PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 09:07   #571
Ellin_ak
Rozeznanie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
6-8zl?? nie wiem czy to o te same zaproszenia chodzi, bo nie dziala im strona, ale za to co wyrzucilo google ja bym tyle nie dala z reszta kompletnie nie sa w moim stylu.
bo to sa takie zwykle zaproszenia z jakims tak komiksowym nadrukiem tak?
bedziesz to w takim razie sama drukowac w jakiejs drukarni?
To są takie:
Załącznik 2824162 Załącznik 2824163

Mnie się bardzo podobają i do nas bardzo pasują. Kolezanka już namalowała, wymyslimy sobie tekst zaproszenia, kupimy papier i koperty i gotowe!
Będziemy sami drukować w domu.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:08
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:10   #572
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
sama nie opieralabym wszystkiego w domu na jednym zrodle energii, bo jak to padnie to padnie wszystko. no ale jak tam chcesz. z reszta wyboru chyba nie macie.
czyli wg Ciebie wodę też mam na prąd?:hah aha:
Pogadamy jak Ty będziesz kupowac kiedyś mieszkanie, bo widze, ze Twoja wizja i wymagania są odpowiednie dla bloków sprzed 30-50 latW wiekszosci nowych bloków nie ma instalacji gazowej, np. w wynajmowanym przez tż mieszkaniu też nie ma.
Stary 2010-01-29, 09:13   #573
Remmi
Rozeznanie

Dzień dobry Nie wyspałam się, głowa mnie boli, chyba nadal niskie ciśnienie jest

Lain - te kwadratowe też mi się podobają.

A co do gazowych sprzętów - ja mam kuchnię gazową. Najpierw miała być indukcyjna, bo tak znajomi zachwalali i w ogóle, ale łatwiej było pociągnąć gaz i siłę do indukcyjnej. I jestem bardzo zadowolona. W rodzinnym domu jest kuchnia elektryczna, to jakoś niespecjalnie mi się na niej gotowało, w kotłowni mama ma starą kuchnię gazową o i tak większość na gazowej gotuje zamiast na elektrycznej w kuchni.
A jeszcze taki numer, ci znajomi co najbardziej chwalili indukcyjną, pokazywali nam jak to super działa i w ogóle, niedawno po półtora roku użytkowania przestała działać, musieli wzywać serwis i stracili trochę kasy na naprawę .

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:18
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:14   #574
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Już nie gdybam, bo jestem zdecydowana
Ale jak zamówić, kiedy nie mam pełnej listy gości
Fajne butki
No proszę, a TŻ mnie pogania, że mam szybciej załatwiać ślubne sprawy, bo nie zdążymy

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A ja się zdecydowałam już na te kolczyki http://allegro.pl/item891293773_swar..._kolczyki.html mam nadzieję że nie będą tak biednie wyglądac...
A zamówiłaś już? Jak Ci je przyślą to daj znać, czy na żywo tez takie ładne są

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16796521]Gosia, a poszukasz i jak znajdziesz prześlesz ??

A mój TŻ troszę podobny nawet do shreka bo też na łyso ogolony Ale by mi dał jakby to przeczytał .....

[/QUOTE]

Cytat:
dziewczyny musze Wam powiedziec, ze baaaardzo ladne te zaproszenia zdjecia niestety nie w swietle dziennym tylko pod moja biurkowa lampka, ale cos tam chyba widac
Faktycznie ładne te zaproszenia I też mi się bardziej kwadratowe podobają

Dzień dobry bardzo Idę zaraz po moją kochaną 11-letnią siostrzyczkę. W ramach ferii zaprosiłam ją dziś do siebie na cały dzień A jutro odwiedza mnie ta 10-letnia Będzie wesoło
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:18   #575
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
To są takie:
Załącznik 2824162 Załącznik 2824163

Mnie się bardzo podobają i do nas bardzo pasują. Kolezanka już namalowała, wymyslimy sobie tekst zaproszenia, kupimy papier i koperty i gotowe!
Będziemy sami drukować w domu.
drugie ladniejsze pierwsze jakies takie smutne mi sie wydaja
ale to chyba dobra drukarke musicie miec w domu jak sie decydujecie na takie cos

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
czyli wg Ciebie wodę też mam na prąd?:hah aha:
Pogadamy jak Ty będziesz kupowac kiedyś mieszkanie, bo widze, ze Twoja wizja i wymagania są odpowiednie dla bloków sprzed 30-50 latW wiekszosci nowych bloków nie ma instalacji gazowej, np. w wynajmowanym przez tż mieszkaniu też nie ma.
nie wiem jaka masz wode i co ci grzeje ta wode. mozesz mnie oswiecic.
ok, pogadamy bo widze, ze teraz masz jedna spiewke, ktora juz sie nie raz powtorzyla i robi sie to troche nudne ("zobaczymy jak ty bedziesz..." )
ja poprostu wyrazam swoja opinie. niech Cie juz to tak nie boli przeciez i tak zrobisz tak jak ty lubisz i uwazasz.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
A co do gazowych sprzętów - ja mam kuchnię gazową. Najpierw miała być indukcyjna, bo tak znajomi zachwalali i w ogóle, ale łatwiej było pociągnąć gaz i siłę do indukcyjnej. I jestem bardzo zadowolona. W rodzinnym domu była kuchnia elektryczna, to jakoś niespecjalnie mi się na niej gotowało, w kotłowni mama ma starą kuchnię gazową o i tak większość na gazowej gotuje zamiast na elektrycznej w kuchni.
A jeszcze taki numer, ci znajomi co najbardziej chwalili indukcyjną, pokazywali nam jak to super działa i w ogóle, niedawno po półtora roku użytkowania przestała działać, musieli wzywać serwis i stracili trochę kasy na naprawę .
mi wlasnie tez sie duzo wygodniej na gazie gotuje
a w razie awarii indukcji rzeczywiscie koszty podobno sa nie za ciekawe
ale co kto lubi

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Faktycznie ładne te zaproszenia I też mi się bardziej kwadratowe podobają

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Lain - te kwadratowe też mi się podobają.
no to super

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:20
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:24   #576
obca7
Wtajemniczenie

Hello Co tam jak tam

Dzisiaj idziemy z tztem na zabawe karnawałowa na której gra nasz zespół Szkoda ze chora jestem nawet winka sobie nei wypiję

Lain bardzo ładne zaproszenia. Kwadratowe mi się podobają I tez jestem za zwykła gazową kuchenką. Wg mnie jest łatwiejsza w utrzymaniu-na indukcyjnej to takie smugi zostają-chociaz jak się może kupi odpowiednie środki to nie a Piec od gazowego można "schować' do szafy w kuchni Moja siostra tak ma,piec jest zabudowany
Na wsi niestety często prąd wyłączają no i na prad odpada. I duzo kasy to źre.

Chili super te butki

Tośka (chyba Ty o to pytałaś) kupiłam 2 rolki organzy na ustrojenie poręczy i bramy. Myslę, że wystarczy
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:25   #577
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
drugie ladniejsze pierwsze jakies takie smutne mi sie wydaja
ale to chyba dobra drukarke musicie miec w domu jak sie decydujecie na takie cos
Normalną raczej Tych zaproszeń nie będzie tak dużo znowu. Nasze są stylizowane na takie. Wstępny projekt wyglądał tak (już zamieszczałam wcześniej)
Załącznik 2824186
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:31   #578
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
(...)
dziewczyny musze Wam powiedziec, ze baaaardzo ladne te zaproszenia czekam jeszcze na laserowe, ale jak mi sie bardziej niz te nie spodobaja to zamowimy te (te kwadratowe) ich gramtura to 246g i sa bardzo porzadnie i estetycznie zrobione no i cena spoko, bo 2.99, personalizacja 20groszy (jak sie zamawia powyzej 60 sztuk to za darmo)
zdjecia niestety nie w swietle dziennym tylko pod moja biurkowa lampka, ale cos tam chyba widac
ładne te zaproszenia. zamawiałam próbkę, bo tak czy siak robię sama, ale mnie nie rzuciły na kolana, być może zamawiałam od innego użytkownika, bo mnie przede wszystkim nie spodobał się papier, bo był za cienki, na pewno nie było to 246g i tżtowi się nie podobały bo powiedział, że są za "słodkie" ale już jestem w trakcie robienia projektu naszych zaproszeń, więc jak zrobię to wrzucę foto tylko muszę zmobilizować drukarkę, bo mi się zepsuła (again)

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:36   #579
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Normalną raczej Tych zaproszeń nie będzie tak dużo znowu. Nasze są stylizowane na takie. Wstępny projekt wyglądał tak (już zamieszczałam wcześniej)
Załącznik 2824186
Ten projekt jest ładniejszy niż te oryginalne zaproszenia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:37   #580
gospella
Wtajemniczenie

witam
u nas równe 4 miesiące
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:41   #581
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
ale już jestem w trakcie robienia projektu naszych zaproszeń, więc jak zrobię to wrzucę foto tylko muszę zmobilizować drukarkę, bo mi się zepsuła (again)
wrzuć wrzuć
ja miałam taka przygodę z drukarką, że też mi nie działała, włączyć się nie chciała. zawiozłam do naprawy i tak cudownie ozyła Pan włączył i działała. Ale się wtedy wstydu najadłam
Stary 2010-01-29, 09:42   #582
agator74
Rozeznanie

Cytat:
my potrzebujemy jakies 60 zaproszen, wiec taka roznica 2 zl to juz 120zl (ktore moge wydac w inny sposob )) i zamiast 300zl place 180
a tak sobie mysle, ze jak moge miec proste, a przez to eleganckie zaproszenia taniej to biore bez dyskusji z reszta jak mowilyscie - nie ma co sie wykosztowywac na zaproszenia, bo to szczegol
fajnie, ze Ci sie podobaja ciekawe jak reszcie dziewczyn
no i czekam na te laserowe - tez z reszta za 2.99 tylko laserowe maja byc na jeszcze grubszym papierze, bo 300g.
super te zaproszenia jak dla mnie to za duzo by wyszlo ale z checia bym mogla takie miec te kwadratowe sa boskie

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:44   #583
BlackAngel
Adwokat diabła

good morning!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:46   #584
caprica6
Wtajemniczenie

Dzien dobry
Lain bardzo ladne zaproszenia
Kupilam wczoraj welon!

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:48   #585
BlackAngel
Adwokat diabła

wyobraźcie sobie, ze ja wczoraj wieczorem zamiast się uczyć do jutrzejszych egzaminów to oglądałam "Kac Vegas"

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:51
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:50   #586
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wyobraźcie sobie, ze ja wczoraj wieczorem zamiast się uczyć do jutrezjszych egzaminów to oglądałam "Kac Vegas"
Ja zawsze w kazda sesje mialam piekny manikiur

Stary 2010-01-29, 09:51   #587
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Kupilam wczoraj welon!
pochwal się

obca może się obraziła na ciebie i chciała ci na złość zrobić u mojej cioci kiedyś była podobna sytuacja, ciotka przez pól roku wydzwaniała do mojego taty żeby jej przyszedł piekarnik naprawić, a jak w końcu się zebrał i poszedł do niej to go tylko włączył i piekarnik śmiga jak nowy ciocia się wkurzyła nieco, ze przez pół roku nic nie piekła

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
wyobraźcie sobie, ze ja wczoraj wieczorem zamiast się uczyć do jutrezjszych egzaminów to oglądałam "Kac Vegas"
a ja wzięłam materiały do ręki usiadłam na łózku, zaczęłam się uczyć i obudziłam się rano

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:53   #588
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
pochwal się

obca może się obraziła na ciebie i chciała ci na złość zrobić u mojej cioci kiedyś była podobna sytuacja, ciotka przez pól roku wydzwaniała do mojego taty żeby jej przyszedł piekarnik naprawić, a jak w końcu się zebrał i poszedł do niej to go tylko włączył i piekarnik śmiga jak nowy ciocia się wkurzyła nieco, ze przez pół roku nic nie piekła
całkiem możliwe tez stała z pół roku bo nigdy mi nie było po drodze oddać jej do naprwy
Stary 2010-01-29, 09:57   #589
gospella
Wtajemniczenie

ja mam odkurzacz teściowej tez pół roku - wiozę do naprawy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:00   #590
centipede
Zadomowienie

Dobry
Gosia trzymam kciuki za ostatni egzamin

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16795656]Super jest!! Chyba mnie zainspirowałaś na pierwszy taniec!! dziękuję!!

Centi tak to dokładnie te. Mam je w domu. Na przeprosiny za złą przesyłkę dostałam zawieszkę gratis także polecam sprzedawcę. Miały być na ślub, ale kupiłam jeszcze inne(na zdjęciu), bo myślałam, że te będą trochę większe. Te drugie co kupiłam są trochę cięższe i te będą na zmianę jak mnie uszy będą boleć. Mam bransoletkę i kolczyki bo do sukienki naszyjnik już nie pasuje.[/QUOTE]
Faktycznie w porządku ten sprzedawca i fajne kolczyki wybrałaś ja jeszcze sama nie wiem jaką chcę biżuterię ale chyba jedynie naszyjnik i kolczyki wchodzą w grę, bo bransoletek nie noszę, w sumie to sama nie wiem dlaczego

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Guska ja ogólnie gdzieś na kompie miałam taką wolniejszą wersję tej piosenki jeszcze bo to był wtedy taki typowy walc angielski bo to jest ciutkę szybsze tempo chyba Ale ogólnie śliczna ta piosenka, jakby nie to że chcemy coś polskiego to bym chciała do tego tańczyc
My też właśnie chcemy polską i wybraliśmy "Jedyne słowo Ty" Czerwonych Gitar

Lain fajne te kwadraciaki zdecydujecie się na nie?

Samoa makijaż już na szczęście mam Jeszcze nie wiem, na którą godzinę się umówię (nie idę do salonu, tylko makijażystka przyjeżdża do mnie), ale pewnie dogadamy to gdzieś pod koniec lutego, bo wtedy chciałabym zrobić pierwszy próbny makijaż

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry bardzo Idę zaraz po moją kochaną 11-letnią siostrzyczkę. W ramach ferii zaprosiłam ją dziś do siebie na cały dzień A jutro odwiedza mnie ta 10-letnia Będzie wesoło
Jesteś najstarsza? Faktycznie musisz mieć wesoło

Obca udanej zabawy!

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Caprica pochwal się welonem!
Stary 2010-01-29, 10:01   #591
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[.....]
Chili szybka jestes z tymi zakupkami
ja sobie chyba te jak to okreslilas 'najgorsze' rzeczy typu buty, majtki i stanik zostawie na jakis miesiac przed slubem wisienka na torciku

aaa to wierszykow czy tekstu nie oceniajcie bo ja wierszyk chce Lesmiana i na pewno nie bede zapraszac "wielmoznych" gosci
choc tak TZ wczoraj patrzy na zaproszenia i sie pytam dlaczego mu sie bardziej kwadratowe podoba. a on "nooo, bo tu cos sie dzieje, jest co poczytac i w ogole"
nie wiem, jak Ty, ale ja już na 1 przymiarkę mam przyjść w butach, a przymiarkę mam w maju, wiec nie ma możliwości kupić butów na miesiąc przed, tym bardziej, że naszukałam się takich, jak chciałam (na niższym obcasie=3cm) ponad 2 m-ce. No i wolę mieć już z glowy, niż potem biegać i szukać o bieliźnie to już nawet nie wspomnę
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Kupilam wczoraj welon!
gdzie fotka?
Stary 2010-01-29, 10:05   #592
caprica6
Wtajemniczenie

Ok, chwale sie Jakosc zdjec nie jest najlepsza bo robilam telefonem. Welon jest dluuuugi No i mam jeszcze biżu, na zywo oczywiscie lepiej wyglada

Stary 2010-01-29, 10:11   #593
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Obca udanej zabawy!
dZIĘKUJĘ
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nie wiem, jak Ty, ale ja już na 1 przymiarkę mam przyjść w butach, a przymiarkę mam w maju, wiec nie ma możliwości kupić butów na miesiąc przed, tym bardziej, że naszukałam się takich, jak chciałam (na niższym obcasie=3cm) ponad 2 m-ce. No i wolę mieć już z glowy, niż potem biegać i szukać o bieliźnie to już nawet nie wspomnę
na 1 przymiarkę trzeba mieć juz butyA bieliznę chyba tez chcą do przymiarki-przynajmniejs tanik. Bo jak sobei szyje jakąs kieckę u krawcowej to zawsze mi każe przyjść w staniku w którym pójdę. więc może z sukniami ślubnymi jest podobnie. Ja też będe szukać na małym obcasie, żeby nie być wyższą od tżta. Twoje buciki by mi pasowały, bo ładne są, ale ja muszę przymierzyć. Przez internet nie odważ esię kupić-szeroką noge mam i tu jest zawsze problem.
Stary 2010-01-29, 10:15   #594
201701300931
Konto usunięte

lain mnie również zaproszenia się bardzo podobają Te kwadratowe... Ja teraz czekam, aż moje przyjdą i się pochwalę I też dzisiaj miałam wstać wcześnie rano, bo mam egzamin o 15 , ale nie mogłam zasnąć w nocy... A od 8 sąsiedzi z góry mi wiercą, więc już mnie głowa rozbolała z niewyspania
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:16   #595
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Lain fajne te kwadraciaki zdecydujecie się na nie?
ciesze sie, ze Wam sie podobaja nam wlasnie tez sie bardziej kwadraciki podobaja
jeszcze nie wiem czy sie na nie zdecydujemy, bo czekam na probki z drugiej aukcji (http://moda.allegro.pl/item891280518...druk_wosk.html) - bedzie kompletna zmiana koloru bo jedne beda w kolorze zlotej miedzi, a drugie antracytu
wtedy zadecydujemy

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
tez na przymiarke przychodze w butach, ale ja mam przymiarke 3-2 tygodnie przed slubem dlatego moge sie nie spieszyc
a to jak Ci zalezy na takim obcasiku to rzeczywiscie lepiej wczesniej poszukac, bo jakos najwiecej butow jest na 8-10cm (co mi tez nie odpowiada, bo ja chce 6-7cm )
ja mam jeszcze ten problem, ze mam chuda stope o niskim podbiciu i mi wiekszosc butow 'lata' dlatego czesto musze sie posilkowac poduszkami do butow zeby czyms wypelnic wolna przestrzen
no ale ja juz wlasciwie mam butki upatrzone. musze tylko wyslac wymiary moich stopek i mi je zrobia na te na kurs tanga czekalam tydzien, dlatego ze slubnymi tez sie nie bede spieczyc
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:21   #596
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

chili bardzo ładne butki ja też mam już butki, fakt że też bardziej głebokie mogłyby być i troszkę linie palców mi widać, no ale ja mam nogę 41 i nie mam co narzekac bo i tak że dostałam w salonie butki które mi się podobają

mam dzisiaj nygusa, własnie robię pranie, potem maseczka na włosy i lecę do pracy, bo znalazłam promocję na dziś i jutro
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:24   #597
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

chili bardzo ładne butki ja też mam już butki, fakt że też bardziej głebokie mogłyby być i troszkę linie palców mi widać, no ale ja mam nogę 41 i nie mam co narzekac bo i tak że dostałam w salonie butki które mi się podobają
hej Jak miło, że nie jestem sama Też mam 41
Stary 2010-01-29, 10:26   #598
kaska87
Zakorzenienie

hello poszłąm wczoraj po rurki z kremem waniliowym i twixa i zaczęłam póxniej grać w simsy i dlatego mnie nie było na wizażu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:30   #599
Aaś
Zakorzenienie

Heloł

Lain mi isę też te kwadratowe najbardziej podobają
Chili fajne buty Wygodne są? W sensie czy w miarę miękkie

A mój komputer powoli się regeneruje Chłopaki wszystko odzyskali (uffff...) i teraz coś tam jeszcze modzą... ale normalnie kamień z serca mi spadł
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:40   #600
obca7
Wtajemniczenie

Własnie zaczęła się u nas śnieżyca I takie wielkie płatki leca, że szok Niech już nie pada ten snieg, mam dosyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości