Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 181 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 07:51   #5401
grond
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Ja również serdecznie witamWczoraj wiecorem wróciłam z kliniki. Pierwsza doba ciężka, ale już dzisiejsza noc spoko.O 12 mam zmianęopatrunkui dopiero zobaczęakto wygląda, mam nadzieję,że sącudne
Stary 2010-01-29, 07:53   #5402
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez grond Pokaż wiadomość
Ja również serdecznie witamWczoraj wiecorem wróciłam z kliniki. Pierwsza doba ciężka, ale już dzisiejsza noc spoko.O 12 mam zmianęopatrunkui dopiero zobaczęakto wygląda, mam nadzieję,że sącudne
na pewno są piękne
jeszcze raz gratulacje ... i czekamy na fotki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 07:58   #5403
grond
Raczkowanie

Z tego co tu czytałam wszystkie moje objawy po , sątakie jak byc powinny, trochę ciągnie, ale tak naprawdę nie boili, czuję jakby mi trochę piersi rozsadzało tak jak w czasie karmienia, najgorsze to chyba to spanie na plecach zawsze spałam na boku Nie mogę się doczeka kiedy je zobaczę
Stary 2010-01-29, 08:02   #5404
Asia230707
Raczkowanie

[QUOTE=agnes281;16799078]Ty sie tu duzo nie zastanaiaj czym nas olsnisz tylko przyącz sie do zabawy
Jestes skorpion. wiec musisz miec temperament, poczucie humoru

Czesc Dziewczynki Ja widze ze tu duzo skorpionikow jest Listopadowa, agnes,skorpion i ja rowniez

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Z tego co tu czytałam wszystkie moje objawy po , sątakie jak byc powinny, trochę ciągnie, ale tak naprawdę nie boili, czuję jakby mi trochę piersi rozsadzało tak jak w czasie karmienia, najgorsze to chyba to spanie na plecach zawsze spałam na boku Nie mogę się doczeka kiedy je zobaczę
Ja zaczelam spac na boku po 2-3 tygodniach ale na brzuchu do tej pory sie obawiam i nie ryzykuje

Asia230707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 08:09   #5405
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
a co to za dylematy z rozmiarami nie widziałam małych piersi od pani dr. Nawet te 250 (ale one były na wyrazną prośbę pacjentki ze względu na pracę) nie wyglądały na taką pojemność, a dziewczyna biustonosz o obwodzie 75 nosi (tzn staniki nosi tylko w pracy), więc nie jest drobinką. Nie miała żadnej autostrady, żadnych dwóch małych piłeczek-piersi były tak wkomponowane na klacie że wyglądały super. Nie mogłam się nadziwić jak to możliwe-no magia i tyle
Więc Kochanie śmiało zaufaj własnej intuicji i pani dr do samego końca. Będziesz miała śliczne piersi A sama pani dr mówi- że jak wyjdą piersi nie zależy tylko od rozmiaru!!! a od tego jak się je wkomponuje .

I ja teraz patrzę troszkę inaczej na wielkości misek, pojemność wkładek-a nawet na obwód w piersiach . TO WSZYSTKO JEST NIE WAŻNE-bo wiem, że jeśli piersi są śliczne to się je po prostu kocha
no po prostu mnie zasmucila Zaga ze swiezo po op powiedziala ze za male a mnie czek aten sam rozmiar... no ale juz zadzwonilam do pani dr i sobie to wszytsko przemyslalam i juz jest oki jak wiadomo pieri piersiom nie rowne, dla jednych to za malo dla drugich za duzo, kazdyma inna budowe, wyjsciowke i tak jak mowisz: ufam do konca po prostu mialam taka chwile slabosci!
ale to juz za mna

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Nie no wyluzujcie

Sweety - jak Tobie nie odpowiada te 325cc to możesz powiedzieć pani dr, że chcesz jednak (na własną odpowiedzialność) 350cc... Pani dr może napomknąć, że jej zdaniem mniejsze będą lepsze itp., ale zgodzi się na twój wybór... (no co innego, gdybyś jej zaserwowała, że chcesz np. 400).
Może powalcz o te 25ml więcej - żeby później nie mieć do siebie pretensji, że trzeba było uprzeć się na większe
hej z tym pytaniem zadzwonilam do pani dr i ona mnie uspokoila ze bedzie to kawalek pieknej piersi. wiesz, nei bede sie o 25ml targowac bo to przeciez minimalna roznica, w porownaniu wymiarow to sa sladowe ilosci i nie ma sensu, co innego gdybym chciala 400.. no i nie jest to ostateczny rozmiar biustu, czekaja mnei ciaze i nie ma co swirowac
ja nie jestem ani specjalista ani nie nagapilam sie na tyle cyckow co pani dr i moje gdybanie to pikus, to pani dr wie najlepiej co bedzie pasowac a co nie. mam tylko nadzieje ze nie bedzie autostrady i tylko o to pania dr poprosze przed op, aby zwrocil ana to szczegolna uwage

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
sweet tak masz chyba racje , podapadajaca jest ta cena, zamowilam nozyczki 3 dni temu ,....i dzis dostalam email,ze nie maja ich na sklepie... duzo jest stron www.... tzw iluzyjnych, które wogoóle nie istnieją a kase pobieraja i baj baj...
a mozna placic przy odbiorze?
mysle ze jesli sklep ma taka duza strone interntowa to moze maja tez jakis lokalny sklep albo mozna zadzwonic i dowiedziec sie?
my w pracy najczesciej kupujemy sobie z opcja platnosci przy odbiorze i jak cos nie tak to odsylamy zaraz, nie wiem jak to w UK dziala ale w Irl bez problemow mozna zwracac towar itp

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
W miejscu gdzie mięśnia nie ma-na dole piersi przy mostku (na tym rysunku z przodu widac najlepiej to miejsce)-mi się teraz marszczą. Ale ja jeszcze toreki nie mam mocnej. Choć myślę, że tak może zostać, bo toreka to są bardzo małe wartosci i nie sądze by to wystarczyło. U mnie jest to wyczuwalne jak jestem nachylona.
no meczy mnie to marszczenie i meczy, zapytam sie pani dr

Cytat:
większosc z nas ma pod miesien i niektórym sie mimo to marszcza piersi, więc duzo tez zalezy ile ma sie wlasnego gruczołu..Ty karmilas wiec to duzy plus dla ciebie , bo masz czym przykryc proteze.
Ja byłam uprzedzona o tym ,ze taka sytuacja może zaistnieć....
a dr powiedzial dlaczego? ze masz za malo skory czy co? czy to po prostu normalne?

Cytat:
A ubiore jutro na spotkanie z YAGNA
ale wam fajnie, jakies spotkanka i w ogole, to pozdrow Yagne ode mnie
a ja chyba jakies spotkanie w Irl zorganizuje bo osamotniona sie czuje
wy sie wszystkie kontaktujecie telefonicznie, smsowo a ja taka siama...

Cytat:
gratulacje trzymam kciuki by efekt Cie powalil

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

i w ogole to dzien dobry wszytskim i juz pociskam pracowac
Stary 2010-01-29, 08:41   #5406
alela12
Raczkowanie

czesc dziewczyny, a Wy juz od rana buszujecie
Ja siedze jak na szpilkach i czekam na wyniki hormonu TSH, mam byc za pol godz. , mam nadzieje, ze jest w normie, ze op bedzie jak w planie 9.03 jak nie to sie zastrzele
Stary 2010-01-29, 08:42   #5407
Ewa26gd
Raczkowanie

witam w ten piękny zimowy dzień. Przyznam się, że forum uzależnia.
Stary 2010-01-29, 08:44   #5408
alela12
Raczkowanie

[QUOTE=Asia230707;16799326]
Cytat:
Ty sie tu duzo nie zastanaiaj czym nas olsnisz tylko przyącz sie do zabawy

Czesc Dziewczynki Ja widze ze tu duzo skorpionikow jest Listopadowa, agnes,skorpion i ja rowniez

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Ja zaczelam spac na boku po 2-3 tygodniach ale na brzuchu do tej pory sie obawiam i nie ryzykuje

ja tez skorpionik
Stary 2010-01-29, 08:55   #5409
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skorpion7 Pokaż wiadomość
choć się tu nie udzielam(za co przepraszam) ,tylko namiętnie czytam i dzieki Wam zdobywam wiedzę(za co dziekuję:roza :)

rownież mówię dobranoc
i kolorowych snów życzę
Podobnie myślimy w sensie, że również jesteś nastawiona na dr Skwiercz i że również nie wiesz kiedy. A wiesz kiedy mniej więcej chicałabyś op?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

listopadowa80
nawet szybko miałaś ten pierszy termin. Ale tak myślę, że zarezerwuje tak koło 2 miesięcy na czas między konsultacją a op.Latem więcej dziewczyn chce mieć "gotowe" piersi do pokazania i pewnie dlatego więcej idzie zimą lub jesienią.

Edytowane przez Ewa26gd
Czas edycji: 2010-01-29 o 08:57
Ewa26gd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:04   #5410
pysia222
Zakorzenienie

grond GRATULACJE

a co tam przez caly tydzien pilam .......to i dzisiaj moge za grond : pijemy:

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:07
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:17   #5411
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
dziewczynki ( Misiu),
wstawiłam w profilu nowy albumik... porównanie cycusiów po 1 i po 2 operacji ... sorki za jakość zdjęć, ale tylko takie miałam na kompie
dziękuję super sprawa..a powiedz jak sie czułaś po drugiej op? stanowczo lepiej czy gorzej niż po pierwszej..wiem że Ty terminator z natury ale jakbyś to mogła opisać..a i cięcie masz pod piersią tak?
ciekawe jak to jest z cięciem na otoczce - czy drugi raz tnie sie w tym samym miejscu i jak to potem wygląda..
Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość

tez taka mam ... nawet maly drobiazg cieszy przy takiej aurze No ale na drobiazgu sie nie skonczylo. Wyhaczylam torbe i do niej apaszke Bedzie na wiosne
jesli chociaż ciut podobna do tej co masz z falbankami to zazdraszczam okrutnie

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 09:24   #5412
agnes281
Wtajemniczenie

witam kolejne skorpiony, alela ,asia obysmy sie nie pożarly bo ciezkie znaki jestesmy
Grund czekamy na wiesci i foty

sweet strone wczesniej napisalam co Dr. mi powiedział
a a propo zamowien z netu, to placi sie większosci kartą , Pypal....
a butów chyba nie kupuje tak sobie mysle kto mi potem zrobi czerwona podeszwe u szewca jak ja zajade na polu?
wole sobie kupic butki bardziej praktyczne, a tamte będą na necie jakbym zmienila zdanie
ucałuje Yagne mieszkamy blisko siebie , dlatego mamy jutro randkę:co jest:

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Miskaa

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-01-29 o 09:23
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 09:39   #5413
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
dziękuję super sprawa..a powiedz jak sie czułaś po drugiej op? stanowczo lepiej czy gorzej niż po pierwszej..wiem że Ty terminator z natury ale jakbyś to mogła opisać..a i cięcie masz pod piersią tak?
ciekawe jak to jest z cięciem na otoczce - czy drugi raz tnie sie w tym samym miejscu i jak to potem wygląda..
Misiu,
cięcie w tym samym miejscu, zeby nie było 2 blizn
a po 2 op kompletnie nie czujesz bólu ... przynajmniej ja tak miałam ... to tylko wymiana implantów... miejsce na nie już było, więc chyba dlatego
... hmmm... ciekawe jakby było po 3 op

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
ucałuje Yagne mieszkamy blisko siebie , dlatego mamy jutro randkę:co jest:
agnes,
buźka dla Yagny
.... i oczywiście dla Ciebie

Stary 2010-01-29, 09:43   #5414
pysia222
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny musze zmykac chce jeszcze przed praca potrenowac
a jak sie uda i szef wyjdzie wczesniej to bede z pracy nadawac

Milego dnia
Stary 2010-01-29, 09:50   #5415
agnes281
Wtajemniczenie

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

agnes,
buźka dla Yagny
.... i oczywiście dla Ciebie [/QUOTE]
i wzajemnie Horito

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-01-29, 10:04   #5416
pink star
Rozeznanie

witajcie z ranka....
juz klikacie....

grunt - kolejne nocki beda tylko lepsze..przytulam cieplutko....

agnes - ja tez mieszkam w UK i nie ma problemow ze zwrotem rzeczy zawsze mozna oddac jak cos nie pasi...

no a ja wstalam...juz po sniadanku synek w szkole... moj M pod prysznicem a ja walcze z corcia bo zabkuje...szok...
do wieczorka...
pa
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:17   #5417
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
P.S. Mi też się delikatnie marszczy w jednym miejscu, ale to troszkę widać i jest wyczuwalne jedynie przy pochylaniu Ale ja mam impl. o chyba max. objętości, jakie można było u mnie wmontować. A i dodam jeszcze, że wraz z upływem czasu marszczenie zanika...
a na jakiej to wówczas działa zasadzie?
że zanika z czasem?
i kiedy ten czas jest hihi?
jestem dwa mies dłuzej po zabiegu niż Ty i niestety, jeśli mi marszczenie zanika, to nie z czasem, a czasowo
czasami czuć marszczenie więcej, czasami mniej, czasami wcale
ale powraca
jak byłam ciut grubsza jeśli można to tak nazwać, to marszczenia nie było czuć- więc to musi być metoda

Cytat:
pewnie podobnie
na rozu była dziewczyna która miała chyba w sumie 4 operacje więc wszystko jest możliwe hihihi

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-01-29 o 10:18
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:19   #5418
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Witaj Grond ,bardzo sie cieszymy ze juz po jesteś ,teraz tylko sie cieszyc cycuszkami

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
grond GRATULACJE

a co tam przez caly tydzien pilam .......to i dzisiaj moge za grond : pijemy:
Ja mus to mus,ja tam do pracy nie ide to moge i z samego rana,a co Szefowej zderzaczki dziś 7 mies kończą wiec :pijemy :Listopadowa.Czy ktoś jeszcze dziśiejszy?
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:19   #5419
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
witajcie z ranka....
juz klikacie....

grunt - kolejne nocki beda tylko lepsze..przytulam cieplutko....

agnes - ja tez mieszkam w UK i nie ma problemow ze zwrotem rzeczy zawsze mozna oddac jak cos nie pasi...

no a ja wstalam...juz po sniadanku synek w szkole... moj M pod prysznicem a ja walcze z corcia bo zabkuje...szok...
do wieczorka...
pa
ja wiem ze mozna zwracac, juz ak robilam chodzi o to , że lustrzanke kupilam i do dzis czekam
pierw chcieli kolorowe ksero- rachunki z domu, dowod mieszkania..
cwaniacy kase pobrali a potem zaczeli robic problemy, wycofalam zamównienie i czekam, ponoc z tej strony ludzie zamawiali aparaty i ani tego ani kasy do dzis nie ma.... boję się ze i nozyczki mi tez nie przyjdą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 10:20   #5420
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Misiu,
cięcie w tym samym miejscu, zeby nie było 2 blizn
a po 2 op kompletnie nie czujesz bólu ... przynajmniej ja tak miałam ... to tylko wymiana implantów... miejsce na nie już było, więc chyba dlatego

powiedz mi jeszcze ile cm Ci przybyło od pierwszej op..i jak z ciuchami czy totalnie wszystko do wymiany czy w coś tam jednak sie mieścisz z tych sprzed?

Stary 2010-01-29, 10:27   #5421
anna_ivy
Zadomowienie

witam ... skoro swit

Wy tutaj gadu, gadu do pozna a ja noc zarwalam na prace i takie sa tego efekty. Wciaz przed poranna kawa, nie mowiac juz o sniadaniu A moze to cisnienie, bo glowa tez mnie pobolewa

Cytat:
powiedz mi jeszcze ile cm Ci przybyło od pierwszej op..i jak z ciuchami czy totalnie wszystko do wymiany czy w coś tam jednak sie mieścisz z tych sprzed?
tak, tak miec ciastko i zjesc ciastko, nie? Nowe cycki tak, ale szafa bez drenazu portfela Takie rzeczy tylko w Erze droga Pani
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 10:30   #5422
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
żaden ciuch nie jest do wymiany...
te dodatkowe mililitry wypełniły mi zbyt szeroką przerwę miedzy piersiami .. a w cm w zasadzie nie ma zasadniczej różnicy ... jedynie 1 cm ...
mimo, że mam szersze implanty, to są one przesunięte bardziej do środka ... wiec piersi są blizej siebie, ale kończą się w tym miejscu gdzie poprzednio
czyli w konsekwencji mam większe piersi same w sobie ... stanik zamieniłam z 65 G na 65 H/I (70 F na 70 G/H) w zależności od producenta... a obwód w biuście w zasadzie bez zmian
jak jestem w ubraniu, to zmiany nie widać

Stary 2010-01-29, 10:40   #5423
Samiii
Zadomowienie

Miśka, a jaki ma być koszt drugiego powiększania?
Stary 2010-01-29, 10:42   #5424
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
Miśka, a jaki ma być koszt drugiego powiększania?
w zależności od kliniki jest to koszt o ok. 500-2.000 zł większy niż 1 op

Stary 2010-01-29, 11:05   #5425
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

tak, tak miec ciastko i zjesc ciastko, nie? Nowe cycki tak, ale szafa bez drenazu portfela Takie rzeczy tylko w Erze droga Pani
Ania Ty jesteś niemożliwa

Horo - no własnie też gdzieś tak czytałam ze po ponownym powiekszeniu niewielka różnica była w centymetrach..to fajnie

Stary 2010-01-29, 11:09   #5426
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
w zależności od kliniki jest to koszt o ok. 500-2.000 zł większy niż 1 op
wiem ale mnie interesi jak to dokładnie jest w naszej klinice
bo na przykład Mistrz z krk podobno operuje tylko "po kosztach"
Stary 2010-01-29, 11:12   #5427
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
też nie wiedziałam, i się męczyłam,aż odkryłam to przez pomyłkę
obok"cytuj"po danym postem, jest "wielocytuj",i jak to zaznaczysz, to powinno być na pomarańczowo,a po kilku zaznaczonych-wszystkie zazn.-na pomarańczowo
..i na koniec,gdy wciskasz"odpowiedz", to wszystkie zaznaczone powinny już tam być..
..nie wiem,na ile jasno to opisałam..
macerata też miałam z tym problem ale dzieki Tobie już nie bedę sie męczyła z robieniem notatek na kartce

[QUOTE=Asia230707;16799326]
Cytat:
Ty sie tu duzo nie zastanaiaj czym nas olsnisz tylko przyącz sie do zabawy

Ja też się dopisuje do SKORPIONKÓW.

Grond gratulacje nowych piersiątek.

Dziewczyny a nie wiecie jak tam HAPPY HOUR się miewa?
Stary 2010-01-29, 11:18   #5428
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
wiem ale mnie interesi jak to dokładnie jest w naszej klinice
bo na przykład Mistrz z krk podobno operuje tylko "po kosztach"
Po pierwsze nie Mistrz tylko Miszcz No! A po drugie to kazde "po kosztach" na reoperacje piegow na piegi wydaje sie mocno przeszacowane, nie?
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:23   #5429
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Po pierwsze nie Mistrz tylko Miszcz No! A po drugie to kazde "po kosztach" na reoperacje piegow na piegi wydaje sie mocno przeszacowane, nie?
oj tak tak, z rozpędu napisałam że mistrz

niemniej, ciekawa jestem ile się płaci u Bromy za drugi zabieg bez żadnych tam wskazań do poprawek etc ot, tak, bo chcę

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-01-29 o 11:25
Stary 2010-01-29, 11:28   #5430
polili
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,poradzcie prosze jaki rozmiar wkladki powinnam wziasc zeby uzyskac duze C a male d,doktor proponowak mi 27...podaje wam moje wymiary ostateczna konsultacje bede miala przed op wiec jeszcze moge wiecej wybrac w biuscie:85cm,pod 75cm.miedzy sutkami 19,5 wysoka nie jestem bo tylko 160cm,waga 46kg.doradzcie cos bo zaczynam sie obawiac ze bedea za male adolaczam zdjecia

Edytowane przez polili
Czas edycji: 2010-02-09 o 19:55
polili jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości