Etorebka- część V - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 09:31   #2461
PaulinaPPP
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej ho
Wpadam z fotkami swojej Emily tak jak obiecałam.
Fajna jest, podoba mi się
Czy warta swojej ceny??
Zastanowię się... musze zobaczyc jak będzie mi sie ja nosiło.

Ściskam wszystkie maniaczki

Ładnie się prezentuje i fajny golfik

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
zamawiam 1 marca razem nowa kolekcja chcem raz za wysylke zaplacic ciekawo ile mi sie spodoba tak max 4 bym mogla kupic
Wow to ładne zamówienie się szykuje, oczywiście jak ci coś wpadnie w oko

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tadam Moja Andi

Na 4. zdjęciu porównanie z Avonową Daisy-May (trochę mało ją wypchałam). Widac, ze Andi sporo więsza, a ta Avonowa wcale malutka nie jest (ma nisko wszyty zamek przez co A4 ledwo wchodzi).

Do Andi włozyłam duży album (więszy niż A4) i jeszcze większy format spokojnie się zmieści.
jedyne co, to te dziury po bokach mi neibzyt pasują, no ale ...

Jutro poproszę tatę o zrobienie dodatkowych dziurek - ma taką specjalną machinę, która tez zabezpiecza dziurki takim metalowym kołeczkiem (żeby sie nie szczępiły, np. w paskach są). W oryginalnych dziurkach nie ma takich kołeczek więc poprosze a by je dał
Fajna

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Nie spodziewalam się tylu pytań ... ale już odpowiadam

Kolor Simon jest trochę ciemniejszy niż Elvie
Jutro postaram się zrobić wyraźniejsze zdjęcia bo te dzisiejsze to jakaś masakra ... w ogole nie widać różnicy
Simon ... Elvie wpada w szary, a Simon w beż
A mi się wydawało że kolor praktycznie identyczny

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ja Ciebie nie będę wyzywać bo po części mam podobne zdanie ... Ta ostatnia kolekcja mnie rozczarowała trochę, zbyt podobne są kolory i fasony ... W sumie spodobała mi się tylko Simon jasna i może ją zamówię ?
Za mało jest kolorów na etorebe - brakuje granatu, karmelowego, musztardowego ... Mogłyby też pojawić się kopertówki - takie większe i mniejsze
Mam nadzieję że nas nie zawiodą i pozytywnie zaskoczą tą wiosenną kolekcją
Z tym się zgadzam całkowicie , naprawdę udanych jak dla mnie było tylko kilka torebek.

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Wypowiadam się w tym temacie po raz pierwszy, więc po pierwsze:
witajcie
A po drugie, 26 stycznia około 16stej zakupiłam dwie torebki, używając kodu którejś z Was. Decyzja o kupnie była dość, hm, szybka, przypomnialam sobie o kodzie w ostatniej chwili i wzięłam pierwszy lepszy i teraz w ogole nie mogę go sobie przypomnieć, żeby móc zidentyfikować jego Właścicielkę ...
Ale chcę podziękować za kod, tak czy siak=D Dziękuję =D

Zamówiłam bordową Solen (cudo, właśnie tego szukałam! *_*) i ... no tak, czarną Emilkę... Ale głównie dlatego, że na gwałt potrzebuję czarnej torebki ))) Na razie kombinuję z tym dopinanym paskiem, który jest za długi
Żałuję, ze nie ma czarnej Any

Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że "to wciąga" i już oglądam inne torebki... hmmm...

pozdrawiam Was
Witamy

Wciąga i to strasznie
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:42   #2462
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
hm.. tylko nie wiem, dokładnie jak jest z tym zielonym - jedna dziewczyna wkleiła zdjęcie morskiej i wyglądała jak morska, a druga wkleiła zdjęcie morskiej i wyglądała jak butelkowa zieleń (a Jeisa w kolorze butelkowej zieleni też była - może to jakaś pomyłka)?
Od tych Waszych rozważań Jeisa też mi się spodobała
Dziewczyny, przepraszam za wprowadzenie zamieszania. Moja Jeisa jest tą ciemnozieloną, nie morską. Kupowałam ją kupę czasu temu na Allegro, zajrzałam na etorebkę i tam była tylko ta morska, więc byłam przekonana, że to ta I wprowadziłam ją do kataogu zdjęć real jako morską, a nie butelkowozieloną. Zaraz wszystko poprawię!

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

PS. Nie poprawię, bo tamten temat jest już zamknięty i nie mam możliwości edycji postów...
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:44   #2463
assicka
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16799925]Dziewczyny, przepraszam za wprowadzenie zamieszania. Moja Jeisa jest tą ciemnozieloną, nie morską. Kupowałam ją kupę czasu temu na Allegro, zajrzałam na etorebkę i tam była tylko ta morska, więc byłam przekonana, że to ta I wprowadziłam ją do kataogu zdjęć real jako morską, a nie butelkowozieloną. Zaraz wszystko poprawię!

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

PS. Nie poprawię, bo tamten temat jest już zamknięty i nie mam możliwości edycji postów...[/QUOTE]

Ale bardzo dziękuję za wyjaśnienie teraz przynajmniej to będzie już jasne
Stary 2010-01-29, 09:45   #2464
PaulinaPPP
Zadomowienie

Jeden wieczór mnie nie było a tu 5 stron

Mam pytanie do Iduś może ciężko ci będzie powiedzieć bo Elvie i simon to inne style ,ale która twoim zdaniem jest ładniejsza?
Stary 2010-01-29, 09:51   #2465
Naomi21
Zakorzenienie

Widzę, że mamy prawdziwy wysyp Emilek Jak ja się cieszę, że kupiłam różową, jest najrzadziej spotykana, szare to ciągle gdzieś widzę(są oczywiście śliczne) Martwi mnie trochę popularność tej torebki, wolę być oryginalna, a akurat Emilka jest bardzo charakterystyczna Co ja poradzę, że podobają mi się te same torebki, co i innym kobietom Na szczęście jedyne torebki Mizensy jakie widuję to szare: Andi i Emilki.

Co do tej "metki" na łańcuszku, to ja ją zostawiam. Taka już obciachowa jestem
Stary 2010-01-29, 10:00   #2466
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja już sama nie wiem czy zamawiać tą Haddi czy nie...
Mam taką sukienkę (załącznik) kolor taki jak w trzecim załączniku. I już sama nie wiem czy Haddi śliwkowa będzie do tego pasować Czy nie będzie się zlewać?
Sukienka jest satynowa a torebka matowa więc na początku wydawało mi się to świetnym pomysłem a po dłuższych przemyśleniach już sama nie wiem Pomóżcie(zdjęcia sukienki nie zachwycają - robiłam je na szybko, a po za tym światło jest okropne )
Wg mnie Haddi nie będzie do niej wygladać fajnie, tak jak napisałaś będzie się zlewać, ja bym dodała małą biżuteryjną kopertówkę, mini torebeczkę(srebrną, żeby nawiązać do tego paska) wklejam przykładowe zdjęcia

Zapomniałabym- bardzo dziękuję Wizażance za skorzystanie z mojego kodu rabatowego o godz. 9.06 Zyczę radości z nowego nabytku
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

Edytowane przez KarolinaPW
Czas edycji: 2010-01-29 o 10:03 Powód: dopisek
KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:07   #2467
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Wg mnie Haddi nie będzie do niej wygladać fajnie, tak jak napisałaś będzie się zlewać, ja bym dodała małą biżuteryjną kopertówkę, mini torebeczkę(srebrną, żeby nawiązać do tego paska) wklejam przykładowe zdjęcia
Dziękuję za radę . Niektóre z tych torebeczek są na prawdę śliczne
No i jeszcze jakie buty do tego? (wybaczcie że tak męczę ale nie chcę iść ubrana jak totalne bezguście )
No i skoro już tak się napaliłam na tą śliwkową Haddi to do jakich kolorów będzie pasować?
Stary 2010-01-29, 10:17   #2468
maggie82
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16799925]Dziewczyny, przepraszam za wprowadzenie zamieszania. Moja Jeisa jest tą ciemnozieloną, nie morską. Kupowałam ją kupę czasu temu na Allegro, zajrzałam na etorebkę i tam była tylko ta morska, więc byłam przekonana, że to ta I wprowadziłam ją do kataogu zdjęć real jako morską, a nie butelkowozieloną. Zaraz wszystko poprawię!

PS. Nie poprawię, bo tamten temat jest już zamknięty i nie mam możliwości edycji postów...[/QUOTE]

Oooo to wiele zmienia bo mi się właśnie morska ciemna podoba i ona nawet na real zdjęciach wygląda na morską Ale muszę przyznać że dużo tych kolorów naprodukowali - pomieszać się można ... I ta ciemnozielona trochę podobna na zdjęciach do morskiej

A tak w ogóle to zrobiłyśmy śledztwo jak w IPN-ie Teraz Jeisa ma założoną własną teczkę
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:19   #2469
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy prawdziwy wysyp Emilek Jak ja się cieszę, że kupiłam różową, jest najrzadziej spotykana, szare to ciągle gdzieś widzę(są oczywiście śliczne) Martwi mnie trochę popularność tej torebki, wolę być oryginalna, a akurat Emilka jest bardzo charakterystyczna Co ja poradzę, że podobają mi się te same torebki, co i innym kobietom Na szczęście jedyne torebki Mizensy jakie widuję to szare: Andi i Emilki.

Ja chyba też jestem obciachowa
Stary 2010-01-29, 10:24   #2470
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taką sukienkę (załącznik) kolor taki jak w trzecim załączniku. I już sama nie wiem czy Haddi śliwkowa będzie do tego pasować Czy nie będzie się zlewać?
Sukienka jest satynowa a torebka matowa więc na początku wydawało mi się to świetnym pomysłem a po dłuższych przemyśleniach już sama nie wiem Pomóżcie(zdjęcia sukienki nie zachwycają - robiłam je na szybko, a po za tym światło jest okropne )
Wiesz co jak zobaczyłam sukienkę to od razu stwierdziłam że Haddi nie pasuje za bardzo "zwyczajna" jest ... i kolor też się zleje ... Powinnaś dokupić coś czarnego małego do ręki jakąs kopertóweczkę, na krótkim pasku takim na nadgarstek ? Ładnie prezentowałaby się taka czarna pikowana Zaczekaj do marca - może będzie coś fajnego w nowej kolekcji ? A Haddi możesz kupić tak do "latania " na codzień bo w tej roli sprawdzi się świetnie...

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Dziękuję za radę . Niektóre z tych torebeczek są na prawdę śliczne
No i jeszcze jakie buty do tego? (wybaczcie że tak męczę ale nie chcę iść ubrana jak totalne bezguście )
No i skoro już tak się napaliłam na tą śliwkową Haddi to do jakich kolorów będzie pasować?
Rzeczywiście ładne te "sreberka" Taki kolor też może ciekawie wyglądać
A co do Haddi fioletowej - ten kolor to taka śliwka więc będzie pasował do wielu rzeczy: czarne, szare, białe, fiolety, brązy (tu już od odcienia zależy), zielenie i musztardowe (ewentualnie żółte) - z tym że te dwa ostatnie koory to już takie "odważniejsze" połączenie ale ja bardzo lubię zestawiać fiolet ciemny z kolorem żółtym/musztardowym i z zielenią ciemną
Stary 2010-01-29, 10:25   #2471
_n_
Zadomowienie

hej!

Zaglądam tu czasem do Was, ale mało się udzielam posiadam czarną Emili jednak kusiła mnie też Andi - dopiero co się pojawiła i znikła więc zapytałam ich o co chodzi i kiedy wróci. O to odp:

Witaj.

Nie będzie torebek Andi.

Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:38   #2472
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
hej!

Zaglądam tu czasem do Was, ale mało się udzielam posiadam czarną Emili jednak kusiła mnie też Andi - dopiero co się pojawiła i znikła więc zapytałam ich o co chodzi i kiedy wróci. O to odp:
Witaj.

Nie będzie torebek Andi.

A no nie ma...
Ale w tej dostawie tez jej nie bylo Pomylili sie I zamiast Andi wysylali Ane - dłuższa historia
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:39   #2473
mmm87
Zadomowienie

Dziewczyny, wróciła czarna Ana.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:40   #2474
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Wypowiadam się w tym temacie po raz pierwszy, więc po pierwsze:
witajcie
A po drugie, 26 stycznia około 16stej zakupiłam dwie torebki, używając kodu którejś z Was. Decyzja o kupnie była dość, hm, szybka, przypomnialam sobie o kodzie w ostatniej chwili i wzięłam pierwszy lepszy i teraz w ogole nie mogę go sobie przypomnieć, żeby móc zidentyfikować jego Właścicielkę ...
Ale chcę podziękować za kod, tak czy siak=D Dziękuję =D

Zamówiłam bordową Solen (cudo, właśnie tego szukałam! *_*) i ... no tak, czarną Emilkę... Ale głównie dlatego, że na gwałt potrzebuję czarnej torebki ))) Na razie kombinuję z tym dopinanym paskiem, który jest za długi
Żałuję, ze nie ma czarnej Any

Z lekkim przerażeniem stwierdzam, że "to wciąga" i już oglądam inne torebki... hmmm...

pozdrawiam Was
To chyba byłam ja i to ja Tobie dziękuję

(a co najlepsze, również jestem z Trzebini, czego nie mam wpisanego w profilu, więc cóż za zbieg okoliczności hehe Teraz będę na ulicy wypatrywać tych torebek na ramieniu pań )

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:40   #2475
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
hej!

Witaj.

Nie będzie torebek Andi.

Andi pojawiła się na stronie a okazało się że wcale jej nie było bo dziewczynom wysłali szarą Anę zamiast Andi nie wiem skąd to całe zamieszanie ... Wcześniej pisali że będzie Andi szara i czarna oraz Emilki - Emilki są na stronie a Andi brak ...
Jeśli tak Ci odpisali to znaczy że już jej nie będzie niestety

Ale 1 marca ma być nowa kolekcja więc może coś innego fajnego się pojawi ?
Stary 2010-01-29, 10:43   #2476
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co jak zobaczyłam sukienkę to od razu stwierdziłam że Haddi nie pasuje za bardzo "zwyczajna" jest ... i kolor też się zleje ... Powinnaś dokupić coś czarnego małego do ręki jakąs kopertóweczkę, na krótkim pasku takim na nadgarstek ? Ładnie prezentowałaby się taka czarna pikowana Zaczekaj do marca - może będzie coś fajnego w nowej kolekcji ? A Haddi możesz kupić tak do "latania " na codzień bo w tej roli sprawdzi się

Rzeczywiście ładne te "sreberka" Taki kolor też może ciekawie wyglądać
A co do Haddi fioletowej - ten kolor to taka śliwka więc będzie pasował do wielu rzeczy: czarne, szare, białe, fiolety, brązy (tu już od odcienia zależy), zielenie i musztardowe (ewentualnie żółte) - z tym że te dwa ostatnie koory to już takie "odważniejsze" połączenie ale ja bardzo lubię zestawiać fiolet ciemny z kolorem żółtym/musztardowym i z zielenią ciemną
No właśnie, Haddi do latania na co dzień a nie jest ona zbyt elegancka?
Kupiłam niedawno spódniczkę (załącznik) i chciałam ją nosić ze śliwkową Haddi ale też mi się to jakoś nie widzi
Na pewno będę czekać do marca ale Haddi chciałabym mieć już teraz... Ja to nigdy nie potrafiłam dobierać kolorów

Dziękuję wam dziewczynki za rady Wiedziałam że można na was liczyć
Stary 2010-01-29, 10:45   #2477
kali765
Zakorzenienie

Promocja Tygodnia :

Yesmi czerwona - cena : 49zł

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2010-01-29 o 10:50
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:45   #2478
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wróciła czarna Ana.
Może ze zwrotu?

Cytat:
hej!

Witaj.

Nie będzie torebek Andi.

Witamy a co do Andi może szykują jakąś inna "perełkę " w nowej kolekcji i dlatego już jej nie będzie
Stary 2010-01-29, 10:46   #2479
_n_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
A no nie ma...
Ale w tej dostawie tez jej nie bylo Pomylili sie I zamiast Andi wysylali Ane - dłuższa historia
Cytat:
Andi pojawiła się na stronie a okazało się że wcale jej nie było bo dziewczynom wysłali szarą Anę zamiast Andi nie wiem skąd to całe zamieszanie ... Wcześniej pisali że będzie Andi szara i czarna oraz Emilki - Emilki są na stronie a Andi brak ...
Jeśli tak Ci odpisali to znaczy że już jej nie będzie niestety

Ale 1 marca ma być nowa kolekcja więc może coś innego fajnego się pojawi ?
5 przez 10 śledzę wątek ale macie takie tempo, że nie ogarniam no właśnie wielka szkoda, ale cieszę się, że mam chociaż Emilkę tyle dobrego...a kolekcji nie mogę się doczekać, marzy mi się pudrowy jak wielu z Was z resztą
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:46   #2480
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ja chyba też jestem obciachowa
To jest nas trzy

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:47   #2481
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Może ze zwrotu?
Pewnie tak a kiedy Amber będzie ze zwrotu
Stary 2010-01-29, 10:49   #2482
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Promocja Tygodnia :

Yesmi czerwona - cena : 69zł

49 zł
martini. chciała Yesmi dla siostry, ale chyba czarną...
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:51   #2483
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
49 zł
poprawiłam

Jeszcze dobrze oczu nie otworzyłam
Stary 2010-01-29, 10:58   #2484
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
49 zł
Cytat:
poprawiłam

Jeszcze dobrze oczu nie otworzyłam
Ciekawe, że czerwona jest po 49zł, czarna po 69zł a niebieska 59zł. Śmieszne jest to zróżnicowanie cenowe pod względem kolorów.

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:00   #2485
natalczak
Zadomowienie

Taaadam: oto moja LUPHIA.
Wrażenia: super skórka,gruba,świetny kolor. Wchodzi spokojnie na ramię(nie wiem jak na zimowy płaszcz bo ją formuję jeszcze).
Minusy:
-zatrzask przy tak dużej torebce to porażka,slabo trzyma,gdy torebka jest zapakowana,
-szeleszcząca podszewka.

Ogólnie bardzo mi się podoba. Ma wiele troczków do zmniejszania jej-super. naprawdę warto. I jest meeeeega pakowna. Myślałam,że będzie mniejsza:P
Kolor najbardziej podobny do tego zdjęcia na ramieniu
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:05   #2486
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Przyznaj się, którą torebeczkę pokochałaś najbardziej???
Wszystkie ... tak na serio to nie wiem bo każda czymś mnie zaskoczyla. Trudno je ustawić w kolejności

Cytat:
Jeden wieczór mnie nie było a tu 5 stron

Mam pytanie do Iduś może ciężko ci będzie powiedzieć bo Elvie i simon to inne style ,ale która twoim zdaniem jest ładniejsza?

Czemu zadajesz takie trudne pytania ? ... zaraz wstawię jeszcze kilka fotek to ocenisz ... ja naprawdę nie potrafie powiedzieć, która jest ładniejsza - obie są śliczne D

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:09   #2487
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
Taaadam: oto moja LUPHIA.
Wrażenia: super skórka,gruba,świetny kolor. Wchodzi spokojnie na ramię(nie wiem jak na zimowy płaszcz bo ją formuję jeszcze).
Minusy:
-zatrzask przy tak dużej torebce to porażka,slabo trzyma,gdy torebka jest zapakowana,
-szeleszcząca podszewka.

Ogólnie bardzo mi się podoba. Ma wiele troczków do zmniejszania jej-super. naprawdę warto. I jest meeeeega pakowna. Myślałam,że będzie mniejsza:P
Kolor najbardziej podobny do tego zdjęcia na ramieniu
Widzę że nawet paznokcie pod kolor torebki pomalowałaś
Osobiście torebka mi się nie podoba ale to przecież Ty masz być zadowolona
Stary 2010-01-29, 11:13   #2488
natalczak
Zadomowienie

Cytat:
Widzę że nawet paznokcie pod kolor torebki pomalowałaś
Osobiście torebka mi się nie podoba ale to przecież Ty masz być zadowolona
E tam,paznokcie juz ktoryś dzień mam fioletowe:P
No mi się podoba,zależało mi na fioletowej a Saphire wogle nie przypadła mi do gustu
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:16   #2489
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Promocja Tygodnia :

Poszaleli...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:17   #2490
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Martini znalazłam real fotkę tej Jeisy jasniejszej co jest na stronie : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=889786935 Myślę że to rozwieje Twoje wątpliwości Bo to na pewno nie ten kolor szaropodobny co jest w real katalogu Czyli była jeszcze jakaś na stronie oprócz tych które można znaleźć podmieniając numery w katalogu ... Tak jak pisałam - nawet ją pamiętam ale jak przez mgłę
Poza tym w tym katalogu nie ma wszystkich torebek które były od początku etorebki więc może po prostu w pewnym momencie zaczęli numerację od zera ?
O matko! Maggie jesteś niezastąpiona! Bardzo dziękuję, teraz już na pewno wiem, że jej nie chcę

Cytat:
Mi się wydaje, że będzie pasować

Cytat:
No właśnie, Haddi do latania na co dzień a nie jest ona zbyt elegancka?
Kupiłam niedawno spódniczkę (załącznik) i chciałam ją nosić ze śliwkową Haddi ale też mi się to jakoś nie widzi
Na pewno będę czekać do marca ale Haddi chciałabym mieć już teraz... Ja to nigdy nie potrafiłam dobierać kolorów

Dziękuję wam dziewczynki za rady Wiedziałam że można na was liczyć
Ja noszę na co dzień
Do tej spódniczki to nie bardzo będzie fiolet pasował, już bardziej szara.

Cytat:
Promocja Tygodnia :

Cytat:
49 zł
Tak, dokładnie chciałam czarną.

A teraz prywata Trzymajcie kciuki, bo właśnie wysłałam na zaliczenie ważną pracę, od której sporo zależy. Please
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości