|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Rozpisywałam sie o tym od tygodnia
Śmierdziała przeokrutnie ![]() Mimo mrozów siedziała na balkonie od piątku do poneidziałku (przez noce też) bo w pokoju niebylo rady jej trzymac ![]() Dopiero w poniedziałek zmieniła lokum na pokój - nadal jednak trochę śmierdziała, wsadziłam więc 2 mydła i jest lepiej. Wczoraj wsadziłam saszetkę zapachową z Rossmanna (cle chyba musze z 5 jeszcze dokupić - strasznie słabo pachnie ).Dziś ją rozdziewiczyłam i wziełam do pracy . Od czasu do czasu powieje smrodkiem spod biurka, ale na szczęście minimalnie ![]() Pierwszy raz też ją TŻ zobaczył na żywo i bardzo mu się spodobala ![]() Wiecie co?? Dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę, że to dopiero koniec stycznia, a tak się nastawiłam na nowa kolekcję od poniedziałku
|
#2492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2493 | |||
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
chociaż emilka to już przebój kilku sezonów, nie tylko jednego Cytat:
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Cytat:
a co do paznokci to też mam fioletowe i w ogóle nie wiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() A do jakich kolorów, rzeczy ją nosisz? Tylko że znowu szara torebka ![]() ![]() Oczywiście będziemy trzymać ![]()
|
|
|
#2495 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wstaw to może sama ocenię ale myślę że zamówienia i tak już nie będę zmieniała I pozostanę przy ElvieCytat:
Ja już się nie mogę doczekać nowej kolekcji mam nadzieję że będą same przeboje na miarę Emili![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Dziewczyny jak już wiecie złożyłam kiedyś zamówienie na mojego TŻ które nie doszło do skutku weszłam teraz na jego pocztę i zobaczcie co pan K. mu napisał:Witaj . Uprzejmie informujemy, że dotychczas nie odnotowaliśmy Twojego przelewu (94zł). Jeżeli środki zostały przelane lub życzysz sobie, aby przesyłka została wysłana za zaliczeniem (płatność przy odbiorze) - poinformuj nas o tym (wystarczy odpowiedź na ten e-mail). W przypadku braku wpłaty do dnia 3-01-2010 Twoje zamówienie zostanie anulowane. Pozdrawiamy serdecznie. eTorebka.pl |
|||
|
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noszę ją do czarnego, czerwieni, szarości - tych kolorów mam najwięcej. Ale miałam też do fioletu, granatu i zdaje się, że do takiej morsko zielonej tuniki też ją miałam. To naprawdę uniwersalny odcień jest, taki typowy zimno szary. Do mojej garderoby jest jak ulał.Cytat:
|
|
#2497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Haddi to bardzo mi się szara podoba, tyle ze ja monotematyczna jestem jesli o kolory chodzi
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję komuś za skorzystanie z mojego kodu
ja tez chcę nową kolekcję i jakąś karmelową torebkę!
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
coś w tym jest, że te fajne modele najlepiej wyglądają w szarościach/beżach
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet pisałam niedawno, że juz niedługo bedzie nowa kolekcja
|
|
#2502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
A powiedzcie mi, Dziewczynki- czy mi się zdaje - bo wnioskuje tak z przegladanych zdjęc wklejonych w katalogu na wizazu- ze nie było jeszcze w etorebkowej karierze jakichś modeli na łancuszkach albo pikowanych , takich chanelkowych ?
|
|
|
|
#2504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Z tego co mi wiadomo to nie było
|
|
|
#2505 |
|
Wtajemniczenie
|
Helllloo, byłam sobie poogladac torebeczki w ich siedzibie i ten PRZEMIŁY Pan bardzo chętnie wszystko pokzał że aż ciężko się tam na cokolwiek zdecydować, chciałoby się wziąć wszystko
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok wklejam kolejne fotki
... ufff więcej nie robie Mam nadzieję, że widać tą różnice w kolorach SImon i Elvie ![]() edit. przekopiuje moją wczorajszą wypowiedź odnośnie Saphire, Simon i Amberlyn. Jak zdjęcia dołączą do katalogu to może te opisy komuś pomogą podjąć decyzję ![]() brązowa Saphire - przede wszystkim bardzo ładny kolor, podobny do Amberlyn. Skórka jest świetnej jakości - typowo gładka (inna niż u Andi, Simon, Elvie ...), mięciutka. Torebka zarówno wypchana jak i z małą zawartością nie traci fasonu i dobrze sie układa. Bez problemu wchodzi na ramię na tych rączkach - nie potrzeba doczepiać paska ![]() Jest zdecydowanie z typu tych "dużych" torebek, bardzo pojemna Podszewka jest koloru bardzo ciemnego brązu, nieszeleszcząca ![]() Ogólnie jestem pod wrażeniem ![]() beżowa Simon - także bardzo mi się podoba. Świetny kolor trudny do określenia. Jest trochę ciemniejsza od Elvie i tak jak mówiłam wpada w beż, a Elvie w szarość. Eko-skórka bardzo fajna, przyjemna w dotyku, mięsista i jak wy to nazywacie "porowata" ? .Trochę się już rozprostowała, więc na chwile wyjęłam z niej rzeczy i powkładałam swoje drobiazgi. Zarówno wypchana jak i z kilkoma rzeczami w środku nie traci kształtu, świetnie się układa.. Według mnie nie nadaje się do noszenia na ramieniu, ponieważ te rączki są zbyt krótkie, ale zawsze można doczepić pasek . Ja ją zamierzam nosić na przedramieniu bo tak wygląda super . Oprócz tego zamek na magnes mi nie przeszkadza .Wydaje mi się, że nie będzie dobra do szkoły jeżeli ktoś nosi ksiązki/zeszyty/teczki A4, ponieważ się nie zamknie. Wejdzie za to na pewno kilka książek i zeszytów A5 i trochę większych. Jak na torebkę tych rozmiarów jest naprawdę pojemna .Podszewka jest jasna, również nieszeleszcząca. Amberlyn - fajna, na pewno zachwyca fasonem bo przypomina kuferek .Kolor jest bardzo ładny, brąz jaki lubię. Skórka jest gruba, a spodziewałam się czegoś cieńszego - miłe zaskoczenie . W dotyku jest "dziwna" - nie pytajcie czemu tak uważam bo naprawdę nie wiem jak to określić. Można powiedzieć, że inna niż wszystkie torebki jakie dotąd kupiłam na etorebce ) i prezent dla TŻ-ta .Dobrze wygląda zarówno wypchana jak i prawie całkiem pusta. Można ją założyć na ramię, ale jeżeli jest wypchana to myślę, że jest to trochę niewygodne. Ja ją noszę na przedramieniu i w ręku Cytat:
?
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-01-29 o 13:06 |
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale z tego co tu dziewczyny wklejały to ponoć tak czy inaczej nie ma już być szarych Andi.
|
|
|
|
|
#2511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I widać różnicę między Elvie i Simon ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Kiedy klikasz?
|
|
|
#2514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Dziękuję
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Simon coś podejrzanie zaczyna mi się podobać
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2517 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Simon zdecydowanie polecam
|
#2519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą mógłby to jakiś chemik czy technolog wyjaśnić? Fizjolog też, bo ja faktycznie mam torsje od tego, aż zawroty głowy. Nie ma mowy o noszeniu torebki, nawet jak leży w pracy metr ode mnie. |
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Iduś piękna rodzinka. Gratuluję zakupów. Zwłaszcza Amberlyn
Mnie dziś wielkie szczęście spotkało. Udało mi się kupić Vivien w sklepie vintage
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

).
. Od czasu do czasu powieje smrodkiem spod biurka, ale na szczęście minimalnie