odłożę na matę edukacyjną!
super!
Cytat:

Shpilcia gratuluję udanego styczniowego wyniku!

Któraś (nie pamiętam, przepraszam ) mówiła, że chce się wybrać na Avatar. Polecam! Rewelacja! Dochodziłam do siebie przez dwa dni
Ale Ci się nazbierało! Poprosimy o fotki! Jak to potrzebne rzeczy to żadnych batów nie będzie
dziękuję
Ja chciałam iść na Avatara do kina z TŻtem, może i ze znajomymi- zależy czy będą puszczać w kinach w naszej okolicy bo we Wrocławiu już dawno leci, może pojedziemy cała paczką, ale na razie w weekendy mam egzaminy
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:24   #4162
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie dlatego my też tak robimy, ale znam pary które non stop chcą ze sobą czas spędzać, na wszystkie imprezy razem. Ja bym tak nie umiała. Tylko czasem są takie momenty kiedy bardzo chcę spędzić z TZ czas, on mowi ze ma wolne a nagle mu sie przypomina ze jedzie do domu.Zawsze mi jest wtedy przykro, bo czemu nie powiedziel wczesniej. Kilka razy juz tak bylo ze zaplanowalam super weekend, umowilismy sie ze znajomymi a potem trzeba bylo to odkrecac (oczywisci TZ wzial nogi za pas i ja sie musialam tlumaczyc) bo wymyslil ze jedzie do rodzicow....
Mam taką koleżankę która wszędzie "ciąga" ze sobą TŻ. Już się przestałam z nią umawiać na ploty bo co to za rozmowa w trójkę. Na nijakie rozmowy o pogodzie szkoda mi czasu a nie będę się "wywnętrzniać" przy kimś mi obcym.

Rozumiem że Twój TŻ chce spędzić czas osobno ale wystawianie Cię jak już macie coś ustalone razem jest bardzo nie fair z jego strony.
Stary 2010-01-29, 10:26   #4163
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A co Cię tak dołuje?

Sama nie wiem. Poprostu wszystko mnie wkurza, chyba mam gorsze dni i tyle.
Właśnie listonosz przyniósł moje zamówienie z EDM wiec dopisuje 113 zł do licznika styczniowego nawet to mi nastroju nie poprawiło, jedynie zerknełam co to za paczuszka i tyle, nawet nie otworzyłam do końca. Chyba ze mną chwilowo kiepsko

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:29   #4164
Koshatka
Zakorzenienie

Zużyłam pastę do zębów i maseczkę pod oczy PS Avon.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Niedobrze. A długo się ten stan utrzymuje? Bo może to jakaś depresja i potrzebna by była pomoc specjalisty?
Stary 2010-01-29, 11:10   #4165
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ksiezniczko ale tego upolowalas
fajnie ze udalo ci sie pozbyc nieuzywanych kosmetykow!

Cytat:
Tusz jest booski na pewno jeszcze do niego wrócę Ładnie oddziela rzęsy, ma fajną szczoteczkę, nie robi pandy ( w przeciwieństwie do essence MA) pogrubia i przyczernia.
mi tez sie spodobal jak na pierwsze wrazenie! no i opakowanie ma ladnego koloru! a MA Essence tez mnie kusil bo opinie ma dobre ale nie po drodze mi po kosmetyki Essence i moze nawet i lepiej! skusze sie moze na paseczkowy bronzer Essence..

porzeczko wracaj tu dobry humorze!!!

jade dzisiaj po poludniu na uczelnie,spotkam sie z konsultantka Avonu wiec dojda mi zele pod prysznic. No i poucze sie w bibliotece

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:12
Stary 2010-01-29, 11:30   #4166
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko super zakupy. A torebka Andi mnie bardzo kusi Może w lutym? ...
Moja odsypka była chyba trochę mniejsza niż Twoja. Mam nadzieję, że się nie gniewasz.
Najlepszy z tekstów na koszulkę jest ten z ciachem
Oj tam ... Ja go rzadko uzywam, bo mi się zniudził, wiec sypnęłam od serca

Dziś użyłam pudru od Ciebie, musiałam go przybrązowić i przyciemnić brązerem, bo ma dosyć specyficzny kolor - ziemisto-popielaty?
bardzpo dobrze zmatowil krem tylko teraz czuje ściągnięcie. Potestuję go jeszcze

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
To przystojniaka musi być z Twojego TŻta

Eee wcale nie
Tyle że ma ciemną karnację, czarne włosy i ciemnobrązowe oczy (czyli w końcu po X latach mam faceta odpowidającemu mojemu wyobrażeniu o "ideale" z lat szkoły podstawowej - do tej pory byli blondyni, nawet jeden rudy ). Jak dla mnie jest za chudy

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:32
Stary 2010-01-29, 15:11   #4167
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie jest za chudy
nie można tak mówić, mój jest bardzo (jak to kazał mi mówić "szczupły")
ma po prostu taką przemianę materii i mimo iż bardzo dużo i często je to szybko spala i nic nie zostaje z tego
zbieram się już do wyjazdu, trzymajcie kciuki za egzamin i żebym w rossmanie nic nie kupiła w poniedziałek zdam raport styczniowy, nie zadowolona jestem z niego ale cóż, stało się
trzymajcie się kochane, miłego weekendu i owocnego zużywania
Stary 2010-01-29, 16:15   #4168
Parsifal
Zadomowienie

jeszcze niedawno się chwaliłam, że niedużo wydałam w tym miesiącu na kosmetyki... dziś poszłam do rossmana i kupiłam:
  • szampon Pantene podkreślone cieniowanie 400 ml za 12,99 zł (gratis dostałam odżywkę Pantene 200 ml)
  • kasztanowe masło do ciała Bielendy za 14,99 zł
  • pastę Blend-a-med za 6,69 zł (gratis dostałam szczoteczkę Oral-B) ale tego nie wpisuję do licznika
szamponu ani odżywki nie mam w zapasach, smarowideł mam dużo, ale problemy z naczynkami ostatnio straszne, mam też straszny dół i dlatego tak w ogóle te zakupy...

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 16:59   #4169
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ma po prostu taką przemianę materii i mimo iż bardzo dużo i często je to szybko spala i nic nie zostaje z tego
Ale to nie zmienia faktu, że jest chudy. Nogi ma jak patyki, tyłek też chudy, że nie ma nawet za co złapać (yyy tzn za tyłek nie da się złapać ) ... Ja do chudzin nie należe, więc tak bardziej wizualnie pasuje do mnie facet o "normalnej" budowie.

Organizm mojego nawet nie ma jakiej materii przemieniać () bo on strasznie mało je ... np. na kolacje starczają mu 2 małe kromeczki (z dżemem) albo 2 małe bułeczki sojowe. Nie je fastfoodów a jak juz to bardzo rzadko, ani słodyczy.

On pod kazdym względem jest przeciwieństwem mojego Exa

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-29 o 17:00
Stary 2010-01-29, 17:04   #4170
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie listonosz przyniósł moje zamówienie z EDM wiec dopisuje 113 zł do licznika styczniowego nawet to mi nastroju nie poprawiło, jedynie zerknełam co to za paczuszka i tyle, nawet nie otworzyłam do końca. Chyba ze mną chwilowo kiepsko
mam nadzieje że Ci się nastrój szybko poprawi
Cytat:
Eee wcale nie
Tyle że ma ciemną karnację, czarne włosy i ciemnobrązowe oczy (czyli w końcu po X latach mam faceta odpowidającemu mojemu wyobrażeniu o "ideale" z lat szkoły podstawowej - do tej pory byli blondyni, nawet jeden rudy ). Jak dla mnie jest za chudy
Aaa to rozumiem też nie lubię chudych mężczyzn po prostu mnie nie pociągają tak jakby byli za mało męscy dla mnie
Cytat:
można mówić każdy ma swój gust i ideały
TŻta bratowa jest chuda jak patyk i jej mąż mówi do niej "Kluska"
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
jeszcze niedawno się chwaliłam, że niedużo wydałam w tym miesiącu na kosmetyki... dziś poszłam do rossmana i kupiłam:
  • szampon Pantene podkreślone cieniowanie 400 ml za 12,99 zł (gratis dostałam odżywkę Pantene 200 ml)
  • kasztanowe masło do ciała Bielendy za 14,99 zł
  • pastę Blend-a-med za 6,69 zł (gratis dostałam szczoteczkę Oral-B) ale tego nie wpisuję do licznika
szamponu ani odżywki nie mam w zapasach, smarowideł mam dużo, ale problemy z naczynkami ostatnio straszne, mam też straszny dół i dlatego tak w ogóle te zakupy...
oj kolejna może to zimowa chandra? Już powoli słonko świeci

Idę się edukować bo jutro mam egzamin
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości