|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za opinie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zadomowienie
|
POMOCY
![]() Z góry dziękuję ![]()
#4444 |
Raczkowanie
|
sunshine8408 dzięki za takie dokładne informacje, na pewno się przydadzą zwłaszcza te o tym jak się traktuje potencjalnych klientów. Miałam podobną sytuację jak Twoja w Leśnym Dworze tylko, że z właścicielami sali w Miedzianej Górze, która jest w budowie. Spotkaliśmy się z właścicielką (byłam z TŻ i moją mamą) i naprawdę bardzo nieprzyjemna osoba, traktowała nas z góry (nie wiem dlaczego, może zadawaliśmy za dużo pytań?), pokazała jakieś wydrukowane wizualizacje i myślała, że będziemy skakać z zachwytu, nie chciała negocjować kosztu poprawin (chociaż mówiłam, że chcemy tylko obiad i pożegnać gości bo będą z daleka). Biorąc pod uwagę, że nie wiedziałam jaka będzie obsługa, jak będzie wyglądała sala, czy jedzenie smaczne, to ta Pani nie chciała zrobić dobrego wrażenia.
No i jesteś kolejnym dowodem na to, że nie trzeba planować wesela na 2 lata, żeby znaleźć fajną salę i pozałatwiać wszystkie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
srubka87 poszło na pw
![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Srubka jak otworzysz okno w którym piszesz pod spodem jest Załącz pilki a jeszcze niżej na pomarańczowo zaznaczony tekst zarządzaj załącznikami, klikasz na to i otwiera Ci się okno. Klikasz na przeglądaj w tym oknie i musisz zaznaczyć które zdjęcia ma być zciągnięte z twojego komupera. Klikasz załaduj i tyle
![]()
![]() |
#4448 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedź, już wstawiam zdjęcia
![]() Tylko najpierw małe objaśnienie...Tam gdzie jestem na zdjęciu cała od przodu to wyglądam trochę grubo, ale to wina aparatu, bo to było pierwsze zdjęcie i nie był ustawiony, w rzeczywistości talia osy ![]() Welon też nie ten będzie, ostateczny będzie takiej długości, ale gładki zakończony na końcu żyłką i będzie miał rozsypane kryształki na całej długości( 100). No to wstawiam ![]() Ps. Jesteście niezastąpione ![]()
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-01-29 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Śliczna sukienka
![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam
![]() Właśnie zauważyłam, że dwa razu dodałam gorę gorsetu zamiast zdjęcia jego tyłu...
#4452 |
Raczkowanie
|
srubka87 przepiękna suknia, ale Twija figugka jeszcze lepsza... tylko pozazdrościć... ach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Raczkowanie
|
Piękna! Tiulowa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Srubka pięknie wyglądasz w suknie, gdzie ja kupujesz bo zapomniałam ?
![]()
#4455 |
Zakorzenienie
|
Srubka śliczna sukienka
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
Śliczna suknia
#4457 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi miło słyszeć, że podoba się Wam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ps. zapomniałam Wam powiedzieć, że mam już umówione przymiarki-na 5 lipca i 14 -hihihi. Ta stara babka w Tęczy ostatnio się uspokoiła, może ktoś jej coś powiedział, bo jak byłam tam ostatnie dwa razy to do rany przyłóż...Ale i tak najfajniejsza jest taka z aparatem na zębach-po prostu cudowna, strasznie pomocna.
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-01-29 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy dają Młodym kwiatki: czasem róże, czasem bratki. Dla nas największą atrakcją będzie książka z dedykacją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Raczkowanie
|
czesc dzieczyny . odnosnie pytan do tego zaproszenia ktore wczoraj wkleilam na forum to pod tym linkiem jest wszystko, sa rozne wzory
![]() http://moda.allegro.pl/item900303572...adomienia.html <<niewiem czy mozna kopiowac strony allegro tutaj ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Raczkowanie
|
![]()
Srubka Ślicznie wyglądasz
![]() Co do Leśnego Dworu Dziewczyny to też mam niemiłe doświadczenia co do szukania sali. Oni mają dużo zajętych terminów i podchodzą do tego tak jakby niebyło innych sal weselnych...tylko oni w całych kielcach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Heh, dziewczyny zdecydowałam się zarezerwować termin w Media Vision (kamerzysta).
Wakacje 2010 coraz bliżej... zaraz popadnę w jakąś nostalgię... ![]() A tu jeszcze tylu rzeczy niezałatwionych. I mam pytanie. Jak wyobrażacie sobie menu na przyjęcie? Klasyka, czyli rosół i schabowy czy może macie jakieś inne pomysły i chcecie urozmaicenia? Aha, i czy planujecie coś specjalnego dla dzieci? Jakieś osobne menu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Rozeznanie
|
Śrubka śliczna sukienka
![]() i mam takie pytanie do Was czy któraś może wie coś na temat drukarni na Paderewskiego koło kawiarni Primavery?? Robią tam zaproszenia ślubne ale nic więcej nie wiem na temat tej drukarni. Miałyście może z nią styczność?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Justynko mnie osobiście podoba się wzór 7 i 14. Śliczne takie delikatne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zadomowienie
|
My też chcemy książki zamiast kwiatów lub wino- i będziemy pić je przy ważnych okazjach..np. rocznica ślubu, narodziny dziecka...
Też się zastanawiamy nad wierszykiem, odnośnie tego, że chcemy pieniądze. U mnie w rodzinie b. dużo osób daje prezenty..wszystko pięknie, ale po co mi 2 mikrofalówki czy 3 czajniki elektryczne... ![]() ![]()
#4465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Syrvia tą drukarnie odradzam około roku temu u nich robiłam kilka projektów. Teraz drukuje wszystko w drukarni inga w ck. Polecam jestem zadowolona z pomocy młodych grafików i cena też w miare w stosunku do reklamy honek na paderewskiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za info! Tyle cennych inforamacji! sunshine8408 jesteś Wielka ![]() ![]() srubka 87 suknia śliczna, będziesz wyglądać pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Monia, wiesz ja pytam konkretnie pod kierunkiem zaproszeń ślubnych, czy też odradzasz u nich robić?? Ogłaszają się na allegro ale ceny mają chyba trochę za wysokie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Raczkowanie
|
my bedziemy mowic gosciom zeby dawali kase (na razie nie widze potrzeby umieszczania wierszyka),a co do kwiatow to chcialabym zeby goscie na sile nam nic nie kupowali: jezeli chca kwiaty niech beda kwiaty, jak ktos sie bedzie pytal to powiemy ze wg ich uznania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zadomowienie
|
Odnośnie wierszyka o kasę zamiasta prezentów to jest już na tyle często spotkany, że nikt się nie dziwi a myślę, że nie zaszkodzi.
Co do wódki to piłam ostatnio Żołądkową Gorzką Miodową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.