|
|
#451 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda ciekawie na zdjęciu, ale muszę ocenić na żywo
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cena stanowczo za wysoka, mialam nadzieje ze przecenia - niestety
|
|
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to w Warszawie na Marszałkowskiej było sporo bokserek w kwiaty - w dwóch najładniejszych kolorach i wszystkie rozmiary. Mierzyłam jasną ale nie kupiłam, jakoś mnie nie zachwyciła.
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny po ile jest obecnie to cuś w sklepach??
![]() http://allegro.pl/item903690611_h_m_...nowosc_34.html |
|
|
|
#456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Był też fioletowy sweterek z kwiatkami r.38 Mierzyłam zarówno bokserki jak i ten kardigan, ale jednak nie przypadły mi do gustu ![]() Kupiłam za to przepiękny cielisty sweterek ze złotymi cekinami na ramionach i plecach
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za szaleństwo na punkcie bokserek z Divided Ja mimo że pracuję w H&M, sama się nie załapałam na różową 34 i będę na nią czatować
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
brzmi bosko pokaz za ile?
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orientujesz się może Asiu ile kosztują kremowe sweterki z Divided z kokardkami przy kieszonkach?Nie chodzi mi oten z załącznika, tylko taki z długim rękawkiem. Może kojarzysz? hehe Martinia mnie uprzedizła ze sweterkiem zdradzisz jego cenę?
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-29 o 14:49 |
|
|
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest z działu Divided i kosztuje 129 zł Materiał jest z lekką domieszką angory, nie gryzie, nie brudzi, ma w prawdzie takie delikatne włoski ale nie zauważyłam żeby jakoś łatwo czepiały się innych rzeczy (w przeciwieństwie do tych z cekinami, które były na dziale Woman.. ) Cytat:
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-01-29 o 15:01 |
||
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o sweterek chodzi mi taki jak w załączniku- o tym piszesz? Jaki ma materiał? szmatkowy? czy troszkę lepszy?
|
|
|
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
|
A o której byłaś? Bo ja o 12 i wówczas zostały tylko 3 sztuki - dwie jasne z tymi ciemniejszymi kwiatkami r.36 i 40 i jedna z jasna z jaśniejszymi kwiatkami r.40 lub 42
Był też fioletowy sweterek z kwiatkami r.38 Mierzyłam zarówno bokserki jak i ten kardigan, ale jednak nie przypadły mi do gustu ![]() Kupiłam za to przepiękny cielisty sweterek ze złotymi cekinami na ramionach i plecach [/QUOTE]Byłam ok. 10.30 i były ze 4 czarne i conajmniej 6 jasnych. Być może znalazłabyś jasną 34 w przymierzalni na męskim bo tam ją mierzyłam i nie wzięłam a nie chciało mi się odnosić na górę ![]() A co do sweterka to rzeczywiście śliczny jest |
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było jedno 36, 34 brak Ja wzięłam od razu, bo bałam się, że będzie tak jak z tymi bolerkami z kuleczkami Zresztą szare z tego modelu też widziałam chyba tylko raz..Tak, o tym! Materiał jest dosyć gruby, taki jakby dziergany, całkiem fajny Może 99 zł to lekka przesada jak za taki króciutki sweterek, a bardziej nawet bolerko, ale myślę, że już znalazłaś tą aukcję, o której myślę i powiem, że za tą cenę można sprawę przemyśleć
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jakim cudem się tam jeszcze znalazło Niestety czarne ale też mi się podoba
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory Ci zazdroszczę Ja chciałam szare tylko raz jedyny widziałam jedną sztukę r.34 niestety na mnie za małe, czarnych była wówczas cała rozmiarówka, ale nie kupiłam mając nadzieję na szare.. A tu lipa Za 30 zł to i ja brałabym czarne bez zastanowienia ![]() Swoją drogą jakby którejś w Was się znudziło albo trafiłybyście na nie na all, to będę wdzięczna za cynki
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
witam witam, moze nie maniaczka H&M tylko czemu tam najczesciej cos kupuje
Dziewczynki a moze ktoras we Wrocławiu zauwazyła ta kiecke rozmiar 40 Kurcze zmuszona zostalam do zakupu 42 i w niej tone a musialam ja miec... to jest "skorzana" zip dress kurcze, wiem ze w arkadach byla ale z 2-3 tyg. temu moze ktos zauwazyl??
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam ją kupić i 38 było idealne wszędzie poza biustem, który nawet w połowie mi się w niej nie zmieścił
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w ZT dzisiaj i bokserek w róże było sporo, czarnych chyba pełna rozmiarówka, jasnych po 2-3 sztuki w większych rozmiarach. Chciałam wziąć czarną 34, ale nie kupiłam, bo wydawała mi się jakaś wielka i dużo traciła na żywo. Uznałam, że na pewno będzie leżeć nie tak, jakbym tego chciała, więc darowałam sobie rozbieranie się z wszystkiego, żeby zmierzyć. Sweterków w kwiatki nie widziałam
|
|
|
|
#472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a 42 nie dosc ze za szerokie to nie mowie nawet jak to w biuscie wyglada... po prostu zmarszczony material, naprawde nie ladnie ale co mialam zrobic bez krawcowej sie chyba nie obejdzie, ale skore da sie zwezic? Boje sie ze mi ja tylko zniszczy... kurcze jak ja zaluje ze tej 40 nie wzielam |
|
|
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, nie orientujecie się czy ta koszulka z załącznika jest jeszcze w sklepach? U mnie w ogóle jej nie widziałam, a wpadła mi bardzo w oko
|
|
|
|
#474 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-01-30 o 14:13 |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiecie po ile te kurteczki stoja?
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I za 10zł Tak w ogóle w jakieś modowej gazecie styczniowej u siostry widziałam tą sukienkę i pisze, że kosztuje 129 zł a ja kupiłam za 79zł..A macie jakieś zdjęcia/linki do blogów ze stylizacjami z tą sukienką? |
|
|
|
|
#478 |
|
Konto usunięte
|
donoszę, że w alfie w białymstoku pojawiły się bokserki z różami, dziś była dostawa
ale o godzinie 17 biało-rózówych były tylko dwa rozmiary 40 i 42 pełna rozmiarówka biało-pomarańczowych (mi się one nie podobają, ten pomarańcz taki kiczowaty) i parę sztuk czarnych, ale wyglądają o wiele gorzej niż na fotkach te czarne |
|
|
|
#479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
daje jedna fotke co mam
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Był też fioletowy sweterek z kwiatkami r.38 

Niestety czarne ale też mi się podoba

Dziewczynki a moze ktoras we Wrocławiu zauwazyła ta kiecke rozmiar 40
a 42 nie dosc ze za szerokie to nie mowie nawet jak to w biuscie wyglada... po prostu zmarszczony material, naprawde nie ladnie ale co mialam zrobic