|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Cytat:
K & I Edytowane przez Baobabek Czas edycji: 2010-01-29 o 10:35 |
|
|
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś z tym przewijakiiem mi się nie podoba zadne łóeczko takie przygniecione dziecie przewijakiem mi się wydaje zasłoniete . Bez super Cytat:
Wstałam i dalej bym poszła spac eehhh ja chce już wiosne Baobabek - ja też nie trawie kaftaników , mam kilka i lezą praktycznie nowe , ale te z sofia co mam po praniu sa ładne choć mi i tak się nie podobają. Kupiła je moja kuzynka i tez nie używała wogóle . Ja też raczej za bodziakami jestem .
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2010-01-29 o 10:37 |
||
|
|
|
#4323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ciąży, kiedy bolą mnie plecy, często proszę małża o masaż. A tak normalnie- np. w pracy, często zmieniam pozycję bo po prostu kręgosłup boli. Rehabilitacja i ćwiczenia w moim wieku już raczej nie pomogą, chyba tylko chirurg
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
bodziaki przerozne mam, ale kaftanik chyba jakis tez by sie przydal, a mam na prawde moze ze 4 i wczoraj jeden kupilam, taki cieply, myslicie ze to wystarczy?
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie podoba i z przewijakiem fotka i bez
wiadomo ze przewijak na lozeczku nie lezy, ale ladnie sie komponuje z caloscia takie niebiesciuteńkie wszystko![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- my jak bylismy tydzien temu to tak wierzgal ze nozki mu mierzyla chyba z 10 minut;p swoja droga ciekawe ile wielorybek przytyl:P
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musiałam mieć bo z moim kręgosłupem dłuzsze schylanie nie wchodzi w grę.Cytat:
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
asia ale ja uwazam ze przewijak jest bardzo przydatny, moja szwagierka tez uzywala caly czas ile sie dalo, ubierala na nim mała i przewijała... bardzo sobie chwali, my rowniez mamy kupiony.
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- jak bylam u gina to przepisala mi gynalgin ( wieczorem) luteine nadal ( tylko ze w poludnie) i jakis lek na zmiekczenie szyjki <== ooooo fujjj, jaka ta tableta gorzka;/ bleee, no ale nic przemecze sie troche jeszcze...
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Cały czas na łóżeczku to bez sensu, dziecku cały świat by przyslaniał
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:00 |
||
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zakupiłam majtasy z siatki i kolejny kocyk u JUSTINEX już mam chyba z 10 tych kocyków, ale mi się spodobał, bo ma misia na całej powierzchni i jest beżowy
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie, nic by maluszek nie widzial
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
ja za kazdym razem bede sciagala przewijak, nie jest to nie wiadomo jaka robota a dzidziulek tez troche swiata ipowietrza musi miec mnie by wkurzalo cos co bym miala caly czas nad glowa nad lozkiem:P
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i oczywiście dla gości
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowalismy tez ze malucha bedziemy kapac w pokoju a nie w lazience, bo przy lazience sa drzwi wyjsciowe a wiadomo ze latem sa otwarte caly czas ...
i decyzja o kapaniu zostaje taka ze maly bedzie w pokoju kapany
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor: jasny beż ![]() ale ten przewijak nie będzie nad głową tylko z drugiej strony "w nogach" mój jest taki sam jak Twój Asia, tylko inny kolor
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
no zgadza sie ale maluchowi bedzie zaslanial
a robota zadna zdjac i zalozyc![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- sliczny jest ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- podoba mi sie jeszcze ten pierwszy niebieski
|
|
#4337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale pospałam poszłam spać po 20 i wstałam przed 10 Nie wiem ale chyba mój organizm tego potrzebował . Wczoraj nagle sie źle poczułam ogólnie słabo mi było taka byłam do niczego. Nawet kolacji nie zjadłam Dziś czuję się jak młody bóg tylko znowu Szymek i w rzebrach buszuje hehe żartuje oczywiście Cytat:
Kochana widzę że ty do szkoły rodzenia jeźdźisz do włabrzycha. Od którego tygodnia mozna tak pojechac ja kiedyś dzwoniłam i babka mówiła ze dopiero 30/31 tc już sama nie wiem daj mi znać z chęcią zaczełabym już tam jeźdźić Będziesz rodzić w Wałbrzychu bo ja tak jednak zdecydowałam się na wałbrzych Proszę daj mi znać co z tą szkołą czy muszę się zapisywac czy jadę i już a i ile szkoła kosztuje ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też muszę kupić ten przewijak no jak tak zaqchwalacie nie mogę się oprzeć
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
no przydatna sprawa na pewno;-) szwagierka wszystko na przewijaku robila, mam nadzieje ze mi tez sie tak dobrze przysluzy
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka miała taką komode wielką z przewijakiem super ale ja nie mam miejsca ani kasy bo to kosztowało chyba jakieś 800 zł miel też kołyskę co sama kołysze też extra ale oni są kaswni co to dla nich 1000 zł ....
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez w pokoju brak miejsca na taka komode, dlatego nie kombinujemy
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- http://allegro.pl/item890150700_slic...lorki_new.html ja mam taki jak ten pierwszy ale w bezowych kolorkach ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- http://allegro.pl/item893399663_zest...jak_tanio.html to tez fajna sprawa
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
fajniuni ja też kupię w takich kolorach
Ciekawa jestem jaka przyjdzie ta pościel jeszcze łóżeczko muszę wybrać jezu ile ja jeszcze mam rzeczy ...W którąś niedziele byliśmy u dobrych znajomych tak pogadac i rozmawiałam z koleżanka i ona była bardzo ździwiona że już kupuję rzeczy ??? wkurzyła mnie !!! Tylko ja jej wybacze bo 2 razy poroniła w 5 miesiącu za 3 razem im się udało mają córę ale chyba do końca nie wierzyła że urodzi dziecko ... Może stąd takie podejście biedna w sumie dużo przezyła ja po jedny poronieniu miałam taka depresję że szok a po 2 to nie wiem jakby się to skończyło ... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
nam ciotka miala dac lozeczko ktore miala jej corka dla swojego synka i ona do mnie "dam ci lozeczko ale na pewno jeszcze nie teraz" wiec wsiedlismy z mezem w auto i zanim zdazyla wyjsc specjalnie kupilismy.
Ciagle jej teksty"juz kupujesz?" "za wczesnie!" wiec jej pare razy powiedzialam ze mam nadzieje ze rzuci ze 2500 tysiaca w lutym to wtedy zrobie zakupy te ktore mi zostaly i sie zamknela. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- generalnie teraz to juz nawet moja przesadna mama oszalala i ciagle cos kupuje takze pranie i prasowanie bedzie poganialo pranie i prasowanie![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- ja na poczatku tez nie chcialam nic kupowac bo gdybym cos kupila a nie daj bozia cos nie tak to patrzec na to bym nie mogla...po 24 tyg zaczelam robic z mezem zakupy ciuszkowe
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie ludzie nie zdają sobie sprawy ze to wszystko kosztuje !!!!
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
ja musze w koncu z banku karte odebrac, jak męza weża odwioze to wejde bo za tydzien kasa na nowe konto ma mi przejsc a ja karty nie mam:P co prawda mąz ma ale wole swoja:P
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- wlasnie w tvn24 mowili o kobiecie ktora urodzila na TRAKTORZE!! synus i mamusia czuja sie dobrze
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!!!
Śliczny kocyk od tej justinex Dziewczyny a ja wczoraj dostałam telefon od sprzedawcy że nie maja koloru żóltego kubka niekapka tylko niebieski i czy moz ebyc a jak nie to bede czekała wiec sie zgodziłam bo w sumie mi bez róznicy Dzwonił o 18 że niedlugo beda nadawac na kuriera i własnie zadzwonił kurier <szok> że juz jedzie i czy ta droga juz przejezdna... w szoku jestem wieczorem nadali rano juz jest więc mi brakuje juz tylko OILATUM z apteki, i przywiezienie od kuzynka stojaka pod wanienke mam juz wszystko kazdy drobny szczegól !!! PS. weszłam na wage i nic!!!! jupiiiiii ciesze sie bo ostatnio za duzo przybrałam a miałam juz po sniadaniu liczac 92,8kg a wczoraj juz tylko 91,7.. opłacało sie pic duzo wody i płatki z mlekiem oraz musli i mnóstwo owoców zamiast chleba który kocham buuu
Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2010-01-29 o 12:33 |
|
|
|
#4346 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIprzewijaOWE 2010 r. CZ II
no tak, przewijak to ogromne ułatwienie dla mam
nie trzeba nadwyrężać sobie kręgosłupa ja też mam zakupiony.Chwilę temu dzwonił do mnie pan, który przywiezie mi łóżeczko ![]() także dziś wieczorem już na bank będę rozkładać ![]() Kacperek jest uroczy i pomyśleć, że my też mamy pod serduszkiem takie cuda oo a tu zdjęcie moje dzisiejsze sprawdzam wytrzymałość krzesła :P czy czasem nie pęknie jak się oprę.... wytrzymało
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu widzę zgrabny nieduży brzusio i piękną zgrabną mamusię![]()
|
|
#4348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta druga rzecz to świetna sprawa, miałam zamiar na początku to kupić ale po pierwsze trochę drogie ale już nawet pomijam to, ale niestety nawet już na takie cudo juz nie bardzo mam miejsce w pokoju Także zdecydowałam się na ten nakładany.---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- asienka- śliczny brzunio. I wcale nie jest duży, biorąc jeszcze pod uwagę tydzien ciąży to w ogóle zgrabniusi
|
|
#4350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heeh dziekuje ![]() a jesli chodzi o przewijaki to mam ten ze słonikami z linka ktorego wysłałaś ![]() a na dole ma tam inne rzeczy i tam jest okrycie kapielowe.,.. pomaranczowy piesek z uszkami takimi odtajacymi tez to mam :P
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

A wiesz może jaki masz stopień skrzywienia?? U mnie widać dośc mocno. Koszulki bez pleców i obcisłe odpadają... A jak sobie radzisz z bólami??

już mam chyba z 10 tych kocyków, ale mi się spodobał, bo ma misia na całej powierzchni i jest beżowy
na jakas herbatke i ciacho bysmy sie umuwily
nawet czytania nie moge nadrobic
jakbym nie wiedziala to bym nie uwierzyla,ze tam dwoje maluszków sobie siedzi 
jeszcze łóżeczko muszę wybrać jezu ile ja jeszcze mam rzeczy ...