Etorebka- część V - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 11:20   #2491
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Ponieważ jest czerwona to ciekawi mnie, czy też jest śmierdzielem?
Rozpisywałam sie o tym od tygodnia
Śmierdziała przeokrutnie
Mimo mrozów siedziała na balkonie od piątku do poneidziałku (przez noce też) bo w pokoju niebylo rady jej trzymac
Dopiero w poniedziałek zmieniła lokum na pokój - nadal jednak trochę śmierdziała, wsadziłam więc 2 mydła i jest lepiej. Wczoraj wsadziłam saszetkę zapachową z Rossmanna (cle chyba musze z 5 jeszcze dokupić - strasznie słabo pachnie ).
Dziś ją rozdziewiczyłam i wziełam do pracy . Od czasu do czasu powieje smrodkiem spod biurka, ale na szczęście minimalnie
Pierwszy raz też ją TŻ zobaczył na żywo i bardzo mu się spodobala

Wiecie co??
Dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę, że to dopiero koniec stycznia, a tak się nastawiłam na nowa kolekcję od poniedziałku

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:21   #2492
_n_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Może ze zwrotu?

Witamy a co do Andi może szykują jakąś inna "perełkę " w nowej kolekcji i dlatego już jej nie będzie
dziękuję za powitanie postaram się wstawić fajne fotki mojej czarnej emilki jakoś na dniach, w końcu nigdy jej nie za wiele a perełką tej kolekcji jest chyba jednak Emilka...nie sądzicie?
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:22   #2493
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
w sumie nie powinna niech wymyślą nową kultową torebkę
dokładnie
chociaż emilka to już przebój kilku sezonów, nie tylko jednego

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
hej!

Zaglądam tu czasem do Was, ale mało się udzielam posiadam czarną Emili jednak kusiła mnie też Andi - dopiero co się pojawiła i znikła więc zapytałam ich o co chodzi i kiedy wróci. O to odp:

Witaj.

Nie będzie torebek Andi.

Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki
też dostałam podobną odpowiedź
Stary 2010-01-29, 11:27   #2494
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Poszaleli...
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
E tam,paznokcie juz ktoryś dzień mam fioletowe:P
No mi się podoba,zależało mi na fioletowej a Saphire wogle nie przypadła mi do gustu
No mnie się bardziej Saphire podoba a co do paznokci to też mam fioletowe i w ogóle nie wiem dlaczego

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że będzie pasować

Ja noszę na co dzień

Do tej spódniczki to nie bardzo będzie fiolet pasował, już bardziej szara.

A teraz prywata Trzymajcie kciuki, bo właśnie wysłałam na zaliczenie ważną pracę, od której sporo zależy. Please
Teraz to już mam mętlik w głowie

A do jakich kolorów, rzeczy ją nosisz?

Tylko że znowu szara torebka

Oczywiście będziemy trzymać
Stary 2010-01-29, 11:31   #2495
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
Taaadam: oto moja LUPHIA.
Wrażenia: super skórka,gruba,świetny kolor. Wchodzi spokojnie na ramię(nie wiem jak na zimowy płaszcz bo ją formuję jeszcze).
Minusy:
-zatrzask przy tak dużej torebce to porażka,slabo trzyma,gdy torebka jest zapakowana,
-szeleszcząca podszewka.

Ogólnie bardzo mi się podoba. Ma wiele troczków do zmniejszania jej-super. naprawdę warto. I jest meeeeega pakowna. Myślałam,że będzie mniejsza:P
Kolor najbardziej podobny do tego zdjęcia na ramieniu
Fajnie się prezentuje

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Wszystkie ... tak na serio to nie wiem bo każda czymś mnie zaskoczyla. Trudno je ustawić w kolejności

Czemu zadajesz takie trudne pytania ? ... zaraz wstawię jeszcze kilka fotek to ocenisz ... ja naprawdę nie potrafie powiedzieć, która jest ładniejsza - obie są śliczne D
Hehe Wstaw to może sama ocenię ale myślę że zamówienia i tak już nie będę zmieniała I pozostanę przy Elvie

Cytat:
dziękuję za powitanie postaram się wstawić fajne fotki mojej czarnej emilki jakoś na dniach, w końcu nigdy jej nie za wiele a perełką tej kolekcji jest chyba jednak Emilka...nie sądzicie?
Emilka to już przebój kilku kolekcji Ja już się nie mogę doczekać nowej kolekcji mam nadzieję że będą same przeboje na miarę Emili

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Dziewczyny jak już wiecie złożyłam kiedyś zamówienie na mojego TŻ które nie doszło do skutku weszłam teraz na jego pocztę i zobaczcie co pan K. mu napisał:

Witaj .

Uprzejmie informujemy, że dotychczas nie odnotowaliśmy Twojego przelewu (94zł).
Jeżeli środki zostały przelane lub życzysz sobie, aby przesyłka została wysłana za zaliczeniem (płatność przy odbiorze) - poinformuj nas o tym (wystarczy odpowiedź na ten e-mail).
W przypadku braku wpłaty do dnia 3-01-2010 Twoje zamówienie zostanie anulowane.

Pozdrawiamy serdecznie.
eTorebka.pl
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:35   #2496
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Teraz to już mam mętlik w głowie

A do jakich kolorów, rzeczy ją nosisz?

Tylko że znowu szara torebka
Wiesz, u mnie szarość to uniwersalna jest jak najbardziej Noszę ją do czarnego, czerwieni, szarości - tych kolorów mam najwięcej. Ale miałam też do fioletu, granatu i zdaje się, że do takiej morsko zielonej tuniki też ją miałam. To naprawdę uniwersalny odcień jest, taki typowy zimno szary. Do mojej garderoby jest jak ulał.

Cytat:
Oczywiście będziemy trzymać
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:38   #2497
sarssa
Zadomowienie

Cytat:
Ja już sama nie wiem czy zamawiać tą Haddi czy nie...
Mam taką sukienkę (załącznik) kolor taki jak w trzecim załączniku. I już sama nie wiem czy Haddi śliwkowa będzie do tego pasować Czy nie będzie się zlewać?
Sukienka jest satynowa a torebka matowa więc na początku wydawało mi się to świetnym pomysłem a po dłuższych przemyśleniach już sama nie wiem Pomóżcie(zdjęcia sukienki nie zachwycają - robiłam je na szybko, a po za tym światło jest okropne )
Ja też myslę, że kolory są za bardzo zbliżone do siebie i mogą się zlewać. Ja wzięłabym jakaś jasną torebkę albo ewentualnie czarną A co do Haddi to bardzo mi się szara podoba, tyle ze ja monotematyczna jestem jesli o kolory chodzi
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:53   #2498
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Wiecie co??
Dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę, że to dopiero koniec stycznia, a tak się nastawiłam na nowa kolekcję od poniedziałku
Ja też właśnie parę dni temu się zorientowałam, że to dopiero luty się zbliża, a nie marzec i że nowa kolekcja dopiero za miesiąc, a nie za kilka dni.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 11:55   #2499
agusia642
Zakorzenienie

bardzo dziękuję komuś za skorzystanie z mojego kodu

ja tez chcę nową kolekcję i jakąś karmelową torebkę!
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:08   #2500
pronunciation
Zakorzenienie

coś w tym jest, że te fajne modele najlepiej wyglądają w szarościach/beżach
Stary 2010-01-29, 12:08   #2501
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Ja też właśnie parę dni temu się zorientowałam, że to dopiero luty się zbliża, a nie marzec i że nowa kolekcja dopiero za miesiąc, a nie za kilka dni.

Nawet pisałam niedawno, że juz niedługo bedzie nowa kolekcja

Instagram

Stary 2010-01-29, 12:16   #2502
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Oooo to wiele zmienia bo mi się właśnie morska ciemna podoba i ona nawet na real zdjęciach wygląda na morską Ale muszę przyznać że dużo tych kolorów naprodukowali - pomieszać się można ... I ta ciemnozielona trochę podobna na zdjęciach do morskiej

A tak w ogóle to zrobiłyśmy śledztwo jak w IPN-ie Teraz Jeisa ma założoną własną teczkę
o tak

Cytat:
hej!

Zaglądam tu czasem do Was, ale mało się udzielam posiadam czarną Emili jednak kusiła mnie też Andi - dopiero co się pojawiła i znikła więc zapytałam ich o co chodzi i kiedy wróci. O to odp:

Witaj.

Nie będzie torebek Andi.

Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki
jak zwykle p.Krzysztof bardzo się rozpisał
Stary 2010-01-29, 12:18   #2503
sarssa
Zadomowienie

A powiedzcie mi, Dziewczynki- czy mi się zdaje - bo wnioskuje tak z przegladanych zdjęc wklejonych w katalogu na wizazu- ze nie było jeszcze w etorebkowej karierze jakichś modeli na łancuszkach albo pikowanych , takich chanelkowych ?
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:23   #2504
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Wiesz, u mnie szarość to uniwersalna jest jak najbardziej Noszę ją do czarnego, czerwieni, szarości - tych kolorów mam najwięcej. Ale miałam też do fioletu, granatu i zdaje się, że do takiej morsko zielonej tuniki też ją miałam. To naprawdę uniwersalny odcień jest, taki typowy zimno szary. Do mojej garderoby jest jak ulał.
No i teraz już nie wiem czy szary czy fiolet

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Ja też myslę, że kolory są za bardzo zbliżone do siebie i mogą się zlewać. Ja wzięłabym jakaś jasną torebkę albo ewentualnie czarną A co do Haddi to bardzo mi się szara podoba, tyle ze ja monotematyczna jestem jesli o kolory chodzi
Ja tak samo, dlatego chcę to zmienić i zamówić śliwkową, ale boję się że będzie leżeć nieużywana

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi, Dziewczynki- czy mi się zdaje - bo wnioskuje tak z przegladanych zdjęc wklejonych w katalogu na wizazu- ze nie było jeszcze w etorebkowej karierze jakichś modeli na łancuszkach albo pikowanych , takich chanelkowych ?

Z tego co mi wiadomo to nie było
Stary 2010-01-29, 12:30   #2505
Sparta
Wtajemniczenie

Helllloo, byłam sobie poogladac torebeczki w ich siedzibie i ten PRZEMIŁY Pan bardzo chętnie wszystko pokzał że aż ciężko się tam na cokolwiek zdecydować, chciałoby się wziąć wszystko. Pytałam o to całe zamieszanie i Pan powiedział że niestety nie oni źle wprowadzili ale dostawa została pomylona więc sprawa jest w toku
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:31   #2506
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Helllloo, byłam sobie poogladac torebeczki w ich siedzibie i ten PRZEMIŁY Pan bardzo chętnie wszystko pokzał że aż ciężko się tam na cokolwiek zdecydować, chciałoby się wziąć wszystko. Pytałam o to całe zamieszanie i Pan powiedział że niestety nie oni źle wprowadzili ale dostawa została pomylona więc sprawa jest w toku
Wszystko?

Instagram

Stary 2010-01-29, 12:32   #2507
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
A pytałaś o nową kolekcję?
Stary 2010-01-29, 12:36   #2508
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
czyli co? szare Andi jednak będą?
Stary 2010-01-29, 12:37   #2509
Iduś
Zakorzenienie

Ok wklejam kolejne fotki ... ufff więcej nie robie .
Mam nadzieję, że widać tą różnice w kolorach SImon i Elvie

edit. przekopiuje moją wczorajszą wypowiedź odnośnie Saphire, Simon i Amberlyn.
Jak zdjęcia dołączą do katalogu to może te opisy komuś pomogą podjąć decyzję

brązowa Saphire - przede wszystkim bardzo ładny kolor, podobny do Amberlyn.
Skórka jest świetnej jakości - typowo gładka (inna niż u Andi, Simon, Elvie ...), mięciutka.
Torebka zarówno wypchana jak i z małą zawartością nie traci fasonu i dobrze sie układa.
Bez problemu wchodzi na ramię na tych rączkach - nie potrzeba doczepiać paska
Jest zdecydowanie z typu tych "dużych" torebek, bardzo pojemna .
Podszewka jest koloru bardzo ciemnego brązu, nieszeleszcząca
Ogólnie jestem pod wrażeniem

beżowa Simon - także bardzo mi się podoba. Świetny kolor trudny do określenia.
Jest trochę ciemniejsza od Elvie i tak jak mówiłam wpada w beż, a Elvie w szarość.
Eko-skórka bardzo fajna, przyjemna w dotyku, mięsista i jak wy to nazywacie "porowata" ? .
Trochę się już rozprostowała, więc na chwile wyjęłam z niej rzeczy i powkładałam swoje drobiazgi. Zarówno wypchana jak i z kilkoma rzeczami w środku nie traci kształtu, świetnie się układa.. Według mnie nie nadaje się do noszenia na ramieniu, ponieważ te rączki są zbyt krótkie, ale zawsze można doczepić pasek . Ja ją zamierzam nosić na przedramieniu bo tak wygląda super . Oprócz tego zamek na magnes mi nie przeszkadza .
Wydaje mi się, że nie będzie dobra do szkoły jeżeli ktoś nosi ksiązki/zeszyty/teczki A4, ponieważ się nie zamknie. Wejdzie za to na pewno kilka książek i zeszytów A5 i trochę większych. Jak na torebkę tych rozmiarów jest naprawdę pojemna .
Podszewka jest jasna, również nieszeleszcząca.

Amberlyn - fajna, na pewno zachwyca fasonem bo przypomina kuferek .
Kolor jest bardzo ładny, brąz jaki lubię. Skórka jest gruba, a spodziewałam się czegoś cieńszego - miłe zaskoczenie . W dotyku jest "dziwna" - nie pytajcie czemu tak uważam bo naprawdę nie wiem jak to określić. Można powiedzieć, że inna niż wszystkie torebki jakie dotąd kupiłam na etorebce . Jest na pewno bardzo pakowna, oprócz moich klamotów zmieściłam tam również rzeczy na w-f (1 rok studiów ) i prezent dla TŻ-ta .
Dobrze wygląda zarówno wypchana jak i prawie całkiem pusta.
Można ją założyć na ramię, ale jeżeli jest wypchana to myślę, że jest to trochę niewygodne.
Ja ją noszę na przedramieniu i w ręku . Jedyne do czego mogę się przyczepić to tak jak już wspominałam ciężko chodzący zamek i szeleszcząca podszewka.

Cytat:
czyli co będą jeszcze szare Andi ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-01-29 o 13:06
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 12:37   #2510
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
To może ich trochę usprawiedliwia, ale z tego co tu dziewczyny wklejały to ponoć tak czy inaczej nie ma już być szarych Andi.
Stary 2010-01-29, 12:40   #2511
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna sesja zdjęciowa
Stary 2010-01-29, 12:41   #2512
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za fotki Teraz widzę różnicę w kolorze Elvie i Simon Obie fajne ale biorę Elvie i nie zmieniam zamówienia
Stary 2010-01-29, 12:43   #2513
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś Twoje zdjęcia zachwycają

I widać różnicę między Elvie i Simon no i Pani której imienia nie wymawiam jest piękna

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Dziękuję za fotki Teraz widzę różnicę w kolorze Elvie i Simon Obie fajne ale biorę Elvie i nie zmieniam zamówienia
Na reszcie podjęłaś decyzję Kiedy klikasz?
Stary 2010-01-29, 12:45   #2514
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
To cieszę się, że trochę pomogłam

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Iduś Twoje zdjęcia zachwycają

I widać różnicę między Elvie i Simon no i Pani której imienia nie wymawiam jest piękna
nie wiem czmeu, ale to zdanie skojarzyło mi się z Harrym Potterem

Dziękuję

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-29, 12:49   #2515
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

czyli co będą jeszcze szare Andi ?
Pięne zdjęcia

Simon coś podejrzanie zaczyna mi się podobać

Instagram

Stary 2010-01-29, 12:51   #2516
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czmeu, ale to zdanie skojarzyło mi się z Harrym Potterem

Dziękuję
Dziwne masz skojarzenia
Stary 2010-01-29, 13:01   #2517
_n_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dokładnie
chociaż emilka to już przebój kilku sezonów, nie tylko jednego

też dostałam podobną odpowiedź

Cytat:
Fajnie się prezentuje

Hehe Wstaw to może sama ocenię ale myślę że zamówienia i tak już nie będę zmieniała I pozostanę przy Elvie

Emilka to już przebój kilku kolekcji Ja już się nie mogę doczekać nowej kolekcji mam nadzieję że będą same przeboje na miarę Emili

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Dziewczyny jak już wiecie złożyłam kiedyś zamówienie na mojego TŻ które nie doszło do skutku weszłam teraz na jego pocztę i zobaczcie co pan K. mu napisał:

Witaj .

Uprzejmie informujemy, że dotychczas nie odnotowaliśmy Twojego przelewu (94zł).
Jeżeli środki zostały przelane lub życzysz sobie, aby przesyłka została wysłana za zaliczeniem (płatność przy odbiorze) - poinformuj nas o tym (wystarczy odpowiedź na ten e-mail).
W przypadku braku wpłaty do dnia 3-01-2010 Twoje zamówienie zostanie anulowane.

Pozdrawiamy serdecznie.
eTorebka.pl
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
o tak

jak zwykle p.Krzysztof bardzo się rozpisał
rzeczywiście Pan K. nie jest zbyt wylewny
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:04   #2518
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Pięne zdjęcia

Simon coś podejrzanie zaczyna mi się podobać
Simon zdecydowanie polecam . Podoba mi się w niej to, że ma bardzo grubą tą eko-skórkę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-01-29, 13:09   #2519
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Rozpisywałam sie o tym od tygodnia
Śmierdziała przeokrutnie
Mimo mrozów siedziała na balkonie od piątku do poneidziałku (przez noce też) bo w pokoju niebylo rady jej trzymac
Dopiero w poniedziałek zmieniła lokum na pokój - nadal jednak trochę śmierdziała, wsadziłam więc 2 mydła i jest lepiej. Wczoraj wsadziłam saszetkę zapachową z Rossmanna (cle chyba musze z 5 jeszcze dokupić - strasznie słabo pachnie ).
Dziś ją rozdziewiczyłam i wziełam do pracy . Od czasu do czasu powieje smrodkiem spod biurka, ale na szczęście minimalnie
No to nieporozumienie z mojej strony, bo oczywiście śledziłam Twoje "smrodkowe" problemy (bo reakcja na te zapachy to rzecz, która nas dwie na tym forum łączy), ale rozumiałam, że pisałaś o innej, a nie o tej czerwonej.Teraz już rozumiem, że chodziło całe czas właśnie o ten czerwony barwnik. Fajnie, że Ci to przeszło. Nie chciałabym Cię tu pozbawiać radości, ale moim zdaniem to może wrócić, jak ulotnią się zapachy mydeł i pachnideł. U mnie tak było. Wietrzyłam czerwoną torebkę (innej firmy),myłam, wypachniałam, nosiłam. Niby przeszło - a potem - ten smród znów wylazł od spodu, spod tych pachnidełek i zaczął mnie zabijać. Czego Ci oczywiście nie życzę. Daj znać za jakiś czas, czy przegnałaś go skutecznie.
Swoją drogą mógłby to jakiś chemik czy technolog wyjaśnić? Fizjolog też, bo ja faktycznie mam torsje od tego, aż zawroty głowy. Nie ma mowy o noszeniu torebki, nawet jak leży w pracy metr ode mnie.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 13:10   #2520
Danula
Zakorzenienie

Iduś piękna rodzinka. Gratuluję zakupów. Zwłaszcza Amberlyn
Mnie dziś wielkie szczęście spotkało. Udało mi się kupić Vivien w sklepie vintage

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości